Partyflock
 
Nieuws · juli 2008
Wat een heerlijk feest was het afgelopen zaterdag op Houtrak Spaarnwoude! Het publiek was zo positief over het terrein, de sfeer et cetera. Nagenieten kan niet lang genoeg duren!
Aanstaande zaterdag barst vanaf 13.00 uur het spektakel wederom los op het Wolderstrand van Zeewolde. De 3de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan. Verwacht 12 uur non stop partypleasure op het meest intieme en gezelligste dance festival op het strand van Zeewolde, Slick Outdoor!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dancetour Eindhoven!
woensdag 30 juli 2008
Dit jaar staan er weer grote namen op Dancetour Eindhoven. Stichting Dancetour haalt dit jaar Ferry Corsten, Marco V, Erick E, Bart Claessen en Rafaël Frost naar het Lichtplein. De derde editie van Dancetour Eindhoven vindt plaats op zondag 17 augustus 2008. Op deze dag kan jong en oud van 13.00 tot 22.00 uur genieten van de dance muziek midden in het centrum van Eindhoven. Stichting Dancetour verwacht dit jaar 7.500 bezoekers op het Lichtplein.
Het Wooferland festival viert op zaterdag 6 september in het recreatiegebied Spaarnwoude een dubbel jubileum. Naast het eigen 5 jarige verjaardagsfeest, is het dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house muziek voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland?
Zaterdag 4 oktober is het dan zover. Deze avond zal het vervolg plaatsvinden op het grote succes van de eerste editie van 010 classics die op koninginnedag ’t Waterfront Rotterdam in Rotterdam omtoverde tot een ware House classics tempel. Ook deze keer zal RAAK! Events de bezoekers niet teleurstellen en zal iedereen weten waar echte oldschool voor staat.
Masters of Hardcore
dinsdag 29 juli 2008
Dat werelds bekendste hardcore concept Nederlands grootste indoor hal met ongekend geluid gaat betreden wisten we al... Het enige wat nog ontbrak was een superieure line up.
Zaterdag 27 september staat de vierde editie van Project hardcore.nl op het Programma. Het ultieme hardcore concept van b2s zal wederom plaatsvinden in het SilverDome te Zoetermeer. De locatie die bekend staat om zijn goede akoestiek is de ideale setting voor een hardcore event waar de nationale en internationale top hun opwachting zullen maken.
Zaterdag 9 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse FFWD Fit for Free Dance Parade, met zo’n 400.000 mensen is dit het grootse dance evenement van de Benelux en ook een evenement wat je zeker niet mag missen. Dit jaar is NRG Events voor het eerst aanwezig op de FFWD dance parade met een knallende Slaves to the Rave truck! Dit betekend dat er de hele dag de beste hardcore en Early Rave door de straten van Rotterdam zal gaan klinken. De line-up bestaat uit een selectie van top DJ’s die het een feest zullen gaan maken wat je niet snel zult vergeten!
BLVD
donderdag 24 juli 2008
Na de meer dan succesvolle “BLVD presents The Sex And The City party” komt BLVD op vrijdag 25 juli terug met een avond die opnieuw in het teken zal staan van de ladies. BLVD - I love NY.
MissPoes
donderdag 24 juli 2008
Vrijdag 25 juli wordt er bij Misspoes uitgepakt. Cadeautjes wel te verstaan, want twee van de meiden, Sanne en Conchita, die het feest maandelijks neerzetten vieren hun 20ste ‘en nogwat jaartjes’ verjaardag. Daarbij kwam het besef dat bij feest cadeautjes horen en dat cadeautjes met iedereen gedeeld behoren te worden!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island
woensdag 23 juli 2008
Zaterdag zullen duizenden feestgangers helemaal los gaan in de tuin der lusten. Art of Dance en Crazyland hebben voor jou de final facts op een rijtje gezet zodat je niet onverwacht op problemen stuit.
TechNORm XL
woensdag 23 juli 2008
Zondag 7 september a.s. gaan de 2 succesvolle dance-concepten ‘TechNORm’ en miNOR van poppodium Nieuwe Nor samen op locatie naar Molenberg. Een samenwerkingsproject van formaat gericht op de presentatie van kwaliteitsdance op een unieke locatie. Als festivalnaam is, onder het mom van “groots, grootser, grootst, gekozen voor TechNORm XL!” En dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen.
