Partyflock
 
Nieuws · maart 2005
Novalectra
donderdag 31 maart 2005
Organisator Extrema heeft de programmering van haar nieuwe evenement Novalectra vandaag compleet gemaakt. Na de positieve reacties op het vorige persbericht en aanbiedingen vanuit de internationale dance-wereld daaropvolgend zijn onder anderen de artiesten Miss Djax, Heiko Laux, Juan Atkins, Zombie Nation en Märtini Brös aan de al zeer sterke line-up toegevoegd.
InBeTween
maandag 28 maart 2005
The Syllie Events is een kersverse organisatie in de dancescnene. Op dit moment hebben wij 2 succesvolle feesten op onze naam staan. Deze feesten staan bij jullie bekend onder de naam; Members only! Maar omdat we ook een keer zin hebben in een lekker gezellig feest zonder te veel poespas hebben we besloten om een nononsense feest tussendoor te geven; InBeTween – just an ordianry clubnight. InBeTween is een nononsense concept; laagdrempelig, geen dresscode, lage entree, leuke locatie, lekkere muziek met bekende- en minder bekende DJ’s. Gewoon een avond waar je lekker jezelf kan zijn…
Vanaf komend voorjaar zal DJ / producer Misja Helsloot een radioshow verzorgen die wordt uitgezonden op het in-flight muziekkanaal van luchtvaartmaatschappij Transavia. Het programma zal op alle vluchten van Transavia, zowel continentaal als intercontinentaal, worden uitgezonden via kanaal 3.
Solar Weekend Festival
vrijdag 25 maart 2005
Solar Weekend Festival is het nieuwe, eigenzinnige tweedaagse festival dat evenementenorganisator Extrema in Limburg organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 augustus aan de Maasplassen De Weerd in Roermond. De subtitel van Solar Weekend Festival “Satisfy your Senses” geeft aan dat dit festival veel meer is dan alleen het luisteren naar muziek. Het is een belevingsevenement waarin alle zintuigen geprikkeld worden en waarin veel ruimte is voor zelfexpressie en persoonlijke creaties.
Tear up the Town
vrijdag 25 maart 2005
Zondag zit je met je bord op schoot voor Studio Sport. Sommigen gaan Zondag naar de kerk. Weer anderen reserveren zondag als de oorspronkelijk bedoelde rustdag. Steeds vaker gaan partypeople Zondag op stap. Voor de liefhebbers en degenen die zich op zondagavond vervelen biedt "Tear up the Town" (TUTT) uitkomst.
VJ's gezocht voor VJology
donderdag 24 maart 2005
Vanaf 20 maart kunnen vj’s zich aanmelden voor Vjology 2005! Het publiek kan via http://www.globalstage.tv?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4649 stemmen op de kandidaten en de bijhorende visuele kunsten bekijken. 6 Europese winnaars zullen uitgenodigd worden op het VJology festival vrijdag 20 mei.
Bass-D nodigt jullie uit
donderdag 24 maart 2005
Zoals de meesten van jullie wel zullen weten, wordt ik op 29 maart weer een jaartje ouder en ga ik dat vieren op 2 april in de Waakzaamheid in Koog a/d Zaan. Ik ga mijn best doen om jullie op die avond te vermaken en heb hiervoor een aantal van mijn vrienden uitgenodigd.
Masters of Madness
donderdag 24 maart 2005
Aankomend weekend is het zover, de 1e editie van het nieuwe concept genaamd Masters of Madness. Deze 1e editie is op 1e Paasdag. Het belooft een spetterend feest te worden als we naar de reacties van de gasten kijken.
Subculture gaat door
woensdag 23 maart 2005
Naar aanleiding van de gezellige sfeer in de Monza tijdens Subculture heeft Poema Productions de organisatie uitgenodigd om een editie bij hen te hosten. Deze Utrechtse samenwerking vindt plaats in Poema RAW aan de drieharingstraat.
Na de succesvolle releaseparty’s van vorig jaar, gaat Free Record Shop dit jaar verder, te beginnen met Michel de Hey. Ter gelegenheid van zijn nieuwe mixcd MdH-2 Faces vindt een groot feest plaats in Off_Corso waar de Hey zich van twee kanten zal laten zien en vooral horen.
Flesh is the fever
woensdag 23 maart 2005
Eerste paasdag zal dus anders zijn dan dat je gewend bent, in plaats van bij opa en oma eieren eten ga je nu compleet uit je dak in Condor City.
