Partyflock
 

Special Resonant Audio Waves

gepubliceerd door , op
Vanaf volgende week vrijdag 18 november gaat Zalinaz, de nieuwe discoteque in Etten-Leur, ook op vrijdag open. Dat wordt gevierd met de lancering van ons nieuwe concept RAW: Resonant Audio Waves. Iedere vrijdag de beste housetunes in één van de grootste en mooiste clubs van Zuid-Nederland! Voor de 18e pakken we groots uit: Martois opent de avond met wat hij zelf funky-groove-summer-latin-vocal-beach-rosé-happy-fuck-of-i'm-drinkin champaign-feelin-music noemt. Gregor Salto, meester van de uplifting funk, zal daarna het roer overnemen. Bekend van zijn optredens in vrijwel iedere grote club in Nederland en daarbuiten zal hij vanavond zijn visie op groove, funk en latin laten horen. En geloof ons, het belooft een spetterende avond te worden. Rahim le Groove sluit de avond af met zijn soulvolle geluid en minimal beats.

Inmiddels is de volledige programmering van Zalinaz tot en met december bekend. Met RAW, het concept dat op 18 november met Gregor Salto van start gaat, gaan we voortaan iedere vrijdag iets bijzonders doen in Zalinaz. Hiervoor hebben we ondermeer Dansa, Rahim Le Groove, Martois, Gordon Howarth en Scott B als vrijdagresidents aangetrokken. Iedere derde vrijdag in de maand zullen zij aangevuld worden met een grote naam! Voor vrijdag 18 november is dat Gregor Salto. Op vrijdag 16 december zal MarYsol draaien in Zalinaz. Topnamen, topsfeer en de beste groovy house die je kunt bedenken!

Op zaterdag is het tijd voor Club Zalinaz met de ene week in de grote zaal DNL met groove en house. DNL is bekend van TMF On Tour en is een graag geziene dj op de populaire stapavond van Zalinaz. Iedere andere week hebben we niemand minder dan Dazzle met progressive, techhouse en trance. Dazzle stond dit jaar ondermeer in The Powerzone, Nighttown, Panama, Melkweg, Xtra Large en op zijn eigen wagen tijdens FFWD. Ook is hij host van zijn event Area 51. In de kleine zaal wisselen Steve en DNL iedere zaterdag elkaar af met eclectic.

Zalinaz is geopend op vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 04.00. De deuren sluiten om 02.00 uur, dus ben er op tijd bij! Doorgaans is de entree op deze avonden 8 euro, inclusief gebruik van garderobe en toiletten. Als er special guests draaien is de entree tien euro. Meer info over de programmering in Zalinaz tot en met december vind je op www.zalinaz.nl en op http://vip.partyflock.nl/location/4548

9 opmerkingen

 
Helemaal toppie ... ik ben er met m'n camera voor de pics ...
 
Erbij!
 
Ik zal ook weer van de partij zijn :yes: :bounce:
 
Artiest JayTD
uiteraard aanwezig :P
 
discoteque ?
 
Met Gregor Salto ben ik er zeker bij :yes:
Ikke ook, heb er zin in! :D