Partyflock
 

Core ConneXion News

gepubliceerd door , op
Core ConneXion News
12 januari 2005
FeestChaoz · The Battle 2005 Round 2
Datumdonderdag 5 mei 2005
LocatieWageningen
Winaar Chaoz The Battle - Round 1
Het start sein is gegeven, de kop is er af! The Ultimate fight Chaoz The Battle 2005 is begonnen. Het was een avond met een geweldige sfeer het publiek maakte het feest. Het is ook al meteen gebleken dat het niveau van de DJ’s hoog ligt. Vijf Geweldige DJ en een DJ Team hebben gestreden om het eerste ticket naar de komende finale. Zij hebben het de Jury niet gemakkelijker gemaakt. Maar naar goed overleg en het opnieuw naluisteren van de sets is onze jury toch tot een besluit gekomen. De Winnaar van Chaoz The Battle – Round 1 is geworden DJ Blaze. Deze DJ is dankzij zijn geweldige optreden al zeker van een plaats in de finale dit later dit jaar bekent zal worden gemaakt. Wij bedanken Inacopia, Zubzero, Blaze, R-Tillary vs DizZorder en Buck voor het medoen aan de Battle. Jullie en het publiek hebben de eerste ronde van Chaoz gemaakt tot wat het was. EEN SUCCES!

Voorverkoop voor Chaoz The Battle – Round 2 ‘t Oude Bijenhuis 5 Mei
5 Mei een speciale dag voor de Wereld en voor Nederland deze dag vieren wij de vrijheid. De vrijheid die na de oorlog in Wageningen getekend is. Deze dag zijn er vele festiviteiten en muziek stromingen te vinden in Wageningen, maar tot noch toe was Hardcore niet vertegenwoordigd. Vanaf 2005 is dat anders, eindelijk is het zover Core ConneXion brengt u Chaoz The Battle – Round 2. Want ook Hardcore is vrijheid, de vrijheid om los te gaan op de keiharde beats van Core ConneXion. Zoals vele van jullie al wel gehoord zullen hebben is er door de immense drukte in Wageningen geen deurverkoop voor dit feest. Om een kaartje te bemachtigen zijn er een aantal verschillende verkoop punten namelijk:

Prijs: € 8,-

Ede – Session 38 – Maandereind 40
Rhenen - Filmclub - Frederik van de Paltshof 26
Wageningen – Bijenhuis – churchilweg 3

Ook zal er de mogelijkheid kom dat je een kaartje via de site koopt. Zodra het geld is overgemaakt krijg je een bevestiging mail en kom je op de voorverkoop lijst te staan. Dit houd in dat je bij de deur je naam moet geven en je kunnen indentificeren. Houd hiervoor www.core-c.nl goed in de gaten.

Het Geluid Chaoz the Battle 2005
Het zal een aantal van jullie wel opgevallen zijn dat het geluid bij Chaoz The Battle – Round 1 minder hard was dan de vorige editie. Echter hadden wij de zelfde geluidsset als de editie van 2004. Wij zijn samen met onze audio partner in gesprek gegaan en zullen er voor zorgen dat we de volgende keer weer het maximale uit deze set gaan halen om jullie te bedanken voor de geweldige eerste ronde.

Core ConneXion – The Future is Ours 21 Mei Unitas

Alles is klaar, de line-up is gereed. Maak je borst maar nat voor deze keiharde DJ’s: Fuser, RaveRoy, Partyraiser, Trickster, Mentality, Vladi, Endymion en Paul Elstak. De kleine zaal zal worden bijgestaan door Mc Dyex en de grote zaal door MC Conehead. Ook van dit evenement is de voorverkoop reeds begonnen, hieronder kunt u zien waar de kaartjes te koop zijn:

Wageningen – Unitas – Generaal Foulkesweg 74
Wageningen – Video World – Bergstraat 18
Nijmegen – Waaghals – Achter de Hoofdwacht 7
Arnhem – Waaghals – Walstraat 15
Ede – Session 38 – Maandereind 40
Rhenen - Filmclub - Frederik van de Paltshof 26

Core ConneXion gaat naar Ijselstijn 15 Juli 2005
Core ConneXion doet er nog een schepje bovenop. We hadden al een lijst feesten staan voor 2005 maar we doen er nog een schepje bovenop. Tot nu toe zijn jullie gewend dat de Core ConneXion feesten in Wageningen werden gehouden. Hier gaat echter verandering in komen we hebben een locatie gevonden in Ijselstijn genaamd Just4You. De prachtige locatie voor ongeveer 1000 feestende mensen gaat het nieuwe podium worden dat Core ConneXion gaat betreden. Er zullen 3 zalen zijn: 1 Hardcore zaal, 1 Terror zaal en een Chill Out.

Wij gaan weer bewijzen dat Core ConneXion staat voor hard en gezellig. Het eerste feest van ons op Vrijdag, het eerste feest in Ijselstijn. Mensen dit moeten jullie zeker niet gaan missen. Ik zal alvast wat namen geven van DJ’s die erbij zullen zijn: Fuser, Cup a Core, Trickster, Raveroy Miss Hysteria en Lunatic. Dit is het begin. Houdt onze site goed in de gaten want op korte termijn gaan hier nog 4 grote namen bij komen.

Ook zullen wij voor dit evenement bussen gaan inzetten, wordt vervolgd!

Because There Ain’t no Party Lika A Core ConneXion Party

www.core-c.nl

14 opmerkingen

 
blijft het voorgoed in ijsselstijn? of wordt het afwisselend gedaan? ene keer wageningen ene keer ijsselstijn??
Werkzaam bij Cuup.nl
De Winnaar van Chaoz The Battle – Round 1 is geworden DJ Blaze


:D
 
core connexion is goed bezig :)
Artiest {SHOWLIST artist 12785, 66066}
We blijven overal opduiken!!

Core ConneXion kan overal komen :)
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Het is IJsselstein, IJsselstijn ligt in limburg ofzo :P
 
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
dat klopt ;)
gasttuig uit limburg voor core-c ;)
lijkt me trouwens wel vet op bevrijdingsdag zal s kijke of ik ook kom (Y)
goed bezig mailkeltje & friends
Core ConneXion is zeker goed bezig :D.

IJsselstein Rulezzz :P
Waarom geen open air hardcore podium met 5mei????
Want de hardere stylen zijn bijna niet vertegenwoordigd met 5mei in Wageningen.
idd. zou vet relaxt zijn om een open air hardcore podium te hebben 5 mei.. Maar dan moet je zo iets doen vanaf 18:00 uur tot 24:00 want na 12en moet het stil zijn.
 
opsoute met de blues bands in wageningen, en lets welcome, the first edition of open air hardcore area in wageningen :P :P :P :) :) :)
18.00 - 24.00
en dan na 12en door gaan naar the matrixx :D
goe plan ;) :P
ZOu mooi zijn op 5 Mei maar heel moeilijk voor mekaaar te krijgen in het o zo groen Links bestuurd :(