Partyflock
 

Housexy: opwarming van The Power Zone

gepubliceerd door , op
Housexy: opwarming van The Power Zone
3 oktober 2007
Housexy is het beruchte sexy platenlabel van het wereldberoemde Ministry of Sound 🇬🇧, dat over de hele wereld met exclusieve feesten iedereen in extase brengt. Na zeer succesvolle feesten in onder andere London, Sao Paulo, Kaapstad, Dubai en Ibiza, komt Housexy nu voor de derde keer naar Nederland (remember The Playboy Edition!).

Deze derde editie vindt plaats op zaterdag 13 oktober in The Power Zone te Amsterdam ter ere van de introductie van de nieuwste Housexy compilatie: Housewarming. De wereld van Housexy is decadent, glamorous & sexy. Stijlvolle danseressen, gewaagd entertainment en DJ’s van wereldformaat geven de bezoeker het inmiddels bekende Housexy gevoel.

Aanvoerders van deze sexy droomnacht zijn Erick E, Ricky Rivaro, Billy the Klit, Dennis Christopher, Patrick Hagenaar en Steven Quarré.

Erick E, Ricky Rivaro en Billy the Klit behoeven geen introductie. De stijl van deze Hollandse sterren past perfect bij de sfeer van Housexy.

'Man of the Moment' Dennis Christopher is op dit moment wereldwijd zeer, zeer hot. Hij stond met de Beatfreakz remake van 'Somebody’s Watching Me' en ‘Superfreak’ in de top 3 in de UK charts. Daarnaast remixte hij o.a. de Sugababes, Whitney Houston, Rachel Starr en Michael Gray (The Weekend) en draait hij op grote feesten over de hele wereld. Steven Quarré is de Nederlandse resident van Hed Kandi. Ook draaide hij in Pacha London en El Divino Ibiza. Uit London wordt Housexy resident Patrick Hagenaar overgevlogen. De van oorsprong Nederlandse Patrick Hagenaar vertrok een aantal jaar geleden naar London. Hij draait nu voor Housexy over de hele wereld. Ook mixt hij voor Ministry of Sound radio 'the funky house sessions'. Zijn track ‘What Would We Do’ komt uit op de nieuwe Housexy compilatie en wordt momenteel gedraaid door Erick Morillo, The Shapeshifters en de Soul Avengerz. Ook uit London komt het spetterende, originele en betoverende Housexy decor, dat speciaal voor deze heerlijke avond in de Power Zone wordt opgebouwd. Ondersteund met de klanken van Miss Bunty is het muzikale succes van deze avond gegarandeerd.

Om het Housexy gevoel weer in zijn meest heftige vorm over te brengen vindt er wederom een auditie plaats voor danseressen i.s.m. Entertainment Matters. Entertainment Matters verzorgt al jaren entertainment acts en dansers voor diverse clubs, evenementen en festivals in binnen en buitenland. Het bedrijf heeft een bestand van 50 hoge kwaliteit danseressen en is op zoek naar nieuwe danstalenten.

Hierbij wordt gelet op danskwaliteit maar ook goede uitstraling en vooral belangrijk: interactie met het publiek. Kandidaten dansen 1 ronde van 15 minuten mee met het vaste dansteam van Housexy. Wil je meedoen, stuur dan per mail een aantal foto’s + je dans-cv naar patricia@entertainmentmatters.nl

Kortom: Housexy is een fantastisch feest met een overweldigende line-up, een feestelijk decor, een decadent en sensueel tintje in een euforische atmosfeer.

Houstylish? Housophisticated? Housexy Are You?

2 opmerkingen

 
Leuk feestje, maar de vorige keer merkte ik niks van het thema...ja hier en daar een bunny maar that's it.
laatste aanpassing
 
weet iemand die sex wil ik wil sex