Partyflock
 
Nieuws · januari 2008
XFM Xnergy
donderdag 31 januari 2008
Spektakel, een super line-up, non stop dance en een unieke ambiance! Dit zijn de kernwoorden voor de nieuwe editie van XFM Xnergy! Zaterdag 8 maart 2008 is het Klokgebouw het middelpunt van deze nieuwe editie. Na een kort uitstapje naar het Beursgebouw is XFM weer helemaal terug in het uiterst unieke Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw staat bekend om zijn speciale sfeer en uitstraling. Zet de datum maar alvast in je agenda!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Exxellent Lolita
woensdag 30 januari 2008
Soms gaat een feest om de muziek. Soms om het fijne partypubliek dat er komt. En als het een ècht goed feest is, gaat het juist om de perfecte combinatie van die twee factoren. En dat is exact wat er aan de hand is met de komende editie van het stijlvolle Exxellent lolita in The Matrixx, op zaterdag 9 februari! Met een line-up die de artiesten Don Diablo, Erick E, Sidney Samson, Skitzofrenix en MC Gee flink de ruimte laat - ze gaan zich helemaal uitleven in sets van tenminste anderhalf tot twee uur. En dus ligt de bal bij het partypubliek - ga los!
De echte liefhebber kijkt er al maanden reikhalzend naar uit; de onvervalste Warehouse Elementenstraat Reunion in een uitverkochte Amsterdamse Paradiso. De grondleggers van de hardcore-scene laten weer rauw en ruig van zich horen met een Multi-waardig feest dat je niet in de koude kleren gaat zitten.
De eerste Tomorrow van 2008 staat voor de deur en er staan dit jaar weer mooie avonden gepland met grote internationale sterren en aankomende Nederlandse helden. Voor alles blijft de muziek op Tomorrow centraal staan en weten de trouwe bezoekers wel wat ze kunnen verwachten van dit technofeest dat inmiddels zijn 5e jaar in is gegaan.
Hossen & Sossen
zondag 27 januari 2008
Na een zeer succesvol 2007 gaat Hoe Gaar Dan dit jaar gewoon door met het geven van vette party’s in Weert. Vooral de variatie in stijlen bij de verschillende concepten die ze geven spreekt veel mensen aan. Ook staat afwisseling hoog in het vaandel bij hun events. Na 10 feesten gegeven te hebben, zorgen ze nog steeds voor vernieuwing en krijgen steeds meer mensen lucht van deze jonge organisatie. Het eerste feest dit jaar is Hossen & Sossen.
Erick Morillo in de Noxx, Antwerpen
zaterdag 26 januari 2008
Vrijdag 29 februari is het zover! Fame=dj’s presenteert Erick Morillo, die één van zijn superieure sets neer gaat zetten. Performances van artiesten als Junior Jack & Kid Crème, Audio Bullys, Tiësto en Ron Carroll gingen hem vooraf. De immens populaire Colombiaan kan nu dus ook aan het illustere Fame=dj’s rijtje worden toegevoegd. Om de avond nog specialer te maken, is het net over de grens liggende Noxx in Antwerpen als gastheer verkozen.
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste house-golf, eind jaren ’80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj’s die ook toen al van de partij waren. Van Marcello en Per tot Pavo en Buzz Fuzz –op 9 februari verzamelt de dancescene zich weer als vanouds in de Hemkade.
Glossy Grooves
donderdag 24 januari 2008
Speciaal voor alle dames is het op vrijdag 8 februari weer tijd voor een voor Nederlandse begrippen vernieuwend concept ofwel: Glossy Grooves! De allereerste editie van het kersverse concept 'Glossy Grooves' in de Odeon te Amsterdam kan oprecht een succesje genoemd worden. Het was voor de vaste Odeon bezoeker even wennen dat er geen House beats uit de speakers kwamen maar dat er deze keer gedanst werd op echte disco klassiekers, R&B en 70's & 80's music. Blijkbaar was iedereen hier snel genoeg aan gewend want vanaf twaalf uur stond de grote kerkzaal van de Odeon bomvol en was het weer eens echt ouderwets feest.
