Partyflock
 
Nieuws · maart 2007
Vince & Jeremy tegen de rest!
zaterdag 31 maart 2007
Vince & Jeremy vs rest!
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van enkele zeer geslaagde Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom.
Vrijdag 30 maart (vandaag dus) zal de laatste RUSH @ Panama Amsterdam plaats vinden! Vanaf eind april zal de RUSHfamilie neerstrijken in de nieuwe Cineac aan de Reguliersbreestraat, centrum Amsterdam met een vernieuwd concept. Dit zal wekelijks gaan gebeuren op de donderdagavond.
Barrio Habana is er klaar voor
vrijdag 30 maart 2007
In 2007 zal Barrio Habana in Arnhem, starten met het organiseren van evenementen in samenwerking met grote dj`s uit binnen -en buitenland. Barrio Habana, cocktailbar-danceclub, bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem. Het cultuurrijke koloniale verleden van Cuba is terug te vinden in de inrichting.
Zet het met dikke letters in je agenda. Zaterdag 14 april is alweer de volgende rockende editie van Taste-it! in de P3 in Purmerend! Gewapend met een dikke line-up en een prachtig aangeklede locatie, de lekkerste latin en funky house en een geweldige party sfeer zal Taste-it! je een avond geven om niet snel te vergeten!
Paaspop
donderdag 29 maart 2007
Het programma van Paaspop is helemaal compleet. Als nu het weer ook nog eens goed meewerkt staat niets een zoveelste succesvolle editie van Paaspop nog in de weg. Twee dagen die in het teken staan van muziek, theater, dance, cabaret, amusement. Paaspop is de ultieme en totale festivalbeleving.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 maart 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
In navolging van de eerste editie van 24 februari jl. is het zaterdag 7 april opnieuw tijd voor de meest booming clubavond van het noorden, Boomtown. In het prachtige Club TDF zullen wederom enkel en alleen de meest booming sounds uit de speakers knallen met niemand minder dan Randy Katana, Chew Fu, Estaw en Steff da Campo achter de draaitafels.
The Zoo
dinsdag 27 maart 2007
30 maart: Jean & Marcello samen terug naar het iT tijdperk!

Vrijdag 30 maart gaan twee grondleggers van de Housescene in Nederland bij The Zoo voor het eerst samen terug in de tijd: Jean & Marcello. Hoewel ze al vaker samen achter de decks stonden, nemen ze op 30 maart in The Zebra al hun de grootste hits en klassiekers mee uit de tijd dat ze samen in de legendarische iT de eerste Housemuziek brachten. Een hele avond lang zullen Jean en Marcello back2back het publiek het ouderwetse gevoel geven uit de eerste jaren van de House.
De eerste zonnestralen gecombineerd met aangename temperaturen zorgen ervoor dat we weer voorzichtig beginnen te denken aan levendige terrasjes, strand en natuurlijk de festivals. Velen luiden festivalseizoen in aan de oevers van de Rijn, in hartje Arnhem ofwel Free your mind festival dient zich aan.
Freaky Sounds gaat los
maandag 26 maart 2007
Dance-Industries viert op zondag 8 april het eenjarige bestaan van Freaky Sounds. Natuurlijk heeft Dance-Industries voor het eenjarige bestaan van Freaky Sounds net als vorig jaar weer de paaszondag gekozen, zodat alle partygangers tot laat in de uurtjes door kunnen gaan en op maandag lekker hun roes kunnen uitslapen, want dit zal zeer zeker nodig zijn nadat je de Freaky Sounds hebt meegemaakt.
Gene Farris, de sexy housekoning, is back op RUSH in Amsterdam. Om de avond niet alleen sexy te maken maar ook lekker smerig, is Terry Toner voor het eerst uitgenodigd op Rush 020 om de lading housemuziek een lekkere electro twist te geven.
This Is™ Queensnight
vrijdag 23 maart 2007
Na een succesvolle This Is™ Panama in een uitverkocht Panama op 16 maart is de tijd aangebroken voor weer een nieuwe This Is™ Queensnight en wel tijdens aankomende koninginnenacht.
