Partyflock
 
Nieuws · januari 2007
Twisted Dance & Fashion
woensdag 31 januari 2007
De vorige editie van Twisted Dance & Fashion was wederom uitermate geslaagd met een bijzondere back2back sessie van Lucien Foort en Fedde le Grand, een drie uur lang optreden van Luciën zelf, een optreden van Fedde en de afsluitende set van Laidback Luke. Ook de modeshow van Lee met stoere jeans, sweaters, shirts, truien en accessoires sloeg in als een bom. Topkok Caspar Burgi wist weer vriend en vegetariër te verrassen met heerlijke gerechten waaronder een trio van entrees met vissoep, salade en kipmerquez, een overheerlijke rundvleessalade met aardappelbrood en gamba’s en een toetje van ijs met een biscotti van gesneden Snickers gemarineerd met Grand Marnier.
Op 9 maart 2007 zal Loco in Steenwijk op zijn grondvesten schudden, dan zal Demon Dance Events een tweede editie van Turntable masters op deze locatie doen.
Treetz presents ‘Carnival Eclectiloco’ @ 013. Craziness continues, bij Hoevelaken linksaf :)
DB – Lang zal Dano raven..
woensdag 31 januari 2007
Zet je feestmuts alvast maar op, want het is bijna zover! Daniël Leeflang wordt weer een jaartje ouder en dat is reden genoeg voor een alles behalve geruisloos verjaardagfeest. En jij bent ook uitnodigd! Op 3 februari zal hij samen met het publiek terugkijken op al ruim twee decenia DJ Dano.
Het gevoel aanspreken, dat is wat het In Bloom concept wil bereiken. Welk gevoel wordt aangesproken, is voor iedereen anders. Gezelligheid, vriendschap of ontspanning. Elk gevoel is persoonlijk en wordt anders ervaren. Dit ‘In Bloom-gevoel’ staat aan de basis van deze dance avond. Daarnaast worden opkomende en vooral veelbelovende dj’s op vrijdag 9 februari weer uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de In Bloom-sfeer.
Zaterdag 3 februari gaat het weer helemaal los in Dordrecht. Dan vindt de 11de editie van het feest Slaves to the Rave plaats! Omdat dit waarschijnlijk de enige editie van Slaves to the Rave word in 2007 is dit een feest wat je niet mag missen. Acht uur lang een spetterend feest, verdeeld over vier verschillende area's.
Club X opent nieuwe club: Im-pact
dinsdag 30 januari 2007
De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu kunnen ze officieel bevestigd worden: Club X komt terug! En hoe! Bijna 7 jaar na de sluiting van de inmiddels legendarische club in Wuustwezel, opent ‘X’ op zaterdag 24 februari een nieuwe club: Im-Pact.
Partyflock heeft de magische grens van tien miljoen pageviews bereikt!
De bekende Italiaanse hardstyle dj Super Marco May, start vanaf februari 2007 met een nieuwe tour, genaamd “Hardstyle Criminals”, gesponsord door De Puta Madre 69. Gedurende 4 maanden zullen verschillende clubs en discotheken in Nederland en Duitsland op zijn kop gezet worden met zijn sets.
Op 24 maart 2007 organiseert Q-dance in samenwerking met Promo het eerste Hardcore feest in de Heineken Music Hall sinds Resurreqtion. De line-up van het event is zojuist bekend gemaakt.
Demon City – The Beginning
vrijdag 26 januari 2007
Het is 2136 na christus, de wereld bestaat door klimaatveranderingen en kernoorlogen nog maar uit 3 continenten; Eurazie, Austrafrika en Groot Amerika.
Decisions – the Love Party
woensdag 24 januari 2007
Alle liefhebbers opgelet: zaterdag 10 februari kun je weer terecht op een nieuwe editie van Decisions, the Love Party! Opnieuw in de nieuwe thuisbasis Club Latido maakt Decisions zich op voor een jaar vol nieuwe plannen en mooie feesten. Het tweede jaar van Decisions begint goed met champagne, verrassingen, een top line-up en natuurlijk die onvervalsbare partysfeer waar Decisions om bekend staat.
