Partyflock
 
Nieuws · augustus 2006
Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen.
Zaterdag 14 oktober is een dag die met een rode cirkel op de kalender staat. Niet alleen bij iedereen voor wie de techno niet hard genoeg door de speakers kan galmen. Ergens in de Randstad worden al massaal zandzakken besteld voor die gevreesde datum. Net als planken hout en lange draadnagels want die kunnen mooi voor de ramen worden gespijkerd zodat deze niet aan diggelen gaan.
Nu het alweer twee maanden geleden is dat awakenings festival onvergetelijk knalde en met ook de natte voeten van het beroerde weer van de afgelopen weken in het acherhoofd is het hoog tijd om de vertrouwde Gashouder weer in te kruipen.
Op zaterdag 2 september a.s. zal er in het Worpplantsoen te Deventer het Mayhem spektakel in alle hevigheid losbarsten. De voorbereiding is in volle gang en de gehele O.G.P. crew heeft er enorm veel zin in.
De verjaardag van O.G.P. zal groots gevierd worden, zo heeft de organisatie de afgelopen paar weken al tal van kado’s weggegeven.
Op zaterdag 2 september zal Johan Gielen vanuit Engeland tijdens de release tour van zijn album Revelations, een tussenstop maken in Nederland! Tijdens de SINS @ THE BEACH Party van Little Sins op het strand van Kijkduin, Den Haag, zal Johan zijn nieuwe album Revelations presenteren.
Afterparty's gaan verder in De Hoeve
dinsdag 29 augustus 2006
In de afgelopen jaren is de Hoeve in Groesbeek uitgegroeid tot een toonaangevende uitgaansgelegenheid. Op de goed bezochte zaterdagen kunnen de mensen er terecht voor een avond stappen met een ruime keus aan muziekstijlen. Van Nederlandstalig tot Hardstyle. Door de opkomst van de Dance is een aantal jaren geleden de zaal Sensation geopend, die over een geweldige lichtshow met videoschermen en allerlei bewegend licht beschikt.
UW-XP Club Mystique 16 september
maandag 28 augustus 2006
Jeans and or white only!! UW-XP Club Mystique is terug van weggeweest en zal zaterdag 16 september flink uitpakken. Iedereen is weer heerlijk gebruind en uitgerust teruggekomen van vakantie, dat betekend dat UW-XP Club Mystique vol power zit en de batterij weer flink opgeladen is.
Nu het festivalseizoen op zijn einde is krijgen de meeste partygangers weer zin in de indoor feesten. Vooral in de tweede helft van de zomer zijn veel festivals bezocht door minimaal één wolkbreuk en stonden de mensen tot hun knieën in de blubber, het heeft ook wel iets speciaals om met zijn allen in de regen te blijven staan en door te feesten, maar het houd gewoon een keer op.
Nog 4 weken en dan wordt de Vechtsebanen te Utrecht omgetoverd tot het decor van één van de meest opzienbarende evenementen van het jaar! Tijdens The Ruffneck Alliance kun je genieten van vele oude hits gedraaid door de grootste artiesten van toen en nu.
Chique - Aftersun
maandag 28 augustus 2006
Op zaterdag 9 september vindt in inCasa te Leiden wederom een editie van het populaire Chique evenement plaats. Na groot succes van de voorgaande editie was het niet meer dan logisch om een tweede evenement te organiseren. Dit is een aftersun edition, wat inhoud dat de aankleding zomers georïenteerd zal zijn.
Bumb
maandag 28 augustus 2006
Binnen de nieuwe muzikale koers van Bumb, krijgt ook de zaterdag vanaf 2 september een duidelijke smoel. Kortom, een frisse wind en een nieuwe steady zaterdagavond waarbij de bezoeker weet wat hij of zij kan verwachten. Het is bewezen dat de B.U.M.B. een unieke locatie is binnen het Rotterdamse uitgaansleven en dit is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland.
Na een kleine zomerstop is het voor Exceptional Events weer tijd om de draad op te pakken. Hiervoor gooit de organisatie één van haar beruchtste en bestlopende concepten in de strijd; Armageddon!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 25 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
De meeste mensen zal het niet ontgaan zijn, er waren problemen betreffende het evenement Hardcore vs Terror in de O'Daniels te Utrecht van zaterdag 26 augustus 2006. Het is de organisatie uiteindelijk gelukt om tot een passende oplossing te komen. Niet in O'Daniels, maar in HappydayZZ Venue.
