Partyflock
 
Nieuws · augustus 2007
Onderweg met De Man Zonder Schaduw
vrijdag 31 augustus 2007
De Man Zonder Schaduw start een nieuwe maandelijkse clubavond in Club Stalker: Onderweg met De Man Zonder Schaduw. Na ruim een jaar de Berliner sound naar Haarlem te hebben gehaald is het tijd voor wat nieuws. Waar de Berliner Helden eerst de avond maakten, zullen er vanaf september DJ’s uit verschillende streken en met verschillende stijlen komen knallen in de Stalker. Iedere laatste vrijdag van de maand gaat het los, met vrijdag 28 september als knetterende opening met DJ Karotte.
Met een nieuwe en grotere opzet van Dansen aan Zee Beachtour 2007 kijkt Firma Gezellig terug op een bewogen strandseizoen. Zondag 9 september vindt de spectaculaire afsluiting plaats bij Woodstock 69 in Bloemendaal.
Schijt Aan! - XL Edition
vrijdag 31 augustus 2007
Schijt aan, door velen erkend, voor sommige nog onbekend. Voor de mensen die er nog onbekend mee zijn: Schijt aan is een feest met alleen de beste, hardste en ruigste beats van Nederland.
Line up Earthquake – Germany 2007
vrijdag 31 augustus 2007
Although the intensity and accuracy of an earthquake prediction is still questioned by many, there is no doubt about the “big quake” that is going to shake the Ruhrgebiet on the 24th of November. The epicenter of this earthquake lies within the Turbinenhalle.
Gedonder in het Oosten - Atak, Enschede
donderdag 30 augustus 2007
Laat het gedonder beginnen! Met een donderslag bij heldere hemel zijn de Donderstenen op onze planeet geland. Gevlucht van een stoffige planeet waar grijze normen overheersen en alles wat spannend is ondertussen is verboden, zijn zij hier naar toe gekomen om een nieuw thuis te vinden. Hier op aarde komen de Donderstenen in opstand tegen de 13 in een dozijn cultuur die opgezet is door het kwaadaardige 13N12 Rijk om gehele beschavingen langzaam van binnenuit over te nemen. Met een flinke portie lef zullen de Donderstenen vanuit hun hoofdkwartier, Donderslag HQ, weerstand bieden tegen de robot troepen van het Rijk en hun gezapigheid.
Als het gaat om het maken van knallende Reggeaton mixes in nauwe samenwerking met de grootheden als Fat Joe, Flip mode squad, Sean Paul, Nina sky en vele anderen, dan kom je al snel tot de conclusie dat er maar 1 de beste kan zijn.. en dat is de Master of Latino New York.. DJ Tony Touch. “Als hij de beste is… dan moet hij op R&B Diamonds staan”
De laatste voorbereidingen voor de grootste "Hardcore" bruiloft van Nederland zijn in volle gang. Hierbij mag je het volgende niet vergeten: is het extra bestelde geluidssysteem op tijd, zijn alle pakken gestoomd en gestreken en is het hotel geboekt voor de winnaars van de speciale bruid en bruidegom verkleed actie.
J&E Entertainment lanceert New Nation
woensdag 29 augustus 2007
Begin dit jaar vond in het Belgische Essen de 1e buitenlandse editie plaats van Bassrulers, een van de meest succesvolle harddance evenementen van Zuidwest Nederland. In een tot op de nok gevulde Rex werden onze zuiderburen en ook de massaal aanwezige Nederlanders getrakteerd op de beste jump en early rave.

Een vervolg in deze karakteristieke voormalige bioscoopzaal kon dus ook niet uitblijven.......
Nadat hij een tijdje is weggeweest van zijn tweede thuis Amsterdam, is I love Hardhouse trots te kunnen aankondigen dat Tom Harding voor één keer terugkeert naar de gerenoveerde Max-zaal in de Melkweg in Amsterdam. Onder de naam Steppin' Up laat Tom op 21 september zien dat hij het draaien nog niet verleerd is.