Housen zonder schoenen
woensdag 24 januari 2007
Wat enige tijd geleden begon als grap, is werkelijkheid geworden; een feestje waar iedereen op blote voeten loopt! Naast je jas zal je bij de garderobe ook verplicht je schoenen moeten inleveren. Maar waarom nu eigenlijk een housefeestje zonder schoenen? “Er is niets lekkerder dan uit je dak gaan op blote voetjes! Het geeft toch een super fijn gevoel om geen schoenen aan te hebben. Het gevoel van vrijheid is naar mijn mening ook waar de housescene voor staat.”, aldus organisator Mattijs van Dee.
Franchise on Tour
maandag 22 januari 2007
Terwijl het weeralarm in Januari louter windhozen en volle wateren veroorzaakt en Franchise net is bekomen van haar onstuimige verjaardag, staat een nieuwe editie van Franchise on Tour op het programma. Het Amsterdamse circusorkest trekt in een niets ontziende karavaan richting het Haagse Paard. Op vrijdag 9 februari zal een muzikaal circus losbarsten waar Renz een puntje aan kan zuigen.
Na een korte winterstop is Smile op zondagavond 18 februari weer helemaal terug om Rotterdam te voorzien van ouderwetse zondagavond- gezelligheid! Als om 19.00 uur de deuren van Off_Corso open gaan zal de sfeer als een warme deken over je heen komen. Uiteraard heeft Smile weer een mooi rijtje fantastische dj’s op het programma staan die voor het broodnodige muzikale vermaak in Rotterdams populairste club zullen gaan zorgen!
Buiten is het weer guur. Windkracht 9 was geen uitzondering deze week. Mensen snakken alweer naar de lente. En naar Crazyland 7 en 8 april. In het paasweekend van 7 en 8 april dan geeft Crazyland weer het feestweekend van de lente.

Crazyland geeft jou als bezoeker grote korting op kaarten voor Crazyland Weekend 7 en 8 april Hemkade
The O Dayz
vrijdag 19 januari 2007
The O Dayz is een geheel nieuw gezicht in Leeuwarden. De locatie is discotheek Rumours te Leeuwarden. De organisatie van The O Dayz heeft besloten dat er in eerste instantie 2 zalen in gebruik worden genomen. Omdat dit de eerste editie is van The O Dayz is het zeker de moeite waard om even langs te komen want het beloofd een spetterende avond te worden!
Wederom is een nieuw jaar aangebroken in deze onheilspellende wereld die house en techno heet.. Het is 2007! 2006 bracht niets dan onraad, uiteraard in spreekwoordelijke zin, maar Hengelo heeft het geweten!
D.D.O.D. & Hardhouse Revolution
donderdag 18 januari 2007
De eerste D.D.O.D. van 2007 zit er alweer op en gaat in de boeken als de gezelligste 'Nieuwjaarsreceptie' met de lekkerste muziek, vijf uur lang brachten Cill, Co-Ak, First-Base, Raven en The Dawn de heerlijkste Harddance in café De Trappist. Een goed begin van 2007 voor Dawn of Dance's D.D.O.D., een nacht om aan terug te denken met een glimlach, nagenietend, moe en voldaan thuisgekomen met moegedanste benen en voeten.
Het zal niemand ontgaan zijn. Op vrijdag 19 januari wordt onze Italiaanse held Tommyknocker 30 jaartjes oud. Dit mogen we niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Zo is er besloten door X-Factor Events om dit groots te gaan vieren. Hiervoor is ook 1 van de grootste discotheken van Nederland uitgekozen , namelijk de Time Out in Gemert.
Discotheek Zenith is failliet
donderdag 18 januari 2007
Discotheek Zenith in Oostrum is failliet.
