Partyflock
 
Nieuws · november 2009
Back II Paradise
maandag 30 november 2009
Na het uitverkochte succes van de Atmoz-avond in de Danssalon, is Minority Events terug in de Danssalon met Back II Paradise presents trance classics. Op het gebied van artiesten is er flink uitgepakt met dj’s die het draaien van classics tot in de puntjes beheersen. Vrijdag 4 december staat de Danssalon volledig in het teken van de vetste trance uit het verleden.
Blowout sale
maandag 30 november 2009
Op zaterdag 5 december is er in de Rige warehouse te Poortugaal van 11.00 uur tot 16.00 uur een Sinterklaas Blow Out Sale! Deze dag zullen er veel deejay’s aanwezig zijn, zoals Dione, Rotterdam Terror Corps, Dr. Z-Vago, Negative A, E-Noid, Paul Elstak, Csr, DJ Plague, Radiate, Beatstream en nog veel meer! De toegang is gratis en voor alle leeftijden dus neem je kids ook maar weer mee!
Tijdens de jaarwisseling, waarbij 2009 op grootse wijze wordt afgesloten en met een fantastische knaller 2010 wordt ingeluid, zullen de deuren van Parkzicht voor de allerlaatste maal geopend zijn voor een uniek feest.
Backyard
zaterdag 28 november 2009
Op Sinterklaasavond wordt het beste kadootje voor het laatst bewaard en deze komt in een Backyard verpakking. Grootmeester Laidback Luke maakt een uitstapje naar Haarlem waar hij o.a. samen met Bart B More en Rubix voor de muzikale invulling van de avond komt zorgen. De sint is jullie dit jaar goedgezind geweest en vult de avond aan met Sven & Tettero, Dirtcaps en MC Dan Stezo. Kom je kadootjes dus opeisen op zaterdag 5 december in Patronaat.
Tranceclassixx 2000-2010
vrijdag 27 november 2009
Sinds 2000 is trance aan een grote internationale opmars begonnen. Wereldwijd is trance de grootste stroming binnen de dance. Trance DJ’s Tiësto, Armin van Buuren en Paul van Dijk waren dit decennium de onbetwiste nr’s.1 van de wereld en vele tranceproducties zijn de afgelopen 10 jaar grote internationale hits geworden.
Nightmare
vrijdag 27 november 2009
Het aftellen is begonnen.... Met nog maar een week te gaan is het tijd voor de allerlaatste update.
De lekkerste Early Bird tickets
donderdag 26 november 2009
De run op de eindejaarstickets voor het grootste en meest spectaculaire feest op 31 december is in volle gang! Na de eerste berichten over de Early Bird actie zijn al veel mensen bij de voorverkoopadressen geweest en het aantal beschikbare kaarten daalt elke dag snel. Ze zijn er bijna doorheen, dus wil jij met oud en nieuw helemaal goed zitten en kies je voor het mooiste superfeest dat er is? Surf dan snel naar de bekende voorverkoopsites en bestel je tickets vandaag nog.
In een vorig persbericht werd al geroepen dat Steve tijdens In bed with the Darkraver met een sublieme line-up de nacht zeven uur lang zal gaan rocken, maar uiteraard bepaalt Steve hoogstpersoonlijk welke artiesten met hem dit nieuwe concept mag voorzien van totale muzikale anarchie. De organisatie maakte echter een kapitale fout om Steve tijdens zijn beruchte maandelijkse pokernacht, als voorbereiding op 23 januari voor het gemak tijdelijk omgedoopt naar een strippoker sessie, te vragen naar zijn ideale line-up.
Sexy Motherfucker NYE
donderdag 26 november 2009
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben. Tony Cha Cha bijvoorbeeld, die met zijn knallende sound een perfecte headliner is voor een New Years Eve-event. Ook Quintino is van de partij. De man heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan remixen en dj’en, ook zijn eigen producties zijn goed ontvangen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
We go Back In The Days at club Home
woensdag 25 november 2009
Back In The Days is uitgegroeid tot een waanzinnig populair concept en maakt in november maar liefst twee keer de binnenstad onveilig in Amsterdam. Naast vaste locatie Rain is nu ook de drukbezochte club Home aan de beurt. De Back In The Days artiesten, films en old school Nintendo games worden allemaal verhuisd en maken van club Home op 28 november hun nieuwe thuis.
