Partyflock
 
Nieuws · maart 2004
Website over housegeschiedenis
woensdag 31 maart 2004
Een van de leukste websites over dansmuziek is Ishkur’s Guide To Electronic Music, een overzicht annex geschiedenis van dansmuziek in al zijn afsplitsingen en subgenres vanaf ontstaan in de jaren zeventig tot heden. De site biedt een kaart waarop alle genres worden geplaatst, compleet met korte introductietekst en een aantal geluidsvoorbeelden.
Talents wanted
dinsdag 30 maart 2004
Op de komende Hardtraxx feesten wil C-town graag de kans geven aan nieuwe talenten op het gebied van hardstyle, techno, hardcore, oldschool en jumpstyle. Kortom alle hardere stijlen komen aan bod in de talent area. Er zal speciaal voor de talent dj’s een derde zaal geopend worden naast de 2 bestaande hardstyle en hardcore zalen.
Project Hardcore News
maandag 29 maart 2004
Aanstaande zaterdag gaat het los in Gent (Be) met Project Hardcore 2004. Dit jaar word er groots uitgepakt in hal 8 van het Flanders Expo. Er is veel aandacht besteed aan het decor en de special effects. Bovendien zal er gebruikt gemaakt worden van het veelgeroemde V-dosc geluidssysteem.
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
maandag 29 maart 2004
Het zal niemand ontgaan zijn dat All Dance Events zaterdag 8 mei haar eerste grote feest gaat geven in Zuidbroek, Groningen. 2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U? zal dan een feit zijn, een samensmelting van twee succesvolle concepten van All Dance Events. Een primeur dus, een feest waar verschillende stijlen elkaar tegen zullen komen, maar allemaal wel een eigen karakter blijven behouden.
Timetable voor Ghosttown 2004
zondag 28 maart 2004
Hieronder de timetable voor Ghosttown 2004, 24 april in de Vechtsebanen te Utrecht.
Met nog de herinneringen van deel 2 in ons hoofd wat weer superdruk en gezellig was, staat 17 april de volgende editie van ’t gezellige Oldschool feest voor de deur! Deze keer hebben we gekozen voor een andere input voor de avond en wel de nieuwe talenten van Nederland een kans te geven!
Masters of Hardcore credits
zaterdag 27 maart 2004
Art of Dance wil alle bezoekers bedanken voor wederom een supervette en compleet uitverkochte Masters of Hardcore party. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op de productie van het evenement. Talloze complimenten over het wrede geluid en over het superdikke podium.
Club r_AW in P60 Amstelveen
vrijdag 26 maart 2004
Een paar trefwoorden die het gevoel van Club r_AW moet brengen aan de mensen. Club r_AW voorheen Rude Awakening heeft al een mooie geschiedenis van feesten achter zich. Plek op Hardcore 4 Life en een eigen stage op Mystery Land 2003.
Time Table Toxic III
donderdag 25 maart 2004
Aankomende zaterag is het de derde editie van Toxic in Condor City Enschede. Deze editie is meer op early rave, classix en oldschool gericht dan de voorgaande edities.
Project Hardcore
woensdag 24 maart 2004
Nog een kleine twee weken en dan is het de beurt aan Project Hardcore 2004.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en hal 8 zal worden omgebouwd tot een waar paradijs van licht, stage en geluid. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox en de vaste verkooppunten.
De veelgevraagde flyer met bierlogo van 26 Maart is al door het hele noorden gecirculeerd en hierbij nog even de laatste nieuwtjes over aankomende vrijdag en onze plannen na 26 Maart.
Onze mailserver wordt de laatste weken overstelpt met vragen over de line up van Frequence 2004. Het doet ons dan ook deugd jullie te kunnen mededelen dat het nu eindelijk zover is; alle namen voor Frequence 2004 staan vast! De komende twee weken zullen wij uitgebreid benutten om beetje bij beetje alle namen naar buiten brengen.
Eclips
maandag 22 maart 2004
Op Zaterdag 27 Maart 2004, zal Eclips de aftrap geven met alweer de 17e editie, die in het teken zal staan van techno met een line-up om helemaal van uit je dak te gaan. In de grote zaal staat het synewave label uit Amerika geprogammeerd, Dit is uniek !!!
Het bekendste VJ-collectief van Nederland Vision Impossible is nog maar net terug uit Miami en zijn nu al weer druk met de voorbereidingen voor de Gouden Kabouter Award en de TMF awards 2004.
Miss Kittin op Voltt Special
zondag 21 maart 2004
Op deze avond zal namelijk de uit Berlijn afkomstige Miss Kittin een 3 uur durende set verzorgen in de kleine sfeervolle club Amuse. Zij zal hier dan een exclusief voorproefje geven van haar nieuwe album "I Com" dat in mei uitkomt. De avond zal muzikaal ingeleid worden door Voltt resident Kostas Hom.
