Partyflock
 

Tec Tac brengt verfrissing!

gepubliceerd door , op
Tec Tac brengt verfrissing!
24 januari 2008
FeestTec Tac · Eric van Kleef ft MC Boogshe - My Ass'
Datumvrijdag 8 februari 2008
LocatieDanielz
Sommige snoepjes brengen verfrissing, andere zijn er gewoon alleen voor de smaak. Voeg ze samen en wat krijg je? Precies, datgene waar je al tijden op zat te wachten. Een lekkere avond uit die zeker geen vervelende nasmaak zal hebben. Alsof er een engeltje of je tong... eu... fietst (want we houden het wel netjes natuurlijk). Tec Tac zorgt voor de lekkerste beats en tunes op het gebied van electro, house, techno en techhouse in samenwerking met Club Danielz in Scheveningen en op 8 februari zal het voor het eerst gaan gebeuren: een Tec Tac avond die mindblowing zal zijn.

Wees niet bang voor te veel caloriën, want Tec Tac houdt het calorieloos en gezond. De avond bestaat uit drie smaken, die samen een perfecte combinatie zijn van electro, house en techhouse. Eric van Kleef zal acte de presense geven en laten horen waarom hij de enige echte presentator is van de bekendste dancechart van Nederland op Slam!FM. Zijn carriere gaat de laatste tijd als een speer, mede dankzij zijn hit 'My Ass'; samen met MC Boogshe is Eric verantwoordelijk voor één van de grotere danceklappers van dit moment en ook achter de draaitafels in de clubs doet hij het meer dan uitstekend, Eric van Kleef is here to stay!

Een combinatie van DJ's die eigenlijk qua stijl ver uit elkaar liggen, kan altijd leuk uitpakken. Zo ook met Fausto en Artento Divini. Samen vormen zij vanaf deze speciale eerste Tec Tac editie DiFa, een duo dat inmiddels al zeer productief is geweest in de studio. Zo kun je 'Slut' al op menig Hyvesprofiel beluisteren en 'Freaky As Hell' is inmiddels een dikke hit die je ook door Excessive Records gebracht wordt. Fausto en Artento Divini gaan speciaal voor Tec Tac hun krachten bundelen en dus kun je een stevig potje electro en house verwachten.

De warming up gaat voor rekening van Charly komen. Het woord 'talent' is inmiddels achter zijn naam verdwenen, wat er overblijft is een DJ die van alle markten thuis is. Na twee succesvolle draai-jaren lanceerde Charly zich in 2007 echt op grotere podia en VIP stages van Sensation Black, DefQon, Dance Valley, Qlimax, Qrimetime, Rockit Open Air en Q-Base. Ook het stempel 'hardhouse' is voorgoed van zijn naam verwijderd, alles tussen electro en harddance valt in zijn straatje en dus zal de intro van Tec Tac goed aan hem besteed zijn.

Speciaal voor de mensen die van live-elementen houden, neemt Anti een aantal percussie instrumenten mee om de sfeer helemaal compleet te maken.

Op de avond zelf kun je vanaf 22 uur terecht in Club Danielz waar je helemaal uit je dak kunt gaan in de beste ambiance die je in Scheveningen kunt vinden. Voor maar 10 euro kun je tot 5 uur de vetste house, electro en techhouse horen en als je een VIP tafel wilt, kost dat slechts 30 euro per persoon. Dus laat dit snoepreisje niet schieten, want het is zo lekker dat je je vingers er bij af zou willen likken.

Tec Tac bevat 0 caloriën, geen geur- kleur- of smaakstoffen en 130 tot 140 beats per minute.

9 opmerkingen

De warming up gaat voor rekening van Charly komen. Het woord 'talent' is inmiddels achter zijn naam verdwenen


Ofniiieeett!! Meesterlijke DJ!
:respect: voor charly
 
Werkzaam bij Struikgewas
Geweldige afbeelding jongens!
hmmm
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Tec Tac bevat 0 caloriën, geen geur- kleur- of smaakstoffen en 130 tot 140 beats per minute.

:respect:

Bring it on!!
Geweldig perfecte line-up :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 43001, 95}
Uitspraak van best of both worlds op dinsdag 29 januari 2008 om 09:13:
zal tic tac leuk vinden
???
laatste aanpassing