In Nederland heb je veel feesten. Heel veel feesten. Als je alleen al naar de agenda kijkt op Partyflock, dan kan je bijna door de bomen het bos niet meer zien. Bijna al deze feesten worden gehouden op lokaties waar heel vaak feesten worden gegeven. Daarom is het voor een bezoeker altijd net of ze weer op het zelfde feest zijn beland. Nu is er heel af en toe een feest op een lokatie heeft waar nog nooit iemand geweest is. Een hele bijzondere lokatie waar normaal hele andere dingen worden gehouden.
Zaterdag 10 februari 2007 organiseert SDDE Dance Events TranceXclusive in de super mooie locatie Dance Club Tropicana in Rotterdam! Het thema van de avond: The Miami Vice Edition m.m.v. Sonny Crockett en Ricardo Tubbs! Aanvang al om 21.30 uur.
Natural in Panama
dinsdag 16 januari 2007
Op 28 januari heeft Natural in samenwerking met Panama* weer een bom van een programmering gepland. Sharam Tayebi, één van de ‘famous’ Deep Dish heren, staat als headliner klaar om 4 uur lang los te gaan in de theaterzaal.
Na drie succesvolle edities in 2006 is Funky Flower Friday op vrijdag 2 februari weer terug in Kerkplein. Niemand minder dan Benjamin Bates is die avond te gast als hoofdact. Benjamin is 2 februari jarig en wil zijn verjaardag graag dicht bij huis en omringd door zijn fans kunnen vieren.
013 opnieuw podium voor Euphoria!
dinsdag 16 januari 2007
Op 20 januari is het zover. 013 zal het decor vormen van alweer de 6e editie van Euphoria! Met namen als Technoboy, Luna, Coone, Headhunterz en resident Leep heeft Mania Events weer 'n programmering van ongekend niveau neergezet. Samen met de lokatie, het geluidssysteem, een nieuwe lichtshow en een uitgelaten publiek, zullen dan ook alle ingrediënten aanwezig zijn om 2007 euforisch van start te laten gaan!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon. Na drie uitverkochte edities in Noa Leeuwarden is het tijd om onze hoofdstad, Amsterdam, op z’n kop te zetten! Elke laatste vrijdag van de maand zal Mansion omgetoverd worden tot één grote geile bende.
Pussy Lounge terug naar Rotterdam
maandag 15 januari 2007
Pussy Lounge heeft al op vele plekken in Nederland haar charmes laten zien, maar bleef daardoor enige tijd afwezig in haar home town Rotterdam. Daar gaat nu verandering in komen, want op zaterdag 10 maart 2007 keert de Pussy Lounge terug naar de stad waar het concept jaren geleden is ontstaan en waar al zoveel succesvolle edities zijn gehouden.
De lente lijkt al voor de deur te staan en dus een ondeugende knipoog naar de liefde kan niet achterblijven. Het verlangen naar een zinderende “Summer of Love” hangt voelbaar in de lucht. Een frisse wind, een nieuwe dag; tijd voor iets nieuws dus.... Brand New!
Het nieuwe jaar is aangebroken en er is weer plaats gemaakt voor een nieuwe avond in Silly. Guaranteed Raw!
Close2heaven is back
zaterdag 13 januari 2007
Zaterdag 24 februari 2007 is het weer eens tijd voor een ouderwets gezellig feest. Organisator EarthQuake Agency, bekend van ondermeer Chillnight en Aftervibes, gaat er voor zorgen dat 24 februari een datum wordt die jullie je nog lang zullen heugen.
Super Sunday Festival
zaterdag 13 januari 2007
Het gerucht ging al een tijdje ter ronde. Er zou een festival aankomen waarbij de hele top van de Nederlandse house-dj’s vertegenwoordigd is, maar niemand wist wanneer. Nu is het dan eindelijk bekend, zondag 25 februari zal Super Sunday haar twee jarig bestaan vieren. Dit keer niet in residentie Club Monza, maar in Central Studios te Utrecht.