Tec Tac brengt verfrissing!
donderdag 24 januari 2008
Sommige snoepjes brengen verfrissing, andere zijn er gewoon alleen voor de smaak. Voeg ze samen en wat krijg je? Precies, datgene waar je al tijden op zat te wachten. Een lekkere avond uit die zeker geen vervelende nasmaak zal hebben. Alsof er een engeltje of je tong... eu... fietst (want we houden het wel netjes natuurlijk). Tec Tac zorgt voor de lekkerste beats en tunes op het gebied van electro, house, techno en techhouse in samenwerking met Club Danielz in Scheveningen en op 8 februari zal het voor het eerst gaan gebeuren: een Tec Tac avond die mindblowing zal zijn.
The doctor is back with a vengeance
woensdag 23 januari 2008
Zaterdag 23 februari 2008 zal de dokter 'Operation Deluxe Night' uitvoeren. Geïnjecteerd met een muzikaal serum dat door 'the man with the green mask' wordt samengesteld zal elke patiënt in Bozzini onder narcose worden gebracht waarin iedereen wordt meegenomen op reis door de elektro-wereld van de dokter.
Awakenings maakt het muzikale programma bekend van haar verjaardag. Net als vorig jaar zullen ze dit vieren met een driedaagse in de gashouder.
Red Bull CityTrip goes snow
dinsdag 22 januari 2008
Na een maand vol pepernoten, marsepein en kerstdiners trakteert Red Bull CityTrip op een ‘sportief’ begin van 2008. De organisatie van het grootste studentenfeest van Rotterdam koos voor de eerste editie van het nieuwe jaar voor een feest volledig in wintersportsferen: Red Bull CityTrip goes Val Thorens! Wintersport is voor velen natuurlijk dé vakantie: overdag sportief op de ski’s of het snowboard en ’s avonds feesten tot in de late uurtjes! Voor wie een alvast een voorproefje op de wintersportvakantie wil nemen, is er donderdag 31 januari Red Bull CityTrip Val Thorens!
Luxurush, le Cirque est Deluxe!
dinsdag 22 januari 2008
Fashion fuckers en house addicts beware! In het jaar 2008 gaat Luxurush op een nieuwe datum de Heineken Music Hall rocken en wel op zaterdag 22 maart. Dit jaar hoef je dus niet tot Koninginnedag te wachten, maar kun je een maand eerder al je hipste en hotste outfit uit de kast trekken en kicken op de dikste beats! Buiten dat Luxurush dit jaar niet op koninginnedag is, zorgen organisatoren 4N-GME Events B.V. en ID&T voor nog een aantal baanbrekende vernieuwingen...
Suspicious Sounds
zaterdag 19 januari 2008
Op zaterdag 19 april vindt alweer de vierde editie van Suspicious Sounds plaats. Deze editie –de laatste voor de zomerstop– wordt een bijzondere, want organisator Psychofunkadelic heeft ditmaal naast jonge talenten ook één van Nederlands bekendste DJ’s weten te boeken; Dano!
2 Hard 4 U
vrijdag 18 januari 2008
Het nieuwe jaar is nu definitief begonnen. De laatste groeten worden her en der nog gedaan en dan is het toch echt terug naar de orde van de dag. De orde van de dag van Your Dance Company is het organiseren van evenementen. En dat is precies wat ook in het nieuwe jaar veelvuldig gaat gebeuren. Normaal gesproken heeft YDC aan het begin van het jaar “The Kick Off” maar omdat er geen datum rond het begin van het nieuwe jaar beschikbaar was, is er besloten om een andere bekend concept tevoorschijn te toveren.
Oldschool kicks 25 januari 2008!
donderdag 17 januari 2008
Op 19 oktober 2007 is een nieuw concept gelanceerd ‘oldschool kicks’. Met dit concept gaan we terug in de tijd en zullen de dj’s de echte oldschool en Early rave ter gehore brengen. Met deze stijlen is het de bedoeling om ook voor het oudere publiek het feest aantrekkelijk te maken. Na een succesvolle eerste editie is het dan bijna weer zover.
Nog paar dagen dan is het weer zover na ruim een jaar is het weer P.O.R.N.-time!...en mag je zoals je altijd van ons gewend bent een spetterend terror & noise happening verwachten. Dit keer op weer een nieuwe locatie die haar terror ontmaagding zal beleven met P.O.R.N., Het Kasteel in Alphen aan den Rijn. Een bijzonder donker en industriele hol die perfect het P.O.R.N. gevoel zal weergeven.
Reng Deng Deng
woensdag 16 januari 2008
Zoals jullie weten is het thema van de komende Reng Deng Deng: “The hardcore Asylum”. Wie zich het beste kleed binnen dit thema, of zich hult in iets wat met Reng Deng Deng te maken heeft wint een Cyndium pakket voor Pandemonium!
Metz Invites
dinsdag 15 januari 2008
De oliebollen zijn op, de champagneglazen staan weer in de kast en velen zweten de overtollige decemberkilo’s er in de sportschool af! De feestmaand van 2007 mag dan achter ons liggen, de organisatie van Metz Invites maakt de eerste maand van 2008 ook weer tot een feestje! Zondag 20 januari staat er weer een geweldige editie van het succesvolle Metz Invites op de agenda. Tijdens deze nieuwjaarsborrel - editie gaat Metz de aankomende talenten een kans geven.
Er ging een gerucht de ronde dat er een festival zou plaatsvinden. Een avond waarbij een grote schare van nationale en internationale house dj’s aanwezig zou zijn. Maar niemand wist precies waar en wanneer. Het is nu bekend, zondag 6 april zal Super Sunday haar 3-jarig bestaan vieren in Studio A12 te Utrecht. Zes area’s die de verschillende stromingen binnen de dance scene vertegenwoordigen. Kortom, dit wordt een festival dat je niet mag missen!
In Qontrol 19/04/08
dinsdag 15 januari 2008
De hoofdstedelijke RAI zal op 19 april opnieuw het decor vormen voor een nieuwe editie van In Qontrol. Q-dance presenteert alweer voor de vijfde keer ’s werelds grootste meerzalen indoor evenement dat zich richt op de ‘Harder Styles In Dance Music’.
Mindblowers
maandag 14 januari 2008
Aussies, cavello’s en nike air maxjes. Ze mogen weer uit te kast worden gehaald!
Op 15 maart 2008 presenteert Core Dance Event voor de tweede keer in haar geschiedenis een editie die je mee terug neemt naar de jaren ’90. 17 maart 2007 stond deze organisatie al eens stil bij de “hardcore van toen” met een geweldige line-up en een uitverkocht feest. Precies een jaar later gaan zij er voor zorgen om het succes van toen te evenaren.
Benny Invites
maandag 14 januari 2008
Jaja, je leest het goed.... één van Nederlands populairste dj's gaat het heft in eigen hand nemen en zelf feestjes geven, kleinschalige feestjes waar het maar om 1 ding draait, muziek! Zelf op 15 jarige leeftijd geïnspireerd door de wat minder toegankelijke elektronische dansmuziek wat er door de locale radio schalde door dj's als Michel de Hey, is Benny eigenlijk iemand die altijd al een zeer grote voorliefde had voor alle sounds die ietwat experimenteler en uitdagender gepresenteerd werden dan de standaard houseriedeltjes.
Club Déja Vu
zondag 13 januari 2008
Eén keer in de zoveel tijd krijg je een uitnodiging om naar een reünie te komen. Vaak zijn het saaie bijeenkomsten van voetbalclubs of scholen, waar je eigenlijk geen zin in hebt, maar je gaat er toch heen omdat je stiekem wel nieuwsgierig bent of het nu eindelijk eens een leuke bijeenkomst wordt.
Fear & Evil
zondag 13 januari 2008
Assen gooit de beuk erin en wel op 9 februari! Het is de laatste jaren aardig “rustig” geweest in de hoofdstad van Drenthe, maar daar komt verandering in met Fear & Evil. Naast het TT-festival is het nu tijd om om te beuken. 4-OHM HardsoundZ in samenwerking met Pop-as presenteren met trots Fear & Evil in het Mercurius theater (ook wel Pop-as Poppodium).
Op zaterdag 23 februari zal een massa van 18.000 feestende harddance liefhebbers het Sportpaleis, de gloednieuwe Lotto Arena en het Hospitallity Center inpalmen en getuige zijn van het grootste harddancespektakel ooit vertoond in België.
Fantasy Island
vrijdag 11 januari 2008
11 Mei - 1e pinksterdag - is het tijd voor het eerste grote outdoor festival van 2008. De jaarwisseling is net achter de rug, toch kijken veel partygangers alweer vooruit naar het festival seizoen 2008. Zondag 11 mei vind de eerste editie van Fantasy Island plaats, zes area's met meer dan zeventig artiesten zullen op deze dag het festival seizoen inluiden.
Nog een paar nachtjes slapen en dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht het feest oldschool Heroes! Dit gaat het laatste oldschool feest worden wat er ooit nog zal plaatsvinden in deze locatie aangezien het een restaurant/theater gaat worden.
Charizzma
vrijdag 11 januari 2008
Op zaterdag 26 januari a.s. zal het Almere Events Centre, ondanks tegenstrijdige berichten, toch weer de locatie zijn voor de eerste editie van Charizzma in 2008. Ondanks de op komst zijnde concept aanpassing is Goeroe Events, de organisatie achter Charizzma, overstag gegaan en zal op veler verzoek weer in de vertrouwde locatie en onder de zelfde muzikale invulling presenteren.
Sneakerz
donderdag 10 januari 2008
Het afgelopen jaar stond bol van de Sneakerz activiteiten, maar in 2008 pakt de populaire partyorganisatie nog groter uit. Om te beginnen komen er een aantal nieuwe Sneakerz en Sneakerz Muzik feestlocaties bij.
Europese primeur voor Donderslag
donderdag 10 januari 2008
Dit maal hebben de Donderstenen een ware primeur, want als eersten in Europa halen zij Shock One all the way vanuit Australië naar het continent waar hun thuisbasis ligt. Shock One is een van de snelst opkomende grootheden van de drumnbass en wordt al geruime tijd door de heren van Pendulum getipt als de volgende grote ster uit hun thuisland.
Voltt
donderdag 10 januari 2008
Op zaterdag 9 februari is het weer zover. Dan zal de Paradiso wederom het strijdtoneel zijn voor de inmiddels beruchte februari editie van VOLTT.
Crunc
donderdag 10 januari 2008
Crunc alweer 3 jaar verassend en vernieuwend. Een jaar is weer voorbij en dat betekend weer een groots verjaardags feest van Crunc, na 1, 2 komt het 3 jarig bestaans feest. Wie OceanDiva en Panama herinnert weet dat de verjaardag van Crunc een speciale avond is. Vol met verassingen, ook voor Crunc zelf. Van 22:00 uur tot 04:00 uur zal Arena exploderen.
Danceclassics freaks & fans opgelet…zaterdag 9 februari 2008 zal de allereerste “Let`s Go Back To The 70’s, 80’s & 90’s losbarsten in Central Studios te Utrecht. Met optredens van o.a. Robin S, The Gibson Brothers en Ben Liebrand belooft het de ultieme herleving te worden van sounds & looks van de jaren 70, 80 en 90.
Limburg Hardcore Invites
donderdag 10 januari 2008
Op 23 februari 2008 zal dan eindelijk de langverwachte editie van Limburg Hardcore Invites plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals. Nadat UHM noodgedwongen de Kersteditie heeft moeten cancelen werd gelijk deze nieuwe datum vastgelegd in de agenda. Daardoor zijn er 2 wijzigingen in de line up te vinden.
