Partyflock
 

TechNORm XL

anoniem gepubliceerd op
Zondag 7 september a.s. gaan de 2 succesvolle dance-concepten ‘TechNORm’ en miNOR van poppodium Nieuwe Nor samen op locatie naar Molenberg. Een samenwerkingsproject van formaat gericht op de presentatie van kwaliteitsdance op een unieke locatie. Als festivalnaam is, onder het mom van “groots, grootser, grootst, gekozen voor TechNORm XL!” En dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Na afloop van een ‘TechNORm’-editie in poppodium Nieuwe Nor komt het meer dan regelmatig voor; een mailtje van een vaderlandse top-DJ met de woorden: “Ik had nooit gedacht dat Techno in het zuiden zó zou kunnen werken. Het was de beste avond van dit jaar.”

Het lijstje van DJ’s die inmiddels voorbij kwamen tijdens ‘TechNORm’ zwelt aardig aan: Darko Esser, Lady Aïda, Warren Fellow, Jan Liefhebber, 2000 and One, enzovoort. Waar ‘TechNORm’ zich als dance-avond vooral op de kaart wist te zetten met het programmeren van Nederlandse top-DJ’s, is het pad van ‘miNOR’, de minimal-techno avond van de Nieuwe Nor, er een waarin de drang naar vernieuwing en de vlucht naar avontuur als hoogste goed wordt beschouwt. Tijdens ‘miNOR’ klinken de namen dan ook heel wat exotischer: Dario Zenker 🇩🇪, Jorge Savoretti 🇦🇷, Damian Schwartz 🇪🇸, (Fase Miusic Sender), Audio Werner 🇩🇪, Daze Maxim 🇩🇪. Van Argentinië tot Spanje: overal waar kwaliteits-minimal vandaan komt, haalt organisator miniMahlzeit de namen vandaan.

TechNORm XL’ brengt het beste van deze twee werelden samen in een nieuw festival op Molenberg in Heerlen. Grote Nederlandse top-DJ’s als Joris Voorn, Speedy J, Lady Aïda en Infinitize komen in deze schitterende line-up samen met internationale vernieuwers als het Duitse Pan-Pot en het Franse Motor! En natuurlijk is er in de line-up ruimte voor de lokale DJ’s die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van de techno-avonden in de Nieuwe Nor, de residents van ‘miNOR’ en ‘TechNORm’.

'TechNORm XL' is meteen het allerlaatste dancefestival van het festivalseizoen en markeert tevens de start van een nieuw clubseizoen in poppodium Nieuwe Nor. Kortom, een must voor iedere dance-liefhebber in Zuid-Limburg!

Kijk voor info, tickets en voorverkoopadressen op www.technorm.nl of www.nieuwenor.nl

10 opmerkingen

 
JEzus zeg!!...weer zoveel te doen dat weekend echt klote!!..word keuzes maken, maar Speedy J..godveerr (l)..dilemma dilemma
feest!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 juli 2008 om 13:24:
!!..word keuzes maken, maar Speedy J..godveerr

simpel toch ;)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
tof concept !!!!! (y)(y)
 
Gruwelijk!!!!!!!!!!!!! :respect:

Alleen beetje ver helaas vanuit Ernhem :(.., misschien als optie :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij Lakeste
Ljkt me DIKKE prma!! Echt wel vette lne up met Pan Pot en Speedy J :respect: