Partyflock
 
Nieuws · december 2008
Dubbele earlybird actie van Decisions
woensdag 31 december 2008
It’s all about the housemusic, ook in 2009, en het liefst genieten we daarvan voor een aantrekkelijke prijs. Decisions maakt het je mogelijk, als je nu alvast profiteert van de earlybird acties voor hun eerste twee feesten van het aankomende jaar.
Alles naar de kl*te in Lexion Venue
maandag 29 december 2008
Op 21 februari 2009 is het zo ver dan opent Lexion venue naar 2 jaar weer haar deuren voor een hardcore evenement. met een keiharde line-up wordt dit een avond die je nooit meer zal vergeten en zoals de naam het al zegt gaat Alles naar de kl*te!
De kerstdagen zijn voorbij gevlogen… Nog heel even wachten maar dan is het eindelijk zo ver. Tijdens een onvergetelijke nieuwjaarsnacht zal “Mr. Release Yourself “Roger Sanchez samen met “Swedish House Maffia lid” – Sebastian Ingrosso 2009 inluiden op een manier waar menig liefhebber alleen maar van kan dromen! Het belooft een aaneenschakeling van ongekende hoogtepunten te worden.
Op New Years Eve luidt Housexy, de internationale club avond van Ministry of Sound, in stijl een nieuw jaar in. Het decor voor dit knallende event op 31 december is Vie te Rotterdam.

Housexy geeft je nauwelijks tijd om je champagne glas bij te vullen tijdens deze speciale nacht met als ingrediënten DJs van wereldformaat, oogverblindende decoratie, live-artiesten en gewaagd entertainment.
Soigné The champagne society
vrijdag 26 december 2008
Op zaterdag 27 december zal Zebra Lounge wederom haar deuren openen en de champagne ontkurken voor Soigné. Neem alvast een voorproefje op oud en nieuw op de heerlijkste housebeats met een goed glas champagne in je hand tijdens een feest wat staat voor gezelligheid, warmte en kwaliteit. Dit wil en kan je niet missen! Soigné in Zebra Lounge is altijd uitverkocht. Een lange wachtrij voor de deur is dan ook niet verassend. Daarom verwacht Crunc 27 december weer een succesvolle editie van Soigné.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
De viering van oud & nieuw gaat dit jaar een enorme eclectische gezellige chaos worden in club Monza Utrecht. De combinatie tussen house, pop, classics, r&b, funk en bijna alle stijlen die je kan bedenken, zorgen ervoor dat dit een avond wordt die je alles biedt wat je van het grootste feest van het jaar mag verwachten. Dit allemaal gebracht door de grootste dj’s en lekkerste mc’s.
Zaterdag 27 december kan een zeer select groepje feestgangers gaan genieten van 2 wereldartiesten in de mooiste club van Den Haag. In de Haagsche superclub Le Paris geven niemand minder dan Marco V en Benjamin Bates ieder een twee uur durende set weg, speciaal bedoeld voor hun allergrootste fans.
André Galluzzi op Club Fritz
woensdag 24 december 2008
De laatste zaterdag van het jaar komt eraan, en dat moet gevierd worden! In de nieuwe Club Fritz stijl zal elke laatste zaterdag van de maand een dj van wereld formaat aantreden die zijn lange sets zal draaien in de kelder van de Home. Eerst was daar Christian Burckhardt als muzikaal hoogstandje, nu zal André Galluzzi zich achter de booth nestelen. De Home is voor Galluzzi natuurlijk geen vreemde, tijdens ADE liet hij zien het hoe en waarom van het draaien.
Latin Lovers takes over Haarlem
dinsdag 23 december 2008
Waar Latin Lovers Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het strand al volledig hebben bestormd met hun vrouwvriendelijke trommels en sexy latinhouse, is het nu klaar voor een zeer unieke en uiterst speciale 2e kerstdageditie in de Lichtfabriek in Haarlem! Vrijdag 26 december is de datum die je in je kerstagenda moet noteren voor een exclusieve avond Latin Lovers in een zeer unieke setting in een supertoffe locatie!