Club Poema – 3 Year Anniversary
dinsdag 28 augustus 2007
Club Poema RAW bestaat in het derde weekend van september drie jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en wel met een zeer speciaal verjaardagsfeest!
Jones zet Arnhem op zijn kop!
zondag 26 augustus 2007
Met nog iets minder dan 2 weken te gaan, leeft iedereen toe naar de verjaardag van een van Nederlands grootst opkomende talenten. Een dj met karakter, kwaliteit en bovenal een dj met liefde voor de muziek. Op zaterdag 1 september viert Jones zijn 24e verjaardag in de plaats waar hij het publiek een warm hart toedraagt: Arnhem
Reunited
zaterdag 25 augustus 2007
Na zeven jaar 'dance classics op zijn best' hebben de bedenkers van Reunited besloten het feest een volledige make-over te geven. Op zaterdag 6 oktober vindt daarom de allereerste editie plaats van Reunited Restyled, een feest dat zich volledig richt op de gloriedagen van de housemuziek. De organisatie heeft hiervoor bewust gekozen voor de North Sea Venue, dé locatie die zowel qua geschiedenis als capaciteit het best bij dit feest past.
Exxellent Famous
zaterdag 25 augustus 2007
Laten we eerlijk zijn: beroemd zijn is geen garantie dat je kan draaien. Soms zelfs een garantie dat je niet kan draaien zelfs. Maar de line-up van Exxellent Famous is wat dit betreft gelukkig een totaal ander verhaal. Want met Johnny de Mol, Jamie Westland (Di-Rect) en Winston Post (GTST-ONM) heeft Exxellent op zaterdag 8 september niet alleen drie BN’ers in huis, maar ook nog een drie top-DJ’s. Die ook nog eens vrienden DJ Marnix, Sidney Samson en MC Nova meebrengen. Een Exxellent avond waar nog lang over gepraat gaat worden.
Laatste Sundale van het seizoen!
zaterdag 25 augustus 2007
Op 2 september 2007 is het tijd voor de laatste Sundale van het seizoen. Door andere grote dance evenementen bij Bloomingdale die massaal werden bezocht op zondag, hebben de trouwe Sundale gangers er even op moeten wachten, maar het wachten wordt nu beloond met een hele vette line-up.
Kapsones™
zaterdag 25 augustus 2007
Na vier spetterende, Kapsones gevende, sexy en vooral sfeervolle edities van Kapsones on the beach is hier "The Grand Final". Vrijdag 7 september sluit Kapsones haar strand seizoen in stijl & klasse af. Kapsones zal jullie deze avond voorbereiden op “MTV - The City Is Ours Festival” dat de volgende dag op 8 september plaatsvindt midden in hartje Den Haag. Kapsones heeft namelijk op dit festival een eigen Kapsones Stage!
Op zaterdag 10 november in de Heineken Music Hall een nieuwe editie van Houseqlassics. Het bekendste classicsfeest van ons land en het langstlopende evenement van Q-dance is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een begrip in danceland.
Aanstaande zondag: Voltt festival
donderdag 23 augustus 2007
Aanstaande zondag is het zover; dan barst op de NDSM werf het Voltt loves summer festival los. Een dag vol relaxte muziek, streetart, eten, drinken, dansen en bovenal; veel lol hebben met je vrienden en de mensen om je heen.
Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized
donderdag 23 augustus 2007
Op 15 september introduceert de HappydayZZ een nieuw concept. Dit feest dat Technolized gaat heten zal een van de dikste en vetste techno, minimal en tech/house feesten worden van het jaar met Marco Bailey, Secret Cinema, Bart Skils, Darko Esser & Daniela Haverbeck.
