Partyflock
 

SMILE - Zondag 18 februari - Off_corso Rotterdam

gepubliceerd door , op
SMILE - Zondag 18 februari - Off_corso Rotterdam
22 januari 2007
Na een korte winterstop is Smile op zondagavond 18 februari weer helemaal terug om Rotterdam te voorzien van ouderwetse zondagavond- gezelligheid! Als om 19.00 uur de deuren van Off_Corso open gaan zal de sfeer als een warme deken over je heen komen. Uiteraard heeft Smile weer een mooi rijtje fantastische dj’s op het programma staan die voor het broodnodige muzikale vermaak in Rotterdams populairste club zullen gaan zorgen!

Fantastische dj’s? Jazeker! Ook in 2007 blijft Smile de crème de la crème van de Nederlandse dj top programmeren. Wat dacht je deze maand van: Fedde le Grand, DJ Prom en alsof het nog niet genoeg is zal één van Nederlands populairste dj’s de avond afsluiten: DJ ROOG. Uiteraard geen Smile zonder MC Gee. De boomlange Engelsman zal alle dj’s begeleiden op de hem zo kenmerkende manier; relaxed en in stijl! Pop and shake, you are rocking with the best…

Terug van weggeweest zijn de kappers van Hype. As usual zullen ze proberen zoveel mogelijk bezoekers te voorzien van een flitsende, hippe en trendy haardos! Geheel gratis uiteraard! De lounge is niet alleen het domein van Hype, ook muzikaal zal er het nodige gebeuren. Ditmaal zijn het Ron Wood en Marrichino die achter de decks te vinden zijn. Ron Wood is natuurlijk bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Waas. Marrichino is het alter ego van styliste Margareth West. Niet alleen van de muziek zal je vrolijk worden tijdens deze editie! In samenwerking met vj Ottograph zullen de paparazzi van Link2Party een selectie van hun beste foto’s van die avond op levensgrote videoschermen projecteren.

Wil jij op de laatste dag van de week nog even goed genieten, de allerlaatste energie uit je schoenen dansen en huiswaarts keren met een grote glimlach op je gezicht? Mis dan de eerstvolgende Smile op zondag 18 februari niet! Kaarten voor dit knalfeest zijn voor slechts 10,00 hele euro’s te krijgen in de voorverkoop bij www.voorverkoop.net, Sister Moon in Rotterdam en Rhythm Import in Den Haag.

Meer info over Smile en Off_Corso is terug te vinden op www.off-corso.nl

2 opmerkingen

 
:D
Zeker :D ;-)