Partyflock
 
Nieuws · oktober 2007
Addicted to ATFC
woensdag 31 oktober 2007
Iedere eerste zaterdag van de maand: Addicted. Twee areas vol internationale deep house voor grown-ups in club Panama (Amsterdam). Minimum leeftijd is 21 jaar, een criterium dat streng gehanteerd wordt. De kick-off vond 6 oktober plaats; volwassen geluid, podiumkunsten en publiek werden beloofd en waargemaakt. Aanstaande zaterdag 3 november is het tijd voor het vervolg.
En zo keert Armageddon op eerste kerstdag terug naar de plek waar het allemaal begon. De naam van het pand is misschien veranderd, maar voor de rest is alles zoals je het graag ziet op Armageddon: Een knallende installatie, een lekker sfeertje en een zaal gevuld met mensen die alleen maar los willen gaan!
Poptrash
maandag 29 oktober 2007
Op donderdag 29 november bestaat Poptrash, de vaste donderdagavond van de Melkweg, exact twee jaar. Dit 'second year of disaster' wordt groots gevierd met internationale gastoptredens van Mstrkrft 🇨🇦 en Guns 'n Bombs naast Amsterdamse dj crews Intifada Soundsystem, Club Rascal, Robot Rock en Jru. Sinds kort vindt de Poptrash ook weer plaats in de gezelligste zaal van de Melkweg: de Oude Zaal, waar residents Sick Boy en Punchout Pat twee jaar geleden begonnen met de wekelijkse mix van electro, indie en dance.
We’re all Freaks out at Night!
maandag 29 oktober 2007
Het moge duidelijk zijn: Iedereen is een keiharde FREAK, zeker wanneer het weekend weer voor de deur staat! Vrijdag 2 November zijn daarom dan ook alle FREAKS uitgenodigd om te komen FREAKEN op FREAKEND in Rembrandt Eindhoven! Kom allen freaken tijdens deze freakshow van de heerlijkste minimal house, diepe electro en techhouse!
Old Amsterdam // the time-table
maandag 29 oktober 2007
Nog een paar dagen en dan herleeft de vibe uit het legendarische verleden van de House-scene weer op de al bijna even geroemde MS Stubnitz. En met een locatie als deze moet het op zaterdag 3 november 2007 wel goed komen met de sfeer uit de jaren ’88-’94, want geen andere locatie ademt de rauwe, gemoedelijke underground gevoel uit die tijd zo uit als deze Oostduitse vissersboot. Verdeeld over drie zalen is dit Amsterdam op zijn best; Old Amsterdam.
A Nightmare in Rotterdam
vrijdag 26 oktober 2007
De moeder der alle hardcore feesten, al sinds 14 augustus 1993 actief toen de historische eerste editie van A Nightmare in Rotterdam in de al net zo historische Energiehal gehouden werd, keert op 22 maart 2008 wederom terug naar het Sportpaleis van Ahoy’. Deze “From Cradle To Grave” editie zal alweer de 21ste editie worden van het Nightmare concept en is hiermee één van de langstlopende hardcore concepten ooit.
Conflicten, we kunnen er niet meer om heen. We leven in een wereld waar zonder enige aanleiding mensen worden vermoord, mishandeld en worden verminkt. Landen worden aangevallen, mens en dier word verdreven van huis en haard op weg naar een bestemming die ook voor hun onbekend is. We doen soms gekke dingen om onze eigen hachjes te redden, en conflicten zijn nooit leuk geweest, voor niemand, toch? Toch wel!
Full on Ferry
vrijdag 26 oktober 2007
Ferry Corsten staat in de hedendaagse dancescene te boek al een grote vernieuwer en zijn ‘Full on Ferry’ feest zal logischerwijs een afspiegeling worden van zijn veelzijdigheid en vooruitstrevendheid. Een vluchtige blik op de line-up zegt genoeg over de muzikale richting van het feest die met opzet heel divers is gehouden.
Earth trilogy part 3
donderdag 25 oktober 2007
HET IS FEEST! Earth is jarig en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 10 november worden de kaarsjes in Paradiso aangestoken voor alweer de achtste verjaardag van earth. Op het affiche staat een bomvol programma waar de vonken nu al vanaf spatten. HIEP HIEP HOERA!