Outblast – the 2007 birthday edition
donderdag 23 augustus 2007
Zaterdag 3 november mag hij er weer een jaartje bij optellen, en dat betekent dat – Mr. Hardcore himself - Outblast voor de vierde keer op rij zijn geruchtmakende birthday party zal vieren.
Sappig! naar the Level
dinsdag 21 augustus 2007
Na het succes in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, heeft Sappig! besloten om haar concept ook in het oosten van het land neer te zetten en wel in Arnhem.
"Stoplicht springt op rood, stoplicht springt op groen...in Nederweert is altijd wat te doen!" Waarschijnlijk zal iedereen deze spreuk wel eens gehoord hebben, maar dan met iedere willekeurige plaatsnaam als enige variatiepuntje. Nederweert (gelegen nabij Weert in het zonovergoten Limburg) mag dan wel een boerendorp zijn met zo'n 8.000 inwoners maar dat wil nog niet zeggen dat er niks te doen is!
Oude tijden herleven..
maandag 20 augustus 2007
Iedereen roept het altijd maar: Vroeger was alles beter..
Club Poema RAW is de laatste plek in Utrecht, naast de Vechtsebanen, waar toch nog een beetje dat gevoel terug te vinden is dankzij organisaties als Frontstar Events en F&O productions.
Oldskool a/d Zaan
zondag 19 augustus 2007
De Zaanstreek staat bekend om zijn toeristische trekpleister de zaanse schans. Van ver komen mensen afgereisd om de molens, kaasmakkerij en klompenboederij te bezichten. Busladingen vol met toeristen bewapend met camera’s bestormen dit klein nagemaakte zaanse dorp. Menig aziaat vergist zich ook vaak tussen kroos op de sloot en het gras ernaast. Tot op heden heeft nog geen enkele slimme ondernemer een fotocamera winkel daar gevestigd(c). Niet alleen om de zaanse schans is de zaanstreek erg bekend geworden maar ook veel mensen zijn er komen wonen in het verre verleden vanwege zijn grote industrie en natuurlijk de daartoe behorende werkgelegenheid. De nieuwe generaties klagen nu tegenwoordig alleen maar over de stank van cacao en maggi.
Stekker in het zand
zondag 19 augustus 2007
Eindelijk die flauwe, middelmatige zomer achter de rug, krijg je dit. Stekker in 't Zand, lekker in de nu al nazomer op zaterdag 25 augustus op SOIA - Strand Oog in Al, natuurlijk in Stekker's 'hometown' Utrecht. En eerlijk is eerlijk, er gaat weer geknald worden.
The Stubnitz returns
zondag 19 augustus 2007
Na bijna een jaar van afwezigheid komt de MS Stubnitz weer terug naar Amsterdam voor een periode van 4 maanden. Iedereen die er vorig jaar bij is geweest weet dat de Stubnitz met z'n unieke undergroundsfeer een echte toevoeging is aan ’t Amsterdamse nachtleven.
Al geruime tijd worden er Lief festival early bird tickets doorverkocht. De tickets die verkocht worden zijn echter niet geldig.
Confused Events continues
zaterdag 18 augustus 2007
Afgelopen zomer presenteerde Confused Events voor het 2e jaar gedurende zes weken lang iedere maandag een editie van Monday madnezz in de Hooizolder te Westkapelle. Jump en Hardstyle voerde de hoofdtoon in de nummer één discotheek van Zeeland. Gedurende zes weken lang stonden onder meer klinkende namen als The Prophet, Zany, Showtek, Dana, Ruthless, Max Enforcer & Tek Soldierz op het programma. Ook dit jaar bleken de avonden weer een doorslaand succes, de organisatie wil daarom hun trouwe publiek en de velen toeristen bedanken voor een geweldige zomer.
1 Festival, 10 jaar uitgaanscultuur
vrijdag 17 augustus 2007
Amsterdams meest vooruitstrevende ‘feestaannemers’ Meubel Stukken bestaan tien jaar. Op 1 september wordt dit gevierd met een 10-uur durend festival op de NDSM-werf.
