Partyflock
 

Ureka!

anoniem gepubliceerd op
Ureka!
20 augustus 2003
Op zaterdagnacht 23 augustus gaat het dak eraf in The Talk te Tilburg. Overdag kan je tijdens Dancehill 2003 genieten van alle bekende en minder bekende dj’s. Voor iedereen die dan niet genoeg heeft gehad, opent Ureka! de deuren en kan je de voetjes tot in de late uren dansen. Ureka! is een officiele afterparty van Dancehill 2003 ( www.dancehill.com ).

Ureka! presenteert 'Endless summer' in The Talk tijdens en na het Dancehill festival met guest dj Lucien Foort (www.lucienfoort.com). Met zijn bekende progressive sounds zet hij de Uptown zaal op zijn kop. De komende maanden staat hij veel in het buitenland geboekt, waaronder ook de bekende ‘Gallery’ avond in Turnmills, London. Dit is de kans hem op eigen bodem te zien.

Zoals gewoonlijk draait Patrick SL in de Uptown zaal. Patrick SL is een van die dj’s die van elke stijl een goede set neerzetten maar vanavond draait hij een gemixte set draaien van zijn favoriete stijlen zoals progressive, en techhouse. De stijlen waar Ureka! zich op richt. Dit deed hij eerder naast dj’s zoals Remy, Thimbles en Eric de Man.

Downtown draait resident Noes. Deze dj maakte al vroeg deel uit van de dance scene in Tilburg. Zo draaide hij in 1991 op feesten van Strictly Underground die, in die tijd, erg populair waren. Bij de opening van het poppodium 013 werd hij gevraagd en tot op heden is hij daar een regelmatig geziene dj op de Beats & Beyond avonden en Transistor. Hij draaide naast Ben Sims, Surgeon, Jeff Mills, John Aquaviva, Kenny Larkin, Funk d’Void en Mr C(!) om er maar een paar te noemen. Het belooft ouderwets gezellig te worden met de beste techno knallers. In verband met het dancehill festival wordt er vanavond harder dan normaal gedraaid.

Ureka! vindt plaats in in The Talk, gevestigd in Tilburg. Deze club bestaat al een groot aantal jaren, en is recent geheel supertrendy ‘gerestyled’. De insteek van de Ureka! feesten is dat ze laagdrempelig zijn en blijven. Vandaar ook de relatief lage entreeprijs van 6 euro.
Kortom, We kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar het lijkt ons het beste dat je nu eindelijk (weer) zelf eens komt beoordelen dat het in The Talk nog steeds heel tof is.

23 opmerkingen

ff checken dan maar a.s. zaterdag na dancehill
Uiterst zonde moet alleen dit weekend werken heb volgend weekend DB outdoor en dan nog meer non stop feest, werk in de horeca dus anders was ik er bij geweest(moet af en toe in weekend werken).

Jammer anders :bounce:!!!!
Cool! Ik ga zekers effe langs!
Blij dat ik niet gelijk mijn bedje in hoef na dancehill :-)
 
Heb wat anders te doen
:bounce:

Mystery Land
Das ook heel cool! Heb gehoord dat er op Mysteryland een videowall staat van een relatief onbekende organisatie (NOTV) met vette projecties..wordt helemaal in, DVD's met vj beelden erop vergezeld door muziek van een DJ! Dit keer Secret Cinema.. lijkt me cool!...lekker chillen als ik thuiskom van een feestje ....
daar wil je dus echt NIET naar toe naar de "The Talk" :kots:

ik ga nog liever gewoon naar de kroeg
Artiest Chaps
The Talk???? Nee dank je.... Daar kom ik al heel lang niet meer, dan ga ik liever naar de ZINO!!!!
Dat vind ik nou zo 'small minded'...teh talk was inderdaad beroerd mar als ze een restyling hebben gehad dan moet je dat toch een kans geven!..wat heb je er eigenlijk op tegen?...iets specifieker is wel leuk
 
Nou ik hoop dat ik er effe heen kan, aangezien ik zwaar ziek in m'n mandje lig sinds gisteren :(