Op vrijdag 2 november vindt de techno editie van 4 Charity II plaats in één van Nederlands bekendste technoclubs: Poema RAW. Op deze avond, die van 23:00 tot 06:00 zal duren, wordt er gefeest met een doel, namelijk een goed doel. De opbrengst van de entree inkomsten zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding en de uitdaging is natuurlijk om deze opbrengst zo hoog mogelijk te laten uitvallen.
Nu
donderdag 25 oktober 2007
Nu! Is een hedendaagse party, opgezet door een groep partygangers mét level en een duidelijk focus in het leven. Iedere zondagmiddag vindt Nu! plaats van 15.00 uur tot 23.00 uur in de O65 te Westzaan met als gastheer Stephen J. Kroos en wisselende exclusieve gasten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
T-Town Madness
woensdag 24 oktober 2007
Madness, kijkende naar de vertaling in de van Dale Engels/Nederlands kom deze volgende woorden eraan te pas: krankzinnigheid, waanzinnigheid, dwaasheid, gekte, enthousiasme,gek worden, verzot of iemand gek maken. Dit zijn slechts enkele dingen die alleen het woord al beschrijven, maar wat als het niet alleen bij woorden blijft maar als het ook in de praktijk wordt gebracht, zal dat dan niet gruwelijk zijn?
The house of god
woensdag 24 oktober 2007
’I'm so exited’, dat is de kreet die we veel hebben mogen horen de laatste tijd! Heel Rotterdam zal het weten ook want wanneer is het nu de laatste keer dat er in Tropicana te Rotterdam weer eens echt een Early Hardcore en Oldschool Classics feest is neergezet? Precies! Te lang geleden! Het is dus tijd om dit weekend deze sleur te doorbreken bij The House Of God!
Hardcore Empire
dinsdag 23 oktober 2007
De laatste zaken worden op dit moment geprepareerd. Het geluid wordt getest, de lichten worden nog één keer vol aangegooid. Het lijkt er op dat Takens Balkbrug klaar is voor weer een volle avond geweld van het hoogste niveau.
Technovision vs Trancentral
dinsdag 23 oktober 2007
Op zaterdag 27 oktober slaat Patronaat’s Technovision de handen ineen met Haarlems enige echte techno-platenzaak Trancentral. Dat betekent een portie dance-muziek van het hoogste niveau. En omdat deze avond officieel de wintertijd wordt ingeluidt kunnen we een uur langer doorfeesten in Patronaat!
Brothers 10 years after
maandag 22 oktober 2007
Dit jaar bestaat Brothers Festival Dome Bunnik 10 jaar. Dit vieren ze aanstaande zaterdag uitbundig samen met de opening van de nieuwe zaal ‘Studioa12’. Door de nieuwe zaal op verschillende avonden toe te voegen aan de bestaande zalen van Brothers Festival Dome kunnen ze nog meer verschillende stijlen ten gehoren brengen.
Sexy Mother Fucker is back
maandag 22 oktober 2007
Zaterdag 17 november is The The Power Zone wederom de plek waar het allemaal gaat gebeuren. En kijkend naar de vorige keer wordt dit weer een gekkenhuis. De editie van 16 mei heeft een verpletterende indruk achtergelaten. Drie dagen voor the party werd al duidelijk dat het heel erg vet zou gaan worden, aangezien en er geen kaart meer te verkrijgen was. De telefoon bij the crew stond roodgloeiend! (excuses aan alle mensen die achter het net visten).
Ravezone - Welcome to Doomsday
maandag 22 oktober 2007
Voor velen staat Ravezone nog vers in het geheugen. Maar toch is het inmiddels alweer ruim twee jaar geleden dat er een Hardcore feest in Het Kolpinghuis gehouden werd.
Cocoon knalt 2008 in
zondag 21 oktober 2007
Nog voordat het Amsterdam Dance Event begonnen was waren de kaarten voor Cocoon 'Freakshow' al op. Dit maakt de organisatie eens temeer duidelijk dat Cocoon in Nederland een groot succes is, en als er zoveel vraag is dan zijn twee feesten per jaar eigenlijk veel te weinig. Vandaar dat Cocoon op 31 december naar Rotterdam trekt om daar in de Maassilo een dikke klapper van een Oud & Nieuw feest neer te zetten. Want 2007 was een geweldig jaar voor Cocoon maar 2008 belooft nog veel spectaculairder te worden!!!