In touch with Salinas Sundance
dinsdag 22 juli 2008
xNog minder dan twee weken en dan zal op zondag 3 augustus het feest goed losbarsten op het Scheveningse strand. Dit wordt de tweede beachparty van Touch Events en ditmaal in Scheveningen. Touch @ the Sea in Bloemendaal was een weergaloos succes met alleen maar positieve recensies, dus dat belooft wat
Sappig! 040
dinsdag 22 juli 2008
Ja mensen, het is midden/eind augustus de periode dat je nog wel geniet van het mooie weer (laten we dat maar hopen!), maar de serieuze september maand komt er weer aan. Sappig! speelt hierop in. Ze vervroegen hun augustus editie in de Effenaar met een week om jullie niet op de laatste dag van deze maand uit te nodigen voor Sappig!
Op zaterdag 20 september staat Euphoria op de agenda van b2s. Na een jaar mag men concluderen dat Euphoria door b2s in 013 te Tilburg een ware rage is geworden. Iedere editie van dit hardstyle concept verkoopt steevast uit.
Wild Night Out
vrijdag 18 juli 2008
Het is hoog zomer, en het feestgedruis verplaatst zich van de stad naar het strand. Dit geldt ook voor Wild Night Out, de funky party die zich normaal met regelmaat in hartje Amsterdam afspeelt. Een speciale zinderende zomereditie dus deze keer, die op donderdag 24 juli reeds om 16.00 aftrapt aan het Bloemendaalse strand.
Beatloverz vs. Supertunes
donderdag 17 juli 2008
Een aantal jaar geleden was het nog een feit dat er aan het eind van de danceparade Rotterdam een afterparty werd gegeven met de trucks die deel hadden genomen aan de parade… Nadat dit niet meer het geval was besloten veel organisaties om zelf een afterparty te verzorgen voor de enorme groep feestende mensen die door wilde gaan tot in de vroege uurtjes. Dit jaar hebben Beatloverz Events en Fullhouse Events de krachten gebundeld om voor de grootste afterparty van de FFWD ooit te zorgen.
Dance 2 Eden presents: Flashbackz
donderdag 17 juli 2008
Op zaterdag 13 september neemt Dance 2 Eden je mee terug naar de begintijd van de house. In de Central Studios in Utrecht staan tijdens Flashbackz twee zalen in het teken van de oldschool classics en club classics uit de vroege jaren '90.
Op zaterdag 19 juli bundelen twee toonaangevende partyorganisaties de krachten voor een bijzonder evenement in Studio 80 in Amsterdam: Welcome to the Future invites Stop Zinloos Geluid. Met als hoofdact de Zwitserse techno-act Deetron en verder Kouam Djoko (Thirtyonetwenty), Dastego (Minimaal Feestmaal), residents Daphne Darretta (SZG), Jobez (WKND), Dorine Dorado (WTTF) en dj-team Flow & Ingy (Club Krang) belooft dit weer een legendarische nacht te worden.
Het aftellen is begonnen want in augustus is het dan eindelijk zover: Freakend bestaat 2 jaar en dat zal groots gevierd worden met een speciale “2 Year anniversary tour” !! Met in juli nog twee reguliere edities in Monza Utrecht en Off_Corso Rotterdam zal gedurende de gele maand augustus Freakend jou in de steden Eindhoven, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht hun 2 jarig bestaan op gepaste wijze mee laten vieren! Beginnende op 8 augustus, reist het succesvolle partyconcept 4 weken lang langs locaties als Club Rembrandt Eindhoven, Club Manhattan Arnhem, The The Power Zone Amsterdam, OffCorso Rotterdam en Club Monza Utrecht! Kom jij ook op ons verjaardagfeestje?
De release van het veelbelovende eerste artiestenalbum van Bolier is eindelijk een feit. Vanaf 29 september zal de dubbel CD genaamd ‘Pictures’ zijn levenslicht zien en natuurlijk kijken de liefhebbers en critici uit naar het eerste album van de talentvolle en veelzijdige Bolier.