Drift - Dansen op donderdag
dinsdag 22 maart 2005
Drift bestaat aanstaande donderdag 2,5 jaar. Van klein underground feestje is het uitgegroeid tot een vaste avond in doornroosje met een eigen publiek en een eigen gezicht.
Na een eerdere aankondiging via de Ferry Corsten download-actie die Dance-Tunes.com onlangs hield, waar ook de bètaversie van Dance-Tunes.com kon worden getest, is het dan eindelijk zover. De volledige versie van Dance-Tunes.com is nu beschikbaar.
Zondag 27 maart (1e Paasdag) is er een zeer bijzondere editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Tattoo! De dansnacht staat geheel in het teken van die kleine stukjes kunst op de huid: de tatoeage. The Matrixx lanceert op die avond vier ‘plak-tattoos’, waarvan de opbrengst deels ten goede komt aan de stichting Orange Babies. En op zo’n avond is er maar één man de juiste host: tattoo-koning Henk Schiffmacher. Muziek is er van DJ Jean, DJ Sidney Samson en Brian S.
2Hard4The Queen
maandag 21 maart 2005
All Dance is back, en harder dan ooit. Op vrijdag 29 april organiseert All Dance een 2Hard4U editie that’s eaven 2Hard4The Queen. Het is tegelijkertijd ook weer de eerste 2Hard4U die in Friesland plaatsvindt. Omdat Friesland in het verleden al veel kennis had gemaakt met deze event, heeft All Dance besloten om Friesland weer van hun beste kanten te laten zien.
I Love Jump
maandag 21 maart 2005
Nog ruim een week en dan barst het feest los in Cafe De Herberg. I Love Jump gaat absoluut knallen. Al is het alleen maar vanwege de geweldige line up. Jump kennen we natuurlijk uit de Belgische discotheken waar het genre al jaren populair is. Nu eindelijk slaat het ook in Nederland aan. House of Dance heeft altijd al Jump geprogrammeerd op hun feesten maar 26 maart is het tijd voor een party waar Jump 100% centraal staat.
P.L.U.R.
zondag 20 maart 2005
Het Kasteel is gesloten wegens verbouwing en dus zat het erin dat het rond P.L.U.R. het komende half jaar stil zou blijven, maar het tegendeel gaat zich bewijzen. In principe worden alle avonden uit Het Kasteel doorgezet in TC MAX in Alphen aan den Rijn. Aan het concept van P.L.U.R. (Peace Love Unity en Respect) zal niets worden verbouwd, want dat staat nog steeds voor een gezellige maar stevige avond waar de stijlen hardcore, hardstyle, hardtrance en jump centraal zullen staan.
RUSH to The Hague
zondag 20 maart 2005
Er breekt weer een nieuw hoofdstuk aan voor RUSH, de clubavond waarmee het sexy urban house clubbing op de kaart heeft gezet. Op zaterdag 9 april zal Den Haag voor de eerste keer aangedaan worden.
Underground For Ever
vrijdag 18 maart 2005
Nog een paar dagen te gaan en dan is het tijd voor de Xtreme.core album release party meets I hate trance in de City Hall te Utrecht. Dit feest staat geheel in het teken van de release van de nieuwe Xtreme.core cd. Na het grote succes van de eerste editie van deze Italiaanse cd-reeks kon dit tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Ook deze keer is de cd weer samengesteld door Frazzbass & Rotello en het resultaat mag er wezen. Om de dj’s die op deze cd vertegenwoordigt zijn aan het publiek te laten zien en horen, is besloten er een release party voor te organiseren.
Pat C Solo - DOTF vs Violet Skies
donderdag 17 maart 2005
Deze Belgische producer/Deejay die o.a. voor het Bonzai label heeft geproduceerd en draaide op de grote Belgische feesten, is een allround Deejay met voorkeur voor melodieuze classics, oldschool alsmede progressive/trance. Mede door het feit dat hij veel gevoel en energie in zijn sets legt, weet hij elk publiek altijd aan de gang te houden.
2 Fast 4 Trance vs Italy was gepland in The Level te Arnhem, helaas is er een kink in de kabel aangetroffen. The Level is failliet verklaard en dat betekent dat we het feest hals over kop zullen moeten verplaatsen. Beide organisaties waren toch al op zoek naar een andere locatie en nu moest dat dus even wat sneller dan gepland.
Mood Elevator - 2nd Floor
donderdag 17 maart 2005
In een bomvolle Paradiso, zijn maandagavond voor de negende keer de Gouden Kabouter Awards uitgereikt. Poema is gekozen als BESTE NIEUWE CLUB. Dit beloofd wat voor de toekomst. Gekeken naar de programmering van komende maanden, is in ieder geval duidelijk dat de bezoekers zich prima gaan vermaken.
