Partyflock
 
Nieuws · augustus 2003
Begrafenis Peter-Paul Pigmans
zondag 31 augustus 2003
Ik wil jullie via dit bericht graag laten weten dat wij - de naaste familie - en ook Peter-Paul juist vereerd zijn als jullie het de moeite waard vinden om op maandag 1 september afscheid te nemen van Peter-Paul.
Activator in de Danssalon
zondag 31 augustus 2003
Met ingang van zaterdag 6 september start De Danssalon in Eindhoven met een nieuw wekelijks dance evenement onder de naam Activator.
Dance Planet 19 September
zaterdag 30 augustus 2003
Zoals al eerder aangekondigd zal hét dansfeest van oost Nederland zal weer vorm krijgen op 19 september. Naast resident DJ Oliver zullen ook Luna, Club Caviar, Rick Angel, Dr. Bob en Javar plaatsnemen in de diverse DJ Booths.
Masters of Hardcore Awards
vrijdag 29 augustus 2003
De organisaties Masters of Hardcore en Hellraiser hebben besloten hun krachten te bundelen en het grootste hardcore evenement ooit te organiseren in de PBH-Hallen te Zuidlaren, Nederland.
Heroes of techno @ P60
vrijdag 29 augustus 2003
Heroes of Techno gaat de binnen- en buitenlandse technohelden op het podium van P60 zetten. Zo zijn Marco Bailey en K.Cee 8 november aan de beurt, maar eerst 6 september Ben Sims, Bart Skils en residents Roland en Robyn.
Transistor @ 013
vrijdag 29 augustus 2003
Na een zomerstop van 2 maanden kunnen alle techno freaks maandelijks opnieuw in 013 terecht voor de schitterende Transistoravonden.
Qlubtempo gaat breder
woensdag 27 augustus 2003
Qlubtempo gaat breder! Bekijk hier de line-up voor 27 september en zie hoe..
Invited by Tiësto
woensdag 27 augustus 2003
Aanstaande donderdag 28 augustus 2003 is het dan zover, de lancering van een nieuwe reeks spectaculaire evenementen. Tiësto zal dan samen met één van zijn beste vrienden, Montana, oude herinneringen ophalen en zorgen voor een exclusieve show.
Ferry Corsten 'Right of Way'
dinsdag 26 augustus 2003
In samenwerking met evenementen organisatie Q-dance, ID&T Radio en Ferry Corsten's platenlabel Tsunami/Purple Eye Entertainment zal DJ & producer Ferry Corsten op 25 oktober aanstaande in de Heineken Music Hall in Amsterdam voor het eerst in Nederland solo gaan voor een groot publiek.
Winnaars van de Twix talent Room
dinsdag 26 augustus 2003
Op Mystery Land vond dit jaar de finale van de Twix Talent Room 2003 plaats. De deskundige jury heeft zaterdag de prijzen uitgereikt aan de winnaars in de drie categorieën.
Sundae@Escape
dinsdag 26 augustus 2003
Op 31 augustus a.s. zullen de deuren van Escape Venue ook weer op zondag heropend worden.
Pinhead Creations 10th Anniversary!
maandag 25 augustus 2003
Mad Maniaxx Dance Events houdt op zaterdag 27 September de tiende editie van het feest: Pinhead Creations in De Gemeenten te Irnsum.
High Quality vrijdag 29 augustus!!
zondag 24 augustus 2003
Na het succes van HQ op Dancevalley en op de FFWD Parade, Keren we terug naar de Melkweg met een vernietigende lineup!
Everybody's Opening
vrijdag 22 augustus 2003
Met het Paard van Troje als nieuwe locatie, heeft Everybody eindelijk een geschikte plek gevonden in Den Haag. Het grootste poppodium van de residentie opent in september na een uitgebreide renovatie die 4 jaar duurde eindelijk weer haar deuren.
Yoji Biomehanika in The Matrixx
vrijdag 22 augustus 2003
De extravagante Japanse dj Yoji Biomehanika is door het management van The Matrixx gecontracteerd voor een set tijdens het succesvolle XXlerator Hardstyle Event.
Decibel Timeschedule
donderdag 21 augustus 2003
Draaitijden van Decibel Outdoor zaterdag 30 augustus.
Bellboy Label Night Stoomt Door!
donderdag 21 augustus 2003
Bellboy Label Night, de exclusieve clubavond waarin Chris Cowie 🇬🇧 en DJ San 🇳🇱 hun nieuwe sound presenteren zal haar tour binnenkort ook buiten de Nederlandse grenzen gaan voortzetten.