1 jaar Bold
vrijdag 25 augustus 2006
Bold (de nieuwe 2 maandelijkse avond van Chemistry in club Panama) is jarig en viert 2 september haar eenjarig bestaan op uitbundige wijze. Berlin’s finest DJ duo M.A.N.D.Y. komt speciaal voor de gelegenheid langs om een zinderende DJ set weg te geven. Wie deze heren niet kent heeft moet het afgelopen jaar in een permanente winterslaap hebben verkeerd, want met hun hit “Body Languange” hebben ze in korte tijd de wereld veroverd.
Toen Q-dance alweer 3,5 jaar geleden voor het eerst voet zette in die bunkers en die hangar, was het gelijk duidelijk: hier moet een feest worden gegeven! Dit jaar komt Q-BASE er in een aangepaste, maar ultieme vorm. Qua muziek is er gekozen voor een switch. 8 uur lang wordt er in de bunkers, de open-air en de hangar muziek gedraaid tot 2003. Daarna is het op elk front en in elke stijl 8 uur rammen met de sound van nu met een vleugje uit de toekomst.
Corestrike
woensdag 23 augustus 2006
Het noorden staat deze zomer op z’n kop. Nog nooit waren er zoveel goede hardstyle en hardcore evenementen in een zomer als in 2006. Deze zwoele, hete maar ook bizarre zomer (vooral op weergebied) is wellicht het hoogtepunt voor de liefhebbers van de hardste dancemuziek. Elke discotheek, club of bar-dancing had deze zomer minimaal 2 keer een programmering staan waarbij vooral de nieuwe lichting hardstyle of hardcore dj’s een kans kreeg om zich te bewijzen. Het noorden was vaak massaal aanwezig op dit soort kleine evenementen. Dan hebben we het niet eens over de hoeveelheid illegale feesten in tunnels of bossen en op boerenveldjes en stranden. Nee, het noorden kan maar niet genoeg krijgen van de hardere stijlen. De jongens van Hard-Concepts is dit natuurlijk ook opgevallen en hebben dan ook besloten om aankomende editie hun standaard programmering een klein beetje aan te passen.
Eenendertig - Alive and Kicking
dinsdag 22 augustus 2006
Het was 3 november 2005. Nog geen jaar geleden verraste de jonge dance-organisatie 23plus8 Groningen met de eerste editie van ’Eenendertig’. Een pilot, een test, een vernieuwende energieke clubavond, voor mensen met een brede kijk op dance.
Hardcore Emotions on tour
dinsdag 22 augustus 2006
Tienduizenden exemplaren van de dubbel-cd 'Hardcore Emotions' gingen reeds over de toonbanken als ware het zoete broodjes wat op zich al opzienbarend is aangezien de nog zeer jonge leeftijd van deze succesvolle serie die op dit ogenblik wereldwijd aan z'n derde hoofdstuk bezig is. Mede door dit succes heeft de bezieler en stuwende kracht achter dit breeddenkende concept, DJ Kristof, besloten om met een Europese Tour zijn visie te tonen.
In september 2005 ging Absolutely Stereo met een hele grote big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en de onnavolgbare wisselwerking tussen dj, mc, vj en lichtman zette de toon voor de volgende edities op de derde zaterdag van de maand. Een jaar later is Absolutely Stereo 14.342 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker! Met gast-dj’s als Honey Dijon, Dame, Marcello, Ramon en Erick E en natuurlijk de meesterlijke sets van “Miss Absolutely Stereo” Miss Monica groeide dit maandelijkse concept uit tot één van de populairste avonden van Nederland.
De reïncarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland plaatsgevonden. Zoals eerder aangekondigd zal er een speciale editie in Duitsland plaatsvinden midden in het Ruhrgebiet. De megaclub Rheinwerk in Duisburg zal op Zaterdag 21 oktober de uitvalsbasis zijn voor deze 12 uur durende editie van 20.00 tot 08.00!
Op vrijdag 1 september barst voor organisator NDC1 na een lange zomervakantie het nieuwe feestseizoen weer los. In het prachtige Club Noa in Leeuwarden wordt dan afgetrapt met alweer de vierde editie van dj Da Pauli’s ‘Hardbeater’, het altijd zeer gezellige en vernieuwende Jump, Hardstyle en (Early) Hardcore event van het noorden.
Na de uitverkochte eerste Nederlandse editie van Project Hardcore.nl eind vorig jaar in de SilverDome in Zoetermeer is deze toplocatie op zaterdag 4 november wederom het domein van dit succesvolle hardcoreconcept van b2s. Meer dan 30 artiesten en live-acts zullen Zoetermeer deze nacht als hardcorestad laten herleven.