Bodyrock viert haar 1e verjaardag
zaterdag 13 januari 2007
Bij Bodyrock is het elke 3e vrijdag van de maand feest! Afgelopen editie was de dronken kerstman op bezoek met zijn elfjes, aankomende 19 januari zijn Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw uitgenodigd in de Sinners in Amsterdam! Maar dat is nog niet alles; ook de altijd gekke Freddy Spool is van de partij om het nieuwe Bodyrock jaar eens goed te beginnen. En waarom allemaal? Bodyrock bestaat 19 januari 1 jaar, dus dat moet gevierd worden! Muzikaal wordt er dubbel uitgepakt met nog eens DJ Dekky en J-Harlem en snoep all over the place!
Op vrijdag 9 februari vindt weer een nieuwe editie van Traffic plaats. Na het succes van de vorige editie belooft het dit keer wederom een knallende, maar bovenal gezellige samenkomst te worden. Na een paar edities in de Max keert Traffic ditmaal weer terug naar de intieme oude zaal van de Melkweg. De organisatie heeft twee internationale artiesten uitgenodigd die het technolandschap van de afgelopen jaren ingrijpend hebben beïnvloed door de fusie te zoeken tussen hedendaags minimalisme en traditioneler vormen van techno.
Line up Awakenings technoweekend
vrijdag 12 januari 2007
De Rotterdamse Maassilo gaat na dit weekend gewoon weer open, dus vrijdag 26 en zaterdag 27 januari gaat het dak er weer eens volledig af in Rotterdam. Het is voor het eerst sinds 2002 (met het 5 jaar jubileum) dat er weer een Awakenings techno weekend in Rotterdam zal worden gegeven!
Hard House in de Latido Amsterdam
donderdag 11 januari 2007
Elke maand was het een gekkenhuis in de Melkweg tijdens HQ. Velen zijn er geweest, hebben de sfeer meegemaakt en gedacht: “Zo moet het zijn”. En zo moest het ook zijn, elke maand weer, meer dan tien jaar lang was de langstlopende clubavond een succes. De mensen, de DJ’s, de Melkweg, de aardige WC-dames, de tosti’s in het cafetaria, het balkon, de dansvloer, het podium, maar boven alles de sfeer ademden HQ uit. Helaas is het alweer een tijdje geleden dat HQ zijn (voorlopig) laatste editie beleefde. Daarna is er een aantal promoters en organisatoren geweest dat er aan heeft bijgedragen het hardhousevirus te blijven verspreiden en belangrijker nog: ervoor te zorgen dat de HQ vibe nog altijd op grote en kleine feesten te vinden is. Drie liefhebbers van het eerste uur vonden dat ze ook de wederopstanding een handje moesten helpen, en met succes! De eerste editie van Hard House zette de Latido op z’n kop, tijd voor een vervolg dus. Beter gezegd: een maandelijks vervolg, like in the good old days.
Panama has officially been Freaked
donderdag 11 januari 2007
Freakend in de Panama is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen. Dit alles uiteraard onder een vette line-up. Dat dit vernieuwende concept in de Amsterdamse Hotspot aanslaat, was te zien tijdens de afgelopen editie op vrijdag 5 januari jl. Na 3 edities in de Panama en 1 editie In Beachclub BLM9, waren 1100 toegestroomde partypeepz afgelopen vrijdag getuige van een uit de pan gefreakte Panama! Ook 9 februari zal de organisatie zorgdragen dat de vibe weer zeer sterk aanwezig zal zijn tijdens een nieuwe editie van Freakend in Panama!