Het jaar 2008 gaat voor The Matrixx op bijzondere wijze van start. Op 26 januari vindt namelijk de eerste editie van Blacklist in de Nijmeegse muziektempel plaats. De geruchten gingen al langer rond, maar nu is het eindelijk zover. Zondaars en duivelaanbidders komen in deze fantastische locatie tezamen om te dansen op de duistere bassen. Maak je dus klaar voor een avond waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt en waan je in de wondere wereld die Blacklist heet!
Freakend XL
dinsdag 8 januari 2008
Freakend keert dit jaar terug naar Amsterdam en komt op zaterdag 16 februari 2008 met een XL – Editie in de Amsterdamse The Power Zone. Na Bloemendaal, Panama* en, na afgelopen winter, diverse clubs ingedoken te zijn, is Freakend terug in onze hoofdstad, en hoe! Met een weergaloze line up, opent Freakend op haar eerste editie van het jaar met niemand minder dan houselegende Sandy Rivera en andere toppers uit de Nederlandse Partyscene! Bereid jezelf voor op een avond vol met de overheerlijke diepe housesets, minimalistische electro, funky techhouse & jackin’ beats!
Pandemonium
dinsdag 8 januari 2008
Het is zover! Het moment der momenten… Het meest ruchtmakende Early Hardcore evenement maakt zijn line up bekend. Zit je goed? Komt ie!
F*ckers!
maandag 7 januari 2008
F*ckers! keert in 2008 keihard terug in Rotterdam en presenteert op zaterdag 9 februari Welcome to fabulous Las Vegas. Natuurlijk zal dit thema geheel volgens F*ckers! traditie ludiek worden uitgebeeld op de meest freaky wijze! Bereid jezelf voor op een avond vol glitter & glamour, freaky entertainment & de leukste partypeople in Outland Rotterdam!
Sneakerz
zondag 6 januari 2008
Na een klein herfstdipje in 2007 heeft Sneakerz met twee waanzinnige feesten in de maand december (natuurlijk niet voor niets de feestmaand genoemd) bewezen weer helemaal terug te zijn! In 2008 wordt er dus vrolijk doorgeknald en zal het Paard van Troje elke eerste zondag van de maand weer het decor zijn van de beste en populairste party’s van Den Haag en omstreken.
Het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij staat in de wijde regio bekend als een van de betere technofeesten. In de grote zaal stevige techno met bekende dj’s en live acts, een waar lichtspektakel, hard en zuiver geluid en mooie aankleding. De komende drie maanden staan er twee edities gepland. De afsluitende editie van dit seizoen zal in mei 2008 plaatsvinden.
Twisted dance & fashion
zaterdag 5 januari 2008
Vrijdag 18 januari is het weer tijd om de rust van de zitbank te verlaten en de drukte weer op te zoeken. Vrienden die je even niet gezien hebt, kennissen die je niet hebt kunnen bellen en studiegenoten die je door de vakantie niet hebt gezien, kun je weer spreken onder het genot van een heerlijk drankje en top vermaak.
Bays draait door
vrijdag 4 januari 2008
Disco Dancing Bays in Reutum is in geheel Twente een begrip, iedereen uit de regio is er min of meer opgegroeid, zoniet er vaak over gehoord of er minsten een paar keer geweest. Van jongs af aan komen de bezoekers op de brommer,op de fiets, met de auto of zelfs met de trekker richting deze uitgaansgelegenheid in Overijsel.
Steeds meer partygangers weten tegenwoordig de weg te vinden naar het in West-Brabant gelegen plaatsje Fijnaart. Nee, dit komt niet omdat hier onze nationale knuffelbeer Fransje Bauer woont, maar omdat er elke maand ouderwets ‘gehakt’ kan worden.
Baszline
donderdag 3 januari 2008
Na een afwezigheid van 2,5 jaar is het eindelijk weer zover. Baszline is back! Het succesvolle concept, dat zowel indoor op diverse locaties als outdoor een groot succes was, komt terug. En hoe... Zaterdag 2 februari 2008 zal Rotterdams mooiste houselocatie, Tropicana, het toneel zijn van een onvervalste oldschool en hardcore avond om in de boeken bij te schrijven.
