Partyflock
 
Nieuws · februari 2004
Start inschrijfperiode grote prijs
donderdag 26 februari 2004
Op 1 maart geeft de Grote Prijs van Nederland het startsein voor de inschrijfperiode van alweer de 19e editie van Neerlands grootste muziekcompetitie. Hét moment voor ongetekend talent van eigen bodem om kans te maken op een Finaleplek in een uitverkochte Paradiso of Melkweg.
eXPreSS
donderdag 26 februari 2004
De Rotterdamse organisatie FRNDS en de Haagse organisatie Love To Dance bundelen hun krachten, kennis, creativiteit, netwerk en achterban om in 2004 uitgaand Rotterdam weer een dansevenement rijker te maken.
Off_Corso
donderdag 26 februari 2004
Een handje, een handje hoort erbij want Gers is jarig, want Gers is jarig een handje, een handje, een handje hoort erbij! Een kusje, een kusje hoort erbij want Gers is jarig , want Gers is jarig een kusje, een kusje, een kusje hoort erbij!
Nieuw concept hemkade: Seqtion
donderdag 26 februari 2004
Nadat in november 2003 de succesvolle reeks Qlubtempo’s in de Hemkade met Qlubtempo #24 werd beëindigd is het een aantal maanden stil geweest qua Q-dance evenementen in de Hemkade.
Hardhouse Generation Timetable
woensdag 25 februari 2004
Aankomende vrijdag organiseert Clockwise Events wederom een editie van Hardhouse Generation. Ditmaal is gekozen voor de Bob’s Saloon in Uitgeest. Wederom weer enkele toppers in de lineup met namen als Dana, Deepack, Dance @ G en DJ Bernd.
HQ News
woensdag 25 februari 2004
Deze week is een van de drukste weken in de HQ geschiedenis, mede omdat we een HQ editie hebben in Nederland maar ook in Londen.
29 februari (aanstaande zondag) is er alweer de tweede editie van Afterpark in Parkzicht in het park vlakbij de euromast in Rotterdam. Onze speciale, luxe en gezellige ontbijtzaal is open vanaf 7 uur. We zullen tijdens Afterpark een lekker English Breakfast serveren.
14-42 Uptempo
woensdag 25 februari 2004
Zaterdag 28 Februari 2004 is het eindelijk zover! na 1 jaar lang wachten komt 14-42 met een nieuw concept genaamd "14-42 Uptempo"
Dark Fantasy presenteert
dinsdag 24 februari 2004
Beste Luitjes.......Omdat het in Den Haag de laatste tijd weer zo verschrikkelijk goed gaat met de feesten en we er geen genoeg van kunnen krijgen, willen wij jullie met trots presenteren:
In januari zijn de activiteiten overgenemen door Serenity events wat op dit moment bestaat uit een team van vrijwilligers en enthousiaste mensen die het leuk vinden om iets te kunnen betekenen voor de dansscene in het noorden.
S.E.X. Sensual Erotic Xtravaganza
dinsdag 24 februari 2004
Op 01-05-2004 zal in Den Haag een heuse Kinky/Erotic party plaatsvinden. In de locatie Celebration Studio’s zal het een nacht worden waarin je verwend gaat worden met de mooiste erotische acts, Candygirls en Danseressen en Strippers.
Na een eerste geslaagde editie van Technopolis op de openingsavond van Haarlem Fridays is het aanstaande vrijdag 27 februari tijd voor de tweede techno/electro avond! Deze keer is Bart Skils uitgenodigd. Deze talentvolle DJ en organisator heeft zich al meerdere malen bewezen op Awakenings, en met zijn eigen feesten Voltt en Traffic.
Hellbound website
maandag 23 februari 2004
Nadat Hellbound vorige week zijn overweldigende line-up bekend heeft gemaakt is ook de nieuwe website online: www.hellbound.nl. Hellbound geeft jullie de kans om t/m 28 februari je ticket te scoren tegen een sterk gereduceerd bedrag: € 25,-.