Don Diablo loves fashion
donderdag 22 maart 2007
Don Diablo ziet er altijd prima uit en gaat goed gekleed. Des te meer een reden om deze topper nogmaals uit te nodigen voor Twisted Dance & Fashion. Twisted Dance & Fashion is een maandelijks concept plaats vindt in de populaire club Monza te Utrecht, waarbij mode, gezelligheid, goed geklede mensen, muziek en sfeer centraal staan.
Trends komen en gaan, maar echte kwaliteit zal altijd blijven bestaan. Omcirkel 21 April 2007 met een dikke cirkel in je agenda want dan zal TranceSetterz wederom Rotterdam laten weten wat echte kwaliteit trance van de bovenste plank is!
Volgens wel ingelichte bronnen is in het Vaticaan beroering ontstaan over dj Mainframe b-day cruise. Men heeft daar het idee opgevat dat de viering van de verjaardag van Mainframe waarschijnlijk samenvalt met de komst van de Antichrist, de zoon van Satan, wat het einde der tijden zal inluiden en wat een duidelijk Omen van rampspoed is.
Na het daverende succes van 27 januari waarop werd aangetoond dat ook onze Hollandse hardtechno dj’s hun mannetje staan achter de draaitafels en buitenlandse toppers niet nodig zijn om een superavond te hebben volgde een zwart gat. De organisatie van The Chaos Theory, keek eens verzuchtend naar de kalender en besloot dat de volgende editie in juni veel te ver weg was.
Aanstaande zaterdag is de Heineken Music Hall het toneel voor Q-dance presents: Promo – The Resistance Below. Hieronder vind je alle belangrijke informatie voor dit event:
Are you ready to get Sensative?
woensdag 21 maart 2007
Sensative is terug in 2007, en hoe!! Na een aantal omzwervingen is het nu terecht gekomen in de locatie waar het hoort: The Mansion. Het prachtige interieur, de heerlijke cocktails en het relaxte publiek zorgen altijd voor die intieme sfeer die zo bij The Mansion past. Sensative is genieten en losgaan. Sensative is soulfull house music en funkin’ eclectic sounds. Sensative is entertainment en show. Sensative is een gevoel!
Hard Bass; the latest info
maandag 19 maart 2007
Nog 2 weken, en dan wordt het weer knallen in de SilverDome in Zoetermeer, want op 31 maart 2007 vind daar een gloednieuwe editie van Hard Bass plaats. Hèt indoor Hardstyle evenement van b2s dat dit keer geheel in het teken staat van Submarine. Tijdens dit grote diepzeeduik avontuur zullen meer dan 25 artiesten aan boord komen van de submarine squadron 15 en zorgen voor de beste muzikale klanken op het gebied van Hardstyle en Jump.
Nog ruim een maand te gaan tot de eerste editie van Hardcore Religion. Hardcore liefhebbers zullen deze avond zeker aan hun trekken komen! Snoeiharde hardcore, snoeihard geluid en een beestachtige line-up zullen ervoor zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten!
Op vrijdag 16 maart heeft Tiësto een spectaculaire vier uur durende dj-set weggeven in de Baggage Hall op Amsterdam Airport Schiphol. Dit was tevens de kick-off van zijn wereldtournee die onder de noemer ‘Elements of life’ samenvalt met de release van zijn gelijknamige album welke in april zal verschijnen.
Zaterdag 24 maart 2007 is een datum om nu al reikhalzend naar uit te kijken. Want dan hult de Amsterdamse topclub Panama zich in de fantasienevelen van de dansplaneet met een bovenaards feest: Utopia. Waan jezelf in een droomwereld die werkelijkheid wordt, vol spannende verrassingen, weergaloze beats en adembenemende visuals.
Dansen, Netwerken en Flirten
vrijdag 16 maart 2007
Met dj’s als ROOG en Baggi Begovic moet Call me! zaterdag aanstaande, volgens de organisatie een feest worden om je vingers bij af te likken. Special guest is Seamus Haji. Beter bekend als de man van Bootyluv met Boogie2Nite.
De harde kern van de goede oude tijden in the Broadway kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Ook op de vorige editie barste de hele tent weer uit zijn voegen op stampende oldschool classics en early rave. Voor degene die het inmiddels nog niet hebben meegemaakt is 17 Maart weer een nieuwe kans.
Zaterdag 31 maart ontvangt ICE2ICE haar gasten hoffelijk. De Zalinaz te Etten-Leur zal een volledige metamorfose ondergaan en het decor vormen van een spektakel wat haar gasten de ultieme ervaring van een luxurious life brengt. Vandaag presenteert ICE2ICE haar definitieve en volledige line-up.
Kijk naar buiten! De winter is duidelijk voorbij, de lente komt eraan! De organisatie van Tomorrow wordt altijd vrolijk als het kwik omhoog schiet. Dan is het tijd voor mooie plannetjes en leuke initiatieven. Voordat het zomerfestivalseizoen aanbreekt staan daarom nog drie dikke edities van Tomorrow in Club Poema RAW op het programma met als onbetwiste eyecatcher een exclusief optreden van Detroit legende Jeff Mills op vrijdag 13 april.
Are you coming to My House?
woensdag 14 maart 2007
Weer een drukke week achter de rug? En blij dat het weekend is aangebroken? Crunc zorgt voor een goede start van je weekend! Vrijdag is er weer een heerlijke My House edition in The Mansion. De meest elegante place to be in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. De sfeer die heerst tijdens de My House edities is een verrukkelijke home sweet home sfeer. Niets moet, alles mag! Samen met je vrienden genieten van heerlijke sounds and a good vibe.
Summer Vibes XXL
woensdag 14 maart 2007
Zaterdag 7 April is er op Cape Holland in Den Helder een Primeur. Summer Vibes beleefd met der veel belovende feesten haar 15e editie. Summer Vibes zal groots worden aangepakt, door alles vanuit de vorige 14 edities uit de kast te halen gecombineerd met nieuwe verrassingen kunnen we van te voren vertellen dat deze groter wordt dan ooit. Daarom presenteert men ook de XXL editie. Door de Vaste vrijdagavond te verruilen voor een zaterdag zijn er al zware verschuivingen te zien.
Na de eerste editie van het Jump –en Na de eerste editie van het Jump –en Hardstyle feest in discotheek La Capirinha te Lelystad met dj´s King Al, Pantha, Sandocan en Syro was de vraag naar een vervolg zodanig dat de organisatie vrijwel direct had besloten deze te plannen, en wel op zaterdag 31 maart 2007. Deze keer met een zeer variabele line –up van Jump naar Early Hardcore… lekker stampen dus voor de liefhebbers op Booming Hard!
Op vrijdag 30 maart 2007 introduceert het entertainmentbedrijf ID&T naast het fenomeen Sensation White, een nieuw evenement, namelijk Sensation Black.
Super Sunday goes Panama
maandag 12 maart 2007
Na twee succesvolle jaren van Super Sunday events in Monza Utrecht en het overweldigende Super Sunday twee jarig bestaansfeest, is het nu tijd om Amsterdam kennis te laten maken met het ultieme zondagsgevoel. Zondag 18 maart zal de eerste editie plaats vinden in Panama Amsterdam.
Close2Heaven
maandag 12 maart 2007
Op zaterdag 26 mei aanstaande zal in de Amstelveense club Mystère de 7e editie plaatsvinden van Close2heaven. Een tikkeltje ondeugend, uitstekende muziek en heel veel leuke mensen die allemaal weten hoe je een feestje bouwt. Dat is in het verleden al bewezen, met 24 februari nog zeer vers in het geheugen.
Hard X-Plosion
maandag 12 maart 2007
Hard Events maakt voor de tweedemaal een debuut in een andere locatie. Op zaterdag 21 april zal Hard Events een evenement hosten in de grootste locatie van Dordrecht en omstreken, namelijk Amigo's. Deze locatie beschikt over meerdere zalen en met meerdere grootste evenementen in het verleden een goede locatie voor het concept Hard-X-Plosion.
Het is alweer bijna een jaar geleden dat de laatste editie van The Ultimate Seductionplaats vond, en wat is een betere gelegenheid voor een feestje dan de birthday bash van onze koningin? Hoog tijd dus om dit concept weer nieuw leven in te blazen.
Met een onwaarschijnlijk hete zomer aanstormend, begint dé Megaclub net over de grens bij Twente alvast met het opwarmen van wat er allemaal te komen staat… De alweer 16 jaar jubilerende locatie heeft in de eerste maanden 2007 reeds aangekondigd, dat er dit jaar heel wat te komen staat en ook in de komende wordt het heftiger en heftiger.
Please enter the Forbidden City... Choose your destiny.... This is Emporium, Saturday may 26th. Dit jaar meer dan 70 DJ’s, 7 area’s en hopelijk weer voor iedereen een line-up waarop je uit je dak kunt gaan! Steve Angello en Sebastian Ingrosso, Benny Rodrigues vs Marco V, Headhunterz (Live) en nog veel, veel meer! Confront your dance-dragons at Emporium, The Forbidden City.
Over een kleine twee weken is het zover: Bass-D’s birthdaycrash vindt plaats in de HappydayZZ te Culemborg. Get yourself ready, want deze avond gaat hard worden!
Dennie Christian's birthday bash
donderdag 8 maart 2007
Zaterdag 10 maart is er wel een hele bijzondere birthday bash in Rotterdam, en deze wordt gevierd bij Herr Zimmerman, namelijk Dennie Christian's birthday bash. Dit is natuurlijk de meest waanzinnige birthday bash van deze maand, want er valt heel wat te kiezen aan Birthday Bashes deze maand in Rotterdam!
Zaterdag 2 juni zal een jubileum van twee Hardcore grootheden plaatsvinden. Een onmisbaar evenement voor de èchte dedicated Hardcore fans... Bass-D & King Matthew, het meest bekende Hardcore tag-team en natuurlijk de grondleggers van ’s werelds meest toonaangevende Hardcore concept Masters of Hardcore, representen de Hardcore sound 15 jaar. Een mijlpaal voor beide DJ’s, wat ze natuurlijk niet zomaar voorbij mogen laten gaan!
Tripp is een succes in ’t Gooi. Met lange rijen voor de deur, elke maand weer verrassende extra’s én de beste dj’s van Nederland groeit het concept Tripp elke maand verder! Na edities met Erick E, Chuckie en DJ ROOG staat er in de maand maart wel een hele speciale Tripp op het programma; de WeekendTripp! Tripp vult het gehele weekend van 16 en 17 maart in S7ven te Huizen, dus zowel de vrijdag als de zaterdag.
The Energy of the Core!
woensdag 7 maart 2007
Door de eeuwen heeft de mens oorlog gevoerd. Soms voor glorie, soms voor eer of voor liefde. In het oude Griekenland leidt de passie tussen de twee meest legendarische geliefden uit de geschiedenis, Paris de prins van Troje en Helena de koningin van Sparta, tot een oorlog die de beschaving zal verwoesten.
Vrijdag de 13e staat bij velen bekend als een dag waarop je beter binnen kunt blijven. In strijd met het bijgeloof zal er op vrijdag 13 april in 8 het Drum & Bass feest System Reload plaatsvinden! Zwarte katten en ladders zul je op deze avond niet tegenkomen, wel een bijzonder feest met een line-up die het geluk deze dag niet in de weg zal staan.
Na twee knallende edities in december en februari in Club Latido en nog veel meer knallende feesten in het vooruitzicht doet Audio Confusionz tussendoor op vrijdag 9 maart een speciale Talent Edition met gratis entree!
Terrorheads against Cancer
vrijdag 2 maart 2007
Hier een persoonlijk nieuwsbericht van Drokz over Terrorheads against Cancer.
Upstruct in Club Stalker
vrijdag 2 maart 2007
Club Stalker bevindt zich midden in het oude centrum van Haarlem en is gebouwd in een oud pakhuis. In 1983 opende Club Stalker zijn deuren. Vooruitstrevende dansmuziek was en is nog steeds de stijl die wekelijks geprogrammeerd wordt.Ook ‘Trancentral Records’ van Alexander Koning staat al jarenlang bekend als buurtcentrum, hangout annex praatgroep voor danceminnend Haarlem en omstreken. Daarom is het ook niet gek dat zij elkaar gevonden hebben en een langdurige samenwerking zijn aangegaan.
