Partyflock
 
Nieuws · november 2005
Underworld dj Darren Price. Zaterdag 10 december exclusief tijdens Xtra Large! Sinds kort officieel DE tour-dj van de legendarische Britse formatie Underworld! Darren Price alleen al staat garant voor een heerlijke avond.
Underwater in Panama
woensdag 30 november 2005
Het houdt niet op in de Amsterdamse Panama. Een batterij topdeejays waren dit jaar al te gast in de hoofdstedelijke hotspot en de koek is nog niet op dit jaar. 9 December zijn niemand minder dan Darren Emmerson en Sharam Jey te gast. Het label van Darren Emmerson, Underwater records, host deze bijzondere avond.
The Kick Off - Terug in Leeuwarden
woensdag 30 november 2005
Op 30 december aanstaande is het na een lange tijd eindelijk weer zover: een nieuwe Kick Off. Zelfde locatie als toen, zelfde opzet, alleen veel en veel beter. En het begint bij de lineup: Buzz Fuzz en Champ-e-on, Sunny D, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Nosferatu, Flamman & Abraxas, The Viper, The Rapist en Lunatic & Miss Hysteria).
Generate in De Tunnel
dinsdag 29 november 2005
Techno: diepe rollende bassen, ferme hi-hats en doordenderende drumpartijen, een muziekvorm die in de omgeving van Boskoop niet al te vaak te horen valt als het feesten betreft. Het is toch alweer een aardig tijdje geleden dat de Tunnel zich leende voor de mechanische beats en swingende ritmestructuren- 2003 na Christus, dat was het laatste jaar dat zich dat voordeed.
Tokio, Berlijn, London, New York, Sao Paulo, Madrid, Montreal, Kalamazoo, Lubljana, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Voor de eerste twee afleveringen van Awakenings in 2006 hebben we weer de hele wereld afgezocht voor de meest geschikte vogels om om mee op te stijgen. Dit worden weer 2 bijzondere edities voor de boeken!
Umek in het Patronaat
dinsdag 29 november 2005
Op zaterdag 10 december 2005 presenteert de Haarlemse organisatie Eye on the Future hun nieuwe concept in Patronaat: FOLDABLE. Ofwel buigbaar/vouwbaar en wel te weten in alle richtingen van de hedendaagse techno. De aftrap wordt verzorgd door de Sloveense DJ UMEK.
2003 was een jaar van grootse en minder imposante gebeurtenissen. Van trivialiteiten tot orgastische wapenfeiten. Zo spuit prinses Margarita haar gal jegens haar familie in een serie artikelen in HP de TIjd onder de noemer ’Oranjebitter’. De onooglijke knuffelnicht (dan nog in-wording) Jamaï wint Idols. We zuchtten, steunden en zweetten ons door een tropische zomer heen. Gangsterliefje Mabel Wisse Smit was voor het eerst in het nieuws. Arnold Schwarzenegger wordt conservatief gouverneur van Californië (en dat is dan niet eens een ongeloofwaardige Hollywood flodder).
Pixel
maandag 28 november 2005
Zaterdag 10 december verlaat de Arnhemse organisatie Proper Propaganda haar hometown om neer te strijken in Amsterdam. 11, de prachtige industriële locatie boven het Stedelijk Museum, zal het strijdtoneel zijn van een bijzondere Pixel-editie.
SunDay
maandag 28 november 2005
Elke eerste Sunday in de maand kun je gaan genieten van een nieuw zondagmiddagconcept bij Elit in Enschede. Zondag is vaak een dag dat je niet goed weet wat je moet doen. Vaak blijft het bij flink uitslapen, beetje hangen op de bank, tv kijken of achter de computer zitten.
Traction in Club Stalker
zondag 27 november 2005
Traction is een avond die draait om goede muziek en een uiterst relaxte sfeer. Vele binnen- en buitenlandse dj’s zijn al te gast geweest op deze avond. De muziek varieerd van house tot techhouse,de hardere stijlen van de dansmuziek worden niet gedraaid.
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
zaterdag 26 november 2005
Met nog 3 weken te gaan tot het grootse hardcore spektakel A Nightmare in Rotterdam - Welcome to Wonderland maken Mid-Town en UDC de timetable bekend van de beide Nightmare area’s. Waar tijdens de “Never Sleep Again” editie de Present Nightmare in area 2 te vinden was zal deze stijl zich op 17 december huisvesten in area 1, in de grootste hal die Ahoy’ tot haar beschikking heeft.