Op vrijdag 27 mei 2005, ‘a day in May’, vertrekken de legendarische partybussen van dancereizen organisator Partynight richting het Flanders Expo in Gent, waar dan de tweede Belgische editie van Mayday van start zal gaan.
Alles in Wonderland
woensdag 16 maart 2005
Voor één avond is club More... het Walhalla van uitgaand Amsterdam. ‘Alles in Wonderland’ is all about vrijheid – blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan. De Amsterdamse markt wordt volgens ons verzadigd met events die het genot van/voor de echte partyganger doet vervagen. Zaterdag 26 maart a.s. mag je je gewoon weer eens laten gaan, in je regenboogpak, hoepeljurk of in je blootje..We don’t care..
Intiem met Ozgur Can
woensdag 16 maart 2005
Na het succes van de openingseditie met een debuterende Matthew Dekay in Den Haag, komt Intiem-event met de 2e editie op zaterdag 2 April, wederom in de Catacomben. Voor deze editie is niemand minder dan de uit Zweden afkomstige dj Ozgur Can uitgenodigd voor een exclusieve 3 uur set!
Een nieuw samenwerkingsverband is ontstaan: TerrorVille Party Cooperation. Het is de bedoeling dat deze organisatie voorziet in de behoefte van de feestgangers naar toegankelijke terror en duistere industrial hardcore. Een enigszins vernieuwend concept met medewerking van Pendeho records, trendsetter in industrial en terrorland.
Line-up Frequence bekend
dinsdag 15 maart 2005
Zaterdag 4 juni vindt het vijfjarig jubileum van het populairste dance festival van het Zuiden plaats: Frequence Outdoor #5. Met drie muziek area’s en een verrassende lijst met nationale en internationale artiesten is de organisatie achter Frequence er klaar voor!
De gemeente Rotterdam heeft de organisatie van de FFWD Heineken Dance Parade de garantie gegeven dat het traditionele eindfeest ook dit jaar weer kan worden gehouden op het Derde Katendrechtse Hoofd.
Nog maar twee weken te gaan tot dat ruim 35 van de beste hardcore dj’s elkaar te lijf gaan met 8 draaitafels en 5 mixers in battles tussen 4 dj’s tegelijkertijd. Daarom wil de organisatie middels dit persbericht iedereen nog een laatste keer op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en iedereen nog een laatste maal op het hart drukken dat er nog vele evenementen zullen komen met een indrukwekkende line up maar dat een programmering zo extreem als deze slechts eenmalig te aanschouwen zal zijn!
Zin om het vuur hoog te laten oplaaien? Zin om er onvervalst keihard tegenaan te gaan? Dan is voor jou de keus natuurlijk niet moeilijk! Dan is het tijd voor de beruchte Xtra Large Back 2 Back sessie! Zaterdag 19 maart is het zover, de meest spetterende combinatie die Xtra Large heeft voortgebracht: Back 2 Back, Spider en The Freak!
Zaterdag 9 April zal de eerste editie van Twister plaatsvinden in De Rietzoom te Kropswolde. Dit is zeker voor het technopubliek geen onbekende locatie want in het verleden vonden hier ook al edities van Trinity in Technoland plaats en wordt er iedere zomer het fesival “Trinity Open Air!” gegeven. De organisatie van Trinity in Technoland bestaat dit jaar 8 jaar wat des te meer reden is voor een feest!
Time table Oxygene the Return
donderdag 10 maart 2005
Zaterdag aanstaande zal eindelijk Oxygene, the return, plaatsvinden. Lang is hier naar uitgekeken en met een dijk van een line up zal ook deze editie een succes zijn. Vele vertrouwde gezichten zullen garant staan voor een unieke sfeer als waar de vaste Oxygene bezoekers keer op keer op konden vertrouwen.
Op zaterdag 30 april viert heel Nederland Koninginnedag. Overdag is dan vanalles te doen. Het probleem is echter dat er die avond maar zeer weinig georganiseerd wordt voor de mensen die van Hardcore houden. X-Factor Events vond het dan ook nodig om aan die behoefte gehoor te geven door een vet Hardcore feest te organiseren in de HappydayZZ met de naam QueensRave.
