Partyflock
 

Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
18 november 2009
Het heerlijk avondje is gekomen…
Tijdens de speciale DJ contest hebben verschillende hardstyle-talenten hun kunsten vertoond in Bongo Beach te Eindhoven. De hoofdprijs was een plek in het DJ-ensemble van Strangerz, de Strangerz DJ Crew genaamd. Organisatie Yu'R - Events heeft vier acts gekozen die vanaf nu maandelijks op de Strangerz-avonden mogen draaien. De gelukkigen zijn De gelukkigen zijn Spana, San Miquel, Degos & Re-Done en Lady-Q. Na maanden voorbereiden is het moment eindelijk daar, op naar de eerste editie van Strangerz.

Hoor wie klopt daar kinderen
Alles zal op vrijdag 4 december uit de kast worden gehaald om De Fabriek om te toveren tot één groot Hardstyle tempel. Het is het avondje voor Sinterklaas en dat is geen toeval. Het welbekende Sinterklaasliedje zegt het immers al: “Hoor wie klopt daar kinderen. Hoor, wie tikt daar zachtjes tegen 't raam? 't Is een vreemdeling zeker.” Het verklaart meteen de naam: de line-up van Strangerz bestaat uit onbekende artiesten en daarnaast is de organisatie ook nog relatief onbekend. Maar als het aan Yu'R - Events ligt, komt daar binnenkort verandering in. Yu'R - Events zorgt op deze hardstyle- en jumpavonden met extra lasers en leds voor een geheel nieuwe ervaring op het Stratumseind in Eindhoven. En dat voor een entreeprijs van zes euro.

Playground voor artiesten
“Het is geen evenement waar de grootste namen onder begeleiding van de dikste lichtshow in een grote zaal staan. Strangerz zal echter wel acts bieden die zeker niet minder zijn dan de grote namen. Daar doen we nog een strakke lichtshow bij in een vette locatie en zorgen we voor een gezellige sfeer”, verklaart Roel van Tuijl van Yu'R - Events. Volgens hem biedt de organisatie de artiesten de ruimte om zich verder te ontwikkelen. “Strangerz wordt de playground van deze hardstyle talenten. Verwacht dolle situaties achter de desks en tracks die je nog nooit hebt gehoord. Je kunt er dus vanuit gaan dat zij elke keer alles uit de kast halen om er één groot gekkenhuis van te maken.”

De diskjockeys die nu deel uitmaken van de vaste draaiers zijn uit meer dan vijftig inzendingen geselecteerd en uiteindelijk door een vakjury gekozen. De winnaars overtuigden artiesten zoals Scott Marten, B-Front, The Pitcher en zelfs Zany dat zij de besten zijn. De Strangerz DJ Crew staat er niet alleen voor tijdens hun debuut. Kinesis, The Geminizers, The Pope, The Z.. en Dstrbr zullen naast de Strangerz DJ Crew voor een stevig avondje muziek zorgen.

Geen zin in familieverplichtingen?
De Strangerz-feesten zullen maandelijks terugkeren, behalve in de maanden juli en augustus. De zeer geslaagde edities van de DJ contest trokken per avond ruim tweehonderd bezoekers en dat wil Yu'R - Events graag overtreffen op de Strangerz-edities. Voor die mensen die geen zin hebben in surprises en andere familie verplichtingen met Sinterklaas, is De Fabriek dé plek waar ze op vrijdag 4 december terecht kunnen.

6 opmerkingen

San Miquel en Spana! B)
 
Artiest Savage
Gas eropppp amigos!! Maar dat gaat zeker wel goedkomen gezien de vorige edities ;)
vet bericht
Werkzaam bij T-Town Madness
Artiest {SHOWLIST artist 30204, 92198}
D'n Z !

Goed bezig jonge
Artiest {SHOWLIST artist 60688, 49131}
Hehe dit wordt zeker een heerlijk avondje :banana: