Partyflock
 

Are you coming to My House?

gepubliceerd door , op
Are you coming to My House?
14 maart 2007
Weer een drukke week achter de rug? En blij dat het weekend is aangebroken? Crunc zorgt voor een goede start van je weekend! Vrijdag is er weer een heerlijke My House edition in The Mansion. De meest elegante place to be in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam. De sfeer die heerst tijdens de My House edities is een verrukkelijke home sweet home sfeer. Niets moet, alles mag! Samen met je vrienden genieten van heerlijke sounds and a good vibe. De line-up zorgt weer voor vlinders in de buik. Robert Feelgood, Dekky, Mike Scot, Franck en Brian zorgen voor een delicious avondje uit. MC Choral zorgt voor kippenvel en Ace on sax en Jethro Angkotta maken het plaatje van je ideale vrijdagavond compleet.

My House in The Mansion is al geruime tijd the place to be voor de trendsetters. Gekozen tot ‘Hottest place in Holland’ door nationale en internationale media MTV, NY Times, Theme UK, Time en meer). Haven’t been there yet? Shame on you! De heerlijke cocktails die boven gemixt worden zijn in combinatie met de stunning sounds het ingrediënt die de avond tot een succes maken. Op de benedenverdieping heerst er een intieme sfeer die ervoor zorgt dat je avond unforgettable wordt!

Tijdens elke My House staat 1 dj centraal, deze editie is dit niemand minder dan Robert Feelgood, My House stelt hem een paar pittige vragen:

Waarom krijg jij het voor elkaar om een zaal compleet uit zijn dak te laten gaan?
Het belangrijkste blijft voor een dj om aan te voelen wat het publiek wil. In muziek kun je al je emoties kwijt en als je deze kunt aflezen bij het publiek en die goed combineerd met je eigen gevoel ontstaat er volgens mij een euforische sfeer. Verder gewoon knallers van platen draaien!

Hoe ver ga je voor dit vak?
Het is een voorrecht om te doen wat je leuk vindt en daarom is mijn doel om het dj-en ook altijd leuk te houden. De muziek is een passie die je door het draaien kan overbrengen op andere mensen. Dit wil ik kunnen blijven doen, maar niet ten koste van alles. De komende tijd vooral veel mooie muziek maken en op mooie locaties draaien blijft m´n passie.

Waaraan heb je de leukste herinnering?
De leukste herinneringen heb ik toch wel aan de Wasteland en Cliniq feesten. Niet alleen is dit een groot circus van uitbundige mensen, maar gaan de mensen hier compleet los op house. De grote strandfeesten van de jongens van 19 in Noordwijk en de daarbij behorende avonden zijn ook altijd zeer speciaal.

Wat is je grootste angst?
Het is uiteraard wel eens gebeurd, maar het ergste is als op een belangrijk moment in je set een plaat overslaat. Dit gebeurde me tijdens de opening van La Palmas en op een gevoelig piekmoment in de plaat. In de tijd dat ik nog 2step en garage draaide was een ´rewind´een goede optie geweest. Nu was een klein tikje genoeg om de plaat toch nog te laten doordraaien. Stof onder de naald.

Last but not least, wat kunnen mensen vrijdag van je verwachten in The Mansion?
Come and see...

Dekky neemt de decks in zijn bezit. Deze ‘prachtige’ dj en resident van The Mansion, was pas nog te bewonderen tijdens de Glamour Stiletto Run en verantwoordelijk voor de heerlijke beats die vanuit het armani podium knalden. Nu zoekt hij de P.C. weer op en kruipt tijdens My House achter de dj boot to make your head go crazy!

Mike Scot zal de avond tot een hoogtepunt brengen met zijn sensative feeling for house. Tijdens My House zorgt Mike ervoor dat jij en je vriend(inn)en de tijd vergeten en de dansvloer geen moment met rust laten!

Franck heeft eigenlijk geen intro meer nodig. Deze dj is al jaren lang bekend in the scene en zorgt er altijd voor dat je wensen vervuld worden. My House is voor hem echt een feest. De intieme sfeer zorgt er namelijk voor dat hij jouw gedachten kan lezen en voert hij je mee op de heerlijke sound die zijn gouden vingers produceren!

Jethro Angkotta geeft de hele line-up een unieke sound. DE numer één house percussionist in Nederland geeft de avond extra flavour en maakt van My House een avond waar je bijna letterlijk het ritme door je aderen voelt stromen.

Ace on sax verdubbelt dit gevoel door hier op in te spelen met zijn Sax! Je zult versteld staan wat deze twee met de kwaliteit van jouw danstalent kunnen doen ;-)

MC Choral begeleidt de heren van de line-up de avond door met haar gouden keel en prachtige verschijning. Zij zorgt dat de avond compleet is en dat maakt My House tot een goddelijke bestemming voor je vrijdagavond!

The hottest place to be in Holland, a delicious line-up and an excelent vibe! Nooit was een keus maken zo gemakkelijk. Laat je verleiden met deze dope My House editie in The Mansion. En zoals je gewend bent zit een avond van Crunc vol spannende ;-) verassingen….. Laat jij je verassen? Kom dan vrijdag 16 maart naar The Mansion and make My House your house ;-)