Carnivale Meets Channel Zoo
dinsdag 24 november 2009
Met de naderende jaarwisseling in zicht, is de tijd weer aangebroken voor het jaarlijkse slotakkoord van Carnivale in Studio 80. Op vrijdag 27 november pakt de rondtrekkende feestkaravaan daarom dan ook traditiegetrouw nog eenmaal groots uit, ditmaal in de vorm van dierlijke gekkigheid en grensverleggende muziek. Deze editie staat in het teken van een bijzondere internationale krachtenbundeling.
Nou dat is misschien wat overdreven, maar je hebt er zeker invloed op! In principe duurt Faced tot 05:00 uur, maar mocht de situatie erom vragen dan mogen we door tot uiterlijk 06:00. Dit is natuurlijk afhankelijk van het verloop van de avond en de sfeer, aan de organisatie zal het in ieder geval niet liggen. Aan de artiesten trouwens ook niet...
Een heerlijk uiteinde beleven met alleen maar kwaliteitsartiesten… dat was de belangrijkste doelstelling waarmee Evotions aan de line-up heeft gewerkt van haar Oud & Nieuw feest. De organisator van onder andere Cocoon en Time Warp heeft daarbij gekeken naar welke artiesten ze zelf graag wil horen tijdens Oud & Nieuw want het moet boven alles gezellig worden op 31 december.
Masters of Hardcore 15 years
dinsdag 24 november 2009
It's 1995.. Our beloved culture is at its absolute peak.
A selection of passionate artists initialize an underground movement
Quake Dance 2009
maandag 23 november 2009
Binnenkort is het weer zo ver! Op vrijdag 4 december 2009 vind alweer de vierde editie van Quake Dance 2009 plaats. Menig Hardstyle liefhebber weet wat ze op deze avonden kunnen verwachten: Quake Dance 2009 is een originele mix tussen gevestigde namen en aanstormend talent uit de Hardstyle wereld, dit in combinatie met verbazingwekkende special effects en lichtshows.
Take me, take me now. Met deze tekst rijden nu trams door het centrum van Den Haag. Van 26 november t/m 1 december viert Den Haag met een opvallende communicatie campagne het Love Life Festival. De gemeente wil op deze manier vooral jongeren (18 – 28 jaar) bereiken met de boodschap: ‘seks mag, have fun, maar vrij veilig, altijd.’ Het Love Life Festival betuttelt niet, maar probeert met een ‘tongue in cheek’ verpakking van de boodschap de aandacht te vragen voor een serieus thema.
The countdown has begun! De World Tour van internationaal clubfenomeen Dimension strijkt met NYE in alle uithoeken van de wereld neer. O.a Hong Kong, Kroatië, en Kaapstad worden aangedaan en met als klap op de vuurpijl; het grootste NYE event van heel Europa in Londen, met deadmau5 en Eric Prydz. Daarnaast maakt Dimension zich op 31 december ook op voor een reis over ons eigen Noordzee kanaal. Het fonkelnieuwe Club Soho in Roermond is het decor voor een magische nacht met als aanvoerders: Paul Deighton en Ricky Rivaro.
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
zaterdag 21 november 2009
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.
Nightmare
vrijdag 20 november 2009
We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de op één-na-laatste Nightmare update! Dat houdt dus ook in dat Nightmare steeds dichterbij komt. Nog even geduld dus...Over twee weken barst het feest weer los in de hallen van Ahoy en wordt er met man en macht gewerkt aan de enorme productie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, want ook deze editie moet weer een nacht worden die wekenlang alleen maar herinneringen van “ik wil weer terug!” oproept bij de bezoekers.
Turn up the Bass 2009
vrijdag 20 november 2009
Zaterdag is het eindelijk zover, Turn up the Bass 2009 'Show me Love' editie. De aankomende editie belooft veel goeds. Dit wordt namelijk geen 'fout feest' of ludieke '90’s terugblik. De organisatie wil vooral een goed housefeest neerzetten met de muziek en sfeer van vroeger.
Thunderdome roept op tot slopen
donderdag 19 november 2009
De Thunderdome 2009 editie draait om slopen; slopen in de site, slopen in de studio en nu sloopt de organisatie vol overgaven verder. De finale slooppartij vindt plaats op 19 december in de Jaarbeurs.
Bijna tijd voor Optima Forma
donderdag 19 november 2009
De derde editie van Optima Forma komt zo stilletjes aan wel heel dichtbij. Op vrijdag 27 oktober barst het feestgedruis immers al los in de hoofdstedelijke WesterUnie. Het is nu dan ook de hoogste tijd om de time-table te presenteren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw favoriete DJ niet mist. Tijdens Optima Forma draait het immers om de DJ’s en hun muziek, zonder verdere poespas en tierlantijnen.
