Partyflock
 
Nieuws · mei 2006
Ja, je leest het goed! Vrijdag 2 juni aanstaande zal de derde ronde van hét nieuwe Jump, Hardstyle en Hardcore-concept van het noorden je slechts 5 euro entree aan de deur kosten.
Aanstaande zaterdag 3 juni dikke "duo-penotti-2-smaken-in-een-potti"-flavour in Off_Corso tijdens RUSH. De main smaakt naar Raw Urban Sexy House en de lounge naar RUSHTUG hiphop flows. Maarliefst 5 dj's komen draaien: In de main Jaziah, Victor Coral en Laurenzo en in de lounge The Flexican en O.Boogie, on point & rockin hard.
Na zes voorrondes verspreid over heel Limburg zijn de 12 finalisten bekend. Op zondag 11 juni zullen de finalisten in Ipanema te Maastricht gaan strijden om de plaatsen op Frequence outdoor en het Solar weekend 2006.
Funky Friday, het feest waar gezelligheid, intimiteit en huiskamergezelligheid voorop stonden zal in de toekomst door het leven gaan als Fresh 'n funky. Op 23 juni zal het concept ook nog eens verhuizen naar een nieuwe locatie. Was het voorheen de Lexion waar het zich allemaal afspeelde, vanaf nu zal De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan het toneel zijn voor dit goed bezochte feest.
Zondag 11 juni heeft Club Déjà Vu weer een bijzondere line up voor de Classics liefhebbers in petto. Dan heeft zij namelijk de primeur om M.I.K.E. Push aka Push te presenteren met zijn Classics en dat zijn er nog al wat. Zo heeft M.I.K.E. Push, de held van het Belgische label Bonzai, zich ruimschoots bewezen de afgelopen jaren met zijn wereldwijde hits: de Klassiekers onder de Classics, zoals "Universal Nation", "The Legacy" en "Strange World", om er maar een paar te noemen. Club Déjà Vu is dan ook erg blij om hem deze zondag als gast te hebben!
Defenz, bekend van onder meer Hardcore Revival en Dark Symposium heeft alle zaken op een rijtje, en gaat groots uitpakken in het Leeuwarder onderkomen Rumours. Het paradepaardje van Defenz is zonder enige twijfel Wicked City. Inmiddels is dit concept toe aan editie nummer 4.
Global Gathering 2006
zondag 28 mei 2006
In Nederland kennen we de zomerfestivals, in de heerlijke zon op de vlaktes, gevuld met muziek en een line-up om van te watertanden. Engeland hierin tegen is voor de meeste dance liefhebbers onbekend terrein. In2Beats Productions geeft je nu de kans het grootste en tevens grootst gewaardeerde dance festival ter wereld te bezoeken.
Luilaknacht in Stalker
zondag 28 mei 2006
Club Stalker zorgt met Luilak voor vuurwerk: een 7-uurs-DJ-set van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw!
Na een uitverkochte 1e editie komt de altijd goedgestemde Engelsman, Danny Howells, op vrijdag 9 juni opnieuw zijn legendarische “Dig deeper” zes uur durende solo set draaien. In een select aantal clubs ter wereld waaronder Panama is Danny Howells een 3 maandelijkse residentie aangegaan voor zijn Dig deeper concept.
Pinksterpar-t Outdoor update
vrijdag 26 mei 2006
Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2006, wanneer de klokken één uur luiden, zal Pinksterpar-t Outdoor losbarsten op Landgoed Hackerom. Twee dagen, twaalf uur lang, ruim honderd artiesten, top dj’s, live acts en entertainment, maakt dit het vetste Pinksterweekend ooit! Voor de echte festival ganger is dit natuurlijk hèt festival om het seizoen goed mee te beginnen. De opbouw van het terrein is al in volle gang, de kaartverkoop gaat als een speer en de weersvoorspellingen beloven een stralend zonnetje boven het festivalterrein.
Planet Rose Secret Edition
donderdag 25 mei 2006
De line up van de Planet Rose special Secret Edition is dan eindelijk bekend. De headliner van deze avond is niemand minder dan Basti Schwarz van het wereldberoemde duo Tiefschwarz
In samenwerking met het heetste hitradiostation Wild FM, presenteert Crunc Events Go!wild. Geniet vanaf 23:00 van alle excellente artiesten en spetterende extra’s.
