Partyflock
 

Chaos Theory Phase 3.0 - Koninklijk knallen

anoniem gepubliceerd op
Chaos Theory Phase 3.0 - Koninklijk knallen
16 maart 2006
Koninginnenacht is traditiegetrouw voor velen de aanleiding om eens goed te gaan doorhalen. Zoals elk jaar is er een flink aanbod aan feesten, maar voor de liefhebbers van hardere techno is de keuze snel gemaakt. Op 28 april zal The Chaos Theory weer flink huishouden in Nighttown Rotterdam. Na een geslaagde The chaos theory 1.0 en een nog betere The Chaos Theory 2.0 mag geconcludeerd worden dat The Chaos Theory hard op weg is om hét hardste technofeest van Nederland te worden. De formule is eigenlijk heel simpel, een dikke line-up, een geweldig geluidssysteem en een publiek dat helemaal los gaat. Aan een goede formule moet je niets veranderen dus The Chaos Theory 3.0 zal daarop geen uitzondering zijn. Het wordt royaal rossen en koninklijk knallen!

Om dat te garanderen is een vorstin uitgenodigd die weinig introductie nodig heeft. Saskia Slegers a.k.a Miss Djax heeft techno zo’n beetje naar Nederland gehaald en richtte in 1989 al haar fameuze Djax label op. Haar stijl is hard, rauw en compromisloos en laat dat nou precies de stijl zijn waar wij gek op zijn. Ze zal met haar live-act ondersteund door visuals van Eyesupply.tv een uur lang de speakers teisteren. Over de tweede headliner hoeft eveneens niet lang uitgewijd te worden. Sven Wittekind is de naam, afkomstig uit Duitsland, de bakermat van het genre hardtechno. Sven Wittekind kan inmiddels rekenen op een grote schare fans in Nederland. Zij weten als geen ander wat een set van deze man inhoud, springen tot de benen niet meer kunnen. De Grote Zaal wordt geopend door Randoman die veel indruk maakte op de vorige editie. Uit België komt vervolgens Kr!z die qua techniek DJ’s als Dave Clarke kan evenaren. The Chaos Theory wordt in de grote zaal verder vertegenwoordigd door Deimos en Hilarious. Voor degenen die vaker hardtechnofeesten bezoeken zijn dit geen onbekende namen. Deimos gaat momenteel niet alleen hard tijdens zijn sets, maar ook met zijn ‘Deimos Says’ producties die gretig aftrek vinden bij veel liefhebbers. Hilarious is een dame die bepaald niet voor de poes is. Download eens een set via www.dj-hilarious.nl en je weet wat daarmee bedoeld wordt.

Zoals gewoonlijk wordt er ook gebruik gemaakt van the Basement waar resident Spark Taberner staat. Ook met hem gaat het erg goed, in mei mag hij na Rush en Frank Kvitta Awakenings in de Graansilo afsluiten en The chaos theory Phase 4.0 staat geheel in het teken van zijn verjaardag. Nu tekent hij met zijn studiomaat Oliver Clothesoff in de kelder voor een dikke 3 uurs set. Dat zal gaan gebeuren na de optredens van The Futurist (afkomstig uit het Hoge Noorden) en de live-act van Diachrona. De kelder krijgt ditmaal een iets minder hard slotakkoord dan gebruikelijk. Paul Boex trekt het tempo nog redelijk door maar Unitec zal een versnelling terugschakelen waarna iedereen weer veilig op aarde landt. De Theaterzaal is ook niet voor de minsten. Hier vind je offbeat, pounding techno en harde Detroit. Gedraaid door DJ’s als Ritzi Lee (eigenaar van het Underground Liberation label), Phat Wax (Above and Beyond), Charlton (Subculture) en de Rotterdamse held Mike Scott.

Zo wordt elke zaal van Nighttown deze nacht gevuld met dikke technobeats, van stevig tot snoeihard, staat er een line-up die geen liefhebber onberoerd laat en zal het geluidsysteem weer tot uiterste getest worden.

16 opmerkingen

leuk feestje! :D van de partij!
Wordt een gekkenhuis! :D
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
yeah!
 
Wederom zeer vette shit :yes:
 
knallen maar (y)
Werkzaam bij Explosive Sounds
Artiest {SHOWLIST artist 32642, 60114}
kijken of ik weer aanwezig kan zijn! (Y)
laatste aanpassing
 
Phat Wax! (y)

Very nice, dude.. ;)
Hell Yeah !! (6)

Wordt weer WOEST !! :bounce: :yes: :D

Basement ook weer top !! B) :cheer:
 
Beter hellbound
Artiest {SHOWLIST artist 62250, 37391}
Ja ziet er goed uit, is kijken of ik ook kan komen.. lijkt me kicke dit!
Artiest {SHOWLIST artist 50875, 25631}
Godver ik heb nu al zin Tjeerd!!!!

We gaan weer een lekker potje rammen, hehhehe
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 18 maart 2006 om 22:42:
Zeker de dikste flyer tot nu toe :respect:


I agree
Ik kom ook wel weer ff koekeloeren :)