Qlimax
woensdag 18 november 2009
Zaterdag 21 november is de release van de cd compilatie Qlimax ‘The Nature Of Our Mind. Het album is de officiële compilatie van het gelijknamige en inmiddels ruim van te voren uitverkochte evenement. De cd compilatie is gemixt door de ‘Music Made Addictz’, de makers van het anthem; D-Block & S-te-Fan.
Matrixx neemt je zaterdag 12 december mee in de wondere wereld van de winter, met Perfumed Winter Wonderland. Achter de decks zullen Benny Rodrigues, Sidney Samson, D-Rashid, Bassjackers, Motherfunker en MC Knowledje de warmte brengen die hard nodig is in deze wintertijd.
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
woensdag 18 november 2009
Het heerlijk avondje is gekomen…
Tijdens de speciale DJ contest hebben verschillende hardstyle-talenten hun kunsten vertoond in Bongo Beach te Eindhoven. De hoofdprijs was een plek in het DJ-ensemble van Strangerz, de Strangerz DJ Crew genaamd. Organisatie Yu'R - Events heeft vier acts gekozen die vanaf nu maandelijks op de Strangerz-avonden mogen draaien. De gelukkigen zijn De gelukkigen zijn Spana, San Miquel, Degos & Re-Done en Lady-Q. Na maanden voorbereiden is het moment eindelijk daar, op naar de eerste editie van Strangerz.
Fromtechno2techno
woensdag 18 november 2009
Het is alweer bijna een jaar geleden sinds de eerste weergaloze editie van fromtechno2techno in Factory 10 Rotterdam. Na lang zoeken is de organisatie er in geslaagd om een toplocatie te vinden. In Tilburg en omgeving leeft techno. Daarom prijst de organisatie zich gelukkig om in 013 neer te mogen strijken. Deze perfecte locatie met wellicht de beste geluidsinstallatie en akoestiek van Nederland zal op 23 januari 2010 de basis zijn van een waanzinnige technonacht.
Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar in Outland ingeluid met een dik housefeest. Uiteraard wordt ook dit jaar deze traditie voortgezet en wel met een hele dikke line up.
Het is mogelijk einde oefening voor het jaarlijkse festival Ground Zero op Bussloo. Dat valt op te maken uit een voorstel van B en W van Voorst over het toekomstige evenementenbeleid voor Bussloo. Met het voorstel wil de gemeente duidelijkheid scheppen rond grote evenementen in het recreatiegebied en bovenal voorkomen dat de gemeente wéér voor de rechter wordt gesleept door omwonenden. Dat gebeurde dit jaar én vorig jaar rond festival Xnoizz.
Arrival 10
dinsdag 17 november 2009
'Het nieuwe decennium legt aan in stijl bij de Passenger Terminal Amsterdam. De chique glazen cruise terminal wordt omgetoverd tot een spectaculaire balzaal voor een knallend oud-en nieuwfeest: Arrival 10. Alweer voor de derde keer wordt dit door The Mix & Chemistry neergezet. Een evenement dat door zijn locatie, omvang en invulling exclusief genoemd mag worden.
Deze zaterdag het tienjarig bestaan van het legendarische feest The First. Wie herinnert zich niet het Bos, de gezellige ouderwetse Lexion Afterhour Power en natuurlijk The First. Dit zal een heerlijke Lexionreünie worden. De reünie die door Nachtboetiek Xtra Large gevierd wordt in de Lexion: The First XXL xtra xtra large. Met extra geluid, een mooi groot ledscherm, het wilde entertainment en natuurlijk jullie, het vertrouwde partypubliek in deze legendarische club. Mis hem niet wees er bij, want het zal een top knalfeest worden.
Op donderdag 31 december organiseert Loveland in Hotel Krasnapolsky een prettig gestoord Oud & Nieuw feest. Want 'The Greatest Rock & Rave Circus' van Joost van Bellen komt die nacht samen met twee succesformules van Loveland: Fire! en T-Dansant. Een bonte smeltkroes met een steekje los, geven de organisatoren toe. En dat is precies de bedoeling.
We All Love 80's & 90's
zaterdag 14 november 2009
Op zaterdag 26 december, Tweede Kerstdag, presenteert Radio Veronica in Panama een spetterende kersteditie van We All Love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!
Vrijdag 25 december, eerste Kerstdag. Buikje rond, cadeautje uitgepakt en weer even genoeg gezien van de familie? Jingle Beats is de uitgelezen mogelijkheid om Kerst te vieren zoals jij dat het liefste doet: in de mooiste club van Nederland, met een gezellige partycrowd, de dikste house beats en met DJ’s als Hardwell, René Amesz, Bingo Players, Be Charm'D en natuurlijk Laidback Luke.
