Partyflock
 
Nieuws · december 2006
D.D.O.D. - Starting Over
zaterdag 30 december 2006
Het is alweer bijna 2007 en 2006 is een veelbewogen jaar geweest voor Dawn of Dance met vele hoogtepunten, waar het tweejarig bestaan van D.D.O.D. 8 december jongstleden er eentje van was.
Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en dan sluit Multigroove het bewogen jaar 2006 op een volwaardige en verdiende manier af om vervolgens een nieuw en veelbelovend 2007 luidruchtig in te luiden. Place to be is de roemruchte Rozengracht 133. Nergens anders in het centrum van Amsterdam vind je immers deze unieke mengeling van sfeer, state-of-the-art interieur en interactie tussen DJ en bezoekers. De ultieme locatie dus om the New Years-traditie van Multigroove voort te zetten.
Mindcontroller Airmax
donderdag 28 december 2006
De hardcore liefhebber van het eerste uur heeft waarschijnlijk al heel wat aussies en airmaxjes versleten op al die geweldige feesten die er al zo'n dikke 17 jaar worden gegeven in Nederland. Reden te meer voor Art of Dance om hier een vette actie aan te wijden.
Het Jump-Event van Noord Nederland
donderdag 28 december 2006
Zaterdag 24 Maart 2007 zal er een nieuw evenement plaatsvinden in Groningen. Bass System Events heeft ditmaal gekozen voor een concept bestaand uit Jump, French Tek & Underground Construction. Jump is het Noorden nastuurlijk niet geheel vreemd, maar toch zal Jumptown een uniek concept worden, Jumptown is Jump allnight ! Dus geen bijzaal met jump, jump als opwarmer of experimenten, gewoon de hele avond vette Jump en alle stromingen ontstaan uit Jump.
De Awakenings Newyears Special gaat niet door.

De argumenten dat er een probleem zou zijn met de brandveiligheid en geluidsoverlast hielden in de rechtzaak geen stand maar de politie meent geen inzet vrij te kunnen maken en de rechter wil de verantwoordelijkheid voor een feest met geen politie-inzet klaarblijkelijk niet nemen.
Wie denkt er dat het niet mogelijk is een nieuwe en coole partylocatie te vinden in Nederland? Terwijl Q-dance en ID&T al uitwijken naar het buitenland en Awakenings waarschijnlijk niet de NDSM-Werf krijgt met Oud en Nieuw, is de organisatie van Dance Defense er wel in geslaagd een nieuwe en coole party locatie te vinden.
Villa Thalia is op maandag 1 januari wederom het toneel van Afterlounge. Vanaf 07.00 ‘s ochtends kan je je weer helemaal laten gaan op de vette beats van Ricky Rivaro, Chris Rox, Brian S en Baggi Begovic. Want, wie wil er nou naar huis als je ‘s ochtends vroeg nog bruist van de energie?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Housequake - De feestdagen
woensdag 20 december 2006
2006: Housequake kwam, zag en won de harten van vele house liefhebbers. De geboorte van een nieuwe formatie in de DJ booth, bestaande uit ROOG, Erick E en MC Gee, sloeg in als een bom. Op festivals en in de clubs: achtpuntdrie op de schaal van Richter. Het kon niet op. En de fles is nog half vol. De grote finale vindt plaats met kerst en wordt afgesloten met oud & nieuw.
Met nog een paar dagen te gaan maakt BKJN Events events zich op voor een reis naar het verre zuiden. Voor de nieuwe editie van Beter kom je niet, wordt namelijk uitgeweken naar de house tempel van Limburg: de Peppermill. Samen met Rige entertainment, zal daar a.s. vrijdag de “South Side Winter edition” plaats vinden.
Zaterdag aanstaande staat de Hemkade in Zaandam garant voor een avondje beuken en rossen. Onze Italiaanse vrienden van Noize Suppressor staan in het middelpunt van de belangstelling en zullen maarliefst één uur lang een vette live show presenteren. DJ Bike en DJ Dek gaan zoals gewoonlijk helemaal los met de oude Noize Suppressor klappers, maar hebben ook een aantal primeurs op het programma staan.
Mad Evil Times is het hardcore concept dat op 26 december (tweede kerstdag) zal plaatsvinden in het van Oranje in Bergeijk. Mad Evil Times staat voor de beste hardcore artiesten afgewisseld met het beste aanstormende talent uit heel Nederland.