Nog lang niet genoeg van de zomer? Dat is mooi, want zaterdag 26 augustus van 23.00 tot 08.00 uur ’s ochtends vindt voor de tweede keer dit jaar Lexion’s Indoor Summer Festival plaats. Met gevestigde namen als DJ Jean, Dazzle, Jochen Miller, Miss Melody en Artento Divini in de Lexion en Try Out Area én ruimte voor nieuw DJ talent in de Talent Area.
Deflect slaat terug in de Poema
woensdag 16 augustus 2006
In tijden waarin de avonden met pure techno langzaam verdwijnen en organisaties kiezen voor nieuwe paden en stromingen, kiest Deflect waar het altijd al voor stond: Techno zonder compromissen. Deflect is terug met een line up die er staat. Regis, Reeko en Dimi Angélis staan zaterdag 26 augustus op het podium in de Poema RAW in Utrecht.
Aankomend weekend vinden in Valkenswaard traditiegetrouw de Zomeravondfeesten plaats. Normaal gesproken vindt dit spektakel plaats op de markt in Valkenswaard, maar dit jaar organiseert iedere horeca gelegenheid zelfstandig een avondvullend programma.
Op 14 oktober 2006 zal Orange Events een geheel nieuw terror concept lanceren. Op dit evenement zullen de stijlen Darkcore, Terror en Speedcore je gehoor flink aantasten. Brutal Underground is een concept van Orange Events wat in de O'Daniels in Utrecht een terugkomend evenement gaat worden.
Club Latido Partymarathon
zondag 13 augustus 2006
Het einde van de nacht komt altijd weer te vroeg. Wie nog even lekker wil nagenieten is altijd op zoek naar dat speciale plekje. Waar je relaxed nog even gezellig met je vriendinnetje of je vrienden kunt chillen en zo het weekend waardig af te sluiten.
Scheveningen on Fire
zondag 13 augustus 2006
Op zaterdag 19 augustus zal het Noorderstrand van Scheveningen compleet in vuur en vlam staan dankzij Loveland’s eigen concept “Fire!“ in Sunday's Noorderstrand.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 12 augustus 2006
Bassrulers is na 2 succesvolle edities inmiddels een begrip aan het worden in de regio. De 2e editie ging zelfs in de voorverkoop uitverkocht. Inmiddels kijken de harddanceliefhebbers alweer ongeduldig uit naar de 3e editie. Organisatie J&E Entertainment is dan ook al maanden in de weer met de voorbereidingen om de komende editie wederom aan het steeds groter wordende verwachtingspatroon te kunnen voldoen.
Next Generation Lemsterstrand
vrijdag 11 augustus 2006
Nog een dag en dan is het zover! De Friese kranten stonden er vol mee en inmiddels is het ook het gesprek van de dag onder de lokale bevolking. Morgen zal Next generation plaatsvinden in de parkeerkom van het Lemster strand…
Funk Fiction
vrijdag 11 augustus 2006
Op zaterdag 2 september zal de alweer derde editie van Funk Fiction plaatsvinden in het LUX te Nijmegen. In drie editie’s is het feest gegroeid naar een fenomeen op het gebied van kwaliteitshouse in de keizerstad.
Teleskope
vrijdag 11 augustus 2006
De enige Amsterdamse clubnacht gericht op leftfield deephouse en verwante dansmuziek heeft de programmering voor de komende twee edities rond. Na twee nachten waarbij alleen residents Edo Salgado en Olaf Boswijk achter de decks stonden, ontvangen de hosts in de maanden augustus en september twee prominente Duitse gasten en zoeken ze de samenwerking met dj Melon's Ratio organisatie.
Hellraiser - Claimed by Darkness
donderdag 10 augustus 2006
Op zaterdag 25 november 2006 gaat Eindhoven weer op zijn grondvesten denderen. Rige Entertainment bestaat 15 jaar en dat zal iedereen weten ook! Dit Hellraiser feest zal een van de hardste edities ooit worden met meer dan 25 artiesten en een loeiharde geluidsinstallatie net als de laatste keer.
Thunderdome 2006
donderdag 10 augustus 2006
Meer weten over Thunderdome 2006?
T-Time the returns
donderdag 10 augustus 2006
Na vele goede herinneringen te hebben opgehaald aan de afterparty's van T-Time Events werd het tijd om een reunie te organiseren. De De Waakzaamheid te Koog a/d Zaan was de tweede lokatie waar het in het verleden allemaal plaats vond. Deze lokatie stelde ook de grote zaal weer beschikbaar om de eerste reunie te organiseren.