De Amsterdamse Paradiso staat vandaag de dag bekend als de meest glorieuze, sfeervolle en gerenormeerde muziek-tempel die Nederland rijk is. De geest van de underground waart echter al sinds de Middeleeuwen rond in de gewelven van deze voormalige kerk, waar het steeds onheilspellender begint te rommelen. Op 10 maart 2007 mag je dan ook een luidruchtige uitbarsting verwachten als de jarenlang opgekropte donder als vanouds door de vier zalen van deze ultieme locatie zal rollen. Na wereldartiesten als David Bowie, Bob Marley en de Rolling Stones zal Paradiso voor één nacht het domein zijn van “The Delicate Sound of Thunder”!
ICE2ICE* enjoy your luxurious life
donderdag 11 januari 2007
Op zaterdag 31 maart 2007 is het tijd om te genieten van het luxe leven. kortom: the luxurious life as you know it. In The Talent Factory in Den Bosch staan Sidney Samson, Ronald Molendijk, Benny Rodrigues en Benjamin Bates voor je klaar om je een topavond te bezorgen tijdens ICE2ICE.
Een nieuw jaar brengt altijd nieuwe goede voornemens met zich mee. Ook eventorganisators D.J. Reza Events (bekend van o.a. Glorification) en J&E Entertainment (Bassrulers) hebben weer nieuwe pijlen op hun boog voor 2007.
Het meest spannende feest van februari, Sexy Strangers in the Night, het nieuwe concept van de makers van Xtra Large en Unique: 17 Februari in de HappydayZZ bij Nachtboetiek. Met een Early Bird ticket ben je voor de halve prijs verzekerd van een waanzinnig lekker feest. Dat is slechts €10,25 voor een gewoon en €15,75 voor een complete VIP-ticket!
Billenkoek
vrijdag 5 januari 2007
Op 10 februari 2007 vindt de eerste editie plaats van het feest Billenkoek in Chez Be Be te Utrecht. Billenkoek is een initiatief van de relatief nieuwe Utrechtse organisatie: Oldfashioned House Events. Oldfashioned House Events wil door het geven van dit feest, zoals de naam van de organisatie al verraad, simpelweg een ouderwets gezellig house feestje geven met een lekkere ongedwongen sfeer.
Onder het motto: ‘praat, luister, lach, doe mee’ is in het nieuwe jaar iedere vrijdag van 21.00 tot 03.00 uur het Next Level DJ Café geopend. Vanuit The Q-Bar in Hilversum (Groest 124/126) hosten Ernesto vs Bastian & MC Da Silva hun wekelijkse radioshow Next Level (live te beluisteren via www.deep.fm?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A7982), waarbij publiek meer dan welkom is. Gratis toegang!
Het nieuwe jaar is net begonnen, en Fabulous staat te trappelen om je een dikke zwoele avond te bezorgen met de lekkerste housetunes en de meest rockende dj’s en artiesten. Weet je nog hoe het vorig jaar was? Dan weet je nu dat dit nog niks was vergeleken bij de new and improved Fabulous op zaterdag 27 januari! It’s Sensual, it’s Glamorous, it’s just Fabulous!
Absolutely Stereo
vrijdag 5 januari 2007
Het Oud & Nieuw vuurwerk dreunt vast nog na in de oren. Maar ook in januari van dit nieuwe jaar draait de wereld gewoon door en zal Absolutely Stereo zoals gebruikelijk elke derde zaterdag van maand Off_Corso volledig op z’n kop zetten! Het vuurwerk blijft dus lekker doorknallen!
Dit weekend: Wooferland in Paradiso
donderdag 4 januari 2007
Tijdens de wintermaanden zal je niet zo snel het plan vatten om een festival te bezoeken. In je T-shirt en korte broek op een koud en vochtig veld staan is nou niet bepaald een feestje. Toch zal het gezelligste house classics festival van Nederland op zaterdag 6 januari haar eerste editie van Winter Wooferland beleven, maar dan gelukkig wel in het overdekte en warme Paradiso in Amsterdam.
Inshock
donderdag 4 januari 2007
Zaterdag 27 januari 2007 zal Evenementenhal Pica Mare te Gennep alweer voor de 3e maal het strijdtoneel vormen van het Hardstyle en Jump concept Inshock. De 2 voorgaande edities op deze locatie hebben er voor gezorgd dat de status van het feest én de organisatie behoorlijk in waarde is gestegen.