Hardcore 2010
vrijdag 13 november 2009
Het einde van 2009 is in zicht en Art of Dance maakt zich op voor de hardste jaarwisseling in de hardcore-geschiedenis. Klik hier voor de website van Hardcore 2010. Op donderdag 31 december 2009 zal de North Sea Venue de plaats zijn om alle Oudejaarsavondtradities te ontvluchten en het jaar zo vet mogelijk te beginnen. Om dit statement te onderschrijven, maakt Art of Dance de line-up bekend voor Hardcore 2010.
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
donderdag 12 november 2009
De bladeren vallen, de winterjassen worden uit de kast gehaald en Nederland kreunt, zucht en steunt onder het juk van een meedogenloze herfstdip. De regendruppel die de emmer doet overlopen komt in de vorm van Piet Paulusma met zijn voorspelling van een strenge winter op komst. Dit kan zo niet langer. Het is tijd voor een positieve noot. Het is tijd voor een lichtpuntje, een warme boodschap in deze barre tijden. Het is tijd... voor de aankondiging van de line-up van The Ballroom!
House the 90s Master Maximum edition
dinsdag 10 november 2009
House the 90s, hét feest wat teruggrijpt naar de sfeer van begin jaren ’90. Zowel door de muziek als door de langere DJ sets, is terug op 04-12-2009 in Club Noa Leeuwarden.Wat moet je doen als je op je vorige feesten 3 uur lang het Forze DJ Team en 4 uur lang Gizmo & The Darkraver in de line up had staan.
ESU meets Bass Navigators
dinsdag 10 november 2009
Op donderdag 24 december 2009 (Kerstavond) vindt het grootste indoor harddance event van Twente plaats. En dit wordt een heel bijzondere, want voor het eerst zullen twee grootmachten op het gebied van hardcore events de handen ineen slaan. Eastside Underground en Bass Navigators bundelen hun krachten om jullie in vier area’s een onvergetelijke nacht te bezorgen: E.S.U. meets Bass Navigators!
Twee jaar geleden begon een groepje vrienden in Wageningen met het 8Bahn avontuur. Het resultaat moge inmiddels bekend zijn in Arnhem en wijde omgeving. Artiesten vanuit de polder en uit alle hoeken van het Europese continent, samenwerking met het Utrechtse Source, Koninginnedagfestijnen en drukbezochte zalen. De ingang van het derde levensjaar zal gevierd worden op de verjaardag van ons aller Sinterklaas, pakjesavond wordt een verjaardag vol live house- en techno- geweld.
Herinner jij je het nog? 8 november 2008,.. een dampende club,.. een bomvolle dansvloer,.. een vernieuwende sound.. en een sfeer die zich niet snel laat vergeten. Na de succesvolle 2008 editie keert Kay Wilder op zaterdag 14 november 2009 weer terug naar de Doozo in zijn thuisstad Leeuwarden voor een tweede editie van ‘Kay Wilder Solo 2009’.
Chocolatin dubbeldik
vrijdag 6 november 2009
Wat gaat de tijd weer snel! Chocolatin wordt alweer 2. En dat staat synoniem voor veel positieve ontwikkelingen. Zo trakteert Chocolatin zaterdag 21 november op een dubbeldikke Chocolatin line-up, hebben ze zich een nieuw jasje aangemeten, en als primeur staan er veel nieuwe namen om de line-up van de toekomstige Chocolatin edities dubbel zo dik te maken!
Révolt presents The Proxy @ Watt
vrijdag 6 november 2009
Na Dr. Lektroluv brengt Révolt je ditmaal Proxy! Met de liveset van Proxy wil Révolt in Watt op 13 november het record sitdown verbreken! Verwacht een hoog turbo gehalte met naast alle Révolt Heroes ook Apes and Band & Motor Live. Verder breken ze de tent af met verschillende nieuwkomers uit Arnhem, Utrecht en Amsterdam.
Line-up: Proxy live, Motor live, Polski live, Apes and Band live, Naald & Draad, djeff en D juice, Schandpaal Kartel, Triton, Nino & Frankie, L'Azizzi.
Het was zaterdagavond 17 oktober 2009 en alweer bijna vijftien jaar geleden dat er in de Central Studios te Utrecht voor het laatst echt oldskool geraved kon worden. Dat was goed te merken ook!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
68-11
woensdag 4 november 2009
Er is weer nieuws uit het meest begeerde postcodegebied van Nederland! Na twee puike edities op, zoals altijd, de eerste vrijdag van de maand, staan november en december ook klaar in de startblokken. In december wijkt 68-11 iets af van haar eerste vrijdag van de maand met een Kerstspecial, maar daarover later meer!