Labyrinth - The Roman Empire
woensdag 24 mei 2006
Na al die sombere koude en natte dagen, zijn eindelijk de eerste echte zonnestralen goed doorgeslagen en lijken alle mensen om ons heen te ontwaken uit hun winterslaap. De dikke wintertruien liggen weer achter in de kast en de borsten, billen en buikjes lachen ons weer tegemoet, wat duidelijk tot verhitte taferelen zal leiden...
Zaterdag aanstaande is het eindelijk weer zover, in de toplocatie Go Planet Expo Hall in Enschede gaan om 21.00 uur de deuren open voor een nieuwe editie van Oldschool Madness. Deze keer zal het anders zijn dan de laatste keer. Voor de editie van aanstaande zaterdag is gekozen voor een battle tussen dj's uit Italië en Holland. Ieder uur zullen dj's uit deze twee Hardcorelanden elkaar bestoken met bikkelharde beats en messcherpe trickzz en skilzz.
Bas & Ram together
woensdag 24 mei 2006
Op vrijdag 5 mei jongstleden vierden Bas & Ram hun 10 jarig samenzijn als dj-duo, tezamen met hun fans en collega dj's in een afgeladen HappydayZZ.
Nu viert ‘A State of Trance’ al weer haar 250ste verjaardag en wel op 25 Mei in de “AStA” in Den Haag.
De vuurdoop is genomen en de basis voor een gezellige avond is nu ook in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in De Meern gelegd, dus is het tijd om weer uit te kijken naar de aankomende editie van D.D.O.D. in De Trappist in Amsterdam.
Geen reden tot verveling de komende zaterdagen, want The The Bridge brengt je weer knallende avonden om je zaterdag compleet te maken.
Over een kleine twee weken zal Stadion Galgenwaard weer op haar grondvesten gaan trillen als Club O’Daniels-The oldschool edition 2006 voor de tweede maal dit jaar plaatsvindt! De eerste editie had een geweldig verloop en een fantastische sfeer. Dit zal deze editie minimaal geëvenaard worden. Daarnaast heeft het management van O'Daniels nog grootser uitgepakt om er een nog vetter feest van te maken!
Underground Beats 7 jaar
maandag 22 mei 2006
Op 10 juni 2006 bestaat Underground beats al weer meer dan 7 jaar. Wat ooit begon als eenmalig feestje van de alphenaren Stephan de Wit, Vincent de Wit en Wout Snel aka Wrong Wood is nu uitgegroeid tot een twee maandelijks techno event.
Onlangs kruisten de wegen van de families van Namasté en Trance Mafia elkaar. Een nieuw zaadje is gepland en het begin van een veelbelovende connectie van familie culturen staat te gebeuren. Een spirituele verbintenis, als een enorme, on-bevaren oceaan, een on-ontdekt continent. Een wereld vol ritmes en melodieen, wachtend om vrijgelaten en naar een groot nieuw gemeengoed geleid te worden. De enige manier om te ontdekken waar deze kruisbestuiving toe zal leiden, is door grenzen te doorbreken.
Op 9 september 2006 organiseert Q-dance voor de derde maal het festival Q-BASE. De strategisch gelegen legerbasis – net over de Duitse grens nabij het plaatsje Weeze - geldt al enige tijd als één van de vetste festivallocaties van Europa. Het militaire vliegveld ligt verscholen in een bosrijke omgeving en de bunkers, opslagplaatsen en hangars zijn een passend decor voor de verschillende dance area’s. Na de succesvolle editie van vorig jaar zal Q-BASE in 2006 echter in een nieuwe vorm worden gegoten.
Release Yourself
zaterdag 20 mei 2006
Warm weer, korte rokjes, terrasjes, zon en Roger Sanchez zijn dé ingrediënten voor een perfecte zomer. Een ware droom die voor de meeste mensen pas uitkomt door een bezoek te brengen aan het partyeiland # 1 “Ibiza”!!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op zaterdag 19 augustus 2006 wordt alweer de vijfde editie gehouden van Decibel outdoor. En dit jaar op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Organisator b2s beleeft hiermee een vette primeur, want het zal de eerste keer zijn dat er een dancefestival wordt gehouden in dit bekende safari- en recreatiepark.
Zodiak Commune label night
vrijdag 19 mei 2006
Acid Bastardz, Parallax, E144 en MIG... stuk voor stuk releasten zij platen met een ongekend zuurgehalte op Zodiak Commune Records. Het heeft een tijdje geduurd, maar met de laatste release van Arkanoid op Zodiak Commune Records bewijst het label wederom nog steeds springlevend te zijn! Het is dan ook weer de hoogste tijd voor een onvervalste Zodiak Commune label night. Op 27 mei 2006 is het eindelijk zover en gaan alle registers open in één van de meest underground clubs van Belgie; The Zoo in Hasselt.