De gemeente Hengelo wil niet meewerken aan een verhuizing van discotheek New York naar bedrijventerrein Westermaat Plein. Eigenaar John Oude Tijdhof dreigt nu om helemaal uit Hengelo te vertrekken en elders in de regio een nieuwe disco te beginnen.
25 December Army of Hardcore
dinsdag 23 december 2008
Over een paar dagen is het 25 december en dan wordt kerstmis wel heel goed gevierd. Dan vind namelijk Army of Hardcore in de Turbinenhalle in Oberhausen (Duitsland) plaats. Elk jaar met kerst wordt daar een dik hardcore feest gehouden en dit jaar is het de tijd voor Army of Hardcore - The indoor festival.
Hardcore Italia
maandag 22 december 2008
Op Dominator was de hardcore Italia-stage al een groot succes, en dat gaat een Party Starter als vervolg krijgen. Op zaterdag 28 maart 2009 presenteert Art of Dance in de Zaandamse North Sea Venue een ware Earthquake als eerbetoon aan onze vrienden uit het Land van de Laars: hardcore Italia!
Met Oud en Nieuw worden het uitluiden van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar gevierd Nu hebben de drie puike organisaties Made in Brain, Piekup en Voidd besloten om een feest te organiseren en de nadruk wat meer te leggen op het inluiden.
Het spijt Namasté mede te moeten delen dat The Arc of Goa op 31 december 2008 op last van de Amsterdamse authoriteiten afgelast moet worden. Na vele tientallen onvergetelijke en probleemloze feesten op de inmiddels al legendarische MS Stubnitz, weigert het management niveau van de politie de activiteiten met Oud & Nieuw plaats te laten vinden onder de bestaande vergunning.
Serious Request After Party
zaterdag 20 december 2008
Kerstavond, lekker naar de kerk, een koor beluisteren. Slaap inhalen in de houten banken van de kerk, waar je reet van gaat bloeden. Naar huis, warme chocomel/koffie en een worstenbroodje. Heerlijk, die ouderwetse avond voor de twee saaiste dagen van het jaar. Maar dit jaar niet... Dit jaar doe je het maar eens mooi ff anders!
In de nacht van 31 december op 1 januari zal het nieuwe jaar ingeluid worden met de grote Pand48 Housewarming 2009! De naam van het feest geeft het al aan: we beginnen het nieuwe jaar onder het genot van een heerlijke portie kwaliteitshouse! Aan hokjes denken doen we niet. Alles kan de revue passeren, van house naar disco, van dikke classics tot de knallers van 2009, kortom van oud naar nieuw!
All is One brengt ons dit jaar wederom een knallend uiteinde! Een tot in de sterretjes verzorgd feest met grootse Amsterdamse artiesten, sprankelende acts en een avond vol verrassingen.
El Barrio 3000 is het geesteskindje van Real en is bedoeld voor de echte fans van de eclectische muziek. Geen setje van anderhalf uur, geen grote line-up maar gewoon de hele avond Real El Canario doing wat he does best en dat is natuurlijk draaien. Wat kan je verwachten in de EL Barrio van Real? De vetste hiphop gemixt met Latin, Classics, House, Electro, Reggae en Pop zoals alleen Real el Canario dat kan!
Ik Ben Je Bitch Niet
vrijdag 19 december 2008
De organisaties van het enige grote Hardcore feest met Oud & Nieuw zijn druk bezig met de voorbereidingen en alles verloopt perfect. Omdat de Kerst alweer voor de deur staat en er weer massaal cadeau’s worden ingekocht kan Orange Events natuurlijk niet achterblijven en ziet het wel zitten om alle trouwe bezoekers van Ik Ben Je Bitch Niet eens flink te verwennen. Het kan dan ook niet anders dan dat Orange Events weer eens een leuke actie heeft bedacht. Lees het hieronder…
Loveland presenteert vandaag de floorplan van Loveland NewYear. Hiermee komt de organisatie tegemoet aan de nieuwsgierigheid van haar bezoekers. Mailtjes stroomden binnen en de telefoon stond roodgloeiend bij Loveland, want wat zouden ze toch gaan doen in Amstelborgh?