R&B Diamonds @ Club Bozzini
vrijdag 19 oktober 2007
Ze zijn niet meer te stoppen! Het R&B Diamonds virus houdt nu al geheel Belgisch en Nederlands Limburg in haar ban! Straten zijn leeg, hele wijken zien er verlaten uit op elke laatste vrijdag van de maand….want dan gaat het weer los in de meest geavanceerde club van Nederland genaamd club Bozzini, gebouwd in het Roda JC stadion te Kerkrade…
Op zaterdag 3 november zal The The Sand in het teken staan van Cyndiums nieuwste concept Icon.De line-up is inmiddels al geruime tijd bekend maar over de invulling van de avond heeft Cyndium nog weinig prijsgegeven.....
Club Déjà Vu houdt op 11 november een reünie in de HappydayZZ te Culemborg voor juist die mensen die er maar geen genoeg van konden en kunnen krijgen, van 15:00 uur tot middernacht gaat eindelijk weer het dak eraf!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Reset: Time table
woensdag 17 oktober 2007
Zaterdag is het zover: de tweede editie van Reset! Deze editie wordt evenals de vorige een echte knaller. De organisatie gaat er verder weinig over zeggen, zaterdag 20 oktober is de dag voor Reset.
Vrijdag 2 november staat 013 in Tilburg, de onbetwiste pop- en dancetempel van het zuiden, volledig in het teken van de grootse première-party van Chocolatin. Een nieuw clubevent gevuld met de beste latin house, funky electro en eclectic dance.
Op zaterdag 10 november zal Lunapark voor de tweede maal haar verjaardag groots uit de doeken doen. In Grieks/Romeinse sferen kunnen bezoekers hun hart ophalen aan de lekkerste club, house en electro van vroeger en nu. In een maar liefst 9 uur durende supermix, slingeren de bekende dj’s van Lunapark je heen en weer tussen het heden en verleden.
Zoals de meeste mensen al wisten stond voor zaterdag 24 november Hardcore Invasion, die geheel in het teken stond van Mindustries, gepland in Partycentrum Zichtenburg Den Haag. Deze editie van Hardcore Invasion wordt verplaatst naar een andere locatie en ook de datum is aangepast.
Wild Romance
dinsdag 16 oktober 2007
Bijna twintig jaar geleden, Nederland was nog niet klaar voor een volwaardige dansscène. House begon met Acid en kwam uit Chicago en Detroit, en was toen voor beperkt publiek bestemd. De Nederlandse hoofdstad(regio) Amsterdam was de voortrekker van de huidige dansscène(later gevolgd door Rotterdam). Met locaties als Roxy, Escape, Dino’s en After Hour Power/Lexion, maar vooral ook discotheek iT werd House op de kaart gezet. Discotheek iT Amsterdam genoot al snel ook internationale bekendheid. Door zijn extravagante avonden en op zaterdags de speciale Gay Nights.
Solk 11
maandag 15 oktober 2007
November 2007 en al weer aangekomen bij Solk 11 nummer 11, de Drum and Bass avond van noord Nederland. Met tien bijzonder dikke voorgaande edities wordt het Solk en Hedon steeds moeilijker gemaakt om de basspuristen te voeden. Moeilijker, dat betekent niet onmogelijk! Ze willen diep, ze willen hard en het mogen ook nog eens geen hapklare brokken zijn.
Club Krangzinnig
maandag 15 oktober 2007
Na de allnighter van 15 September is het 20 Oktober alweer tijd voor de volgende 12 uur durende Club Krangzinnig in de knusse – en sinds mei volledig verbouwde - Club Akhnaton, die met zijn ideale chillhoekjes met Chesterfield banken, relaxte personeel, en gezellig donkere sfeer nu de ideale locatie is voor een lekker ondergronds feestje midden in het centrum van Amsterdam dat nu eens tijd om 4 of 5 uur stopt. Het motto is dan ook: “Amsterdam ist nicht Berlin, but we still party like rockstars!
Op 20 oktober 2007 wordt in Ahoy’ Rotterdam geschiedenis geschreven als DJ Partyraiser met ‘Machine City’ een ware revolutie in de Hardcore-scene ontketent. Nooit eerder vond er in deze internationaal geroemde muziektempel immers een concert plaats rondom één Hardcore-artiest; een mega-productie die op gebied van shows, special effects en andere verrassende elementen zijn gelijke niet kent in de Hardcore-scene.