Een paar keer per jaar verblijdt Afterlounge de stad Rotterdam met lekkere afterparties, meestal rondom de nationale feestdagen. Op donderdag 25 mei is het weer zover en zal de Thalia Lounge in Rotterdam wederom het toneel zijn van de populaire Afterlounge.
Stranded
woensdag 17 mei 2006
De zomerzon heeft zich de afgelopen tijd eindelijk weer eens laten zien. De Nederlandse kust is inmiddels klaar voor hetgeen haar te wachten staat. Dj’s zijn druk met het uitzoeken van de warmste platen en sportscholen worden veelvuldig bezocht om de verworven december-kilo’s te reduceren. Het is weer zover, zomer!
Zaterdag 17 Juni zal Intuition weer hun ‘United in trance’ concept neerzetten in de AStA. De afgelopen jaren hebben de feesten van Intuition Recordings zich ontwikkeld als de events bij uitstek voor de trance en progressive trance liefhebbers van Nederland en omliggende landen. De samenhorende sfeer, het enthousiaste energieke publiek, de goede lokaties en sterke lineups en lasershows staan altijd garant voor een knallend feest. De feesten worden ook niet voor niets door een grote groep buitenlandse Trance liefhebbers bezocht!
Nog slechts een paar dagen en dan zullen de heren hun messen slijpen, hun naalden scherpstellen en hun zwarte goud sorteren. Niemand minder dan Ophidian, Buzz Fuzz, Endymion, Unexist (aka Jappo), Akira, Drokz, Tieum, DNA DJ Team, Bryan Fury, The Outside Agency en nog vele andere, zullen jullie trakteren op een goed portie geweld. En niet te vergeten de battle die vele als onmogelijk beschouwen, Promo b2b Outblast.
De lekkerste (tech)trance hoor je vanaf zaterdag 3 juni in Outland Rotterdam. Dan presenteren namelijk niemand minder dan Bas & Ram hun nieuwe clubavond: Trancesetterz. Een exclusief feest dat Nederlands meest high-tech club een paar keer per jaar in een trance-oase zal veranderen en dat je als echte tranceliefhebber natuurlijk niet mag missen!
Plannen maken kost tijd. Voordat de eerste ‘CB Bookings presents’ een feit was, zijn er aardig wat uurtjes werk aan voorafgegaan, zoals bij elke organisatie het geval is. Na succesvolle samenwerkingen met I Love Hardhouse, Tom Harding en Frantic’s Hard House Academy, zijn de batterijen weer opgeladen en de plannen gesmeed. CB Bookings is terug en dat vieren ze op 10 juni met “XSIF vs Privilege – Masters Of Harddance”!
Hoogtepunt in de reeks van “Illegal Vibes” feesten, waarvoor FOD in 2005 een nominatie voor de Friese Popprijs mocht ontvangen, zijn natuurlijk de Outdoor edities. Op 22 juli 2006 wordt daarvan alweer de 3de editie gehouden die een overtreffende trap van de voorgaande edities zal worden. Het heeft er dit jaar om gespannen. Even leek het er op dat er dit jaar geen Illegal Vibes Outdoor editie kon komen. Het grote stuk terrein, waar vorig jaar de Hardstyle area gesitueerd was, word bebouwd dus moesten we in capaciteit indammen. Dit was uiteraard onacceptabel dus werd er druk gezocht naar alternatieven.
Zaterdag 20 mei staat club Poema RAW voor de tweede keer in korte tijd een Italiaanse invasie te wachten. Na Marco Carola is het nu aan maatje Danilo Vigorito om de decks van de Utrechtse technoclub maar liefst VIJF uur lang te bemannen. Werkelijk overal waar Vigorito gaat of staat draait hij de pannen van het dak, en dus is deze Italiaanse kanjer absoluut Poema RAW waardig materiaal! Funk, met de F van Figorito!
Oftewel het FreeFunk Festival komt er weer aan. Op zondag 2 juli is het zover en zal het Julianapark in Venlo wederom zinderen van de funky beats, de vrolijke mensen en positieve sfeer waar het festival om bekend staat. Het wordt al weer de derde editie van het FreeFunk Festival dat ondertussen uitgegroeid is tot het grootste GRATIS dance festival van Zuid-Nederland!