Zaterdag 27 december is het dan eindelijk tijd voor BassRave vs oldschool Gangsters in de toplocatie; Discotheek Zalinaz in Etten Leur! DJ Rob heeft voor dit unieke evenement een line-up verzameld die garant staat voor een avond en nacht compleet los! In allebei de zalen wordt er door de organisatie extra geluid neergezet zodat je de Early Rave, Happy hardcore, oldschool en classics klappers goed gaat voelen.
Na drie jaar geschitterd te hebben in afwezigheid keert Pixel op 31 december terug naar de plaats waar het allemaal begon; Arnhem. Op de Hoogstraat 7 bracht Pixel zon vier jaar geleden voor het eerst minimal house en techno naar de Rijnstad.
Het nieuwjaarsevenement Extrema NYE staat voor de deur en iedereen zal het weten! Omdat het thema van het komende Extrema Network-jaar ‘Give’ is, de kerst voor de deur staat en kort daarna Extrema NYE losbarst, organiseert Extrema Network aanstaande vrijdagavond een happening in hartje Eindhoven. Roze kerstbomen, dj’s, gratis bier na een gift voor het goede doel, warme “chocomelk plus” en niet geheel onbelangrijk: de organisatie geeft een berg kerstcadeaus weg!
Thunderdome
woensdag 17 december 2008
Aanstaande zaterdag opent de Jaarbeurs haar deuren voor Thunderdome 2008.

In dit nieuwsitem vind je naast de time-table belangrijke informatie over Thunderdome. Lees deze goed door zodat je klaar bent voor deze dikke editie van Thunderdome!
De beide organisaties hebben het weer geflikt! Nog twee weken te gaan voor het feest losbarst in de Amsterdam Marcanti en alle losse kaarten zijn over de toonbank gevlogen. Als je er echt nog bij wil zijn is er misschien nog één mogelijkheid; als je geluk hebt kan je nog een van de laatste combikaarten kopen die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij Easyticket.nl.
Lineup Trance Energy bekend
dinsdag 16 december 2008
Zaterdag 7 maart maakt Utrecht plaatst voor de instroom van 30.000 dance liefhebbers, die soms duizenden kilometers afleggen om in een bruisende Jaarbeurs te kunnen feesten. De geruchtenstroom is al tijden in volle gang: welke artiesten worden er op de zestiende editie van ’s werelds meest toonaangevende trance-evenement verwacht?
back2school x-mass edition
maandag 15 december 2008
Woensdag 24 december organiseert b2s traditiegetrouw de 9e back2school X-mass edition. De doorgewinterde partyganger gaat natuurlijk niet suf thuis zitten maar komt op kerstavond naar Outland in Rotterdam voor een echte start van de feestdagen.
Drie-keer-feestdagen met Crackhouse
zaterdag 13 december 2008
Liefhebbers van een stomende dansvloer kunnen hun harten weer ophalen tijdens de feestdagen, want de crack is weer in de maand! Crackhouse organiseert maar liefst drie avonden om en nabij Kerst en Oud & Nieuw - in Watt, Melkweg en Stubnitz.
Nightlife Circus
vrijdag 12 december 2008
Nog drie weken wachten eer de champagne uit de fles knalt. De voorbereidingen voor Nightlife Circus in de Rijnhal (Arnhem) en Central Studios (Utrecht) zijn in volle gang. Het vuurwerk is besteld en de acts staan te popelen om iedereen een weergaloos Oudejaarsfeest te bezorgen.
Dilemma NYE 2009
donderdag 11 december 2008
De gezelligste maand van het jaar ligt weer in het verschiet. Maar bij de organisatie krijgen Sinterklaas en de Kerstman geen voet tussen de deur. Alles staat in het teken van een spetterend Oud & Nieuw. Ook dit jaar zal het exclusieve feest Dilemma (alleen op speciale data!) weer groots gevierd worden in hotspot The The Sand in Amsterdam.