Rebellion keert terug
woensdag 16 juli 2008
Na het succes van de eerste editie in Studio 80 heeft Rebellion nu drie verschillende data in het vooruitzicht: zaterdag 26 juli Lido Bloemendaal aan zee, zaterdag 9 augustus Studio 80 Amsterdam en zaterdag 6 september Lief! Festival.
Zestien uur lang doorfeesten na de FFWD 2008 met zestien top dj's die de sfeer uit hartje Rotterdam meenemen naar Club Organza in Maarssen tot 14.00 uur de volgende dag. Dit is jouw kans op een muzikale reis van club, groove tot tech-house en trance door 2 organisaties met maar een doel....een Pure Morning Mission. Don't miss it.
B.I.T.C.H. is al jaren het stoutste en bekendste festish feestje in Nederland en 6 september a.s. wordt het een speciale editie die de liefhebbers zéker niet mogen missen.
Rotterdam Records 15+1 jaar
dinsdag 15 juli 2008
De vakantie is inmiddels voor de meeste mensen begonnen en het is weer tijd om flink te feesten. Met nog een klein weekje te gaan is de tijd dan ook bijna aangebroken dat Rotterdam Records op ongekende wijze zijn zestiende verjaardag zal gaan vieren tijdens 'Rotterdam Records 15 + 1 Jaar Feest' in de Outland, Rotterdam.
Superhelden in de Paradiso
maandag 14 juli 2008
Bijna twee weken nadat Laidback Luke enTocadisco hoogstpersoonlijk de sensatie van de avond waren op ID&T's Sensation White, is voor hen wederom een heldenrol weggelegd. Daarbij verruilen zij de Amsterdam Arena voor het intieme Paradiso, om daar hun heldenstatus eer aan te doen tijdens Nighttime Superheroes deel III.
Be afraid. Be very afraid. This XXlerator is going to kick your eardrums so hard, it will hurt big time. Partytime! En dit zijn je beulen: Deepack, The Prophet, Showtek en Blademasterz (live). En eindelijk weer eens gehost door de man die dit jaar alle geluidsbarrières doorbreekt: MC Mighty Mike. Date and location: Saturday, 2nd of August, The Matrixx.
Op zaterdag 13 september organiseert b2s het allereerste hardstyle evenement in de Rotterdamse Maassilo. De oude graansilo zal 8 uur lang opgeschrikt worden door een ijzersterke bezetting op het gebied van hardstyle, Early hardstyle & Hardtechno.
FreshGrooves Outdoor 2008
zaterdag 12 juli 2008
Op zaterdag 16 augustus zal de IJzeren Man in Eindhoven alweer voor de derde keer het decor zijn van Freshgrooves Outdoor. Dit intieme festival nabij de binnenstad van Eindhoven heeft de afgelopen twee jaren hoge ogen gegooid met haar sfeervolle ambiance en knallende line-up waarbij nationale trots, de lokale scene en aanstormend talent met elkaar worden gecombineerd, ondersteund door een keur aan live artiesten.
Vrijdag 11 juli start op de Grote Markt van Haarlem de unieke tour “Fight cancer on tour to Loveland Festival”. Na het succes van vorig jaar, rijden ook dit jaar de grootste dj’s van Loveland Festival mee in de excentriek omgebouwde garbage truck van Fight cancer. Tijdens de gratis evenementen komen de dj’s vanuit de muziekwagen in actie voor de strijd tegen kanker.
Laatste info BLACK
vrijdag 11 juli 2008
De voorbereidingen voor BLACK zijn al maanden aan de gang en het beloofd weer een spectaculaire show te worden. BLACK zal plaatsvinden op 12 juli a.s. in de Johan Cruijff ArenA. In dit bericht vind je de laatste informatie.
De zomerfeesten in Nijmegen zitten er weer aan te komen, dat moet gevierd worden! Vandaar dat er de hele week feest is in de Old Cave. Deze middeleeuwse wijnkelder leent zich uitstekend voor een week lang house, ragge en raven op het hoogste niveau!
