Partyflock
 

Gekkigheid met Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

anoniem gepubliceerd op
Gekkigheid met Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw
7 april 2006
FeestGekkigheid · Olifantentechno Site
Datumvrijdag 14 april 2006
WinactieGekkigheid actiegesloten
LocatieAkhnaton Site
Volgende week vrijdag maakt Amsterdam zich op voor de allereerste editie van Gekkigheid. Een avond waar alles mag en niks moet, met als centrale waarden gezelligheid, liefde, gek doen en Olifantentechno. Jawel… Olifantentechno! Verwacht een hele vette mix van techno, electro, house en breaks!

Met deze avond richt Gekkigheid zich op de technoliefhebber die dit keer even geen zin heeft in een avondje minimal of schranzen, maar lekker uit zijn dak wil gaan op knallende funky techno. De vraag naar dit soort gezellige intieme avonden wordt steeds groter en Gekkigheid wil graag voldoen aan deze behoefte van de mensen die techno een warm hart toedragen. Natuurlijk zijn ook alle nieuwsgierige mensen welkom!

Hoofdact van de avond is het duo Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, berucht van de Gasten Zonder Grenzen feesten. Niets is hen te gek en dat is natuurlijk ook de reden waarom ze op dit feest achter de draaitafels staan. Tijdens hun 4 uur lange set verkennen ze samen de grenzen van techno en alles wat daar op aansluit. De avond wordt ingeleid door het Haarlemse trio de Schijfrijders. Deze helden in opkomst, die onlangs nog met Ken Ishii samen op Technovision hebben gestaan, zorgen er voor dat de spreekwoordelijke voetjes gelijk van de vloer gaan!

Kortom, iedereen die knallende funky techno/electro een warm hart toedraagt, voelt zich bij deze avond als een vis in het water! Gekkigheid vindt plaats op slechts een paar minuten lopen van Amsterdam Centraal in de knusse club Akhnaton. Hier is ruimte voor maximaal 300 gekken die houden van een intiem feestje, waar iedereen zich lekker kan laten gaan, zonder raar te worden aangekeken.
Kaarten voor Gekkigheid koop je in de voorverkoop bij Outland (Zeedijk 22) voor € 8,- (ex fee) of de avond zelf aan de deur voor € 10,-. Maar wacht niet te lang, want het kan nog wel eens heel snel gaan! gekkigheid

Doe eens gek, want gewoon doen we al genoeg!

12 opmerkingen

:RESPECT: to ille & DMZS!!
olifantentechno :D
Ille & De Man ----> beterrrr
Schijfrijders helden in opkomst?

Zeker nog nooit in Japan geweest, regelrechte goden zijn die jongens.
Artiest Martinez
Okey tot zaterdag dan maar he..
lijkt me heel leuk!!!!
Zijn zekers helden!