Uiteraard hoopt een ieder op een spectaculaire en zonnige parade. Trucks afgeladen met sexy uitgedoste dames, knallende geluidssystemen en hopelijk een stralende zon. Alleen dat laatste valt niet te sturen. Vandaar de keuze om een after te organiseren in één van de zonnigste plekjes van Rotterdam, Danceclub Tropicana. Het maakt dus niet uit welk weer het is, deze lokatie straalt altijd! Een prachtige lokatie met een zeer warme aankleding zorgt voor een initieme sfeer.
Aanstaande zaterdag is Rotterdam zoals elk jaar weer het toneel voor de Fast Forward Dance Parade, de jaarlijkse house-en techno-optocht door de stad aan de Maas. Absolutely Stereo zal haar steentje aan een mooie dag bijdragen middels een after-party die staat als een huis! In homebase Off_Corso zal er flink worden uitgepakt met fantastische dj's en heel wat extra licht, visuals en decoratie...
Zoals inmiddels bij de meesten bekend zal op zaterdag 23 september het Oldschool Gangsters feest weer losbarsten. Na 3 succesvolle edities van Oldschool Gangsters heeft de organisatie een poll gehouden op de www.oldschoolgangsters.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A7208 waaruit de locatie Off_Corso met een nipte voorsprong als winnaar uit de bus is gekomen. Ondanks dat zowel het publiek als de organisatie zeer enthousiast zijn over Off_Corso als locatie voor Oldschool Gangsters, is toch gekozen voor Outland.
Na de drukke en dure vakantie maanden is er zaterdag 2 september een ideaal feest om zelf helemaal los te gaan en je portemonnee even rust te geven, dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht de derde editie van het feest How much can you take?? Het feest heeft deze keer als ondertitel “Porn Edition” en zoals dit al doet vermoeden, de hete zomer is nog lang niet voorbij!
Zaterdag 12 augustus zal Rotterdam volledig in het teken staan van de 10de editie van de FFWD Heineken Dance Parade die overdag in het centrum en op Katendrecht gehouden wordt. Hier zullen honderdduizenden mensen op af komen en uiteraard is b2s ook dit jaar weer van de partij! Zo wordt er niet alleen met een eigen truck meegereden in de Parade, maar host b2s ook de enorme area op het FFWD Festival. Na afloop van het festival kan men terecht in Outland waar b2s haar nieuwste concept: “The Specialists” zal presenteren.
Wakker worden in Italië, werken in Zwitserland en Nederland en weer slapen in Italië.
LOS at Paard van Troje
vrijdag 4 augustus 2006
Na twee zeer succesvolle en uitverkochte LOS edities op het Scheveningse strand is het weer tijd om terug te gaan naar de thuis basis, het Paard. Met nog een 4 tal edities in 2006, waarvan de 1e op 1 september, hebben we nog aantal moddervette feesten en vooral een heleboel energieke platen waarop je écht niet stil kunt blijven staan tegoed.
Met nog een even te gaan voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival losbarst in de HappydayZZ in Culemborg, volgt hier de laatste info. Nu de voorbereidingen voor dit geweldige feest bijna klaar zijn, heeft het noodlot toegeslagen waardoor de buitenarea flink aangepast moet worden.
Your FFWD weekend starts here…..
donderdag 3 augustus 2006
Op zaterdag 12 augustus zal de FFWD Heineken Dance Parade #10 Rotterdam weer een dag lang in zijn greep houden. 400.000 mensen bezoeken de Maasstad om de gehele dag los te gaan op de meest uiteenlopende beats tijdens de parade en op de afterparty. Maar bij zo’n massaal event hoort natuurlijk ook een serieuze warming-up, want wat is tegenwoordig nou een goed feest zonder een echte pre-party? Met die gedachte in het achterhoofd zal Xcess met zijn beruchte Profiles de stad alvast opwarmen voor iedereen die hun feestvreugde voor de FFWD niet kan bedwingen. In samenwerking met Off_Corso zal Profiles het decor zijn van een heuse on-officiële pre-party.
Tomorrow in Doornroosje, het begint zo langzamerhand een echte traditie te worden. Na drie spetterende edities waarvan de laatste twee uitverkocht gingen zijn de verwachtingen voor 2 september wederom hooggespannen. Of eigenlijk ook weer niet want iedereen met enig inzicht in de techno weet precies hoe deze avond zal gaan verlopen. Evotions kiest namelijk voor een vertrouwd geluid. Vertrouwd, maar niet minder aanlokkelijk.