Indus3al hardcore in Nighttown
zaterdag 26 november 2005
Indus3al is het nieuwe concept van The Third Movement, volledig gericht op de hardere vormen binnen de hardcore en breakcore. Een stijl welke de afgelopen jaren een grote ontwikkeling aan het doormaken is; van illegale feesten en kleine zaaltjes voor de puristen, tot de erkenning door het grotere hardcore publiek staat deze muziek garant voor een overdosis energie.
Normaal gesproken geld de regel : weer of geen weer, maar de huidige weersomstandigheden in de regio Enschede zijn zo extreem dat Dj Partyraiser en Eastside Underground hebben besloten om de DJ Partyraiser CD release party voor vanavond niet door te laten gaan.
Erotic afternoon vibe by Unique
vrijdag 25 november 2005
Kom jij op zondag 4 december naar Erotic Afternoon Vibe, dan krijg je meteen een gratis entreekaartje voor een volgende hete clubavond! Heb jij het lef om een private lapdance te ondergaan? Opgepast want het zou wel eens heet onder de voeten kunnen worden. Erotic Afternoon Vibe in de Happy Dayzz op zondag 4 december is het heetste cadeau om te geven of krijgen in de feestmaand van het jaar!
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
vrijdag 25 november 2005
Venlo is vanaf vrijdag 2 december een uitgaansgelegenheid rijker. Op Steenstraat nummer 6 opent de vooruitstrevende ‘Zes’ haar deuren. “Zes wil met haar formule de gemiddelde uitgaanshoreca die Venlo rijk is ontstijgen” zegt Kevin in ‘t Hout, uitbater van Zes.
Men kan zeggen wat hij wilt, maar Harddance is aan het groeien, langzaam maar zeker komen er al meer en meer feesten waardoor de weekenden waarin de Harddance liefhebber thuis op de bank zat al meer en meer aan het verdwijnen zijn. 26 november aanstaande hebben we eerst nog overdag Hardhouse van twee tot tien uur s'avonds in LA, waar een keur aan DJ's uit de UK gemengd met Nederlands Harddance talent hun kunsten gaan vertonen.
The Matrixx gaat in stijl afscheid nemen van een geweldig jaar! Een open uitnodiging aan iedereen om gezamenlijk vaarwel te zeggen tegen 2005, tijdens een zeer speciale editie van Exxelent NYE – Glitter & Glamour op zaterdag 31 december. Met Lucien Foort, Ricky Rivaro, Ian Carey 🇺🇸, Brian S. en Sidney Samson.
Decompression
woensdag 23 november 2005
Zaterdag 10 december 2005 vind in het Leidse LVC Cultuur Podium het feest Decompression plaats.

Decompression zal technominnend Leiden bekend in de oren klinken. De afgelopen edities stonden garant voor een avond techno met ballen. Daarentegen heeft Decompression met de afgelopen samenwerking met Full Spectrum laten blijken niet alleen te staan voor de stevige techno, maar ook voor vernieuwende- of crossoverstromingen binnen het dance genre.
Club Nu in Roomz
maandag 21 november 2005
Zaterdag 3 december is het eindelijk zo ver… dan zal de eerste editie van Club nu plaatsvinden. Club nu wordt een maandelijks terugkerende clubavond waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat: een party-minded publiek, uitdagende, sexy dance-acts en niet te vergeten opzwepende muziek van Nederlands beste DJ’s.
Headliner It’s War - Final facts
maandag 21 november 2005
In vele agenda’s staat de datum al genoteerd; het weekend van 26 november 2005 zal compleet in het teken staan van het event Headliner it’s war!! Het slagveld “Beursgebouw in Eindhoven” zal van 22:00 tot en met 07:00 geheel in beslag worden genomen door duizenden partygangers die massaal zullen afreizen naar Eindhoven voor de eerste grote editie van Headliner.