Project Hardcore 2005
donderdag 10 maart 2005
Na twee succesvolle edities in het Flanders Expo te Gent, zal het enige grootschalige Hardcore evenement wat België rijk is terugkeren in Antwerpen. Op zaterdag 4 juni vindt Project Hardcore 2005 plaats in Hangar 26/29. Deze unieke locatie in de haven is met zijn industriële uitstraling en ligging het ultieme decor voor een hardcore evenement van deze omvang. Wederom komt B2S met een zeer stevige line up naar België.
F.L.E.X. is in het leven geroepen door muziekfreaks die al aardig wat jaren meedraaien in de Nederlandse dansscène en het helemaal gehad hebben met de huidige initiatieven. Desalniettemin wil F.L.E.X bestaande organisaties niet afvallen, zij zijn immers allen uit op 1 ding en dat is een tof feest neerzetten.
High Energy Timetable
woensdag 9 maart 2005
Zaterdag 12 maart: High Energy 1998-2002: terug van weggeweest en met nog meer energy in store! Na de laatste editie eind 2002 is het stil geweest rond dit legendarische trance-feest van weleer. Tijd om nog eens terug te blikken op de glorieuze tijd waarin High Energy haar hoogtepunten beleefde in de Hemkade 48. Tijd om je nog eens over te geven aan al die schitterende platen van een paar jaar geleden.
Een nieuwe organisatie is ontstaan in Midden-Limburg, genaamd BAD Events. De organisatie wil de dancescene in Roermond en omstreken nieuw leven inblazen. De leden van BAD Events hebben een brede smaak en vertegenwoordigd dus ook meerdere stijlen, zie de website voor verdere informatie.
MusicSociety is de naam van een nieuwe avond, die zijn oorsprong vind in de kleinschalige underground feestjes die werden gehouden onder de naam Club Kipfilet. Een bizarre naam met even bizarre locaties waar voor een zeer lage prijs diverse top-dj's worden geserveerd op diverse, niet allerdaagse locaties in Nederland.
Na maanden voorbereiden is het eindelijk zo ver, Menno de Jong en Paul Moelands lanceren officieel hun nieuwe platenlabel Intuition Recordings (powered by Fundamental). Lees verder over het platenlabel, en de carriere van deze twee jonge trance sterren.
Het moge duidelijk zijn, de vorige editie van Hardcore versus Terror (de duits-nederlandse confrontatie) die Area 0522 organiseerde was een absoluut hoogtepunt van 2004 in Loco Steenwijk. De kritieken waren lovend en het publiek vond het geweldig!
Datum Frequence bekend
maandag 7 maart 2005
Dit jaar vindt het vijfjarig jubileum van het Frequence Outdoor #5 festival plaats en dat zal de organisatie achter Frequence niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Noteer 4 Juni dus vast in je agenda, want de vijfde editie van Frequence zal alle voorgaande edities gaan overtreffen. Hoe we dat gaan doen maken we je in de komende maanden bekend, maar dat het een geweldig feest gaat worden kunnen we je garanderen.
Extra informatie Exceed #01
maandag 7 maart 2005
Over 3 weken is het zo ver. Op 25 maart is namelijk de eerste editie van Exceed #01 in club Fantasy te IJsselstein. Alle dj’s en artiesten hebben er enorm veel zin in. Tevens heeft de organisatie laten weten klaar te zijn voor het feest. De volgende mededelingen kunnen zo kort van tevoren nog gedaan worden.
15 april aanstaande zullen Generation-X Events en Exceptional Events hun krachten bundelen om uitvoering te geven aan gloednieuw concept; Inferno. Beide organisaties hebben hun best gedaan een moddervette line up met nationaal bekende artiesten neer te zetten waarin alle hardere housestijlen vertegenwoordigd zullen zijn, maar daarover later in dit bericht meer.
Hard Pleasure
vrijdag 4 maart 2005
Een nieuwe organisatie is geboren, genaamd Hard Pleasure Events. Deze organisatie zal inspelen op de behoefte naar de hardere stylen in de dance scene. Ook zal de organisatie er naar streven om het pleasure gehalte hoog te houden. Vandaar dat alleen party minded minded people worden toegelaten, voetbalshirts en lonsdale is dus uit den boze.
Lexion The First - The Reunion
vrijdag 4 maart 2005
De tijd vliegt voorbij! Zo staat The First van februari nog vers in het geheugen en zo zijn we in een zucht en een kreun alweer een maand verder. Evenals de tijd is sinds de officiële opening ook de ontwikkeling razendsnel gegaan. Inmiddels heeft de Lexion een hoop van haar doelen bereikt. Een van die doelen was het terugbrengen van die typische Lexion sfeer, waar ongedwongenheid, gezelligheid en goede muziek de boventoon voerden.