In 2007 schreven The Prophet, Neophyte en Ruthless geschiedenis op de eerste editie van Thrillogy. Het was een spektakel met een gedenkwaardige finale waarbij de drie mannen gezamenlijk achter de draaitafels stonden.
Dit jaar is het de beurt aan drie andere artiesten. Drie namen die allemaal op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse dance-scene.
Electronation
donderdag 10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden...
Op zaterdag 9 augustus rijdt de stoet van de jaarlijks terugkerende FFWD Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. En dit jaar trekt 1 truck zeker jouw aandacht. Rotterdammer Lucien Foort host op deze dag zijn eigen wagen! In deze thuiswedstrijd staat de Foort on Wheels truck nu al te boek als een van de smaakmakers van de dance parade 2008.
E-troit Electronic Music Festival
donderdag 10 juli 2008
Op zaterdag 23 augustus 2008 vindt de eerste editie plaats van E-troit Electronic Music Festival, een ode aan de elektronische (dans)muziek en een eerbetoon aan de stimulerende rol die Detroit speelt en heeft gespeeld in de ontwikkeling van deze muziekstroming.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Het harde dancevirus zal zich ook de komende maanden over de wereld verspreiden en daarbij is er natuurlijk een land dat niet kan worden overgeslagen: Italië. Al vele jaren maken de beste DJ’s uit dit land op Q-dance feesten duidelijk dat hun sound onmisbaar is. Dit jaar worden de rollen een keer omgedraaid en zullen een aantal toppers uit eigen land aan de Italianen laten horen en zien dat de raggende beats van eigen bodem daar niet voor onderdoen.
Dat BKJN Events events ook dit jaar weer deel gaat nemen aan de Dance Parade is niet zo verwonderlijk. Te samen met het publiek heeft “Beter kom je niet” vorig jaar alle beloften waar gemaakt en laten zien dat hardcore bestaat uit gezelligheid, broederschap en keiharde beats. Nu alle vooroordelen eens en voor altijd overboord zijn gegooid, kijken ze terug op die geweldige dag in augustus, en bereiden ze zich voor op een nieuwe editie met bijbehorende afterparty…
Ooit gedacht dat technologie, design en muziek niet samengaan? Maar niet op 26 juli 2008 in Eindhoven, dan vindt er namelijk de eerste editie van het Future Event plaats, een combinatie van al het nieuws dat technologie en design te bieden heeft begeleid door het beste op Dance gebied.
Je loopt de club uit en je denkt: shit. Dat was weer véél te kort en de tijd ging véél te snel! Zaterdag 9 augustus is weer zo’n ‘ik-leef-er-al-naartoe-moment’, voor een brede editie van Exxellent White.
Symbiosis
maandag 7 juli 2008
Het recept is simpel. Neem twee organisaties die niet alleen in harmonie naast elkaar kunnen bestaan, maar elkaar ook aanvullen. Zodiak Commune en Nexus Generation zijn twee van die organisaties die de underground vibe niet alleen samen in stand houden, maar ook laten aanzwellen tot een krachtige onderstroom die Eindhoven nog lang in haar greep zal houden. Symbiosis is daar op 19 juli het eerste bewijs van, want van heinde en verre worden de èchte underground fanatics als door een magneet het roemruchte Het Stroomhuis in gesleurd.
Klaar voor een stugge zomer
zaterdag 5 juli 2008
Stug brengt je deze zomer maar liefst drie feesten, twéé op Strandclub Naturel te Scheveningen en ééntje in het Paard. De twee strandfeesten zijn volgends de geijkte methode: gratis entree, lekkere muziek (for those who know), géén deurbeleid, schitterende locatie, zonsondergang, drankjes, zand tussen je tenen (en overal where the sun don't shine), mensen die weten hoe je een feestje bouwt, nog meer drankjes en dan uiteindelijk een voldaan gevoel wat smaakt naar meer.
Waar vele partyconcepten het tijdens de zomermaanden lekker rustig aan doen, of zelfs verkoeling opzoeken langs het strand, maakt Freakend deze zomer zijn naam waar en doet het gewoon lekker gek met, in juli, edities in Off_Corso Rotterdam en Club Monza Utrecht.
