Partyflock
 

Afterparty op Maandagochtend
Vier vakantie als nooit tevoren

gepubliceerd door , op
Extra, extra, read all about it! Heel veel Nederlanders blijven gewoon lekker in eigen land deze vakantie want hier valt genoeg te beleven. Maak je weekend deze week extra lang met de Extra Editie Afterparty in club Latido, Powered by Yohanz, op maandagochtend 6 augustus! Op maandag?? Jazeker! Het is vakantie, dus waarom niet? Als je eens echt lekker relaxed aan je week wil beginnen, of je weekend eindigen, dan kom je gewoon lekker langs tussen 4 en 10 uur op het vertrouwde adres voor je afterparties, het Buikslotermeerplein.

Helemaal vreemd is het niet, deze Extra Editie, want er is dit weekend veel te doen rond de oude tijd in Amsterdam. Dat begint al op vrijdag met een feest op het Amstelveld waar de oude iT sfeer wordt herboren. Op zaterdag zullen velen komen voor de jaarlijkse Gaypride in de grachten van Amsterdam, en op zondag zijn er twee spraakmakende feesten: een groot tribute aan de echte oude Hour Power en After Hour Power feesten van vroeger met alle originele artiesten in de The Power Zone en natuurlijk het altijd populaire Sundae at Escape van Mark van Dale aan het Rembrandsplein.

Om helemaal in die traditie van de classics te blijven komt Yohanz nu met een Extra Editie afterparty in de Club Latido op maandagochtend 4 uur, direct aansluitend op de laatste feesten in de stad. Ook hier kun je genieten van deejays die erbij waren in het begin. Zo is Eric Nouhan één van de dj’s die je als eerste hoorde op de radio met de (toen) nieuwe house sound, en is Miss Wendy heel bekend van haar denderende sets op de afterparties in de Dino’s. Ondersteund wordt het geheel door Mc UB, die velen kennen van bijvoorbeeld onlangs nog Free Festival.

Twee keer een afterparty in Club Latido dus dit weekend: de normale Morning Dance editie op zondagochtend 5 augustus met Dj José en S.i.m., en de Extra Editie op maandagochtend 6 augustus met Miss Wendy, Eric Nouhan en Onnik. Let wel: de Extra Editie begint om 4 uur en duurt tot 10 uur! Naast de genoemde deejays kun je op maandag ook genieten van eersteklas go-go dancers en acts in Ibiza style. Een extra zomers tintje voor deze Extra Editie. Natuurlijk kun je er ook lekkere frisse ijsjes, verse koffie, hapjes en zonnebrillen krijgen zodat je van top tot teen verzorgd bent.

Het is ook maar een paar minuten rijden vanaf het centrum of de The Power Zone naar Club Latido. Je neemt gewoon op de Ringweg A10 de afslag S116 en volgt de borden Buikslotermeerplein. Simpeler kan het gewoon niet. Ook met het openbaar vervoer is het prima te bereiken. Nachtbus 361 komt direct vanaf Amsterdam Centraal via het Rembrandsplein naar het Buikslotermeerplein.

Als je dit weekend goed los wil en je vakantie tijd helemaal wilt gebruiken, dan weet je nu waar het feest altijd doorgaat! Op zondagochtend vanaf 6 uur en op maandagochtend vanaf 4 uur ben je van harte welkom in Club Latido.

9 opmerkingen

 
Jammer dat ik maandag gewoon weer moet "arbeiten" :(

Edit: Wederom 1ste :cheer:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 augustus 2007 om 15:07:
Edit: Wederom 1ste

Wederom gefeliciteerd
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 augustus 2007 om 15:07:
Jammer dat ik maandag gewoon weer moet "arbeiten"

:aai:
Nog meer feest :)
 
yohansje (L)
check check dubbel check B)
 
als ik dit maar haal na zo'n weekendje feesten.......
Komt de Yo-Hans Monday Morning party terug:P

Hele mooie tijden waren dat in 1994:P
Te ziek eigenlijk, maandagochtend :D Vond Club Rixy al het uiterste eigenlijk
Miss Wendy (Y). Goeie ouwe Dino's tijd.