Partyflock
 

Corestrike

gepubliceerd door , op
Corestrike
23 augustus 2006
FeestCorestrike · Silence is dangerous
Datumvrijdag 8 september 2006
WinactieCorestrike actiegesloten
LocatiePand41
Het noorden staat deze zomer op z’n kop. Nog nooit waren er zoveel goede hardstyle en hardcore evenementen in een zomer als in 2006. Deze zwoele, hete maar ook bizarre zomer (vooral op weergebied) is wellicht het hoogtepunt voor de liefhebbers van de hardste dancemuziek. Elke discotheek, club of bar-dancing had deze zomer minimaal 2 keer een programmering staan waarbij vooral de nieuwe lichting hardstyle of hardcore dj’s een kans kreeg om zich te bewijzen. Het noorden was vaak massaal aanwezig op dit soort kleine evenementen. Dan hebben we het niet eens over de hoeveelheid illegale feesten in tunnels of bossen en op boerenveldjes en stranden. Nee, het noorden kan maar niet genoeg krijgen van de hardere stijlen. De jongens van Hard-Concepts is dit natuurlijk ook opgevallen en hebben dan ook besloten om aankomende editie hun standaard programmering een klein beetje aan te passen.

Hard-Concepts zal de zomer van 2006 in Pand 41, Leeuwarden afsluiten met een hardcore only editie zoals die sinds tijden niet meer is geweest. Hardcore is nooit meer te stoppen wat andere er ook van zeggen, dus zal er door Hard-Concepts een steentje bij worden gedragen om de liefhebbers te voorzien van de nodige beats, zowel nu als in de toekomst.

Deze editie zal gekenmerkt worden door de harde, industriele en duistere kant van hardcore gebracht door de top van Nederland en voorál Friesland. Bezoekers van de Hardstrike edities weten van het harde en zuivere geluid van Pand 41 (voormalig X-Eye-Ting). Vooral voor hun zal deze editie verrassend zijn want het kan nog gekker. Met nog diepere bassen zal de fundering pas echt getest worden en komt elke hardcorefreak aan zijn trekken. Was het publiek de vorige keer tevreden nu wordt iedereen wild.

Geluid is bij Hard-Concepts niet het enige dat telt, zoals jullie gewend zijn van hun zal de lokatie weer ingericht worden met stijl. De bezitters van de flyer konden het al een beetje zien (voor de overigen check: www.hard-concepts.nl).

De artiesten die de avond gaan vullen behoeven al lang geen introductie meer, te beginnen met Promo, de ongekroonde “King Core” is niet vaak te zien of te horen in Leeuwarden dus grijp je kans, hij is in verschillende stromingen binnen de core bekend en verrast je elke keer weer. Naast Promo, nRa oprichter, producer en vooral dj, The Rapist, hij heeft inmiddels in elk stad, dorp of gehucht in het noorden van Nederland zijn luidruchtige verhuizing vanuit het westen ten hore gebracht en de “core” liefhebbers die hem niet kennen moet zich ernstig afvragen of ze eigenlijk wel hardcore zijn. De overige versterking zal bestaan uit de alom bekende noordelijke helden; “ik kom jouw op elke feessie tegen J-Lines”, “waar zit je nu weer DJ In Captivity?”, “hey, je sloopt me mengpaneel D-Compoze”, “mag ik ff hier leunen Dj Dizzy” en “Raggeh Dj Sandman!” .

Voor iedere die-hard geen enkele rede om 8 september thuis te blijven en zich te vervelen. Voor maar €10,00 aan de deur en €8,50 voorverkoop sluit je zomer 2006 af in harcorestijl.

17 opmerkingen

waar zit je nu weer DJ In Captivity?”,


nog steeds aan t onderduiken?
nehh kutlokatie..
Uitspraak van .Onbekend op woensdag 23 augustus 2006 om 17:08:
nehh kutlokatie..


maar voor mij wel ff de moeite waard :D
Uitspraak van Don Miyagi op woensdag 23 augustus 2006 om 17:13:
maar voor mij wel ff de moeite waard :D

:jaja:

Promo (Y)
Hey Binne kom je ook langs, vieren we de verjaardag van je dinnetje alvast...
 
Corestrike... WTF... waren de namen bijna op ofzo?!
I (L) techno is ook erg veel moeite voor gedaan om te verzinnen wil je zeggen :/
 
Suc6 guys! :)

ziet er allemaal strak uit! (y)
Uitspraak van Versteeg op woensdag 23 augustus 2006 om 17:40:
Hey Binne kom je ook langs, vieren we de verjaardag van je dinnetje alvast...


Zien we wel ff :)

Suc6 iig :D

@Jochen, als je de vorige feesten ziet, is dit een logische en heldere naam!
 
“ik kom jouw op elke feessie tegen J-Lines”, achja das jellienes :p, “hey, je sloopt me mengpaneel D-Compoze” kin dat nooit normaal from holland :p, “mag ik ff hier leunen Dj Dizzy” bist weer lijp ??:p
Artiest Dizzy
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 augustus 2006 om 20:45:
:p, “mag ik ff hier leunen Dj Dizzy” bist weer lijp ??:p


Nee al lang niet meer! :D (y)
Uitspraak van Dragoslav M. op woensdag 23 augustus 2006 om 18:30:
I (L) techno is ook erg veel moeite voor gedaan om te verzinnen wil je zeggen :/

Ja maar hij begon! :x

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de muziek, maar die naam.. :vaag:

what's next?

Core-knaap
Mannen-core
Meezing-core

:/
laatste aanpassing
Als je weet dat we begonnen zijn met hardstrike voor de hardstyle dan is een logisch vervolg corestrike voor de hardcore, aangezien we hard-concepts zijn. Dus dan heeft de naam ook nog betekenis :p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 augustus 2006 om 20:45:
ik kom jouw op elke feessie tegen J-Lines”, achja das jellienes , “hey, je sloopt me mengpaneel D-Compoze” kin dat nooit normaal from holland , “mag ik ff hier leunen Dj Dizzy” bist weer lijp ??

Wer hast t oer?