‘Hey!’ Niet te missen
woensdag 2 juli 2008
Michel de Hey, die sinds jaar en dag furore maakt in ’s lands dance scene en ver buiten onze landgrenzen, brengt zijn ‘HEY!’ Sessies naar onze hoofdstad! Na een weergaloze kick off in in Het Patronaat te Tilburg afgelopen maand, staat op 5 Juli nu ook Amsterdam op het programma.
Matrixx at The Park
woensdag 2 juli 2008
Zaterdag 12 juli is het dan weer zover: Matrixx at the Park. 7 dagen achter elkaar de beste dj’s op 2 podia in het Hunnerpark tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen. The Matrixx presenteert dit jaar vol trots oa: Don Diablo, ROOG, Marcel Woods, Cosmic Gate, DJ Jean, Benny Rodrigues... En natuurlijk is de entree gratis!
Eindelijk, de zon straalt weer over het land! Maar stiekem wordt er al weer uitgekeken naar het einde van het zonnige festivalseizoen, want zaterdag 6 september staat de derde editie van het Lief Festival gepland. Recreatiegebied Strijkviertel in Utrecht, wordt weer omgetoverd tot een vrolijk intiem dansparadijs. Reken maar, want met een extra stage, adembenemende decoratie en een weergaloze line-up wordt Lief Festival 2008 sensationeel.
Flush!
dinsdag 1 juli 2008
De vakantieperiode is inmiddels aangebroken en de EK-gekte is achter de rug. Even geen school/werk of wat dan ook, maar gewoon genieten. Niks moet alles mag! Met die gedachte in het achterhoofd wordt deze editie van Flush! er weer één om niet snel te vergeten.
31 juli 2008
Pleasure Island is alweer voorbij, tijd voor Crazyland en B.I.T.C.H Festival
Smeer je goed in zaterdag voor het heetste dance festival van het jaar
30 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dancetour Eindhoven!
Wooferland festival viert dubbel jubileum
010 Classics 4 oktober in ‘t Waterfront Rotterdam
29 juli 2008
Masters of Hardcore
28 juli 2008
b2s maakt line-up Project Hardcore.nl bekend
25 juli 2008
Slaves to the Rave @ FFWD Fit for Free Dance Parade 2008
24 juli 2008
BLVD
MissPoes
23 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island
TechNORm XL
22 juli 2008
In touch with Salinas Sundance
Sappig! 040
21 juli 2008
b2s organiseert een nieuwe editie van Euphoria in 013
18 juli 2008
Wild Night Out
17 juli 2008
Beatloverz vs. Supertunes
Dance 2 Eden presents: Flashbackz
Welcome to the Future, Studio 80 A'dam
Freakend maakt line up 2 year Anniversary Tour Bekend
Leon Bolier presenteert eerste artiestenalbum in Club Poema!
16 juli 2008
Rebellion keert terug
Pure smaakmaker op FFWD 2008 gaat voor goud
Bitch opent fetishseizoen met in- en outdoor combiparty
15 juli 2008
Rotterdam Records 15+1 jaar
14 juli 2008
Superhelden in de Paradiso
XXlerator door de geluidsbarrière
b2s brengt met Loudness Hardstyle naar de Maassilo
12 juli 2008
FreshGrooves Outdoor 2008
11 juli 2008
Fight cancer en Loveland Festival op tour door Nederland
Laatste info BLACK
Neerslag haalt Frog Pocket & Nobody Beats The Drum naar Nijmegen
10 juli 2008
Thrillogy in Brabanthallen Den Bosch
Electronation
Foort on Wheels FFWD 2008 @ Rotterdam City Centre
E-troit Electronic Music Festival
9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Q-dance @ Altromondo Studio’s Rimini, Italy
Beter kom je niet presenteert hardcore op de FFWD 2008
De Toekomst begint in Eindhoven - Future Parade 2008
8 juli 2008
Exxellent White zet het echte housegevoel neer
7 juli 2008
Symbiosis
5 juli 2008
Klaar voor een stugge zomer
3 juli 2008
Freakend ook tijdens de zomermaanden sterk aanwezig
2 juli 2008
‘Hey!’ Niet te missen
Matrixx at The Park
1 juli 2008
Lief Festival maakt programmering bekend
Flush!