Partyflock
 

Stranded

anoniem gepubliceerd op
Stranded
17 mei 2006
FeestStranded · Grand opening
Datumdonderdag 1 juni 2006
LocatieNaturel Site
De zomerzon heeft zich de afgelopen tijd eindelijk weer eens laten zien. De Nederlandse kust is inmiddels klaar voor hetgeen haar te wachten staat. Dj’s zijn druk met het uitzoeken van de warmste platen en sportscholen worden veelvuldig bezocht om de verworven december-kilo’s te reduceren. Het is weer zover, zomer! Met de zomer komen ook de strandfeesten, daarom kan iedereen gedurende de maanden juni, juli en augustus iedere donderdagavond genieten van: Stranded. Plaats van misdrijf is beachclub Naturel gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. De kick off van stranded vindt plaats op donderdag 1 juni.

We trappen op donderdag 1 juni af met de drie residents van Stranded: Benny Rodrigues, David Wagemaker en Fetish Verdi. De Stranded residents maken gedurende deze zomer bijna iedere week hun opwachting.

Voor Benny Rodrigues betekent komende zomer misschien wel de meest succesvolle periode in zijn carrière. Hij heeft een zeer belangrijke residency te pakken in de Privilege op Ibiza waar hij te gast is op de Spinclub nights van Chris Liebing. Tussendoor brengt hij ook nog even Sensation White tot een goed einde en staat hij op elk noemenswaardig festival in Nederland. Omdat Benny ook wel houdt van een beetje zand tussen zijn tenen is hij deze zomer ook resident van Stranded. Benny wordt hierdoor bijgestaan door David Wagemaker en Fetish Verdi. David Wagemaker mag zich al bijna een jaar lang resident van Silly Symphonies noemen. Iedere maand zet hij de knusse club aan de Grote Markt nacht na nacht op zijn kop. Zijn agenda raakt steeds voller en nu heeft hij een nieuwe vaste stek aangeboden gekregen op het Scheveningse strand. Fetish Verdi is de vaste man achter de uiterst succesvolle Kapsones avonden en we zijn blij dat Ferdi er deze zomer ook bij ons bij is.

Maar dat is niet alles! De stranded residents ontvangen gedurende de zomer verschillende nationale (en misschien wel internationale) top dj’s als gasten. De namen van de gast dj’s worden later op in het seizoen bekend gemaakt, maar jullie zullen aangenaam verrast worden.

Uitgaan is al duur genoeg op het moment, daarom is de toegang tot Stranded helemaal gratis! Let wel, omdat er op het strand niet veel te zoeken valt bij slecht weer gaat Stranded alleen door bij mooi weer. De organisatie van Stranded raadt dan ook iedereen aan om regelmatig de website van Stranded te bezoeken en zich in te schrijven voor de Stranded mailinglist zodat je weet wat er wel of niet gaat gebeuren tijdens Stranded. Deze mailing bevat onder meer nieuws over doorgang van het feest en de betreffende line up van de avond.. Check dus regelmatig www.stranded.cc en laat je gegevens achter.

3 opmerkingen

gefeliciteerd benny (y)
we gaan wel ff kijke:)
Uitspraak van BCD op donderdag 18 mei 2006 om 13:04:
gefeliciteerd benny

idd!!! super voor hem!! en wij komen ook zeker ff kijken!