Partyflock
 

De 10e verjaardag van Lunapark

gepubliceerd door , op
Over 3 weken gaat het dan gebeuren.

Lunapark gaat haar 10e verjaardag vieren en hierbij gaan we weer varen. Op veler verzoek zal het 10 jarig bestaan van Lunapark gehouden worden op het schitterende schip The Ocean Diva. Iedereen die in juli jl op dit schip is geweest spreekt er nog over, dus dit feest mag je niet missen.

Ocean Diva is een partyschip waar 1500 partygangers helemaal uit hun dak kunnen gaan. Het schip is verdeeld in een benedendek met loopring en een bovendek met een tweede zaal waardoor er ook mogelijkheid is om twee verschillende muziekstylen te programmeren, deze avond wordt er House Classics en de klanken van nu gedraaid.

Lunapark, het feest waar menig nationale en sommige internationale beroemde dj’s ooit hun eerste plaatjes draaiden en graag terugkomen op de Lunaparkfeesten. Uiteraard zal de meeste aandacht uitgaan naar muziek van nu en tien jaar terug, maar ook zal op deze avond net zoals vroeger een paar nieuwe sterren aan u voorgesteld worden waarvan wij denken dat ze een hele grote toekomst tegemoet zullen zien.

In Zaal 1 waar er alleen maar House Classics gedraaid gaat worden, zullen gevestigde namen staan die al jaren langs komen op Lunapark en speciaal voor deze avond hun meest favoriete classics gaan draaien. Namen zoals Miss Monica - Erick E - Ronald Molendijk2 O'Clock Ron – Peter Gelderblom zullen zich met volle overgave storten in dit avontuur.

In Zaal 2 kunt u luisteren naar de nieuwe frisse klanken van nu van o.a. Baggi Begovic, Chris Rox en Marc MacRowland.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de Lunapark organisatie ook het welbekende White dresscode aan vastgekoppeld. Al met al de goede ingrediënten voor weer een top avond.

Meer info over 10 jaar Lunapark is te vinden op www.lunapark.nl

3 opmerkingen

Zal wel weer top feest worden, Lunapaaaaaaaaaaaark... is altijd kwaliteit..!!

(y) 2 Ron..!!
Zooooow dit klinkt topppp hier wil ik heeeeeeeeen!!
Strakke line up :respect: 't zal inderdaad een topper worden. Helaas ook dit keer er niet bij :/
Die avond staat Armin in Ahoy' en dat wil ik niet missen.

Maybe nexttime ;)