Anticlub Invites
woensdag 10 december 2008
Op zaterdag 20 december is er weer een typische editie van het beproefde Anticlub concept, ditmaal gehouden in de Eindhovense club de Rechter. Onder de noemer "Anticlub invites" zal de avond plaatsvinden, maar wie is er nu eigenlijk te gast? Nou in ieder geval niet de residents van Anticlub want die staan deze editie gezellig naast de bezoekers op de dansvloer!
Vakant labelnight in de achtbaan
woensdag 10 december 2008
Het eerste levensjaar voorbij, stoomt de 8-Bahn karavaan gewoon door en presenteert elf dagen voor de jaarwisseling de laatste 8-Bahn van het jaar in haar geboorteplaats, Unitas te Wageningen. Terugkijkend op de vorige editie in Luxor Live kunnen allen enkel liefdesgevoelens ervaren want het was zowel muzikaal, ruimtelijk en sfeertechnisch de beste 8-Bahn ooit! Maar zoals gezegd gaat het dagelijks leven van een achtbaan gewoon door en biedt het twintig december een Vakant labelnight.
Aftellen geblazen
woensdag 10 december 2008
De laatste maand van het jaar staat voor velen gelijk aan extreme drukte, gezelligheid, veel feesten en een lege portemonnee. Club Poema RAW probeert zich in te leven in de vliegende feestganger en geeft hierbij een overzicht van een aantal niet te missen feesten in december.
Earth
dinsdag 9 december 2008
Dit jaar beginnen de feestdagen een weekje eerder namelijk op zaterdag 20 december. Earth presenteert dan de grande eindejaarsfinale met een flink pakket surprises. Het negende jaar alweer voor Earth, dat vraagt om een feestje en wel in muziektempel Paradiso met een speciale ‘b-day’ programmering. Het is ondertussen alweer de negende verjaardag, een pre-lustrum jaar dus. Voor volgend jaar staan er bijzondere dingen te gebeuren maar daarover later meer, eerst de verjaardag op 20 december. Alles wordt uit de kast gehaald om het Earth jaar knallend ten einde te brengen. In een uitgebreidt 3 zalen programma wordt absoluut niets aan het toeval overgelaten om er een bijzondere happening van te maken.
Plaisir - Musique Electronique
dinsdag 9 december 2008
Zaterdag 13 december staat de Utrechtse undergroundtempel. het K-Sjot, weer bol van de heerlijke tunes uit verschillende genres. Plaisir verraad haar line up nooit, omdat Plaisir zich richt op die mensen die lekker gemakkelijk, zonder pretenties los kunnen gaan op kwalitatieve muziek tegen betaalbare prijzen. Zaterdag de 13e heeft Plaisir een wel heel bijzondere gast uitgenodigd om voor een muzikaal hoogstandje te zorgen en hoopt deze held vaker te mogen ontvangen. Dus 13 december staat het K-Sjot wederon in het teken van techno, minimal, progressive, trance, acid, electro en house.
Blender
maandag 8 december 2008
Een dikke line up, drie verschillende zalen en muziekstijlen, je persoonlijke partypakket, spectaculaire aankleding en show, veel champagne, alle beelden van 2008 op vj schermen in the mix, dansers en live acts, een nieuwe zaal, veel gekkigheid en extra’s… dat is Blender in de Lichtfabriek, de grootste oudejaarsparty van Haarlem en omstreken!
Hardcore Vibes
maandag 8 december 2008
Staat bij jou ook het kippenvel op je armen als je tracks als wonderful days, Are you ready to fly en luv you more hoort? Ben jij ook opgegroeid met namen als Paul Elstak, Dune, Charly Lownoise & Mental Theo? Kom dan op vrijdag 19 December naar Hollywood Music Hall in Rotterdam want zij gaan Back into time met de vetste Happy hardcore classics!