Primeur op TranceSetterZ
dinsdag 19 december 2006
Op 17 februari gaat het weer gebeuren: Trancesetterz in Outland, Rotterdam! De vorige editie was de succesvolste tot nu toe, de DJ’s draaiden het dak eraf en iedereen ging helemaal uit zijn of haar plaat. Eddie Halliwell was aan het crowdsurfen om maar wat te noemen. De organisatie is dan ook blij te horen dat veel mensen het als de nieuwe thuishaven zien voor het betere trancepubliek. In 2007 gaat Trancesetterz nog groter en beter uitpakken, zo zul je in het nieuwe jaar namen zien als Sander van Doorn, Mark Sherry 🇬🇧, Krzysztof Chochlow (Nr.1 producer of Polen), en natuurlijk zal Eddie Halliwell 🇬🇧 terugkeren.
Met niemand minder dan Zany en Technoboy als headliners op woensdag 27 en donderdag 28 december kan Breda zich eindelijk gaan opmaken voor topnamen in de hardstylescene. Op Derde en Vierde Kerstdag wordt het stampen geblazen in poppodium MEZZ en Theater de Avenue. Twee dagen lang los tijdens 2Daysofhard met zes toppers en eindelijk gerechtigheid voor de Bredase liefhebbers van hardstyle en jump!
Blijf lekker thuis op NYE.....
maandag 18 december 2006
En kom de 30ste december naar de AStA in Den Haag voor een dosis Pure Hardstyle met Luna, Pavo, Kevin Kaos, Rhose en Roy de Best.
This Christmas will be different
maandag 18 december 2006
Deze kerst ga je uit je dak. Niet stilzitten thuis bij de fondue of de kalkoen. Nee, deze kerst wordt de ultieme stapbeleving. En probeer dan de volgende dag maar eens op tijd wakker te worden. Met zaterdag a.s. 23 december Beatbusters Hot en Wild, met o.a. Luna. En 2 edities van Overstuurd, een om het oude jaar uit te luiden en een om het nieuwe jaar mee te beginnen.
Aanstaande zaterdag 23 december is het dan zover: dan sluit de Amsterdamse techno organisatie ADHD Sessions namelijk stijlvol een succesvol 2006 af met een mooie kerst-editie!
NGM doet een oproep aan ambitieuze producers en scouts! Ben jij een fervent liefhebber van alternatieve dancevarianten? Maak je bovendien je eigen muziek? Of vind je het leuk om op zoek te gaan naar onontdekt talent? Lees dan snel verder.
Zondag 24 December komt iedereen die van een gezellig feestje houdt aan zijn trekken op de NB4-X. Dit feestje staat bekend om de altijd goede sfeer, leuke mensen, gezellige kerstdecoraties en een breed scala aan muziekstijlen verdeeld over 2 zalen. De twee grootste zalen van Ambiance partycentrum in Veghel zullen wederom weer een gehele kerst metamorfose ondergaan.
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
maandag 18 december 2006
Zaterdag 23 December is het zover. Een tsunami aan top DJs zal dan de geweldige oost-duitse vissersboot de MS Stubnitz de hele nacht laten rocken met een mix van techno, electro, minimal en techhouse.
Grand Christmass party XXL
zondag 17 december 2006
Waar Den Haag jaren bekend stond als een boring city waar bijna niks te beleven viel is dit inmiddels al ruim passé en bruist Den Haag als nooit tevoren en het bewijs hiervan zal op 21 december nogmaals geleverd worden.
Precies vijf jaar geleden zag de vooruitstrevende Limburgse dance-organisatie Non-X-Posed haar levenslicht in het dancewereldje. Sinds die tijd heeft Non-X-Posed een nieuwe wind over de Limburgse Dancescéne laten waaien, en inmiddels is Non-X-Posed niet meer weg te denken uit het hedendaagse dance-aanbod.
Digital Hardcore 2
vrijdag 15 december 2006
Op de eerste vrijdag van 2007 zal Picturewessel het concept “Digital Hardcore” wat twee jaar geleden begon voort gaan zetten met Digital Hardcore 2! De dj`s zullen ervoor gaan zorgen dat de Utrechtse grachtjes het zwaar te voorduren gaan krijgen. Naast hardcore is er ook plaats voor o.a. jump, speedcore, tekno en terror. Voor deze harde geluiden is de Club Poema RAW een geschikte locatie en voor het openbaar vervoer hoef je maar 5 minuutjes te lopen naar Utrecht Centraal Station, ideaal!
