Partyflock
 

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Qontroller: Pavo en Luna @ The Q

Het mag duidelijk zijn: vrijdag 24 januari zal discotheek The Q schudden op haar grondvesten. De avond zal stevig worden geopend door [i]Tha Vinci[/i] en [i]Marcus D[/i]. Na middernacht zal niemand minder dan [i]Luna[/i] zaal op z'n kop komen zetten om daarna "the wheels of steel" over te dragen aan [i]Pavo[/i] die met zijn set de tent tot de grond toe zal doen afbreken. Vanwege een conflictje met een organisator heeft de organisatie besloten de naam van het feest te veranderen. De nieuwe naam voor het evenement is Qontroller. Verder verandert er niets.



Mayhem Deventer gaat gewoon door

Via deze weg wil O.G.P. laten weten dat de roddels, die over het feest Mayhem op 10-01-03 in LuxorPlaza te Deventer worden verteld, ongegrond zijn. Zo zou er gezegd zijn dat het feest geen doorgang zou vinden. Hier is niets van waar en mayhem gaat gewoon door.



Kaartverkoop Qlimax begonnen

Q-Dance meldt ons dat de kaartverkoop voor de volgende editie van Qlimax op zaterdag 12 april is begonnen. Niet geheel onbelangrijk is ook te vermelden dat de vorige Qlimax al drie weken van tevoren was uitverkocht. Je bent dus gewaarschuwd.



Qontact CD verkrijgbaar vanaf 9 januari

De nieuwe qontact CD ligt vanaf donderdag in de winkels. Het is de derde in de reeks Qontact CD's en de tweede die door dj Astrid is gemixt. Uiteraard zal ook het officiële Qontact New Years Eve Anthem 'The Spell' van dj Astrid op de CD terug te horen zijn.



Gate 48 @ Hemkade

Meer dan een jaar geleden vond de eerste editie van Gate 48 plaats. Mauro Picotto, Bas & Ram, JP en Spider hebben er toen voor gezorgd dat het een doorslaand succes werd. Eindelijk is Gate 48 terug en is het aan een nieuwe flight-crew dit succes te evenaren. De dj’s staan in drie zalen geprogrammeerd, de muziekstijlen zullen uiteenlopen van club/trance naar de hardere trance. Deze editie bestaat de flight-crew uit Jean, Erick E, José, Spider, Johan Gielen, Stephen, Bas & Ram en ID&T dj Ricky Rivaro. Kom op 1 februari aan boord en laat de flight crew van Gate 48 je meenemen op een onvergetelijke reis. Klik hier voor het bijbehorende agenda-item.



Las Palmas - Zaterdag 11 januari

Aanstaande zaterdag draaien in de grote zaal van Las Palmas twee populaire Club Risk dj's: Eric de Man en Richard. Richard heeft reeds eerder in Las Palmas gestaan, voor Eric de Man is het de eerste keer. Reden te meer om dit weekend een bezoekje te brengen aan Rotterdam! In het Go Play Cafe een solo-set van Frank M.



MC Styles - Birthdayparty

Op zaterdag 11-01-2003 viert mc Styles(a.k.a da tmc) zijn verjaardag in the Ministry of Dance. Buiten de resident dj's Derek en Peterpeter zullen de volgende dj's hun kunsten op the wheels o' steel komen vertonen; Dennis-M -progressive/techno (blackhole), Bpm - oldschool classics(east side crew) en dj Jeff - hardstyle/classics (east side crew/channel x). Voor meer info: www.ministryofdance.nl

4 opmerkingen

Qontroller wil ik zeker niet missen!
en ik Mayhem niet
hmm als ik geld heb dan wel ja :(