Diepgang in Parkzicht
zondag 22 februari 2004
Op eerste paasdag, zondag 11 april zal het Rotterdamse Parkzicht uit zijn voegen barsten. Voor slechts 15 euro kunnen de liefhebbers terecht voor een heftige line-up.
Deep Records 3 jarig bestaan.
zondag 22 februari 2004
Sinds de oprichting van Deep records is er alweer 3 jaar voorbij gegaan. De eerste release van Q-Lock’s "Minimal Thoughts"was gelijk een klapper in februari 2001 en sindsdien heeft Deep aan de wieg gestaan van veel nieuwe namen die hun debuut gemaakt hebben op dit innovatieve label.
P!NK Afterparty
zondag 22 februari 2004
Iedereen die wel eens in een Londense indie scene is geweest, kan ze niet gemist hebben: Queens of Noize. Zo stonden ze elke vrijdagavond in The Monarch en hebben zowat met elke band wel eens samengewerkt.
Vanaf vrijdag 26 maart gaat er een maandelijkse psytrance nacht komen in Utrecht. De psytrance liefhebbers in Utrecht waren tot nu toe vrijwel genoodzaakt om naar Amsterdam af te reizen voor een nachtlang goa en psytrance.
Slaves to the Rave
zaterdag 21 februari 2004
Vrijdag 23 April 2004 organiseert NRG Events na het grote succes van de vorige edities het feest Slaves to the Rave in een locatie die niet eerder is gebruikt voor een groot hardcore feest, de locatie is: Nighttown te Rotterdam!
Topless DJ Diva in The Matrixx
vrijdag 20 februari 2004
Zaterdag 28 februari wordt er weer een Erotixx party in megadanceclub The Matrixx gehouden. Erotixx is een extravagante danceparty met een ´Very erotic style and atmosphere´.
Mania Timetable
donderdag 19 februari 2004
Met nog 1 dag te gaan maken we hierbij de draaitijden bekend. Zorg dat je niks mist!
Net als diverse andere DJ's, heeft zich DJ Frank B op 18 Februari 2004 aangesloten bij Alien Emotions DJ bookingsagency.
Figuranten gevraagd
donderdag 19 februari 2004
Aanstaande maandag zullen er voor het nieuwe album van Don Diablo foto’s en videobeelden geschoten worden op een nader te bepalen lokatie in de buurt van Zwolle.
X-treme Hardstylez
donderdag 19 februari 2004
Op 19 maart aanstaande lanceert Nuclear Events een gloednieuw concept waarin een groot deel van de hardere housestijlen is vertegenwoordigd. De onlangs verbouwde discotheek Exodus, midden in het hart van Emmen, zal op 19 maart namelijk geheel in het teken staan van hardstyle, oldschool en early rave.
Trilok & Chiren meet C-town
woensdag 18 februari 2004
Nog maar net bijgekomen van hun gezamenlijke avontuur in Zwitserland, staan ze alweer klaar voor een volgend hardstyle-spektakel. Aanstaande vrijdag zullen C-town en Trilok & Chiren wederom een krachtmeting aangaan.
Line-up Hellbound
woensdag 18 februari 2004
This is an official announcement. Queensnight – The 29th of April 2004, Borchland – Amsterdam. Presenting the Hellbound Masters.
Op 29 april zal de immens populaire DJ Darkraver samen met een aantal door hem uitgenodigde DJ’s het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop zetten.
Legendary Hardcore
woensdag 18 februari 2004
Op 17 april 2004 organiseren NRG Events en 2 Go Events, organisatoren van onder andere Slaves to the Rave, Overdrive en BASzLINE in Amigo’s Dordrecht een nieuw hard concept: Legendary Hardcore.
Over iets meer dan een maand is het dan zover. De City Hall, beter bekend als de Axl/Arena, in Utrecht mag weer gebruikt worden voor een hardcore feest. Al eerder is de line-up van de I Hate Trance zaal bekend gemaakt.