Na drie jaar geschitterd te hebben in afwezigheid keert Pixel op 31 december terug naar de plaats waar het allemaal begon; Arnhem. Op de Hoogstraat 7 bracht Pixel zo’n vier jaar geleden voor het eerst minimal house en techno naar de Rijnstad. Na ongeveer een jaar vol succesvolle maandelijkse avonden verhuisde het concept, samen met de organisator naar Amsterdam. In Amsterdam groeide Pixel uit tot een platform voor de ‘mooie’ en ‘gevoelige’ stromingen binnen de house en techno. In de hoofdstad vond Pixel een vaste thuishaven in club 11. Op de 11e verdieping van het voormalige tpg-postgebouw aan het Ei traden artiesten als James Holden, Fairmont, Isolee, Sascha Funke en Alex Smoke met regelmaat op.
Dynasty
zaterdag 6 december 2008
Op woensdag 31 december organiseren Loveland en Radio Veronica het ‘glitter&glamour’ dansfeest Dynasty. In NH Grand Hotel Krasnapolsky kunnen bezoekers de jaarwisseling vieren op de beste muziek van de jaren ’80 en ’90.
Soigné
zaterdag 6 december 2008
Ook dit jaar weer Soigné tijdens NYE. Wat is New Years Eve zonder champagne? Het knallen van de kurk, het toosten met je familie, vrienden of liefde van je leven. Het is het einde van 2008 en het begin van 2009 en dit wil je zo goed mogelijk beginnen!
Donderdag 25 december vindt er in Discotheek Carpe DM te Tilburg een speciaal kerstfeest plaats, de organisatie Mass Noise organiseert dan het feest X-Mass Noise. Deze eerste kerstdag wordt knallend afgesloten met verdeeld over twee zalen heel de nacht de beste hardstyle en oldstyle. Carpe DM staat inmiddels bekend om de luxe inrichting, goed geluid, topsfeer en ook een belangrijk detail: er mag binnen gerookt worden! Na een hele dag binnen zitten en veel eten is dit het perfecte feest om even helemaal los te gaan, so be there!
Eerst even wennen, daarna zwetend uit je bol! Zo zou je het nieuwe concept in de Stalker het beste kunnen beschrijven. Met Play House heeft de oudste club van Nederland de regie gegeven aan een stel jonge, doldwaze talenten. In de regio verdienden zij al hun sporen met knallende edities in lokale clubs en lijken ze nu klaar voor het echte werk! De stijgende lijn wordt voorgezet op 20 december, met versterking van Stalker resident Brian S!
Bootje varen Weekender @ Stubnitz
vrijdag 5 december 2008
In de jaren 70 en 80 zond de VARA de Love Boat uit. Een soap serie die zich afspeelde op een cruiseschip. Captain Merril Stubing nam zijn bemanning mee op zijn bootje door de 7 zeeen. Wat jullie, samen met de hele wereld, niet weten is dat het bootje destijds gekaapt is....
Linke Soep
donderdag 4 december 2008
De jaarwisseling neemt altijd een beetje spanning met zich mee, meestal met de grote groep dierbaren die je hebt is het altijd een beetje onderling onderhandelen. Wel uit, niet uit, wel thuis, niet thuis, wel afteren, niet afteren, wel werken, niet werken. Maar nu, net als vorig jaar zullen we als Linke soep zijnde een fantastisch Oud & Nieuw spektakel neerzetten! Dus voor jezelf en iedereen die je dierbaar is kun je bij Linke soep: wel uit, wel afteren en niet werken!
25 December zal VIP Productions een ieder gaan vermaken met de dikste house sets en vetste artiesten, want dan is het weer tijd voor: Quality Time! Met trots meldt de organisatie dat zij Quintino, Jesse Voorn, Marc Benjamin, 2 Faced Funks, Dirtcaps en J-Skills hebben weten te strikken om deze avond tot een waar succes te leiden. Voor slechts 10 euro garanderen wij jullie een supervette avond in Deventer.
Dance 2 Eden presents Flashbackz
woensdag 3 december 2008
Na de succesvolle kick-off van van Flashbackz eerder dit jaar, presenteert Dance 2 Eden op 31 januari 2009 de tweede aflevering van haar oldschoolconcept in een van dé locaties van toen: de Central Studios in Utrecht.