Red Line Dance Events
donderdag 18 maart 2004
www.redlinedance.nl laat zien dat morgenavond, 19 maart het eerste feest is Session One. De site begint als digiflyer voor het feest van morgen. In de loop van deze maand zal de site afgewerkt worden. De bedoeling van de organisatie is om met (nog) niet bekende, talentvolle dj’s “Sessies” te houden
Masters Magazine #4
donderdag 18 maart 2004
Aanstaande zaterdag hebben de bezoekers van Masters of Hardcore de primeur. Vers van de pers ontvangen zij het gratis Masters Magazine, dit keer boordevol interviews en pre-views op evenementen die voor de deur staan.
Astatic
donderdag 18 maart 2004
Grooves, basslines, atmosferische melodieen, harde kicks en vette hihats worden zo goed gemixed dat ze zorgen voor kippevel. Joel treedt vaak op in verschillende landen rond de wereld en hij wordt gezien als een perfect voorbeeld voor vele technodeejays. Een reactie van een fan op zijn site: So many unforgetable memories were provided by his style
In 2003 opende Q-dance hun strandpaviljoen aan het Bloemendaalse strand. ‘Dance at the beach’ was de formule die vorig jaar voor veel gespreksstof zorgde bij publiek, media en de gemeente.
Na het succes van de afgelopen Temple of Terror in januari komt organisator Cuup.NL met nog een serie feesten in De Waakzaamheid.
House of the 90-ties
woensdag 17 maart 2004
Vrijdag 26 maart gaat het weer ouderwets helemaal los! Terug naar de jaren 1988 -1993 met de beste sounds uit de historie van de House. Tijdens Turn up the RAVE! Wordt de muziek van o.a. Human Resource, Quazar, Praga Khan, Speedy J, Joey Beltram en T99 gedraaid door de beste deejay’s uit deze gouden periode.
Seven
dinsdag 16 maart 2004
Seven staat voor de zeven DJ’s die vrijdag 25 juni as. acte de présance zullen geven. De organisatie Remix Inc. welke zich vooral bezig houd met upcoming talents, heeft gekozen voor een erg varierënd geluid.
Elevator Techno Event
zaterdag 13 maart 2004
De locatie is een oud herenhuis en de zaal is geplaatst in een zogenaamde doos-in-doosconstructie zodat we ons niet aan een bepaald aantal decibel hoeven te houden. Dat waren we dan die zaterdag ook niet van plan, aan het geluid hebben we veel aandacht besteed, en we garanderen jullie dat de techno als een orkaan je oren binnen zal knallen. En dat 7 uur lang! Van 22.00 tot 05.00.
DJ Kristof Birthday Party
vrijdag 12 maart 2004
Naar aanleiding van zijn 26e verjaardag nodigt DJ Kristof iedereen uit om samen met hem en zijn vrienden zijn verjaardag te vieren op vrijdag 16 april 2004. België's n°1 hardcore-dj heeft gekozen voor de lokatie 'Club-X'. De legendarische discotheek waar hij zijn carriere begon.
35 years of Buzz Fuzz
vrijdag 12 maart 2004
Het is 1987 wanneer hij samen met kleuterschoolmaatje Champ-E-On achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. In 1991 op een houseparty in de Jan van Galenhal beland waar op dat moment The Prophet staat te draaien.
Household
donderdag 11 maart 2004
Na het succes van vorige week gaan wij met het volste vertrouwen de tweede editie van Household tegemoet. Daan verjaart, dus er zijn twee gasten in plaats van een. Meloen was er met zijn Lomotion avonden in de Mazzo al vroeg bij wat betreft minimale house. Hij was bijvoorbeeld de eerste die Ricardo Villalobos naar Nederland haalde. Nu houdt hij zich naast het draaien van zwiele doephouse voornamelijk bezig met produceren.
Gouden Plaat voor Marco V
donderdag 11 maart 2004
Vlak voordat Marco V afgelopen vrijdag richting Miami vertrok om daar acte de presence te geven tijdens de Winter Music Conference stond hem nog een verrassing te wachten. Een gouden verrassing wel te verstaan, want in recordtempo gingen de vinyl exemplaren van zijn single 'Loops & Tings Relooped' en bereikte de plaat in no-time de gouden status voor vinyl.
Bass Modulation
donderdag 11 maart 2004
Na een relatief korte tijd heeft de organisatie Underground veel fans voor zich weten te winnen op de maandelijkse edities van Underground Madness. Naar aanleiding van dit succes hebben we besloten om het nieuwe concept Bass Modulation van start te brengen.