Core ConneXion News
vrijdag 4 maart 2005
Het start sein is gegeven, de kop is er af! The Ultimate fight Chaoz The Battle 2005 is begonnen. Het was een avond met een geweldige sfeer het publiek maakte het feest. Het is ook al meteen gebleken dat het niveau van de DJ’s hoog ligt. Vijf Geweldige DJ en een DJ Team hebben gestreden om het eerste ticket naar de komende finale.
Zaterdag 5 maart aanstaande zal voor vele liefhebbers van het Woodstock van de Dance een bijzondere dag zijn. Op die dag worden namelijk voor het eerst kaarten van Nederlands enige echte dance weekender van 2005 te koop aangeboden, want waar heel dansminnend Nederland al jaren op wacht, is in augustus een feit: een weekend lang Dance Valley Festival.
Defqon 1
donderdag 3 maart 2005
Eigenlijk behoeft de naam Defqon.1 geen uitleg meer, maar voor degenen die niet weten waar het voor staat, hier nog één keer de uitleg: DQ1 is hét festival waar elke mogelijke harde stijl in de dancemuziek is vertgenwoordigd door een tent of een open air stage. Dit jaar heeft de organisatie toestemming gekregen om een stuk van het strandgras erbij te gebruiken, waardoor er naast de area’s die er vorig jaar ook waren een aantal extra muziek stromingen aan bod komen.
DJ JP tekent by Tidy records UK
woensdag 2 maart 2005
Het prestigieuze Britse Dance Imperium Tidy zal vanaf heden alle boekingen vanJP in het Verenigd Koninkrijk op zich nemen.
Op vrijdag 11 maart is er een nieuwe Solid Grooves night onder de naam Acid Tracks. Dit wordt een erg speciale editie van ons feest, niemand minder dan Miss Djax brengt een bezoek aan Tivoli in Utrecht. Zij wordt bijgestaan door Random XS (Live) en openings DJ Zero One.
31 maart 2005
Novalectra
28 maart 2005
InBeTween
26 maart 2005
Misja Helsloot is ready for take-off
25 maart 2005
Solar Weekend Festival
Tear up the Town
24 maart 2005
VJ's gezocht voor VJology
Bass-D nodigt jullie uit
Masters of Madness
23 maart 2005
Subculture gaat door
Free Record Shop presents MdH-2 Faces
Flesh is the fever
22 maart 2005
Drift - Dansen op donderdag
Dance-tunes - Volledige versie beschikbaar
Exxellent Tattoo - Eerbetoon aan de tatoeage
21 maart 2005
2Hard4The Queen
I Love Jump
20 maart 2005
P.L.U.R.
RUSH to The Hague
18 maart 2005
Underground For Ever
17 maart 2005
Pat C Solo - DOTF vs Violet Skies
2 Fast 4 Trance vs. Italy verhuist naar Happy Dayzz
Mood Elevator - 2nd Floor
Reis met Partynight naar Mayday Belgium Prototypes
16 maart 2005
Alles in Wonderland
Intiem met Ozgur Can
Terrorville - A concept for the open minded hardcore freak
15 maart 2005
Line-up Frequence bekend
14 maart 2005
Eindterrein FFWD Festival definitief
13 maart 2005
12 uur lang de meest extreme hardcore battles ooit - COTC 2005
11 maart 2005
Xtra verdieping voor B2B wordt te klein
10 maart 2005
Trinity in Technoland komt met nieuw concept - Twister
Time table Oxygene the Return
QueensRave - Hardcore op Koninginnedag
Project Hardcore 2005
9 maart 2005
F.L.E.X. - Een nieuw Rotterdams initiatief voor de dance liefhebber
High Energy Timetable
8 maart 2005
B.A.D. Events - Bassment 2H2H edition Roermond
Musicsociety Presents - Secret-Simba's Birthday Bash
7 maart 2005
Menno de Jong & Paul Moelands lanceren Intuition Recordings
Hardcore versus Terror keert terug in Steenwijk
Datum Frequence bekend
Extra informatie Exceed #01
Generation-X en Exceptional Events gaan samenwerking aan
4 maart 2005
Hard Pleasure
Lexion The First - The Reunion
Core ConneXion News
Start voorverkoop meerdaags Dance Valley Festival valt samen met bekendmaking line up
3 maart 2005
Defqon 1
2 maart 2005
DJ JP tekent by Tidy records UK
1 maart 2005
Solid Grooves presents Acid Tracks