Partyflock
 

Nummer 1 eclectische dj trakteert Off_Corso op 24-12 met 5 uur soloset

gepubliceerd door , op
Na de vrijwel uitverkochte editie in oktober is het op kerstavond weer genieten geblazen op El Barrio 3000 in Off_Corso Rotterdam. Niemand minder dan de onbetwiste nummer 1 eclectische dj Real El Canario zal je de hele avond meenemen naar zijn El Barrio. Vertaald zijn “wijk”. Ja je leest het goed Real zal de hele avond solo draaien om zo nog beter zijn muzikale verhaal aan de bezoekers te vertellen. Real heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Deze man stond op de grootste feesten van Nederland. Van Mysteryland tot Dancevalley en van Expornstar naar Beatloverz. Overal waar Real komt is het uit je dak gaan met zijn vertrouwde beats waar geen man noch vrouw stil op kan blijven staan.

El Barrio 3000 is het geesteskindje van Real en is bedoeld voor de echte fans van de eclectische muziek. Geen setje van anderhalf uur, geen grote line-up maar gewoon de hele avond Real El Canario doing wat he does best en dat is natuurlijk draaien. Wat kan je verwachten in de EL Barrio van Real? De vetste hiphop gemixt met Latin, Classics, House, Electro, Reggae en Pop zoals alleen Real el Canario dat kan! Speciaal omdat het kerstavond is, heeft Real zijn djvrienden uit Amerika uitgenodigd om de foyer van Off_Corso te hosten met hun typische Amerikaanse Sound. Wie het zijn blijft geheim en kom je pas op de avond zelf achter maar in Amerika zijn ze al legends! Zorg ervoor dat je je pakjes al onder de kerstboom hebt gelegd en het kerstontbijt al heb voorbereid zodat je helemaal klaar bent om de kerst goed te beginnen met Real El Canario en de Amerikaanse mystery guests op El Barrio 3000.

Dresscode
Hip en Trendy. Petjes en sneakers zijn toegestaan.

Kaartverkoop
Kaarten kosten in de voorverkoop 12.50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via www.elbarrio3000.com en diverse fysieke voorverkooppunten, waaronder alle Freerecord Shops. Aan de deur zullen een beperkt aantal kaarten worden voorverkocht.

Verkeer & Openbaar Vervoer
Als u met de auto komt zijn er genoeg parkeerplaatsen in de omgeving van de Off_Corso. Met het openbaar vervoer rijdt er de metro (Erasmuslijn) vanaf Rotterdam Centraal station richting Spijkenisse. Uitstappen bij metrostation Stadhuis. De Off_Corso ligt recht tegenover het metrostation.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar! Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.