Partyflock
 

Planet V.I.P - Return of the Legends

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P - Return of the Legends
16 april 2003
FeestPlanet V.I.P · Return of the Legends
Datumvrijdag 18 april 2003
WinactiePlanet V.I.P actiegesloten
LocatieDarby & Joan's
Vrijdag 18 april 2003 wordt de meest unieke voor avond van jouw paasweekend! Speciaal voor deze gelegenheid pakken we uit met een ongekende line up. Alle legendes die Leeuwarden de laatste jaren op de kaart hebben gezet zullen samen achter de draaitafels staan. Zij zullen de stijlen hardstyle, new style, old school en hardcore vertegenwoordigen. Daarnaast hebben wij paas bunny’s rondlopen die je voorzien van allerlei candy. De avond zal worden gehost door MC Ronster.

De eerste legende van de avond is [dj]1251[/dj]. Hij zal al zijn favorieten van het afgelopen decennia uit het stof halen. Deze man is onder andere bekend van zijn voormalige platenzaak Sound. Ook heeft hij op het Lowlands Festival gestaan. Deze man is een waanzinnig genot om te zien draaien! Hij zal als eerste legend het spits afbijten na resident dj [dj]3186[/dj].

[dj]511[/dj] hebben bewezen dat zij ook zeker bij de Leeuwarder top horen de laatste jaren. Zij hebben zich o.a. bewezen op het gerenommeerde Club X on tour samen met dj Rob en MC Joe. Verder zijn ze een bekend gezicht van de Above and Beyond, Uploaded en 2Fast 4Trance feesten. Hun mix van Hardstyle, Old School en Hardcore zijn kenmerkend voor deze avond. Zij zullen de hardstyle vertegenwoordigen.

Hardknox.. Qlubtempo.. Hij is de man, want geen enkel feest in Leeuwarden is compleet zonder [dj]1022[/dj]. Ooit begonnen in Quatrebras creëerde hij een nieuwe sound: hardstyle! Mensen keken hem vreemd aan. Nu een paar jaar later maakt hij deel uit van de landelijke top en laat hij velen achter zich liggen! Hij is één van de residents van 2Fast 4Trance en ook op Planet V.I.P is hij een bekend gezicht geworden. Ongetwijfeld vandaag de dag de meest gevraagde deejay van het noorden. Deze avond laten we Da Pauli in zijn waarde: prepare for the hardest hardstyle!!

Als we nog verder terug gaan in de tijd hebben er ook ooit Leeuwarders zich bewezen op de Loveparade. Eén van deze helden is [dj]183[/dj]. Deze man heeft zijn steentje bijgedragen om van Leeuwarden een partystad te maken met zijn feesten zoals Above and Beyond, Activate en Emotionz! Velen zullen hem van zijn grandioze trance sets kennen maar Marlin is nog wel het meest bekend geworden door zijn Old School en Hardcore sets van o.a. Thunderdome on Tour waar hij deel van uit maakte. Marlin zal net als de tijden van Ringo de oude vertrouwde Old School draaien.

Samen met Marlin en MC Mouth of Madness heeft vooral de laatste deejay Leeuwarden op de kaart gezet: DJ [dj]184[/dj]! Deze man draaide op elke Thunderdome en ook op deze avond zal hij een gouden oude Thunderdome set neerzetten! Onlangs draaide hij op Dana X-Qlusive en Qlubtempo. Vandaag de dag is hij resident van 2Fast 4Trance waar hij binnenkort zijn eigen birthday party zal vieren. Vanavond zal hij afsluiten: Hardcore!!



De deuren van Darby and Joan’s zullen geopend zijn van 22.00 uur tot 05.30 uur. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Voorverkoopadressen zijn Montana Fashion en Frappant Hebbers en Krijgers te Leeuwarden. Tevens zijn er weer kaarten te winnen op de website: http://www.the-vip.nl

8 opmerkingen

I.v.m de vogelpest zal het onderdeel "eierenzoeken" geschrapt worden ;)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Dan maar op zoek naar het vrouwelijke schoon ;)
 
Vanaf morgen hebben ze kaarten bij Montana en Frappant hoorde ik van Phat Wax ;)
I.v.m de vogelpest zal het onderdeel "eierenzoeken" geschrapt worden


hmmm,zit er nu over te denken om niet te komen.je gaat toch geen tradities verbreken man.denk ff aan je gasten :P:P:P:P:P.

misschien neem ik wel een emmertje gekookte eieren mee.hebben we toch nog wat :D:D:P
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
(y) terug in leeuwarden en meteen een feestje ;-p
Morgen lekker vrij, en dan 's avonds naar VIP, heb der zin in :D
Noutje is weer zeker van de partij!!!!
 
Het was superrr...
Nu maar slapen, tis al laat dacht ik ;)
laatste aanpassing