Nightmare
dinsdag 3 november 2009
Mocht je op 5 december aanstaande geen Pieten op straat zien en een bebloede mantel vinden met kapotte mijter… Weet dan dat Freddy Krueger weer in het land is! Ook hij kan niet meer wachten, net als al die duizenden hardcore liefhebbers die uit heel Europa zullen samenkomen in Ahoy Rotterdam. Vanaf 22.00 uur is het zover; de poorten naar de hel gaan dan weer open voor een nieuwe editie van Nightmare!
Land of Confusion Outdoor
dinsdag 3 november 2009
Op zaterdag 29 mei 2010 zal TNMO een 12 uur durend outdoor-spektakel organiseren, op één van de mooiste buitenlocaties van Nederland. Al jaren staat het Strandheem Recreatiegebied bekend als een paradijs voor zwemmers, surfers en zonaanbidders.
Click
dinsdag 3 november 2009
De Amsterdamse WesterUnie maakt zich op voor een nieuwe editie van Click. Van het internationaal gerespecteerde Border Community geeft de Canadese Fairmont acte de presence. Live. Click helden van Nederlandse bodem, Remy, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Ille Bitch scharen zich achter Fairmont en tillen deze editie over de grenzen van alles wat gangbaar is.
Pandemonium 5 year anniversary
maandag 2 november 2009
Op zaterdag 26 december staan de Amsterdam Studio's in het teken van het vijfjarige bestaan van Pandemonium. Na drie jaar wachten is Cyndium eenmalig terug in deze legendarische locatie. In drie zalen zullen residents en veelgeboekte artiesten uit het Cyndiumtijdperk aanwezig zijn.
Het is een bekend gegeven dat de tijd vliegt als je plezier hebt en zo kunnen twee jaar dus bij wijze van twee dagen lijken.... Het begon allemaal op 17 november 2007 toen de organisatie Luminosity Events werd geboren. Na tien succesvolle edities, mag de organisatie stellen dat ze een vaste waarde is geworden met een trouwe groep liefhebbers die iedere editie weer tot een succes wisten te maken. En dan bedoelen ze natuurlijk niet alleen de organisatie, maar nog veel meer de bezoekers. Zij wisten van elke editie een groot feest te maken.
30 november 2009
Back II Paradise
Blowout sale
Neem met 2010 is 4 you! op gepaste wijze afscheid van een legendarische locatie
28 november 2009
Backyard
27 november 2009
Tranceclassixx 2000-2010
Nightmare
26 november 2009
De lekkerste Early Bird tickets
Gaat het allemaal wel goed met The Darkraver?
Sexy Motherfucker NYE
25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
We go Back In The Days at club Home
24 november 2009
Carnivale Meets Channel Zoo
Publiek bepaalt de eindtijd van Faced
Derrick May en DJ Sneak op Oudejaarsavond
Masters of Hardcore 15 years
23 november 2009
Quake Dance 2009
22 november 2009
Gemeente Den Haag verleidt jongeren met het Love Life Festival
21 november 2009
Ministry of Sound World Tour op NYE in Nederland
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
20 november 2009
Nightmare
Turn up the Bass 2009
19 november 2009
Thunderdome roept op tot slopen
Bijna tijd voor Optima Forma
18 november 2009
Qlimax
Perfumed hult Matrixx in de wondere wereld van de winter
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
Fromtechno2techno
17 november 2009
New Years Eve with....Chuckie and Friends
Ground Zero noodgedwongen op zoek naar nieuwe lokatie?
Arrival 10
16 november 2009
Deze zaterdag tienjarig bestaan van The First XXL in de Lexion
15 november 2009
Krasnapolsky op z'n kantje tijdens Loveland New Year
14 november 2009
We All Love 80's & 90's
13 november 2009
Matrixx viert Kerst met Jingle Beats & Laidback Luke
Hardcore 2010
12 november 2009
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
10 november 2009
House the 90s Master Maximum edition
ESU meets Bass Navigators
8Bahn viert zijn tweede verjaardag op pakjesavond
9 november 2009
Kay Wilder Solo 2009: Het aftellen is begonnen
6 november 2009
Chocolatin dubbeldik
Révolt presents The Proxy @ Watt
5 november 2009
Aftermovie The Eden Rave '90-'94 online
4 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
68-11
3 november 2009
Nightmare
Land of Confusion Outdoor
Click
2 november 2009
Pandemonium 5 year anniversary
Luminosity 2 year anniversary in Escape Studio & Delux