100% Pleasure Guarantee
woensdag 10 mei 2006
Eerste pinksterdag betekent traditiegetrouw de Lunapark kick-off voor de zomer. Voordat alle festivals en grote strandfeesten van start gaan, is het eerst tijd voor één van Rotterdams langst lopende feesten. Als onderdeel van het 10 jarig bestaan van Lunapark wordt op de ‘pre-summer editie’ de zomer echt goed ingeluid.
Houseparty - the reunion
dinsdag 9 mei 2006
Houseparty – the reunion! Onder deze titel organiseert The Apollo in samenwerking met Sniper Entertainment op vrijdag 12 Mei een reunie voor de Harcore Heroes van toen en nu.
Traffic is jarig! En dat wordt gevierd op 19 mei in De Melkweg. Vijf jaar geleden is het namelijk dat daar de allereerste Traffic het licht zag. Wat ooit begon als lokale techno gathering is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal gerespecteerd concept, met verschillende edities in Amsterdam, Nijmegen, Groningen en Rotterdam.
12 Mei organiseert Explosive Sounds een feest dat in het teken staat van Stichting KiKa. Stichting KiKa doet onderzoek naar en het verbeteren van medicijnen voor kinderen die lijden aan de vreselijke ziekte kanker, verder proberen zij te zorgen voor een fijner en leuker ziektebed voor deze kinderen. 25 dj’s zetten zich belangeloos in voor deze stichting en hopen hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Dit jaar wordt voor de derde maal het Industrial funk festival 2006 in het Paard in Den Haag. Geen ‘industrial’ of ‘funk’ muziek maar een mengelmoes van de meest vooruitlopende underground dance stijlen zoals electro, breaks, grime, garage, techno en tekno, iets wat de organisators van het festival hebben vernoemd tot ‘Industrial Funk.
Hitsig hete historie
zondag 7 mei 2006
Haar heerlijke hartendief heft haar hoofdje, hangt het halssnoer, haakt het haspelend. Hete Helena heft harentwege handvaardig Hendriks hovaardige hansworst hemelwaarts. “Hmm. Honnepon” hijgt hij hees, hitsig Helena’s hoge heuveltjes hardmakend. Heetlopend, houding hunner hagelblanke huiden herhaaldelijk hernieuwend, hevig hyperactief hobbelend en hotsend, hierna hard hoorbaar hunner hoogtepunten halend. Hete historie, hè? Halleluja, hitsig hotsiekiedee.
Op kerstmiddag 2005 startte stichting "Make A Move" (ook wel bekend van de Hemelrave 2006 feesten) een gloednieuw concept in Metropool in Hengelo. De achterliggende gedachte?; gezelligheid als leidraad gecombineerd met de lekkerste house beats in een intieme sfeer.
Wegens ondercapaciteit heeft de Paradiso Namasté verzocht om “Welcome Home & The Chaishop” op zaterdag 7 mei aanstaande te verplaatsen naar een ander tijdstip. Op deze manier hoopt de Paradiso logistieke problemen te voorkomen in verband met een tegelijktijdig uitverkocht rock-concert in de main zaal van het Amsterdamse pop-podium. Daarom staat Namasté nu op 21 mei 2006 klaar om de bezoekers uit alle uithoeken van het universum met open armen te ontvangen in haar thuishaven in de Paradiso.
T-Dansant Sud
vrijdag 5 mei 2006
Op zondag 28 mei 2006 vindt T-Dansant sud voor het eerst in de geschiedenis beneden de rivieren plaats en wel op een zeer bijzondere locatie. De editie in het Zuiden krijgt de naam “T-Dansant sud” en heeft onderdak gevonden bij Sunrise beachclub aan het water van Aquabest, Eindhoven.
Zaterdag 27 mei 2006 is het zover: Maxevents vindt het tijd voor een frisse wind in dance land en pakt direct stevig uit. Wie dacht dat stylish en techno niet samengaan, kan dat in de Hemkade in Zaandam met eigen ogen en oren beleven in de 5 areas die RADICALL rijk is.
1 April is de datum van de grappen en de grollen. Dit kon Partyflock natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Lang is er gepraat over wat voor 1 april grap er zou moeten komen. Na wat denkwerk was het duidelijk! Dit jaar geen bericht dat Partyflock ermee stopt, want in januari was de schrik ons allemaal al voldoende om het hart geslagen.