De beste Pokke-Kerst-Herrie gewenst
maandag 21 november 2005
Het is er weer bijna tijd voor. Met de hele familie om de kerstboom. Lekker aan het kerstdiner zitten. Gezellig meezingen met Jingle Bells, Last Christmas en alles wat nog meer langskomt op Sky Radio. En dat meezingen lukt zekers, want ieder jaar hoor je diezelfde Pokke-Kerst-Herrie. Om daar nou aan te ontsnappen en eens echte Pokkeherrie te horen, kan je op die vredige eerste Kerstdag zeker terecht in de HappydayZZ in Culemborg.
Drie Nieuwerkerkers, die allen al thuis waren in het fenomeen ‘ internetradio’, hebben begin dit jaar het initiatief genomen om een eigen zender te starten. Voorbereidingen werden getroffen, en een volwaardige radio/dj studio werd in het afgelopen jaar ingericht.
Zenith is de naam van het grootste nightlife center in de Benelux. Op vrijdag 16 december gaan in het Noord-Limburgse Venray de deuren open van dit mega-uitgaanscomplex, dat mikt op bezoekers uit Nederland, Duitsland en België vanaf 18 jaar.
Chakra South Division - Edition Water
zaterdag 19 november 2005
Zondag 27 november gaat het weer gebeuren in discotheek Carte Blanche: na een zeer geslaagde eerste editie is het nu tijd voor Chakra - Edition Water.
Soulvation in Paard van Troje
vrijdag 18 november 2005
Een paar jaar geleden draaide hij nog elke week in Nighttown. Inmiddels is Ronald Molendijk met een heel ander project bezig: Soulvation. Getuige de hit Reset Your Brain, een succesvol project. 10 december staat Ronald Molendijk weer op het podium van Paard in een Late Night Special. Niet als DJ, maar met zijn formatie Soulvation!
26 November aanstaande is er weer nieuwe concept avond in één van Noordnederlands toplocaties Sans Souci. Normaal was hier een “Are you ready 2 jump” gepland door Extranza, maar dit concept gaan zij niet meer verder exploiteren. Hiervoor is nu een ander concept voor 26 november uitgedacht.
Hardsoul releaseparty
dinsdag 15 november 2005
Dj Roog, één van Neerlands bekendste Dj’s en master of soul, staat aan de vooravond van de release van zijn nieuwe CD. Na Love and Dedication deel 1 en 2 (best verkochte house CD van 2004!) staat deel 3 klaar om wederom alle happy soulful people te verblijden met de bekende sound van dit Nederlandse supertalent.
Schranzen und tanzen in 2006
dinsdag 15 november 2005
‘Wat ga jij doen met Oud & Nieuw?’ is voor veel mensen weer een veel gestelde vraag. Ga je zuipen in de plaatselijke kroeg of ga je feesten? Voor de harde techno liefhebbers maakt 2-dance de keus dit jaar wel heel gemakkelijk met een keiharde editie van Innovate in de O'Daniels in het Stadion Galgenwaard van FC Utrecht.v
Boom Boom - 4 DJ’s in a room
dinsdag 15 november 2005
Buiten regent het zachtjes en is het vijf graden, dan is het opeens weer droog en schijnt het zonnetje en is het buiten weer tweeëntwintig graden. Het is overduidelijk, het is weer herfst in Nederland. Als we ergens niet van op aan kunnen en niet over uitgepraat raken is het wel het weer. Waar jij wel vanuit kan gaan is dat iedere maand wordt afgesloten met een goed feest.
Trip 2 Dreamland in erotic city
zondag 13 november 2005
Het begint een traditie te worden. Wanneer het nieuwe jaar ongeveer een maand oud is, dit jaar om precies te zijn op 4 februari, organiseert Dance 2 Eden in de Vechtse Banen te Utrecht Trip2Dreamland in Erotic City.
Special Resonant Audio Waves
vrijdag 11 november 2005
Vanaf volgende week vrijdag 18 november gaat Zalinaz, de nieuwe discoteque in Etten-Leur, ook op vrijdag open. Dat wordt gevierd met de lancering van ons nieuwe concept RAW: Resonant Audio Waves. Iedere vrijdag de beste housetunes in één van de grootste en mooiste clubs van Zuid-Nederland!