Op zaterdag 8 september vindt MTV: The City Is Ours! plaats op het Haagse Hogeschool terrein in Den Haag. MTV neemt die dag de binnenstad van Den Haag over door een festival neer te zetten met nationale en internationale acts op een unieke locatie.
Happydayzz' Booming new Season
donderdag 16 augustus 2007
Het nieuwe clubseizoen staat te wachten om de hoek en HappydayZZ belooft je dat het net zo gezellig gaat worden als de zomer. Ze maken geen compromissen en zetten de zomertrend door tot diep in de winter en ver daarna.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
woensdag 15 augustus 2007
Met nog maar twee dagen te gaan tot de tweede editie van ShakerZz, zijn alle elementen weer op hun plaats voor een nieuwe nacht van zinderend technogenot.
Absolutely Stereo - Off Corso
woensdag 15 augustus 2007
Hartje zomer! De zon laat zich echter nog steeds niet dagelijks in haar volle glorie zien. Het echte zomergevoel moet dan maar gebracht worden door de maandelijkse Miss Monica-avond Absolutely Stereo. Op zaterdag 18 augustus
wordt er dan ook een aantrekkelijke en kwalitatieve line-up gepresenteerd
die garant zal staan voor een heet avondje in Rotterdams enige echte
dancetempel: Off_Corso op de Kruiskade.
Treetz goes to the Beach
dinsdag 14 augustus 2007
Meestal worden diegenen die vragen overgeslagen. Dat is dit keer niet het geval. You ask for it so you get it! Treetz keert eindelijk richting strand! De enige outdoor Treetz on the beach-editie van 2007 genaamd Treetz on the beach on the Beach zal het zomerseizoen afsluiten op Sapph Beach in Scheveningen. Op 26 augustus zal de zon nog meer stralen, het zand nog heter zijn en een vloedgolf aan muziek over het Scheveningse strand trekken. Zal er eindelijk dan ook in ons kleine landje een hittegolf neerstrijken? In ieder geval zijn Chuckie en Real er klaar voor om de temperatuur naar hogere waarden te stuwen.
BOOT 25 'alle trossen los'
dinsdag 14 augustus 2007
25 augustus 2007 gaan we met 200 mensen 8 uur lang varen, housen, chillen, eten, en als het effe kan zwemmen op een volledig tot club omgebouwde veerpont genaamd Boot 10 - boot 1.
Trix in the mix, hét (gratis) outdoor dance event, dat voor kort alleen op koninginnedag plaatsvond, krijgt een vervolg: Trix in the mix – Not only 4 the Queen- op zaterdag 1 september a.s. in de Casinotuin in 's-Hertogenbosch. Hiermee geeft organisator Pleaserz gehoor aan de wens van vele house liefhebbers. Zij hoeven namelijk niet wéér een jaar te wachten op het populaire muziekspektakel en ook de oranje outfits mogen nog even in de kast blijven hangen. De line-up liegt er niet om. Bekende dj’s als Laidback Luke, Funkerman, Jeroenski en Jorgensen zullen hun muzikale hoogstandjes ten gehore brengen.
Meer nieuws over het aanstaande Crazyland jubileum en een voorproefje op BITCH dat aanstaande 8 september plaatsvindt.
Earthquake
vrijdag 10 augustus 2007
Zoals eerder aangekondigd zal er ieder jaar ook een Duitse editie plaatsvinden van het concept Earthquake. Na het succes van de eerste editie vorig jaar in club Rheinwerk te Duisburg zal de 2007 Duitse editie wederom in het najaar plaats vinden, deze keer in de bekende Turbinenhalle in Oberhausen.
Ter gelegenheid van de elfde editie van de FFWD Fit For Free Dance Parade is 'The Album' uitgebracht. De CD is net als vorig jaar gemixt en gecompileerd door de Bredase dj Dazzle en staat garant voor een spetterende impressie van de FFWD Fit For Free Dance Parade.