Maar als ik me weer beter voel, ga ik zeker ff kijken!!!
to maartje: ik ben er na de restyling ook een keer geweest

moet zeggen dat het voor de restyling het in de kelder soms nog wel te doen was
maar nu vindt ik het echt niets met heel die lounge-achtige lichtgevende inrichting :S
Na de verbouwing ziet het er allemaal wel ok uit, maar als je dan ziet dat er 50-100 man binnen staat op een zaterdagavond dan schiet je daar ook niets mee op...
Ok, 50-100 man is niet relaxed..lijkt dat ze te kampen hebben met een image probleem...eerst moet waarschijnlijk bekend worden dat het er is opgeknapt voordat meer mensen komen! Jammer maar zo gaat het vaak...laten we allemaal er heen gan dan is dat probleem ook weer opgelost! HAHAHAHA
whehe die tent ziet er toch nie meer uit na de verbouwing :S als ik vissen wil zien ga ik wel naar mn vijver toe...nie naar de talk met de meest slaapwekkendste muziek in tilburg :gaap:
ga nog liever tafelvoetballen in extase :D
Maartje je hebt gelijk,smallminded people, ik was al lang niet meer in the Talk geweest en ook ik had de geruchten gehoord, maar ik ben afgel. weekend tijdens de Dancehill dj contest finale daar geweest en ik vond het echt wel tof, inderdaad geen Zino trance maar een 2e Zino zit niemand op te wachten, ik ga zaterdag weer, Lucien Foort is 1 vd beste progressive dj's van Nederland.
2 maartje...hier wil je echt niet heen gaan , geloof me...
Pincu, waarom?
Ja, Pincu, waarom eigenlijk niet, ik las jou pers. instelling en jij houdt van progressive??
verklaar...
 
Ach we gaan gewoon idd met z'n allen daarheen. Dan is de tent zo vol! Als het niks is, gaan we toch gewoon naar de Zino???

Ik zie het probleem niet zo eigenlijk. En........smaken verschillen ofcourse!!!

(K)
2AngelsKiss... ben het met je eens!
Ik houd er nu ook over op! Ben gewoon een erge voorstander van iets te proberen, en alles eenkans te geven! We kunnen beter met zijn allen dingen positief benaderen en dan oordelen dan dat we gelijk onze (voor)oordelen al klaar te hebben...
ja sorry voor mijn mening hierover , maar als je al diverse malen geweigerd wordt omdat je mischien te oud bent ofzo dan heb ik het helemaal gehad...Wij zijn party minded en willen nix liever dan alles uit proberen maar als je steeds met met je neus op de feiten wordt gedrukt , hoeft het voor mij niet meer. Maar ok, dat geeft mij nog geen reden om het af te zeiken... sorry....O:)
Pincu dat vind ik tof, dat je je reactie zo geeft en dat begrijp ik ook maar al te goed, maar ik snap niet dat je geweigerd werd,joh, ook ik ben partyminded en ben 34, ehh ,maar had geen problemen zaterdag aan de deur, ik sprak daar ook iemand van de talk en die zei juist dat ze vnl. een volwassen doelgroep binnen wilden krijgen na de heropening, en als ik kijk naar de programmering denk ik dat dat ook wel zal gaan lukken, ik vond het nl. erg gezellig en zal er vaker te vinden zijn, maar ik val in herhaling, misschien zie ik je zaterdag!
 
Waaah serieus ja? Omdat je misschien te oud bent??? :S

Da's idd wel vaag ja!!!

Daar heb ik eerlijk gezegd nou nog nooit van gehoord, maar nu begrijp ik wel je reactie! :)

Nou laten we er maar het beste van hopen, zeker nu ze na de heropening toch uit zijn op een volwassen doelgroep!

Ga je het toch nog een x proberen denk je?

(K)
nou ik c wel...meebie...ik ga eerst eens reactie´s opvangen...ik ben niet als een doof iemand die nooit gaat bungee-jumpen omdat ie d´r nog nooit van gehoord heeft...pffff doet het goed zo´n jointje na je werk vlak voor het weekend...:vaag: %):vaag: %) %-) %| %-| %( %-( %-) %| %-| %( %-(