Reverze 3
donderdag 10 november 2005
Het gaat goed met Reverze! Reverze 3, The Battle Edition die vanavond plaatsvindt in megadancing Sotto's te Zottegem is volledig uitverkocht. Aanstaande zaterdag begint de voorverkoop voor het mega-event in het Sportpaleis Antwerpen op 21 januari.
Absolutely Stereo DJ contest
woensdag 9 november 2005
In samenwerking met DJ Products en Numark organiseert de maandelijkse Miss Monica avond “Absolutely Stereo” een dj contest met gruwelijk mooie prijzen met een waarde van meer dan 1.000 euro.
Derde editie van Supersonic
maandag 7 november 2005
De betekenis van supersonic spreekt voor zich. Met de vorige edities heeft F&O productions dit zeker bewezen en bij iedereen zal dit nog in zijn geheugen gegrift staan. Deze keer maken de supersonic space men een uitstap naar de Hardstyle Galaxy. In dit galaxy bevinden zich de meest brute en harde sounds of hardstyle.
Helaas geen tent bij 5 jaar Bridge
zaterdag 5 november 2005
The Bridge viert vandaag haar 5-jarig jubileum. Helaas heeft de gemeente vandaag besloten de vergunning voor de tent in te trekken, omdat omwonenden geklaagd hebben. De dj's die in de lineup staan, zullen wel allemaal draaien. Helaas is de capaciteit hierdoor afgemomen.
Hott is heating up your winter
zaterdag 5 november 2005
Op zaterdagavond 19 november organiseert HOTT vanaf 22.00 uur alweer haar derde feest in het Westland: heating up your winter. Voor deze derde editie heeft HOTT gekozen voor een unieke locatie in het Westland: het paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand in Honselersdijk.
X-Qlusive - The Prophet
vrijdag 4 november 2005
Eindelijk: The Prophet, gaat X-Qlusive op 28 januari! The Prophet, alias Dov Elkabas, heeft keer op keer bewezen dat hij zijn eigen solo optreden meer dan verdient en dus gaat The Prophet de Heineken Music Hall gebruiken waarvoor zij gemaakt is, het creëren van een exclusieve nacht. Met een goede dosis geknal van het hoogste niveau.
De laatste tour editie van XXXtra hardness on tour werdt gegeven in het Noord-Hollandse dorp de Rijp. Veel bezoekers ook buiten het dorp de Rijp bezochten dit evenement. Niet minder dan de dj’s: Dennis R, Pirky DJ, Crazy Frank, Eyreon Project, [dj=Raoul – D.K.C.], Wouter B, Scrooge en Scarface bemande de draaitafels.
DJ Partyraiser CD release party
donderdag 3 november 2005
Dat hardcore weer helemaal daar is waar het jaren geleden de dansscène beheerste, wordt op alle vlakken bewezen. Met misschien wel als summum de Release Award voor de beste videoclip, waarbij een hardcoreclip deze wint boven alle dance-clips. In deze nieuwe glorie van hardcore rijst een man na meer dan twaalf jaar hard werken, sterk boven uit de hardcore-velden. Zijn motto "Zolang wij ademen, is hardcore niet dood" is bij velen een bekend begrip.
Time to go Hectic
donderdag 3 november 2005
December staat bekend als een niet al te warme maand. Niet gevreesd! Vrijdag 9 december zal Club 7even in Zaandam de hoogste temperatuur van het jaar meten tijdens de grand opening van Hectic! Hectic is een heerlijke mix van de meest uplifting geluiden, die het gehoor prikkelen om de innerlijke dansvibe naar boven te brengen.
Absolutely Fresh in Enschede
donderdag 3 november 2005
Vrijdag 11 november is het weer tijd voor een volgende editie van Absolutely fresh. Het is alweer de 12e editie in bijna twee jaar, dat Absolutely fresh Enschede trakteert op Nederlands beste deejays en live acts. De laatste editie was op 14 oktober en toen ging het dak er volledig af met Sidney Samson en Eric de Man.
Op zaterdag 26 november 2005 is het dan eindelijk zover. Amsterdam wordt een goed feest rijker. Een nieuw evenement zal in al haar glorie de stad weer kleur geven tijdens deze donkere dagen. Niet zomaar een dansfeest, maar een feest op niveau!