Rauw in 11 te Amsterdam
vrijdag 2 maart 2007
Alweer een super line up op de komende maart edities van Rauw, haal je schoenen maar alvast uit het vet om een potje intergalactisch te knallen van-heb-ik-jou-daar.
Na de succesvolle kick-off van Cocoon in The The Sand tijdens het ADE 2006 was het voor iedereen duidelijk dat de Cocoon-familie in 2007 moest terugkeren in Amsterdam.
Maart wordt voor Escape Club een zeer speciale maand. De 20jarige club viert nog eens extra feest want de zaterdagavond Framebusters viert haar 2 jarig bestaan! Nog steeds is de club wekelijks afgeladen en kiezen vele mensen voor Escape Club dankzij populaire feesten en clubavonden als Franchise, Housequake, Sundae, Beatbox, Nope is Dope, Pure en Framebusters. Resident Raymundo nodigt elke zaterdag de beste nationale househelden uit en vanaf maart komen daar internationale toppers bij. Wat dacht je van Mr. V., de protégee van de Masters at Work uit New York?
Durf jij het aan?
donderdag 1 maart 2007
De 4e editie van Free Your Mind festival dient zich aan.
Op 2 juni zijn de oevers van de Rijn namelijk weer 12 uur lang het domein van duizenden feestgangers en wordt het festival festival dit jaar nog beter en de programmering nog spraakmakender.
31 maart 2007
Vince & Jeremy tegen de rest!
Franchise ook elke donderdag in Rotterdamse Club Vie
30 maart 2007
Rush 020 vertrekt uit Panama - vanaf april nieuwe avond in Cineac
Barrio Habana is er klaar voor
29 maart 2007
Taste-it! wil je opnieuw niet missen!
Paaspop
28 maart 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Boomtown pakt opnieuw groots uit in Club TDF
27 maart 2007
The Zoo
26 maart 2007
Free your mind festival: de line-up
Freaky Sounds gaat los
23 maart 2007
Smerige sexy house met Gene Farris & Terry Toner
This Is™ Queensnight
22 maart 2007
Don Diablo loves fashion
Trance van de bovenste plank op nieuwe editie Trancesetterz
Vaticaan in beroering door Evil Dreams
The Chaos Theory begint het weekend met snoeiharde techno
Laatste informatie: Q-dance presents: Promo – The Resistance Below
21 maart 2007
Are you ready to get Sensative?
19 maart 2007
Hard Bass; the latest info
Snoeiharde hardcore op Hardcore Religion
17 maart 2007
Tiësto drie keer in het Gelredome
16 maart 2007
Utopisch dansspektakel in de hoofdstad
Dansen, Netwerken en Flirten
Housepar-t: Good old times of the Broadway
15 maart 2007
All eyes gaze on the ICE2ICE line-up
Tomorrow de lente in met Jeff Mills, Paul Kalkbrenner en Guy Gerber
14 maart 2007
Are you coming to My House?
Summer Vibes XXL
13 maart 2007
Lelystad gaat los op Booming Hard…
12 maart 2007
Voor het eerst Sensation Black in België
Super Sunday goes Panama
Close2Heaven
Hard X-Plosion
11 maart 2007
The ultimate seduction - Queensnight Edition
ZAK helpt een handje bij global-warming
9 maart 2007
Line- up Emporium, The Forbidden City
8 maart 2007
17 maart 2007 - Bass-D birthdaycrash
Dennie Christian's birthday bash
Raveworld – 15 years Bass-D & King Matthew
7 maart 2007
Twee dagen feest, WeekendTripp in Club S7VEN Huizen
The Energy of the Core!
5 maart 2007
System Reload met Paul Blackout
4 maart 2007
Gratis hardcore in Club Latido: Audio Confusionz – Talentnight
2 maart 2007
Terrorheads against Cancer
Upstruct in Club Stalker
Rauw in 11 te Amsterdam
Cocoon terug in Amsterdam, ‘Craziness Continues’!
1 maart 2007
Escape Studio geopend, Framebusters viert tweejarig bestaan
Durf jij het aan?