In november komt Freakend hard! Heel Hard! Met een 2e editie in Club Rembrandt Eindhoven en zal het voor het eerst de nieuwe maandelijkse locatie The Level in Arnhem aandoen. In de maand november is een ding duidelijk: We’re gonna freak till the very freakin’ end! En hoe? Deze maand wordt er groots uitgepakt!
Latin Lovers
donderdag 11 oktober 2007
Na het succesvolle weekend van ons 2 jarig bestaan knallen we gewoon door naar het volgende jaar en the next edition! Vrijdag 2 november is de eerste vrijdag van de maand en dus bouwen we The Thalia in Rotterdam weer om met een vet decor en gaan we weer smijten met een hete Latin Lovers!
Enkhuizen heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zo ver.
Cayen opende onlangs voor het eerst haar deuren en vanaf oktober zullen de Rewind DJ's elke derde zaterdag van de maand ‘in charge’ zijn van deze nieuwe locatie. Overigens geheel nieuw is de locatie niet. Vroeger was dit gebouw beter bekend als ‘De Hoogte’ en dankte haar bekendheid toen vooral aan de befaamde techno parties.
Zondagochtend op stap. Dat was even wennen op 30 september voor sommige bezoekers van Chillnight Afterparty. Anderen hadden het makkelijker; die kwamen van een eerder feest. Hoe dan ook of je nu lekker nog even door wilt gaan of wilt genieten van het unieke concept Chillnight Afterparty: iedere laatste zondag van de maand ben je meer dan welkom in de Lexion Venue in Westzaan.
Keihard Los in Me Toko
zaterdag 6 oktober 2007
De gehele maand oktober zal weer volop gevuld zijn met hét spetterende en telkens weer succesvolle feest M'Toko in de Zebra Lounge in Amsterdam.
Absolutely Lucky
vrijdag 5 oktober 2007
Met gepaste trots presenteren Lucky en Absolutely Fresh daarom het concept dat iedere clubliefhebber zal aanspreken, Absolutely Lucky!
Who Needs House Music
vrijdag 5 oktober 2007
Het nieuwe kwaliteitsconcept “Who Needs..” zal haar eerste editie aftrappen met als hoofdact de internationale topper Noir ( a.k.a. Soul Flava ) , die speciaal voor ter inwijding komt over gevlogen vanuit Denemarken en de Manhattan in Arnhem zal doen schudden op haar grondvesten.
Audio Illustrated releaseparty
donderdag 4 oktober 2007
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal Virtual Events een officiële releaseparty houden ter ere van het pas opgerichte audiovisuele DVD-label “Audio Illustrated”.
Zaterdag 8 december opent dé hardcore tempel van Limburg na jaren van stilte haar deuren weer. De Platte Zaol in Maastricht is terug van weggeweest, maar dan wel in een nieuwe outfit genaamd Maastricht Music Hall (MMH). OH-Events presenteert hier de derde editie van Neurotron-X
Housexy is het beruchte sexy platenlabel van het wereldberoemde Ministry of Sound 🇬🇧, dat over de hele wereld met exclusieve feesten iedereen in extase brengt.
Vrijdag 5 oktober strijkt het Dekmantel collectief wederom neer in hoofdkwartier Club NL voor een avond die allerminst alledaags belooft te gaan worden. Met de geslaagde seizoens- kick off vers in het geheugen, kijken we verwachtingsvol uit naar de eerste hoofdgast van het nieuwe seizoen: Steve Rachmad.
Dommelvallei
dinsdag 2 oktober 2007
Op vrijdag 12 oktober is het met Dommelvallei in De Effenaar weer goed toeven voor de ware technoliefhebber. Deze keer, voor de verandering, geen gasten in de line-up. Het is vanavond 100% Dommelvallei wat de klok slaat.
Niet minder dan drie residents, El Greco, ZIX en Tachini (Live) laten zich vanavond weer van hun beste kant zien en bevestigen nogmaals dat wat lekker is niet altijd van ver hoeft te komen.
Stug - Chocola is lekker
dinsdag 2 oktober 2007
Stug staat voor het totale spectrum van de techno, ze laten graag de hokjesmentaliteit achter zich. Het enige wat ze willen bereiken is een perfecte uitgaansavond met vooruitstrevende dansmuziek en gezellige mensen die weten wat feesten inhoudt (en van chocola houden).
