Partyflock
 

Bassrulezz - Second edition

gepubliceerd door , op
Bassrulezz -  Second edition
13 maart 2006
FeestBassrulezz · Second edition
Datumvrijdag 31 maart 2006
WinactieBassrulezz actiegesloten
LocatieDe Waakzaamheid
Vrijdag 31 maart vindt de tweede editie van Bassrulezz plaats en ook deze keer zal de De Waakzaamheid het toneel zijn van een oorverdovende nacht! De organisatie Dance Industry heeft de draad van de vorige editie weer opgepakt en staat garant voor een geweldig spektakel!

Bassrulezz zal zijn vleugels uitslaan over de hedendaagse hardcore scène en laat de anders zo rustige nacht veranderen in een hevig geluidsgeweld. Daarnaast is het de organisatie niet ontgaan dat er bij de vorige editie te weinig aan het decor is gedaan, vandaar dat Dance Industry ervoor heeft gekozen de De Waakzaamheid in een nieuw daglicht te stellen en de locatie van top tot teen aan te kleden, met daarnaast natuurlijk een groot scala aan lichtaccessoires om de soms wat duistere danstempel in een vuurzee te veranderen!

De vorige editie van Bassrulezz dankt zijn succes aan de zorgvuldig uitgekozen line-up. Om dit te evenaren heeft Bassrulezzsecond edition’ ook ditmaal weer gekozen voor kwaliteit en wordt vertegenwoordigd door zowel gerenommeerde artiesten als doorbrekende talenten!

Programma/Show
Dance Industry beschouwd het als een eer, dat zij op Bassrulezz de primeur van de live act Enemies of the state heeft weten te bemachtigen! Dit trio staat voor de eerste keer op Nederlandse bodem en zal een geweldige show brengen. Daarnaast is er gekozen voor grote namen uit de hedendaagse hardcore: Darkcontroller, Lunatic & Miss Hysteria en Smurf. Niet alleen hebben deze DJ’s het afgelopen jaar overal gestaan, zij hebben ieder op zich talloze tracks uitgebracht op labels als DNA, Terrorhead en Bassmachine Records, dat gaf de doorslag om hen de nacht een geweldig slotakkoord te geven.

Daarnaast biedt Bassrulezz doorbrekende talenten zoals Proto X, s'Aphira en Rhose de kans te laten zien wat zij kunnen! Scrooge en Bernd, bekend om hun vele optredens op oldschool en early rave feesten, zullen de nacht opwarmen. Ook Stain K, Scrat en Mythra, afkomstig uit de Bassrulezz stallen zelf, mogen laten zien waarom zij op Bassrulezz thuishoren! Met dit gevarieerde aanbod zal het programma garant staan voor een vurige nacht!

Naast het decor en de show die de hele nacht centraal zullen staan zijn er wat aanpassingen ten opzichtte van Bassrulezzhorny porny hardcore edition’. Zaal 2 zal ditmaal verdergaan als VIP lounge en zal voor de gelegenheid beter worden ingericht met een vipwaardige aankleding. Ook het balkon zal exclusief te betreden zijn voor Vips. Iedereen die een VIP kaartje weet te bemachtigen, zal in de lounge kunnen genieten van de zwoele techno sounds van de organisatie technoville, die de eer heeft gekregen de VIP lounge te hosten! Dit zullen ze laten doen door o.a. Bjarne Goldbeck (a.k.a. Tek-No-Bee), ook wel bekend van onze eigen Technoville outdoor parties, Dano, die verder geen introductie nodig heeft en Erick Pike, Dance Valley! Als absolute uitschieter heeft technoville ook nog eens de live act van Steve Kenzo en Robin Kampschoer weten te bemachtigen en daarmee belooft het een erg verrassende avond te gaan worden. Ook zal technoville de hele avond live uitzenden via hun eigen radiostation op www.technoville.nl!

Dit alles voor het bedrag van € 10,- inclusief fee in de voorverkoop via www.bassrulezz.com of € 12,50 aan de deur! VIP tickets kosten € 25,-. Daarbij horen drie drank muntjes, gratis garderobe, gratis toiletten en uiteraard toegang tot de exclusieve lounge en het balkon!

15 opmerkingen

ziet er grappig uit :jaja:

smurf :kwijl:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
s'Aphira :kwijl:
ik ben er ook zekers bij dit wordt weer een lekker feesie :jaja:
laatste aanpassing
Mooi feest maar eerst maar eens Bassrulers dit weekend ;-)
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Uitspraak van Losseman op maandag 13 maart 2006 om 19:07:
Bassrulers dit weekend

Ja originaliteit in de namen he hahaha

Maar ziet er idd erg leuk uit dit feesie .
VIP in de Waakzaamheid wat moet ik me daar van voorstellen is volgens mij niet zo heel erg denderend........
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1551, 1763}
Artiest {SHOWLIST artist 27046, 80649}
het wordt nu gehost door technoville... geloof me.. die gasten weten hoe ze n viproom moeten hosten ;) komt helemaal in orde

(touwens, in het bericht staat niets over dj sebastian, maar dat wordt ook dik genieten, kan ik je verzekeren :D)
Klinkt goed! Af en toe ff lekker knallen in de grote zaal om t af te wisselen met een lekkere :smoke: in de chill out met wat chille techno :kwijl: ZO wil ik mijn feestjes doorkomen! :D :respect:
Uitspraak van VanderWeyden op dinsdag 14 maart 2006 om 10:50:
touwens, in het bericht staat niets over dj sebastian, maar dat wordt ook dik genieten, kan ik je verzekeren )


idd, dat zijn ze vergeten :(
 
hardcore 4 life
 
Wordt echt een heel vet feest, heb er echt ontzettend zin in :D
wat word knalle!!:P:D heb er zeker zin in:D!!
Uitspraak van NEIL DE BAKER MET DE BEIL op dinsdag 14 maart 2006 om 09:21:
VIP in de Waakzaamheid wat moet ik me daar van voorstellen is volgens mij niet zo heel erg denderend........

Was het ook zeker niet!