Cursus techno in Zoetermeer
woensdag 3 mei 2006
Zaterdag 6 mei wordt er ‘technoles’ gegeven tijdens A.S.S. in de twee zalen van deBoerderij te Zoetermeer. Leraren Bart Skils, Heiko Laux zullen dit doen in de main area en de onderwijzers van Phonocult zullen je het vak ‘techno’ eens even bijspijkeren in de door hun gehoste tweede area. Om 23 uur zullen de eerste platen op de draaitafels gelegd worden. A.S.S. zal er zorg voor dragen dat iedere bezoeker met een stuk meer muzikale wijsheid het pand zal verlaten.
Wie herinnert zich de afgelopen jaren in de voormalige Rock It in Leeuwarden niet? Of in ieder geval de porno op de toiletten. Vele nationale en internationale artiesten hebben deze locatie inmiddels bezocht en gezorgd voor mooie momenten. Keep it in memories maar het verleden is mooi geweest maar vliegt helaas voorbij. Hard-Concepts zal in samenwerking met nationale en regionale dj’s Leeuwarden laten beleven wat wij verstaan onder een Hardstrike!
Met de laatste Inmotion, waar Sleeparchive en Dave Ellesmere op bezoek waren, nog vers in het geheugen is het zaterdag 13 mei al weer tijd voor het volgende spektakel. Het vorige feest was een enorm succes met een leuk publiek en een volle bak (en een rij buiten). Zelfs Sleeparchive, die bekend staat als een vrij ingetogen persoon, ging helemaal los.
Warning! Outbreak
maandag 1 mei 2006
Direct na bevrijdingsdag is het gelijk raak met Outbreak. 06-Mei vind dit evenement van Hardcore Asylum Events plaats in De Doele. Voor Outbreak heeft Hardcore Asylum alles op alles gezet om het beste uit het beste te halen van zowel line-up als lokatie.
31 mei 2006
Hardbeater opent pinksterweekend voor slechts 5 euro
30 mei 2006
It's Rush... of course it is!
Zuiderstorm Finale 11 juni in Ipanema te Maastricht
29 mei 2006
Funky Friday wordt Fresh 'n Funky
Club Déjà Vu Classics met M.I.K.E
Wicked City update and timetable
28 mei 2006
Global Gathering 2006
Luilaknacht in Stalker
26 mei 2006
Panama presents Dig Deeper feat. Danny Howells
Pinksterpar-t Outdoor update
25 mei 2006
Planet Rose Secret Edition
Go!wild - Verhoogt het risico op ademnood
24 mei 2006
Labyrinth - The Roman Empire
Oldschool Madness; twee mistery guests en timetable
Bas & Ram together
23 mei 2006
A state of Trance viert haar 250ste uitzending
Dawn of Dance presenteert D.D.O.D. - Sacred of Summer
The night XXL en Italian Hardstyle in The Bridge
Club O’Daniels-The oldschool edition 2006
22 mei 2006
Underground Beats 7 jaar
21 mei 2006
Trance Mafia & Namasté – The Syndicate of Killer Sounds
Q-base 2006 - A 16 hour day & night raw sound experience
20 mei 2006
Release Yourself
19 mei 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Decibel 2006 eerste dancefestival op de Beekse Bergen
Zodiak Commune label night
18 mei 2006
Afteren in de Thalia Lounge op Hemelvaartsdag
17 mei 2006
Stranded
16 mei 2006
Intuition presents United In Trance in de AStA
15 mei 2006
SledgeHammer time-table en update
Bas & Ram presents TranceSetterZ
11 mei 2006
XSIF vs Privilege - Masters Of Harddance
FOD maakt line-up Illegal Vibes Outdoor 2006 bekend
10 mei 2006
Little Italy - Danilo Vigorito special 5 hour set
The best things in life are free
100% Pleasure Guarantee
9 mei 2006
Houseparty - the reunion
Traffic - 5 years of Traffic party
8 mei 2006
Explosive Sounds Presents Deejays 4 KiKa
7 mei 2006
Funk Festival 2006 pakt flink uit dit jaar met oude en nieuwe vernieuwers
Hitsig hete historie
6 mei 2006
Borrel & beats presents beach beats
5 mei 2006
Namasté “Welcome Home” verplaatst èn samen met Trance Mafia
T-Dansant Sud
4 mei 2006
Radicall - stevig nieuw concept op de techno kaart
3 mei 2006
Partyflock heeft levend reclamebord
Cursus techno in Zoetermeer
2 mei 2006
Hardstrike delivers the first strike in Leeuwarden
1 mei 2006
Inmotion met beats van eigen bodem
Warning! Outbreak