Partyflock
 

Housequake - De feestdagen

gepubliceerd door , op
Housequake - De feestdagen
20 december 2006
FeestHouseQuake · The christmas edition Site
Datummaandag 25 december 2006
LocatiePaard Site
FeestHousequake · Oud & Nieuw special Site
Datumzondag 31 december 2006
LocatiePanama Site
2006: Housequake kwam, zag en won de harten van vele house liefhebbers. De geboorte van een nieuwe formatie in de DJ booth, bestaande uit ROOG, Erick E en MC Gee, sloeg in als een bom. Op festivals en in de clubs: achtpuntdrie op de schaal van Richter. Ze maakten meteen maar een fijne cd én dvd. Bijbehorende releaseparty’s en signeersessies, chaos tijdens het illegale buitenfeestje On Wheels in de binnenstad van Amsterdam en de samenwerking met Hyves… Het kon niet op. En de fles is nog half vol. De grote finale vindt plaats met kerst en wordt afgesloten met oud & nieuw.

In plaats van die suffe wandeling na het kerstdiner gaan de voetjes van de vloer in ’t Paard (Prinsegracht 12, Den Haag). Eerste kerstdag, maandag 25 december: Ho Ho Housequake X-mas Special! Een stille nacht gaat het zeker niet worden. Met Baggi Begovic, Born to Funk, ROOG vs. Erick E & MC Gee. En in de tweede zaal: Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds) samen met live musicians. Van 22.00 tot 04.00 uur.

Housequake’s banging New Year’s Eve @ Panama, het komt eraan… In de Housequake Room staan opgesteld: Baggi Begovic, Jeroenski, ROOG vs. Erick E (3 uur lang back2back) en MC Gee. Greg van Bueren draait in de Dining Room en de Funky Jazz Room wordt gehost door Wicked Jazz Sounds (Leroy Rey, Phil Horneman, Missing Links, Urvinson & live musicians). De voorverkoop gaat als een malle!
Aanvullende info, voor die dy hard Housequakers! Er zijn nog enkele VIP tafels (8 personen per tafel) beschikbaar. Deze bedragen € 1450,- en zijn inclusief: 8 toegangstickets, flessen champagne, sterke drank, frisdrank en feestelijke hapjes. Voor reserveringen mail: info@housequake.nl.

Housequake diner: maak het jezelf en je vrienden lekker makkelijk en kom voorafgaand aan het feest dineren in het Panama restaurant! Vanaf 19.00 uur is het mogelijk met z’n allen te genieten van een 5-gangen diner. Uiteraard met onvervalste house tunes op de achtergrond, om alvast in de Housequake stemming te komen. Het diner kost € 47,50 per persoon. Toegangstickets of VIP tafels zijn niet inclusief diner; reserveringen voor het diner via info@housequake.nl of via Panama (zie voor contactgegevens www.panama.nl).

In januari gaat het Housequake gezelschap van een welverdiende vakantie genieten, om vanaf februari clubland weer op stelten te zetten. Aan de programmering van 2007 wordt momenteel hard gewerkt, houd de website in de gaten voor nieuwe Housequake avonden: www.housequake.nl.

3 opmerkingen

Er zijn nog enkele VIP tafels (8 personen per tafel) beschikbaar. Deze bedragen € 1450,- en zijn inclusief: 8 toegangstickets, flessen champagne, sterke drank, frisdrank en feestelijke hapjes. Voor reserveringen mail: info@housequake.nl.

doet u mij maar zo'n tafel dan :cheer:
 
wellache ff kijken
 
wat een ne grapjas:)

55 eurie en tot een kindertijd van 4 uur...allejezus....:vaag:

wat geweldig dat er zoveel mensen bestaan die dat betalen joh!:D