Bass Events gaat knallen in 2007
donderdag 14 december 2006
Bass Events, België’s grootste organisatie op het gebied van harddance feesten heeft leuk nieuws aan te kondigen. De ticketverkoop van Reverze, dat plaats vindt op 27 januari 2007 in het Antwerpse Sportpaleis gaat enorm hard: er zijn reeds meer dan 10.000 tickets verkocht en de verwachtingen zijn dan ook dat het feest heel snel zal uitverkopen. Meteen kondigt Bass Events hun volgende event aan: Bassleader. Dit event zal plaatsvinden op 16 mei 2007 in Flanders Expo Gent.
In een van onze laatste berichten brachten we naar buiten dat de nieuwe datum van het komende Dance Valley Festival is vastgesteld op zaterdag 14 juli 2007. Dit betekent dat Dance Valley volgend jaar in haar oorspronkelijke vorm terug zal keren en weer een eendaags in plaats van meerdaags festival wordt.
E-fect herschrijft zijn saga
donderdag 14 december 2006
Nog een dikke week en voor velen is het moment daar… Het is tijd voor “The New Saga”! E-Fect het populairste Hard-dance evenement uit het stampende Twente begint een pagina in zijn mooie geschiedenis. Zaterdag 23 december zal Go Planet Expo Hallde nieuwe huisvesting zijn.
Poema & Magnetronik NYE 2006 - 2007
donderdag 14 december 2006
Muzikaal vuurwerk in Utrecht: Oud en Nieuw in Poema RAW gaat knallen als een malle, want met de auto uit het verre oosten van Duitsland komt een delegatie muzikale oosterburen waar iedere rechtgeaarde houseliefhebber steil van achterover slaat.
Trance, Techhouse, Electro, Hardtrance, Harddance, Club & House! – Liefhebbers opgelet! Dit zijn de stijlen die gedraaid worden tijdens oud & nieuw bij The Real Erotic New Year Vibe in de Lexion. Verplaats alle familieverplichtingen naar een andere datum en breng je kinderen bij familie onder want dit jaar is jouw jaar om uitbundig te feesten met oud & nieuw!
Superstar - Do we love house music?
woensdag 13 december 2006
Het einde van het jaar nadert! 2006 was een goed jaar voor House Music. Maar 2006 eindigt niet zonder een waardig eerbetoon aan House Music. Do we love House music? Iedere houseliefhebber mag niet ontbreken op 23 december in The The Power Zone. Superstar brengt een avond die de beste house van 2006 met zich meebrengt en bereid je voor op een 2007 vol House. Vlak voordat we kerst gaan vieren zullen we op zaterdag verbroederen door House Music.
How much can you take?
woensdag 13 december 2006
Op 6 januari van het nieuwe jaar staat er iets bijzonders te gebeuren in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. Mc TMC (Thom Ketting) viert die dag namelijk zijn 39e verjaardag, dit moet natuurlijk gevierd worden met een spetterende birthday party!
Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje raakt heel Nederland in de Kerstsfeer. Veel mensen zijn druk bezig met de voorbereidingen om Kerst 2007 onvergetelijk te maken. Dat geldt ook zeker voor Powercore Events want ook dit jaar wordt dè tegenhanger van al dat Kerst gejingel weer gehouden, Pokke-Kerst-Herrie. Maandag 25 december 8 uur lang de beste zwaar terreurgestelde Pokkeherrie in Amigo's te Dordrecht.
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
dinsdag 12 december 2006
Op woensdag 27 december 2006 is het in HappydayZZ geen gewone woensdagavond. Op deze datum zal namelijk de eerste editie van het nieuwe concept Schijt aan! georganiseerd worden. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor het publiek dat van de muziekstijlen Terror en Speedcore houdt. Artiesten als AXN, Bryan Fury 🇬🇧, Smurf 🇬🇧 en een LIVE optreden van Noisekick zullen jou laten zweten op de snelle beats
Alle demo’s zijn beluisterd, Henk-Jan Smits is geconsulteerd, de stemmen zijn geteld en de winnaar van de Absolutely Stereo DJ Contest 2006 is bekend! De jury heeft uit het recordaantal inzendingen van 120 dj mixen een fantastische winnaar gekozen: DJ Roy El Kei.