Goed nieuws voor alle liefhebbers van Acid Techno, Hardtechno, Schranz, Industrial en Tekno. Op vrijdag 2 november lanceert de Leeuwarder Techno organisatie The Concern het nieuwe oorverdovende concept ‘Loaded’ in het bekende Rumours in Leeuwarden. Omdat je dit gewoon moet meemaken nodigt de organisatie hierbij ieder liefhebbend persoon uit voor een ultieme avond hard gaan met de hoofdletter ‘H’!
Woensdag 31 oktober is het weer Halloween, het feest dat doorgaans geassocieerd wordt met rondlopende verklede kinderen, films en feesten. Van origine is Halloween een heidensfeest dat door de Kelten gevierd werd aan de vooravond van het nieuwe Keltische jaar dat begint op 1 november.
Lustrum-editie Independance 2007
maandag 1 oktober 2007
Aanstaande zaterdag vindt in Milheeze voor de vijfde maal Independance plaats. De voorverkoop gaat inmiddels hard en zal de voorgaande jaren overtreffen. Aan de deur zullen kaarten verkrijgbaar zijn maar deze zijn €5,00 duurder dan in de voorverkoop. Wees dus slim en haal je kaartje in de voorverkoop bij de Weijerij in Milheeze.
De VIP kaartverkoop is bijna uitverkocht, omdat ze de VIP nog mooier en intiemer zullen maken. Haal nu snel je kaartje bij Ticketbox of de voorverkoopadressen (Zigger, Primera, Free Recordshop). De verkoop loopt spectaculair en het kan uitverkocht raken.
Op zaterdag 15 december is Armin van Buuren in eigen land te bewonderen. Deze avond zal ‘The Sand’ in Amsterdam geheel in het teken staan van een 4 uur durende set van de nummer twee DJ van de wereld.
31 oktober 2007
Addicted to ATFC
Armageddon keert terug naar de plek waar het allemaal begon
29 oktober 2007
Poptrash
We’re all Freaks out at Night!
Old Amsterdam // the time-table
26 oktober 2007
A Nightmare in Rotterdam
Partyraiser & Noisekick – Ultimate Solo Conflict
Full on Ferry
25 oktober 2007
Earth trilogy part 3
Feesten voor de kankerbestrijding in Club Poema
Nu
24 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
T-Town Madness
The house of god
23 oktober 2007
Hardcore Empire
Technovision vs Trancentral
22 oktober 2007
Brothers 10 years after
Sexy Mother Fucker is back
Ravezone - Welcome to Doomsday
21 oktober 2007
Cocoon knalt 2008 in
19 oktober 2007
R&B Diamonds @ Club Bozzini
18 oktober 2007
Cyndium presents “Icon Dj Activator”
De beste Trance Classics op zondagmiddag
17 oktober 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Reset: Time table
Première Chocolatin in 013 met Roog, Benny, Gregor en Sidney
16 oktober 2007
Lunapark viert 12 jarig bestaan groots
Hardcore Invasion: andere datum en nieuwe locatie
Wild Romance
15 oktober 2007
Solk 11
Club Krangzinnig
DJ Partyraiser presents: ‘Machine City’
12 oktober 2007
Club Rembrandt en The Level freaken de pan uit!
11 oktober 2007
Latin Lovers
Nieuw feest in een nieuwe locatie: TILT! in Cayen
8 oktober 2007
Chillnight maakt zich op voor de 2e editie
6 oktober 2007
Keihard Los in Me Toko
5 oktober 2007
Absolutely Lucky
Who Needs House Music
4 oktober 2007
Audio Illustrated releaseparty
Hardcore Tempel van Limburg terug van weggeweest
3 oktober 2007
Housexy: opwarming van The Power Zone
Techno goeroe Steve Rachmad draait aangepaste set op Dekmantel
2 oktober 2007
Dommelvallei
Stug - Chocola is lekker
Hard, harder, hardst in Leeuwarden
British Murder Boys & James Ruskin go trick-or-treating
1 oktober 2007
Lustrum-editie Independance 2007
Deze zaterdag 6 oktober The First XXL @ Lexion
Armin van Buuren - 15.12.2007 - The Sand Amsterdam