Brennan & Heart Update
dinsdag 17 februari 2004
Woensdagavond mag je Hardhouse Generation op Fresh FM zeker niet missen! Brennan & Heart gaan je in deze uitzending laten zien waarom zij de nieuwe generatie harddance dj’s zijn. Verwacht veel nieuwe tracks, promo’s en bootlegs van deze twee dj/producers, want er komen nogal wat nieuwe releases aan.
Hellbound
maandag 16 februari 2004
Queensnight 2004 will be f*cking Hardcore. 29 april zal Hellbound harder, groter en bruter terugkeren dan ooit tevoren. Het zal Hardcore-minded Nederland niet ontgaan zijn dat één van de meest gewaardeerde concepten dit jaar eindelijk terug zal keren.
Laatste nieuws aankomende Mania
zondag 15 februari 2004
Met nog een kleine week te gaan zetten we hierbij de laatste nieuwtjes omtrent aankomende Mania, die zal plaatsvinden op vrijdag 20 februari, op een rijtje.
Maand maart in LVC, Leiden
zondag 15 februari 2004
Al een jaar lang organiseren de mensen van Keytown Sound (voorheen One Blood en Ruff-E-Nuff Soundsystem) de heetste reggae-dancehall feesten in Leiden onder de naam Glue Factor
Op 9 januari 2004 hebben wij voor onze bezoekers een zeer succesvolle eerste editie van Pure Hard Stylez afgesloten.
UK Hardhouse Grooves Part 1
donderdag 12 februari 2004
Dit exclusieve feest is elke twee maanden en is speciaal voor 400 liefhebbers van opbouwende sets van uk hardhouse/harddance. De U.H.G. residents bestaan DJ Alias B, DJ Bristol Maniac, DJ Jacky-O samen goed voor meer dan 30 jaar ervaring achter de '' wheels of steel''.
Kadance Reunion 2004
donderdag 12 februari 2004
Twintig februari zal een dag worden waarop veel feestgangers uit hun dak zullen gaan. Aangezien er meerdere grote / bekende feesten op deze datum plaats zullen gaan vinden.
PsyTek Design
dinsdag 10 februari 2004
PsyTek Design, bekend van zijn designs voor Defenz Dance Events, OGP, Eastside Underground, NRG-Events, The Third Movement e.a., heeft sinds kort een nieuwe url.
Zero bpm
maandag 9 februari 2004
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari om 20:00 uur is Engelenkampstraat nummer 25 in Sittard ‘the place to be’. Het personeel van Het Laaglandpand, dat speciaal is ingericht in de sfeer van ‘n lounge- & danceclub, ontvangt je dan voor de première van Zero bpm, de nieuwste voorstelling van Sittards theatergezelschap Het Laagland.
Opium
maandag 9 februari 2004
In een ver verleden was de hallucinogene drug opium met name een indirect en probaat middel voor Grote Leiders om mogelijke gevoelens van onrust en rebellie onder het volk effectief de kop in te drukken.
Love2Party Sessions
maandag 9 februari 2004
Lemon8: ‘Als iemand geen drugs gebruikt, dan ben ik dat wel. Tenzij je me verwijt dat muziek een drug is. Dan ben ik schuldig.’
Donderdag 12 februari zal er voor de tweede keer een Club Orbiss plaatsvinden in de Nightlife te Breda. Net als tijdens de eerste editie zal er een grote naam aanwezig zijn en deze keer is dat niemand minder dan Erick E.
X-perimental version 2.0
maandag 9 februari 2004
Here comes Techno. Zaterdag 21 Februari is het weer zover. De tweede editie van X-perimental. Deze X-perimental staat in het teken van de Techno only.
Project Domination
zondag 8 februari 2004
Na Project Domination on Tour in Purmerend, eindelijk de grand final: Project Domination. Op 6 Maart 2004 zal het echt gaan gebeuren : Project Domination zal losbarsten in De Kade in Zaandam.
Castro's Valentijns Special
zaterdag 7 februari 2004
De Koppelclub in het liefdesbos, Ja tortelduifjes en flirtvlindertjes, het is weer zover.... zaterdag 14 Februari mogen er in Club Amuse aan de Lijnbaansgracht volop gewenste intimiteiten en vluchtige zoencontacten uitgewisseld worden tijdens de eerste editie van onze Valentijns-special, door de makers van Castro.