Forcefield - Charged Hardcore
woensdag 10 maart 2004
Op 9 april zal er voor de eerste keer in Le Mirage te Zwijndrecht een Hardcore feest georganiseerd worden. De opkomende discotheek staat er net en het is zeker de bedoeling dat hier meer feesten gegeven gaan worden.
Expansion
maandag 8 maart 2004
Zaterdag 3 april is het weer zover! Een nieuwe editie van Expansion vindt dan plaats in de waakzaamheid in koog aan de zaan. Deze keer is voor een line-up gekozen met oude bekenden uit de hardcore scene in combinatie met hardstyle en hardcore dj’s van dit moment.
Housemuziek en kunst, voor veel mensen misschien een vreemde combinatie maar voor sommigen onafscheidelijk. Wanneer je het echter nuchter bekijkt hebben beide wel wat van elkaar weg. Zo zijn het allebei passionele bezigheden en is de schepper degene die de bezigheid zijn speciale karakter geeft....
Humotions
zondag 7 maart 2004
Voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het uitgaansleven biedt Humotions een unieke ervaring. Liefhebbers van theater, dans, videokunst, dancemuziek of uitgaan in het algemeen kunnen op 20 maart in Arnhem hun hart ophalen.
Dit jaar staan er tijdens Pinkpop, het oudste en populairste openluchtpopfestival van Nederland meer dance artiesten dan afgelopen jaren op het programma. Zo is dj Tiësto een van de hoofdacts van het festival. Hij zal een speciale set laten horen, ondersteund door enkele muzikale vrienden. Naast hem zullen dance artiesten als Dave Clarke, Vive La Fete, de Audio bullys, Moloko en T Rauschmiere.
Clubqlusive
zondag 7 maart 2004
Na het overweldigende succes van de eerste editie van Clubqlusive kon de ‘Second Edition’ natuurlijk niet uitblijven. Het ziet er naar uit dat Oost Nederland eindelijk gevallen is voor de Clubhouse. De line up van de ‘Second Clubqlusive Edition’ mag wederom spectaculair genoemd worden. Want we hebben voor deze editie club-DJ nummer 1 DJ Roog gestrikt voor een exclusieve show.
Op deze Electro Special opent Lasergun Records (Berlijn) het vuur op de speakers. Een vonkende mix van electro punk, clean techno, trashy pop, minimal house and future disco.
Na alle hardcore feesten die Cuup.NL in discotheek The Sound heeft gegeven in Haarlem, komt er nu voor het eerst een oldstyle editie van Haarlem Hardcore Night. Vrijdag 12 maart zal de Haarlemse disco in het teken staan van de muziek die het begin van de jaren 90 tot mooie herinneringen maakte!
Vrijdag is het weer tijd voor Clash! Elke Clash is weer een verassing wat Love to Dance programmeerd. Deze unieke aflevering van CLASH staat in het teken van, het kon niet uitblijven ELECTRO(CLASH).
Donderdag 18 maart wordt in de Amuse aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam de officiële release party gehouden van het nieuwe album Josh Wink. Het album -20 to 20- is een compilatie van acid house tracks die Wink tot zijn absolute favorieten rekent.
Club Las Palmas is gevestigd in het voormalig pakhuis van de roemruchte Holland Amerika Lijn. De industriële sfeer van deze oorspronkelijke locatie is gecombineerd met kleurrijke, hedendaagse elementen. De combinatie van de underground en trendy aspecten vormen wekelijks een ideale setting voor onvergetelijke dancefeesten!
Flatline Hardcore Invasion
donderdag 4 maart 2004
Flatline Hardcore starte twee jaar geleden zijn feesten in de ringo veenklooster en quatrebras in noord bergum. Ondanks dat deze feesten (nog steeds) een groot succes zijn, blijven er een boel mensen thuis omdat de lokaties nogal afgelegen liggen....
Marco V Special
donderdag 4 maart 2004
Een keer per maand organiseerd x-sense music events in Club The Jam, liggend in het hartje van Utrecht een dance avond onder het motto Grote namen, kleine prijzen. Onze insteek is om het publiek voor weinig geld dichter bij de DJ te krijgen en zelfs een babbeltje te maken.
T-Time newsflash
donderdag 4 maart 2004
De maand maart van jaargang 2004 zal een onvergetelijke maand worden voor T-Time-events en aanhang. Na het grote succesvolle verjaardagsfeest van dj Champ-e-on komen er nog een reeks aantal verjaardagen aan. 35 years off Buzz Fuzz Still alive dat op 27 maart in de hemkade wordt gevierd zal ook nog een pre-party kennen.