Qlimax - 22 November
donderdag 21 augustus 2003
Volgende Qlimax zal zijn op 22 november.
Wie er vorig jaar na Mystery Land bij was, weet wat voor een gekkenhuis het was in de Hemkade. Er zijn nog kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Dus als je slim bent, haal je van de week vast je kaartje.
Nightlive in September
woensdag 20 augustus 2003
De agenda van Nightlive te Maastricht voor de maand september.
Aanstaande zaterdag 23 augustus wordt de binnenstad van Tilburg omgetoverd tot één grote dansvloer. Terwijl in Amsterdam steen en been geklaagd wordt over de zogenaamde vertrutting, zullen er in de binnenstad van Tilburg a.s. zaterdag keiharde dance beats te horen zijn.
Ureka!
woensdag 20 augustus 2003
Op zaterdagnacht 23 augustus gaat het dak eraf in The Talk te Tilburg. Overdag kan je tijdens Dancehill 2003 genieten van alle bekende en minder bekende dj’s. Voor iedereen die dan niet genoeg heeft gehad, opent Ureka! de deuren en kan je de voetjes tot in de late uren dansen.
Antwerp is Burning
dinsdag 19 augustus 2003
De tweede keer Antwerp Is Burning in één jaar? Na het succes van de vorige editie in het Sportpaleis, had de organisatie het gevoel dat er naast een Indoor editie ook plaats was voor een iets anders geprofileerde Outdoor editie.
Ga jij ook LOS
dinsdag 19 augustus 2003
Dit is alweer de 15de editie van LOS georganiseerd door Soulmax, met deze keer als gastoptreden het funky duo Quinten De Rozario & Jessie K.
House vs. Hiphop
maandag 18 augustus 2003
Op 13 September organiseert HOT events een cultureel festival genaamd "House vs. Hiphop"!
Dance lééft in Limburg! - Hey DJ!
zaterdag 16 augustus 2003
Dat bewijzen de 132 Dj’s die zich inschreven voor Hey Dj! de eerste provinciale Dj-contest georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg.
De vierde editie van Civilization zal worden gehouden op 6 september 2003 op de Drafbaan in het stadspark.
Zaterdag 16 augustus zal voor de eerste keer de progressieve trance/pop-formatie Ernesto vs Bastian te horen en te zien zijn op Insomnia "The Reflex" in de Muziekfabriek in Amsterdam.
Aankomende zaterdag 16 augustus 2003 zal het spektakel Hardventure voor de eerste keer zijn poorten openen.
Op Mystery Land zal dit jaar de finale van de Twix Talent Room 2003 plaatsvinden. Frisse 'upcoming' DJ-talenten, VJ-talenten en mode ontwerpers zullen dan de strijd aangaan om de hoofdprijs.
Chemistry’s Beachtour 2003
woensdag 13 augustus 2003
Afgelopen maandag is bekend geworden dat Chemistry’s Beachtour 2003 onverwachts een extra aflevering zal beleven en wel in Noordwijk aan Zee bij beachclub Branding Beach.
Xtralarge : Armin Spectacular
woensdag 13 augustus 2003
Deze week zal DJ Armin van Buuren op Amsterdam's meest prestigeuze clubavond Xtralarge een 6 uurs solo set weggeven.
Eerste Release van C-Jay
dinsdag 12 augustus 2003
Naast het organiseren van zijn Sessions feesten en het runnen van zijn Sessions platenzaak, is het nu dan zover: C-Jay zal in september met zijn eerste release komen.
Zaterdag 27 september komt De Dars i.s.m. Rewind Events met een nieuw concept, een harddance evenement genaamd ‘Audio Active’ in Sportcentrum De Dars te Wervershoof.
Nog één week en dan zal Frequence the X-treme dance event #3 geschiedenis schrijven. Op zaterdag 16 augustus presenteert Pure Events een nooit eerder vertoonde combinatie van dance en X-treme sports.
Met Connected legt Club Risk elke 3e zaterdag van de maand een muzikale link tussen diverse Nederlandse steden.
Na het succes van de eerste editie heeft Wicked Pulse besloten deze avonden een vervolg te geven.
Symmetrixx
zaterdag 9 augustus 2003
3 Oktober vind in de Lay Down in Utrecht het feest Symmetrixx plaats.
Opbouw Volume!
vrijdag 8 augustus 2003
Om alvast een klein voorproefje op zaterdag te geven; deze foto`s.
Dat Mainstage inmiddels bij veel danceliefhebbers is uitgegroeid tot een vaste plek in hun agenda behoeft geen toelichting meer.