Zondag 24 december Chakra meets GOD
maandag 11 december 2006
Dagen zijn korter. De verwarming hoog. Een mooie tijd breekt aan. Tijd van bezinning.Een periode van saamhorigheid en vrede op aarde. Zoals het altijd zou moeten zijn, maar nooit zal worden.
Nieuwe editie Trance Energy
vrijdag 8 december 2006
Alle Trance-liefhebbers kijken er al maanden naar uit: de nieuwe editie van Trance Energy, die op zaterdag 3 Maart in de Jaarbeurs gaat plaatsvinden. Na de geweldige aflevering in februari 2006, waarbij dertigduizend bezoekers getuige waren van een onvergetelijke nacht met een uitgelaten sfeer in drie verschillende area's, legt 's werelds grootste en meest toonaangevende Trance-evenement de lat in 2007 nog wat hoger.
So Intense, for everybody who loves
donderdag 7 december 2006
Puur, sexy, erotisch, intiem maar bovenal heet!! Zomaar een aantal steekwoorden die je op zondag 28 januari zult tegenkomen in HappydayZZ Venue in Culemborg. Alweer een erotisch feest, ja alweer eentje, maar deze keer wel met een extra pikant tintje eraan.
Jouw ultieme stapavond kan niet meer stuk op 27 januari. Houd jij van lekkere zwoele housetunes en rockende dj’s? Dan is Fabulous voor jou the place to be. Laat je lekker verwennen en verleiden. Sensueel prikkelend met een vette knipoog. It’s Fabulous! Waar je lekker kan samensmelten met de housetunes van jouw favoriete dj’s en op kan gaan in de glamourous atmosphere waar je Fabulous van kent.
Awakenings terug naar Rotterdam
donderdag 7 december 2006
Op 26 januari zal het techno-circus zich na 8 maanden eindelijk weer eens verplaatsen richting de Rotterdamse Maassilo! Awakenings zal daar zoals altijd met twee vrachtwagens aan geluid, licht, lasers, video, decoratie en meer naar binnen rijden, want zoals je waarschijnlijk weet is die locatie tijdens Awakenings altijd superieur ingericht.
CSR: Birthday in Terrorland
donderdag 7 december 2006
Voor de derde keer zal de Canadian Speedcore Resistance (CSR) in samenwerking met organisatie Cuup.nl een feest in Nederland gaan organiseren. De Canadese organisatie is al een tijdje actief in Nederland en blijft in populariteit stijgen. Je komt overal fans tegen met het CSR logo en er zijn al verschillende releases uitgebracht van deze Canadese muziekfreaks.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Van de makers van I Love Trance & Xtra Large: Brand New – Love and feel Sexy. Nieuwe tijden vragen om nieuwe concepten. Dat heeft de vader van I Love Trance, High Energy en Xtra Large, Dj Spider, altijd goed begrepen. Met het splinternieuwe concept Brand New geeft Xtra Large een nieuwe impuls voor het komende jaar. Net als bij de legendarische I Love Trance en Xtra Large feesten wordt ook Brand New op 20 januari in voormalig Club More een feest om niet te missen.
Een mix tussen hardtechno en industrial hardcore, zo mag het evenement “Headroom 2007“ omschreven worden dat op 21 April 2007 gaat plaatsvinden in de The Pilot in Ysselsteyn.
Acid Wars
woensdag 6 december 2006
Acid Wars is back! De komende editie van Acid wars belooft de klapper van 2006 te worden! Met een gruwelijke line-up zullen nieuwe en oude acid helden op 16 december de Effenaar laten trillen. Liefhebbers zullen er snel bij moeten zijn aangezien de fans van buiten de landgrenzen zich aan het reorganiseren zijn om de reis naar Eindhoven te maken.
Audio Attack
dinsdag 5 december 2006
Aankomende zaterdag staat de Hemkade in Zaandam in het teken van hardstyle, jump, oldskool en hardcore. Een gloednieuwe editie van Audio Attack staat voor de deur, waarbij drie area's gevuld worden met de beste deejays op het gebied van de hardere stijlen.
In Zaal Rex zal op zaterdag 3 maart de 4e editie plaatsvinden van Bassrulers. Voor deze editie is gekozen voor de alleszeggende ondertitel ‘the domination continues’.
De dure december maand staat weer voor de deur, waarin menig bankrekening leeggeplunderd zal worden om de cadeautjes onder de kerstboom te stallen, en het nieuwjaar knallend in te gaan. Natuurlijk ga je in deze maand niet op een houtje zitten bijten….Hier heeft Global Soundz de oplossing voor!