In het land van elektriciteit- en telefoondraden boven de grond … wegwijzers ná de afslag … goedkope benzine … bonbons én Vlaamse frieten zal op vrijdag 11 november Underground Reaction plaatsvinden. Het is voor de 1e maal dat Strictly-Hard Events met hun bekende concept neerstrijkt in België. Er is lang gezocht naar een passende underground locatie maar het resultaat mag er wezen … The The Wall te Weelde.
Earth viert haar zesjarig bestaan
woensdag 2 november 2005
Hiep hiep hoera, earth is weer jarig. Zaterdag 12 november viert earth haar zesjarig bestaan met een feest in Paradiso en de release van de nieuwe earth audio. Verspreid over drie area’s staat een programma met veel forward thinking music door vaste earth artiesten, Chus & Ceballos en Matthew Dekay.
Neem de oordoppen maar mee, want The Matrixx’s XXlerator (award voor beste clubnacht van Nederland!) gaat snoeihard op zaterdag 5 november. Met een nooit eerder vertoonde line-up van duo's die elkaar van de tafels draaien: The Beholder & Balistic, Hardheadz (Pavo & The Prophet), Showtek live-Deepack en Equinoxx vs Thilo. Kortom, een nu al legendarische avond.
Met nog maar kort te gaan, zijn we aangekomen bij alweer de derde editie van Pandemonium. Zaterdag 5 november zal de Amsterdam Studio's wederom het toneel zijn van een spectaculaire early hardcoreparty vol top DJ’s en vette live-acts. Check het bericht voor de line-up en timetable.
Nieuw hardstyleconcept in Tagrijn
dinsdag 1 november 2005
Wie in de omgeving "het Gooi" woont en een hardstyle/oldschool liefhebber is heeft vanaf nu niets meer te klagen. Op 12 november gaat HeartBeat van start. Een nieuw evenement dat de grootste Dj's neerzet in een kleine en gezellige locatie.
Het gaat goed met de Supersized avonden in Rotterdams nieuwste club, Outland. Zo goed zelfs dat er is besloten om Supersized vanaf 12 november iedere zaterdag terug te laten keren.
30 november 2005
Extra Storm-area tijdens XL presents Underworld
Underwater in Panama
The Kick Off - Terug in Leeuwarden
29 november 2005
Generate in De Tunnel
Eerste Awakenings-weekend in 2006 weer om te smullen
Umek in het Patronaat
28 november 2005
Berlin, Starz and the Getaway present Opium
Pixel
SunDay
27 november 2005
Traction in Club Stalker
26 november 2005
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
Indus3al hardcore in Nighttown
Partyraiser's CD release party gaat niet door
25 november 2005
Erotic afternoon vibe by Unique
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
23 november 2005
D.D.O.D. - In overdrive 12 Hour Renegade
Matrixx New Years Eve - Glitter and Glamour!
Decompression
21 november 2005
Club Nu in Roomz
Headliner It’s War - Final facts
De beste Pokke-Kerst-Herrie gewenst
20 november 2005
Nieuwerkerkse Stoorzender gaat van start
Zenith - Grootste nightlife center in Benelux
19 november 2005
Chakra South Division - Edition Water
18 november 2005
Soulvation in Paard van Troje
16 november 2005
Solid Sounds nieuwe avond in Sans Souci Berlikum
15 november 2005
Hardsoul releaseparty
Schranzen und tanzen in 2006
Boom Boom - 4 DJ’s in a room
13 november 2005
Trip 2 Dreamland in erotic city
11 november 2005
Special Resonant Audio Waves
10 november 2005
Reverze 3
9 november 2005
Absolutely Stereo DJ contest
7 november 2005
Derde editie van Supersonic
5 november 2005
Helaas geen tent bij 5 jaar Bridge
Hott is heating up your winter
4 november 2005
X-Qlusive - The Prophet
XXXtra Hardness on Tour gaat los in Castricum
3 november 2005
DJ Partyraiser CD release party
Time to go Hectic
Absolutely Fresh in Enschede
The City Chapel in het Renaissance Hotel Amsterdam
2 november 2005
Underground Reaction - The Belgium Mission
Earth viert haar zesjarig bestaan
Hard tegen hard - XXlerator special duo night
1 november 2005
Pandemonium - Aankondiging time-table
Nieuw hardstyleconcept in Tagrijn
Iedere zaterdag Supersized in Outland