Exclaim!
dinsdag 2 januari 2007
Waar 2006 een prima feestjaar was, belooft 2007 dit ruimschoots te overtreffen. Met in de kortste maand van het jaar al een keur aan prima feestjes, lijkt het weer niet op te kunnen. En een nieuwe editie van Exclaim! doet daar nog eens een schepje bovenop. Het in 2006 gelanceerde concept van een vijftal enthousiaste Alphenaren wordt ook dit jaar onverminderd voortgezet.
Zaterdag 6 januari is het tijd voor de vierde editie van het feest How much can you take? De locatie van het feest is ook deze keer weer Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Het feest staat deze avond geheel in het teken van Mc: Da TMC, hij viert deze avond zijn verjaardag en doet dat met een knallend feest.
Tilburg loves Pussy Lounge
dinsdag 2 januari 2007
Met de Pussy Lounge XX rated in de Matrixx nog vers in het geheugen, is het alweer tijd om de volgende editie aan te kondigen. Na Nijmegen zal de Pussy Lounge op zaterdag 17 februari neerstrijken in Brabant. It's time for another edition of Pussy Lounge!
31 januari 2007
Twisted Dance & Fashion
Turntable Masters - The angels of death
Treetz 1 Year @ 013: Carnival Eclectiloco
DB – Lang zal Dano raven..
30 januari 2007
Het In Bloom-gevoel is er voor iedereen
Slaves to The Rave, Zaterdag 3 februari 2007
Club X opent nieuwe club: Im-pact
29 januari 2007
Partyflock haalt de 10 miljoen pageviews
26 januari 2007
Hardstyle Criminals, powered by: De Puta Madre 69
Q-dance presents: Promo - De line-up
Demon City – The Beginning
24 januari 2007
Decisions – the Love Party
Housen zonder schoenen
22 januari 2007
Franchise on Tour
SMILE - Zondag 18 februari - Off_corso Rotterdam
Grote korting op kaarten voor Crazyland Weekend in april
19 januari 2007
The O Dayz
Onraad, Opkomende Muiterij! Aanstormende meisjes?
18 januari 2007
D.D.O.D. & Hardhouse Revolution
Tommyknocker b-day – Alle weetjes, ditjes en datjes.
Discotheek Zenith is failliet
17 januari 2007
Heel af en toe heb je een feest dat heel bijzonder is....
Ouderwets uit je plaat in Tropicana Rotterdam
16 januari 2007
Natural in Panama
Benjamin's Birthday Bash in Kerkplein
013 opnieuw podium voor Euphoria!
Het concept Geil verbreedt zijn horizon
15 januari 2007
Pussy Lounge terug naar Rotterdam
Zaterdag 20 januari Brand New concept at the Rozengracht
Guaranteed Raw in Haagse Club Silly
13 januari 2007
Close2heaven is back
Super Sunday Festival
Bodyrock viert haar 1e verjaardag
Traffic zoekt de intimiteit weer op in de Melkweg
12 januari 2007
Line up Awakenings technoweekend
11 januari 2007
Hard House in de Latido Amsterdam
Panama has officially been Freaked
Multigroove – The Delicate Sound of Thunder
ICE2ICE* enjoy your luxurious life
8 januari 2007
Heinkenszand wordt omgedoopt tot Jumpcity
Laatste kans: kaarten helft van de prijs Sexy Strangers in the Night
5 januari 2007
Billenkoek
Deep FM presents: Next level dj café
Fabulous Stout & Ondeugend deze zaterdag!
Absolutely Stereo
4 januari 2007
Dit weekend: Wooferland in Paradiso
Inshock
2 januari 2007
Exclaim!
Time-table & VIP prijsvraag 'How much can you take?'
Tilburg loves Pussy Lounge