Mental Breakdown
zaterdag 7 februari 2004
Elke tweede vrijdag van de maand wordt Nighttown theater omgebouwd tot een Psychiatric Chill Aracede waar je een vrijwillig wordt opgenomen en kunt ontsnappen aan de hectische wereld om je heen.
Op zaterdag 21 februari 2004 houdt "I Love hardhouse" een talentenjacht in de Amsterdamse 020: let wel, een talentenjacht 'nieuwe stijl'.
Heroes of Techno
woensdag 4 februari 2004
Zaterdag staan er Buitenlandse helden staan op deze editie van Heroes of Techno. Dit vanwege de mooie kans om DJ/Producer Danilo Vigorito naast technogladiator Marco Remus uit te nodigen.
X-Qlusive - DJ Luna
woensdag 4 februari 2004
Al drie weken uitverkocht, zaterdag is het zover: X-Qlusive DJ Luna in de Heineken Music Hall. Van DJ Luna hebben we begrepen dat hij zich er erg op verheugt.
I Hate Trance vs Die-Hard
woensdag 4 februari 2004
Op 26 maart zal het gaan gebeuren: I hate trance vs Die-hard zal losbarsten in de Axl (tegenwoordig Cityhal) in Utrecht. De line-up van de Die-hard zaal wordt volgende week bekend gemaakt.
Viva Las Palmas… Het ultieme Las Palmas feest krijgt nu maandelijks een vervolg: Elke eerste zaterdag van de maand kunnen de bezoekers genieten van dit uitbundige concept met residents Victor Coral, MC Nova en VJ MacMotion.
Na de spectaculaire 2 Day's of Kaos, Berlin loveparade, Extrema festival, Impulz en een groots feest in Rio de Janeiro, Brazilie, lanceert Kremlin tijdens de WMC in Miami haar nieuwe Amerikaanse residency.
26 februari 2004
Start inschrijfperiode grote prijs
eXPreSS
Off_Corso
Nieuw concept hemkade: Seqtion
25 februari 2004
Hardhouse Generation Timetable
HQ News
Afterpark - een afterparty die Rotterdam verdient!
14-42 Uptempo
24 februari 2004
Dark Fantasy presenteert
The Partyorganizer beëindigt activiteiten
S.E.X. Sensual Erotic Xtravaganza
23 februari 2004
Haarlem Fridays - Bart Skils @ Technopolis
Hellbound website
22 februari 2004
Diepgang in Parkzicht
Deep Records 3 jarig bestaan.
P!NK Afterparty
Psy Fi brengt de psy terug in Utrecht!
21 februari 2004
Slaves to the Rave
20 februari 2004
Topless DJ Diva in The Matrixx
19 februari 2004
Mania Timetable
Frank B joins Alien Emotions Bookings agency
Figuranten gevraagd
X-treme Hardstylez
18 februari 2004
Trilok & Chiren meet C-town
Line-up Hellbound
ID&T Radio presents: Darkraver and friends....
Legendary Hardcore
17 februari 2004
Complete line-up I Hate Trance vs Die-hard
Brennan & Heart Update
16 februari 2004
Hellbound
15 februari 2004
Laatste nieuws aankomende Mania
Maand maart in LVC, Leiden
12 februari 2004
Jouw zomer op Texel met Pure Hard Stylez?
UK Hardhouse Grooves Part 1
Kadance Reunion 2004
10 februari 2004
PsyTek Design
9 februari 2004
Zero bpm
Opium
Love2Party Sessions
Tweede editie Club Orbiss met Erick E
X-perimental version 2.0
8 februari 2004
Project Domination
7 februari 2004
Castro's Valentijns Special
Mental Breakdown
4 februari 2004
I Love hardhouse op zoek naar talent!
Heroes of Techno
X-Qlusive - DJ Luna
I Hate Trance vs Die-Hard
1 februari 2004
Club Las Palmas – Viva Las Palmas
Kremlin @ Winter Music Conference (WMC) Miami 2004