Chemical Brothers op STRP Festival
woensdag 8 augustus 2007
De The Chemical Brothers komen naar Nederland om het STRP Festival te openen! Hun indrukwekkende liveshow staat bol staat van effecten en visueel geweld en daarom is het de ideale openingsact voor het art & technology festival STRP. Naast het openingsconcert van de The Chemical Brothers is er op vrijdag en zaterdag een uitgebreid muziekprogramma dat rond 20:00u start en doorgaat tot zes uur in de ochtend.
Putsch VII
maandag 6 augustus 2007
Na een spetterend Oud & Nieuw en een uitermate knallende Koninginnenacht kon Putsch niet meer verder gaan op de NDSM werf. Nu heeft het Putsch-virus een nieuwe broedplaats gevonden in Amsterdam Sloterdijk. Na maanden van ogenschijnlijke rust is de besmetting nu een feit! En op zaterdag 11 augustus zal het Putsch – virus in congrescentrum Rhone bij Sloterdijk in alle hevigheid terugkeren. Het risico op besmetting is op 11 augustus groter dan ooit en de gevolgen van een Putsch zijn langdurig en niet te overzien!
Watch out for No. 22
maandag 6 augustus 2007
Met amper nog een week te gaan zijn alle voorbereidingen in volle gang voor de FFWD Fit for Free Dance Parade te Rotterdam. Dit jaar wordt het een waar festijn, nog meer dan voorgaande jaren. Je wilt immers altijd beter en meer… (erg gezond overigens). Wanneer jullie naar de FFWD Fit for Free Dance Parade gaan kijken in het centrum van Rotterdam, Watch out for no. 22. De truck van IVE-events en HappydayZZ Events.
BKJN presenteert
maandag 6 augustus 2007
Aanstaande zaterdag komt de door zo vele geliefde stijl, hardcore na bijna 10 jaar terug op de Rotterdamse dance parade. Met truck nummer 10 zal BKJN events voor in de stoet geheel gehuld in army stijl de parade voorzien van de hardste beats.
Op zaterdag 11 augustus vindt in Rotterdam de jaarlijks terugkerende Fast Forward Dance Parade plaats. Natuurlijk wordt er ook dit jaar voor gezorgd dat de b2s truck een van de smaakmakers van de parade zal zijn. Dit jaar is er geen officieel eindfeest maar vanaf 21.00 uur zijn de deuren van club Outland geopend, waar iedereen welkom is bij het altijd gezellige Pussy lounge.
VibeLicious
zaterdag 4 augustus 2007
Een nieuwe maand, een nieuwe editie van VibeLicious! @ The Mansion Amsterdam! Zoals elke eerste zaterdag van de maand is er op 4 augustus wederom een sfeervolle en gezellige editie van VibeLicious! Cocktails, Champagne, adembenemende sfeer, mannelijke en vrouwelijke schoonheden en niet te vergeten de overheerlijke sounds zullen deze avond weer tot een van de gezelligste avonden van The Mansion maken! De cocktailbars op de bovenste etage zijn weer het decor van de mannen van SoulSessions: Jay Serano, Lewis Ferrier & Chappell zullen de vloer weer doen schudden! De club is het werkterrein voor Daniel Beasley en Andy Callister! Kortom een dag om halsreikend naar uit te kijken!
De Haagse house god Remy solo
donderdag 2 augustus 2007
Club Silly is meer dan trots dat op zaterdag 18 augustus 'Remy Solo' voor de allereerste keer gaat plaatsvinden…
De jaarlijkse DJ Awards in Ibiza is aan zijn tiende editie toe en behoort tot één van de meest prestigieuze award uitreikingen ter wereld op het gebied van dance.