Vroeger toen alles nog beter was… Maar was vroeger dan echt beter dan nu? Om dit te gaan bewijzen halen de dj’s in XL deze Zaterdag, 6 maart, al hun oude platen uit de kast om de mooiste Trance en Club Classics naar voren te toveren. Deze avond zal een muzikale reis door tijd worden.
De classic DJ's deze avond hebben hun sporen reeds verdiend, in de Delirium en op vele feesten in Haarlem e.o. Major Tom is bijvoorbeeld vaak te vinden op verschillende hockeyfeesten en thee dansants van b.v. HBS en Alliance. Dadave draait ook al een hele lange tijd mee in de partyscene.
Tremble Works is een nieuwe organisatie die vooral bezig is met de hardste stijlen in de house scene. Het eerste feest is in samenwerking met Beat Control op 9 april 2004 in Odeon te Veldhoven. Op deze avond zullen Troublemaker en Bassline de grond eens flink laten trillen onder je voeten.
Panama - Playing Card Deck
dinsdag 2 maart 2004
Op 12 maart presenteert Panama een bijzonder kaartspel ter ere van alle mensen die Panama de laatste drie jaar hebben gesteund. Dit zijn investeerders, kunstenaars en artiesten. Tevens is het het begin van de fondsenwervingsactie voor 2 goede doelen. De werving zal eindigen tijdens het 3 jarig bestaan in het laatste weekend van maart.
Na spectaculaire eerste editie is het op 30 april 2004 tijd voor Backdraft II, die zoals de eerste keer vol met goede dj’s, danseressen, muziek en shows zal zitten!
Bijna is het zover! Het 2e deel van 't gezellige OLDSKOOL FEEST staat voor de deur! De kaartverkoop gaat als een tierelier dus wees er snel bij!
Doomsday meets Hardfountain
maandag 1 maart 2004
Het ongelofelijke is waar. De organisatie van Doomsday en Hardfountain hebben hun handen in elkaar gesloten en hebben na 4 jaar het voor mekaar gekregen om een mega feest te gaan organiseren in de jawel (Zichtenburg hallen te Den Haag).
New soil Clubbing
maandag 1 maart 2004
De derde editie van new soil clubbing belooft wederom een bijzondere nacht te worden met veel live muziek en de beste DJ’s. Deze keer met o.a. Lejony en Ricky Rivaro.
31 maart 2004
Website over housegeschiedenis
30 maart 2004
Talents wanted
29 maart 2004
Project Hardcore News
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
28 maart 2004
Timetable voor Ghosttown 2004
27 maart 2004
't Gezellige Oldskool Feest deel 2½
Masters of Hardcore credits
26 maart 2004
Club r_AW in P60 Amstelveen
25 maart 2004
Time Table Toxic III
24 maart 2004
Project Hardcore
Planet V.I.P. - Rabies and Alian Birthday Bash
Eerste deel line up Frequence bekend!
22 maart 2004
Eclips
21 maart 2004
Vision Impossible verzorgt visuals Gouden Kabouter Award en TMF Awards
Miss Kittin op Voltt Special
18 maart 2004
Red Line Dance Events
Masters Magazine #4
Astatic
Q-beach 2004 - Grooven op het strand van Bloemendaal
17 maart 2004
Cuup.NL presents Aphasia Part 1 en 2 en Temple of Terror
House of the 90-ties
16 maart 2004
Seven
13 maart 2004
Elevator Techno Event
12 maart 2004
DJ Kristof Birthday Party
35 years of Buzz Fuzz
11 maart 2004
Household
Gouden Plaat voor Marco V
Bass Modulation
10 maart 2004
Forcefield - Charged Hardcore
8 maart 2004
Expansion
House feat. Art @ DJ Jean's Madhouse
7 maart 2004
Humotions
Pinkpop 2004 wordt dancefeest?
Clubqlusive
5 maart 2004
Electro Special: Lasergun night
Haarlem Hardcore Night presents The Oldstyle Edition
Electro(clash)/Minimaltechno Party in Den Haag
Josh Wink 20 to 20 Album release party
Las Palmas ontwerp contest i.s.m. Bacardi-Martini
4 maart 2004
Flatline Hardcore Invasion
Marco V Special
T-Time newsflash
3 maart 2004
Xtra Large Oldschool en Classics
Haarlem Fridays presents Retronics
2 maart 2004
Hardstyle en Tekno uit de keuken van Tremble Works
Panama - Playing Card Deck
Elusive agency presents Backdraft II
1 maart 2004
't Gezellige Oldskool Feest deel 2
Doomsday meets Hardfountain
New soil Clubbing