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
maandag 4 december 2006
Na een zeer goed bezocht feest met mooi publiek, vergezeld van uber dikke sets van Don Diablo, JR-Dallas & Masters of Ceremonie Spyder heeft Klup Koel nu echt definitief Klup Koel in twente op de kaart gezet. Met Don zijn sets vers in het geheugen heeft Klup Koel voor 9 december de volgende DJ alweer op het Koel programma staan.
Delicious Christmas
zondag 3 december 2006
Vooruitlopend op de donkere dagen voor kerst, heeft HappydayZZ voor 1e kerstdag alvast een speciale tip; Als verwende partyliefhebber krijg je dan dan ook het beste cadeau dat je maar kunt wensen. De kerstman heeft namelijk voor zijn jaarlijkse eigen concept genaamd `A Delicious Christmas` een arrenslee vol top Dj’s richting Culemborg gestuurd.
Nadat de decembereditie van Club GZG helaas gecanceld moest worden, kunnen de Gasten Zonder Grenzen (GZG) gelukkig wel hun traditionele nieuwjaarsfeest vieren in Amsterdam. Wappie New Year 2007 (WNY) zal dit jaar voor de vierde keer gevierd worden, en staat bekend als het beste feest dat de Gasten jaarlijks geven.
Nog een dikke week en het meest legendarische erotic clubbing event van de laatste jaren opent de deuren in de HappydayZZ voor één van haar meest spektaculaire feesten ooit! Zaterdag 9 december is het tijd voor Unique Sexy City. Deze keer met heel veel visuele extra’s, waarvan je een deel al hebt kunnen zien in de Hemkade, tijdens het Nachtdienst feest: Xtra Large Reunion.
30 december 2006
D.D.O.D. - Starting Over
29 december 2006
Multigroove – The New Year’s Rave // The Time-table
28 december 2006
Mindcontroller Airmax
Het Jump-Event van Noord Nederland
22 december 2006
Awakenings komt gedupeerden Newyears Special tegemoet
Defensie-eiland gebruikt voor houseparty Oud en Nieuw
Nieuwjaar vier je in de Thalia Lounge
20 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Housequake - De feestdagen
Beter kom je niet – The South side winter edition
Bonecrushing sounds at Hardcore Junky II
Hardcore in Bergeijk op Tweede Kerstdag met Mad Evil Times
19 december 2006
Primeur op TranceSetterZ
Laat je tussen Kerst en Oud&Nieuw horen voor Zany en Technoboy
18 december 2006
Blijf lekker thuis op NYE.....
This Christmas will be different
Met ADHD Sessions knallend de kerst in
Artiestenbureau NGM zoekt producers en scouts
Veghel biedt dé perfecte start van een goede kerst
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
17 december 2006
Grand Christmass party XXL
16 december 2006
Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed
15 december 2006
Digital Hardcore 2
14 december 2006
Bass Events gaat knallen in 2007
Dance Valley, HQ, het bovenveld, de rotswand en nog veel meer…
E-fect herschrijft zijn saga
Poema & Magnetronik NYE 2006 - 2007
Eindelijk stappen op oudjaar 31 december in de Lexion Erotic New Year Vibe
13 december 2006
Superstar - Do we love house music?
How much can you take?
12 december 2006
Win een VIP treatment voor Pokke-Kerst-Herrie 2006
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
11 december 2006
Winnaar Absolutely stereo dj-contest bekend
Zondag 24 december Chakra meets GOD
8 december 2006
Nieuwe editie Trance Energy
7 december 2006
So Intense, for everybody who loves
Nu GirlCard Fabulous, 2 vrouwen voor de prijs van 1
Awakenings terug naar Rotterdam
CSR: Birthday in Terrorland
6 december 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Brand New, clubbing in style in club More
Headroom 2007 verwelkomt Peaky Pounder, Mindustries, The Outside Agency en meer..
Acid Wars
5 december 2006
Audio Attack
Bassrulers verhuist naar nieuwe locatie in Essen
4 december 2006
Global Soundz – Jump en Hardstyle verovert Arnhem
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
3 december 2006
Delicious Christmas
1 december 2006
Gasten Zonder Grenzen presenteren Wappie New Year 2007!
Unique Sexy City presenteert nieuwe digiflyer en spektaculaire led-dansvloer