UDC is uitermate verheugd dat één van Nederlands oudste en meest toonaangevende dancefestivals Dance Valley genomineerd is in de categorie ‘beste internationale dancefestival’.
Voor iedereen die nog energie over heeft op zaterdagavond 25 augustus is er goed nieuws. En voor iedereen die gewoon zin heeft in een leuk feestje natuurlijk ook. In bar-dancing Ouwe Geit te Hoofddorp wordt namelijk Blow Out georganiseerd, een feest waarmee de afgelopen dag nog even dunnetjes kan worden overgedaan. En laat je niet misleiden door de naam van de locatie, deze tent heeft alles in huis om vanaf 22.00 uur van een steengoed feestje te genieten.
Afterparty op Maandagochtend
woensdag 1 augustus 2007
Extra, extra, read all about it! Heel veel Nederlanders blijven gewoon lekker in eigen land deze vakantie want hier valt genoeg te beleven. Maak je weekend deze week extra lang met de Extra Editie Afterparty in club Latido.
Eindelijk… de zomer komt er nu echt aan, en die begint op zaterdag 4 augustus met het Welcome to the Future-festival in het Het Twiske. De weersverwachting kan niet beter, oftewel het perfecte festivalweer – een lekker warme, zonnige dag met temperaturen rond de 23 graden!
31 augustus 2007
Onderweg met De Man Zonder Schaduw
Spectaculaire closing party: Dansen aan Zee Beachtour
Schijt Aan! - XL Edition
Line up Earthquake – Germany 2007
30 augustus 2007
Gedonder in het Oosten - Atak, Enschede
R&B Diamonds vrijdag 31 augustus in club Bozzini Kerkrade
29 augustus 2007
Grootste " Hardcore " bruiloft van Nederland
J&E Entertainment lanceert New Nation
28 augustus 2007
Tom Harding keert terug naar de Melkweg
Club Poema – 3 Year Anniversary
26 augustus 2007
Jones zet Arnhem op zijn kop!
25 augustus 2007
Reunited
Exxellent Famous
Laatste Sundale van het seizoen!
Kapsones™
24 augustus 2007
Houseqlassics op zaterdag 10 november in de Heineken Music Hall
23 augustus 2007
Aanstaande zondag: Voltt festival
Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized
Outblast – the 2007 birthday edition
21 augustus 2007
Sappig! naar the Level
20 augustus 2007
Nederweert Kermis 2007 is wederom een schot in de roos!
Oude tijden herleven..
19 augustus 2007
Oldskool a/d Zaan
Stekker in het zand
The Stubnitz returns
18 augustus 2007
X-Sense waarschuwt voor illegale kaarten Lief festival
Confused Events continues
17 augustus 2007
1 Festival, 10 jaar uitgaanscultuur
MTV: The City Is Ours afgelast wegens vandalisme?
16 augustus 2007
Happydayzz' Booming new Season
15 augustus 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
ShakerZz Returnz
Absolutely Stereo - Off Corso
14 augustus 2007
Treetz goes to the Beach
BOOT 25 'alle trossen los'
13 augustus 2007
Succesvol outdoor dance event in ’s-Hertogenbosch krijgt vervolg
Na succes Pleasure Island klaar voor volgende Crazylandfeesten?
10 augustus 2007
Earthquake
8 augustus 2007
FFWD Fit For Free Dance Parade en Dazzle presenteren 'The Album'
Chemical Brothers op STRP Festival
6 augustus 2007
Putsch VII
Watch out for No. 22
BKJN presenteert
11 augustus FFWD en Pussy Lounge in Outland
4 augustus 2007
VibeLicious
2 augustus 2007
De Haagse house god Remy solo
Dance Valley en Ferry Corsten genomineerd voor internationale dj awards
1 augustus 2007
Als alle mysteries zijn opgelost, is Blow Out je redding
Afterparty op Maandagochtend
Timetable & Info Welcome to the Future Festival