Partyflock
 

Haarlem Fridays presents Retronics

gepubliceerd door , op
Haarlem Fridays presents Retronics
24 februari 2004
FeestHaarlem Fridays · Retronics
Datumvrijdag 5 maart 2004
LocatieDelirium
Komende vrijdag 5 maart is het na de geslaagde edities van Technopolis en We Love House eindelijk tijd voor Retronics! Op deze avond staan de classics centraal, uit de 70s, 80s en 90s, aangevuld met funky electro sounds.

De classic DJ's deze avond hebben hun sporen reeds verdiend, in de Delirium en op vele feesten in Haarlem e.o. Major Tom is bijvoorbeeld vaak te vinden op verschillende hockeyfeesten en thee dansants van b.v. HBS en Alliance. Dadave draait ook al een hele lange tijd mee in de partyscene. Michael van Lierop heeft nu al 2 keer gedraaid op Haarlem Fridays, en vanavond zal hij wederom z'n beste beentje voorzetten om het publiek te vermaken! En in het cafe gedeelte kan men wederom even bijkomen onder het genot van een drankje en heerlijke funky & groovy house en chill out muziek.

Neem a.u.b. je geldige ID mee i.v.m. de identificatieplicht. 18+, dress partyminded, no sportswear. Het gehele programma van de komende weken is verder te vinden op de vernieuwde site http://www.haarlemfridays.com

4 opmerkingen

Niet dat dit uberhaupt met Dance te maken heeft :)
gezellig!! als mad draait vermaak ik me zowieso!!
was een toppertje!

thnx all partypeople, ik heb een heerlijke avond gehad, en dat kon niet zonder jullie,

dus hopelijk weer tot ziens op haarlemfridays@delirium en natuurlijk volgende maand op de volgende editie van RETRONICS

dadave!