Stichting Dasav (Dance And Sport Against Violence) is een alsmaar bekender fenomeen in de uitgaanswereld. Zo zijn ze op steeds meer locaties over geheel Nederland te vinden om het “Against Violence Only Love” gevoel uit te dragen en te verspreiden. Uiteraard wordt DASAV hierbij ondersteund door vele DJ’s, partyorganisatoren en locatiehouders. Ons doel is landelijke bekendheid te verkrijgen en dat zowel Dasav als het thema “Against Violence Only Love” een begrip worden!
Exxellent Brasil
donderdag 3 januari 2008
Veel tradities zijn er om overboord te gooien en af te schaffen, maar sommigen moet je beslist koesteren. Een superdikke Exxellent Brasil in de koude wintermaanden hoort volstrekt bij die laatste categorie. Terecht wordt er door veel Exxellent liefhebbers altijd weer naar uitgekeken. Want nèt als je het helemaal gehad hebt met de kou, de wind en de sombere, donkere dagen, is er een Braziliaans zonnetje om je weer helemaal op te peppen. En de zonnebrengers zijn dit maal niemand minder dan Benny Rodrigues, Sidney Samson, Leroy Styles, Sunnery James & Ryan Marciano, D-Rashid en Motherfunker.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
X-travel geeft extra prijzen weg
woensdag 2 januari 2008
De actie is veelbesproken: je kunt een reis winnen voor 2 personen met X-travel. Vele grapjes zijn er al gemaakt dat de winnaar vast naar een Nederlandse bestemming zal worden gestuurd. Dit is niet waar natuurlijk! De winnaar mag uit het gehele aanbod van de reisorganisatie zelf een reis kiezen en is niet gelimiteerd tot een bepaald land of bestemming!
31 januari 2008
XFM Xnergy
30 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Exxellent Lolita
Time-table Multigroove “Elementenstraat Reunion”
28 januari 2008
Tomorrow viert dubbel feest zaterdag
27 januari 2008
Hossen & Sossen
26 januari 2008
Erick Morillo in de Noxx, Antwerpen
The Beginning brengt housescene weer samen in Hemkade
24 januari 2008
Glossy Grooves
Tec Tac brengt verfrissing!
23 januari 2008
The doctor is back with a vengeance
Awakenings presenteert verjaardagslineup
22 januari 2008
Red Bull CityTrip goes snow
Luxurush, le Cirque est Deluxe!
19 januari 2008
Suspicious Sounds
18 januari 2008
2 Hard 4 U
17 januari 2008
Oldschool kicks 25 januari 2008!
16 januari 2008
P.O.R.N. tweeduizendenacht - Updates en Bluetooth
Reng Deng Deng
15 januari 2008
Metz Invites
Lineup Super Sunday Festival bekend
In Qontrol 19/04/08
14 januari 2008
Mindblowers
Benny Invites
13 januari 2008
Club Déja Vu
Fear & Evil
12 januari 2008
Reverze: de laatste kaartjes, VIP-tickets sold out
11 januari 2008
Fantasy Island
Time-table en Update voor Oldschool Heroes
Charizzma
10 januari 2008
Sneakerz
Europese primeur voor Donderslag
Voltt
Crunc
Let`s go back to the 70’s, 80’s & 90’s
Limburg Hardcore Invites
9 januari 2008
The Matrixx verwelkomt Blacklist in Nijmegen
8 januari 2008
Freakend XL
Pandemonium
7 januari 2008
F*ckers!
6 januari 2008
Sneakerz
5 januari 2008
A.S.S. haalt Rush, Remus, Wittekind en Kvitta naar Zoetermeer
Twisted dance & fashion
4 januari 2008
Bays draait door
Ouwe klappers in het Brabantse Fijnaart
3 januari 2008
Baszline
2008 Wordt 'against-violence-only-love jaar'
Exxellent Brasil
2 januari 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
X-travel geeft extra prijzen weg