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
woensdag 2 augustus 2006
Koop maar vast een nieuwe outfit, want Kinky Dreams bestaat precies 1 jaar! Een erotisch feit dat 16 september 2006 in Lexion Venue wordt gevierd. De vaste kern bezoekers weten het inmiddels: iedereen gaat net even een stapje verder tijdens de hete nachten die Kinky Dreams organiseert. Ook dit keer wordt er alles aan gedaan om al jouw erotische behoeften te bevredigen.
Wooferland beleeft op zaterdag 2 september haar derde editie. Het festival grijpt terug naar de essentie van de eerste underground house feesten en weet met minimale middelen steeds weer een verrassend goed feest neer te zetten.
S.O.S - The official beach after
dinsdag 1 augustus 2006
Het aftellen naar zondag 20 augustus is begonnen want dan is het eindelijk tijd voor het meest uitzinnige beachfeest van 2006 'S.O.S On the Beach'. Dan speciaal voor diegenen die er om 12 uur nog geen genoeg van hebben en voordat ze naar bed gaan nog even graag het zand uit de schoenen willen dansen is er nog een speciale S.O.S on The Beach After. Deze zal gegeven worden in de historische Club Marathon, welke op slechts 5 minuten lopen van Vida Bonita ligt.
Na de waanzinnige Erotic Queensday/New Years/Pinkster/Easter Vibes in lokaties als de Boelelaan, de Borchlandhallen, Happy Dayzz en de Kingdom Venue strijkt de organisatie dit keer neer in de Lexion Venue om daar op zaterdag 30 september een weergaloos lekker, ruig en sexy feest neer te zetten. Het thema deze nacht: Sex, Love en Mad Max.
30 augustus 2006
Armin Only The Next Level krijgt vervolg op 11 november
Wereldtop aanwezig op hardste technofeest van Nederland
Awakenings na half jaar eindelijk weer terug in de Gashouder
Mayhem – Outdoor, Timetable and more.
29 augustus 2006
Johan Gielen album release party at Littlesins Party
Afterparty's gaan verder in De Hoeve
28 augustus 2006
UW-XP Club Mystique 16 september
Weersverwachting 2-9, 100% Klotenweer outdoor - 200% Hardcore indoor
The Ruffneck Alliance bringing up the artcore sound
Chique - Aftersun
Bumb
27 augustus 2006
Armageddon - The horny and sleezy edition
25 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hardcore vs Terror gaat zaterdag door op een nieuwe locatie
1 jaar Bold
23 augustus 2006
Q-BASE, 16 uur lang, overdag en 's nachts, feesten tot je erbij neervalt
Corestrike
22 augustus 2006
Eenendertig - Alive and Kicking
Hardcore Emotions on tour
Absolutely Stereo - 1 year anniversary
Earthquake - reincarnation Germany 2006
21 augustus 2006
Hardbeater round 4 - get back in the ring
Project Hardcore.nl opnieuw in de SilverDome
18 augustus 2006
Indoor summer festival: zwoele zomeravond in 3 areas
16 augustus 2006
Deflect slaat terug in de Poema
Zany op gratis zomeravondfeesten Bora Bora
Brutal Underground – Darkcore, Terror & Speedcore
13 augustus 2006
Club Latido Partymarathon
Scheveningen on Fire
12 augustus 2006
Bassrulers in Bergen op Zoom
11 augustus 2006
Next Generation Lemsterstrand
Funk Fiction
Teleskope
10 augustus 2006
Hellraiser - Claimed by Darkness
Thunderdome 2006
T-Time the returns
FFWD Afterparty, Tropicana: timetable & more!
8 augustus 2006
Absolutely Stereo FFWD Dance Parade After Party
7 augustus 2006
Oldschool Gangsters In Outland Rotterdam
How much can you take? Porn Edition, Dordrecht
B2S zorgt voor stevige vertier tijdens de FFWD
5 augustus 2006
Technoboy reist 12 augustus 6.500 kilometer voor 3 sets
4 augustus 2006
LOS at Paard van Troje
Buitenarea Mayhem maakt Pokkeherrie aangepast
3 augustus 2006
Your FFWD weekend starts here…..
2 augustus 2006
Tomorrow kiest voor vertrouwd geluid in Doornroosje
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
Wooferland classics festival voor jong en oud
1 augustus 2006
S.O.S - The official beach after
Mad Max Sex Warriors van Erotic Festival Vibe zetten de Lexion in vuur en vlam