Met niemand minder dan Vive la Fete op het podium, gaat de Rotterdamse Off_Corso vol pit het jaar 2009 in. Samen met The Freshest Kidz, Lacroix, diverse live acts en DR Feelgood die de foyer host, zorgen ze voor een knallende afsluiting van 2008 en een bruisend begin van 2009.
Soundgarden
maandag 1 december 2008
De eerste editie van Soundgarden, housefeest voor paradijsvogels, staat voor de deur. Zaterdag 6 december van 22.00 tot 07.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven omgetoverd tot een subtropische tuin vol palm- en olijfbomen, luxe strandbedjes en opzwepende muziek, verdeeld over twee zalen. De twee podia plus een food area maken van Soundgarden een kruisbestuiving tussen Tarzan & Jane, meet Adam & Eva. Slinger van zaal naar zaal, en proef verboden vruchten en cocktails. De organisatie speelt voor Sinterklaas en geeft op de valreep een flink aantal prijzen weg, maakt de time-table bekend en brengt het laatste nieuws.
Na Jeff Mills, Dj Rush, Miss Djax, Oscar Mulero & Christian Wünsch, Frank Kvitta, Mario Ranieri, Alexander Kowalski, Secret Cinema, Joris Voorn e.v.a afgelopen jaar op het podium hebben gestaan van P60, is het nu alweer tijd voor de laatste editie in 2008 van de techno avond van P60 op zaterdag 6 december!
31 december 2008
Dubbele earlybird actie van Decisions
29 december 2008
Alles naar de kl*te in Lexion Venue
27 december 2008
NYE With Roger Sanchez & Sebastian Ingrosso
Ministry of Sound presenteert Housexy NYE
26 december 2008
Soigné The champagne society
24 december 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Flexican, Off The Wall, Hitmeister D & Brainpower en meer op Monza’s oud & nieuw feestje
Zeer intiem en exclusief optreden van Marco V en Benjamin Bates
André Galluzzi op Club Fritz
23 december 2008
Latin Lovers takes over Haarlem
Discotheek New York dreigt met vertrek uit Hengelo
25 December Army of Hardcore
22 december 2008
Hardcore Italia
21 december 2008
Piekup, Voidd en Made in Brain schotelen ´24 hour´ nieuwjaarsontbijt voor
Namasté’s Oud & Nieuw evenement gestopt door autoriteiten
20 december 2008
Serious Request After Party
Het Groningse Pand 48 gaat los met oud & nieuw
All is One presenteert “Amsterdams Glorie”
19 december 2008
Nummer 1 eclectische dj trakteert Off_Corso op 24-12 met 5 uur soloset
Ik Ben Je Bitch Niet
Loveland presenteert floorplan Loveland NewYear
18 december 2008
Dj Rob’s Bassrave vs Oldschool Gangsters
Pixel keert op oudejaarsnacht terug naar zijn roots
Kerstcadeaus op Extrema-happening in Eindhoven
17 december 2008
Thunderdome
Marcanti Reunion van Crazyland en Decisions uitverkocht!
16 december 2008
Lineup Trance Energy bekend
15 december 2008
back2school x-mass edition
13 december 2008
Drie-keer-feestdagen met Crackhouse
12 december 2008
Nightlife Circus
11 december 2008
Dilemma NYE 2009
10 december 2008
Anticlub Invites
Vakant labelnight in de achtbaan
Aftellen geblazen
9 december 2008
Earth
Plaisir - Musique Electronique
8 december 2008
Blender
Hardcore Vibes
7 december 2008
Pixel keert op oudejaarsnacht terug naar zijn roots
6 december 2008
Dynasty
Soigné
5 december 2008
X-Mass Noise tijdens eerste kerstdag in Carpe DM
Zó raar… dat ’t gewoon vét is
Bootje varen Weekender @ Stubnitz
4 december 2008
Linke Soep
Eerste kerstdag vier je met Quintino in Deventer
3 december 2008
Dance 2 Eden presents Flashbackz
2 december 2008
Off Corso’s New Year’s Eve party
1 december 2008
Soundgarden
Laatste Heroes of Techno van het jaar is stevig