De draaitijden van de DJ's op een feest zijn altijd handig om te weten. Hierbij het tijdschema van het Noord en het Zuid gedeelte van Mystery Land - 2003
Nadat het initiatief van een stichting uit Dordrecht voor een grote danceparty op 22 juni naast het NAC-stadion werd afgeblazen, lijkt het erop dat Respect nu wel gaat slagen.
Dance Programmering Lowlands
woensdag 6 augustus 2003
De dance-programmering van het Lowlands Festival is helemaal rond en kan dit jaar extra sterk uitpakken met enkele primeurs.
SeduXion
woensdag 6 augustus 2003
SeduXion zal het publiek er toe verleiden om na Mysteryland verder te komen feesten. Op slechts 10 minuten loopafstand van het Floriade terrein zal er een spetterend feest plaats gaan vinden in Claus Partyworld te Hoofddorp.
Nieuws van Soulmax
woensdag 6 augustus 2003
Zaterdagavond 9 augustus de is er de maandelijkse Clubbers avond in Havana. Daarnaast presenteert Soulmax zaterdag 16 augustus een speciale strand editie van LOS.
The Kick Off
woensdag 6 augustus 2003
Time table van 'The Kick Off' 16 augustus.
Zon, strand, zee, vreugde, liefde, sfeer, leuke mensen, gratis entree, house, minimal, electro en techno, wat wil je nog meer?
The Paradiso which is commonly known as the house for pop rock, hip hop, new classic soul, vocal house and other more gentle natured musical styles, will now be taken over by the progressive sound of Paul Oakenfold on August 21st.
Pepe Nero in Nighttown
dinsdag 5 augustus 2003
Pepe Nero heeft als het ware twee gezichten. Het is een avond waar je je als bezoeker enerzijds kan vermaken met funky-house muziek en anderzijds met het urban-, houseclassics- en disco muziek.
B2S deze zomer
dinsdag 5 augustus 2003
Nog een paar nachtjes slapen en dan staat de FFWD voor de deur en ook Decibel Outdoor laat niet lang meer op zich wachten. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
31 augustus 2003
Begrafenis Peter-Paul Pigmans
Activator in de Danssalon
30 augustus 2003
Dance Planet 19 September
29 augustus 2003
Masters of Hardcore Awards
Heroes of techno @ P60
Transistor @ 013
27 augustus 2003
Qlubtempo gaat breder
Invited by Tiësto
26 augustus 2003
Ferry Corsten 'Right of Way'
Winnaars van de Twix talent Room
Sundae@Escape
25 augustus 2003
Pinhead Creations 10th Anniversary!
24 augustus 2003
High Quality vrijdag 29 augustus!!
22 augustus 2003
Everybody's Opening
Yoji Biomehanika in The Matrixx
21 augustus 2003
Decibel Timeschedule
Bellboy Label Night Stoomt Door!
Qlimax - 22 November
Qlubtempo #21, officiële After Party van Mystery Land!
20 augustus 2003
Nightlive in September
Laatste Nieuws – Dancehill 'The Downtown Experience'
Ureka!
19 augustus 2003
Antwerp is Burning
Ga jij ook LOS
18 augustus 2003
House vs. Hiphop
16 augustus 2003
Dance lééft in Limburg! - Hey DJ!
14 augustus 2003
Outdoor Dance Event Op Groninger Drafbaan
13 augustus 2003
Eerste live-optreden Ernesto vs Bastian
Time-table Hardventure outdoor-festival
Finale Twix Talent Room 2003 op Mystery Land
Chemistry’s Beachtour 2003
Xtralarge : Armin Spectacular
12 augustus 2003
Eerste Release van C-Jay
Active Audio in de Dars te Wervershoof
Frequence: the X-treme dance event # 3
11 augustus 2003
Club Risk - Connected @ de Winkel van Sinkel
Wicked Pulse Presents Friends Meet Friends
9 augustus 2003
Symmetrixx
8 augustus 2003
Opbouw Volume!
Cristian Varela maakt zijn opwachting bij Mainstage
7 augustus 2003
Complete Timetable van Mystery Land - 2003
Voorverkoop Respect Festival loopt als een trein
6 augustus 2003
Dance Programmering Lowlands
SeduXion
Nieuws van Soulmax
The Kick Off
5 augustus 2003
Zonnestralen - An exclusive free beachparty
Thirst brings Paul Oakenfold to Paradiso
Pepe Nero in Nighttown
B2S deze zomer