Partyflock
 

Just at Studio 4 Hengelo

gepubliceerd door , op
Just at Studio 4 Hengelo
1 september 2005
Op zaterdag 17 september gaan we beginnen met een reeks JUST feesten. Dit is een fris concept van The Syllie Events en 4 Hengelo.

Concept:
Vanaf deze dag kan je 1x per maand een lekkere clubavond verwachten op de zaterdag. We beginnen om 23.00 uur en de avond eindigt omstreeks 04.00 uur. Het gaat plaatsvinden in het bovenste gedeelte van 4 Hengelo; STUDIO 4. Deze locatie past precies wat wij willen uitstralen... Het is hip, trendy en luxe ingericht... Je kan flink uit je dak gaan op de dansvloer maar je kan ook lekker chillen op de loungebanken.. DJ Sleazy Sander is jullie vaste resident DJ.

Reden:
Het “Clubgevoel” begint steeds meer te leven in Twente. Doordat veel horecagelegenheden nog een beetje terughoudend zijn hierin worden deze avonden meestal op vrijdag gegeven. Wij merken zelf dat de zaterdagavond toch als de echte stapavond gezien wordt. 4 is een club die hierin de leiding neemt en op de zaterdagavond de hoofdstromingen club en groove gaat programmeren! Elke zaterdagavond wordt er door Sleazy Sander Club, Groove en Urban gedraaid maar 1x in de maand gaan we het lekker gek maken! JUST…..

Voorproeven:
Op 8 juli j.l. hebben jullie al kunnen voorproeven wat onze bedoeling is met dit concept. Deze avond was absoluut een groot succes. Buiten kwam het allemaal wat later op gang door het slechte weer maar er hing werkelijk een heerlijke sfeer. Eenmaal binnen ging het dak eraf in 2 gevulde zalen!

Verwachting:
Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit! Bij JUST kan je vertrouwen op goede- en kwalitatieve DJ's en live-acts. Sound die je kan verwachten is funky, groove, club en funky techhouse. Gewoon erg lekker dus!! Wij zijn erg zorgvuldig in het selecteren van onze artiesten! Uit ervaring weten wij dat grote namen niet altijd hoeven staan voor ‘goed’! Wij willen mensen neerzetten die er zelf plezier aan beleven en die in hun performance verder gaan dan alleen hun act te doen. Je kan bij ons artiesten verwachten die het met oprechtheid en liefde voor de Housemusic doen! That’s our Spirit!!!

Het menu:
Naast onze resident DJ Sleazy Sander hebben wij DJ Jay-Ve geboekt. Deze goodlooking brabander weet precies hoe sexy house moet klinken. Jay-Ve is zeer allround en stond onlangs op evenementen zoals Lakedance, Pinkster Par-T, Voodooclub en Little Sins. Absoluut een naam waar we nog veel van gaan horen!
En we hebben natuurlijk ook nog een 3e DJ.. Dit is een zeer exotische en temperamentvolle DJ.. Wij zijn dan ook erg trots om iedereen te kunnen vertellen dat we niemand minder dan miss Carita La Niña hebben geboekt. Deze zwoele Amsterdamse is op dit moment in Turkije bezig met haar DJ Tour. Zij heeft al aardig wat leuke gigs op haar naam staan zoals de Salsalounge in Hotel Arena en ID&T’s Luxurush in de Heineken Music Hall. Ook was een graag geziene DJ op de talrijke strandfeestjes afgelopen zomer. Kortom ze past helemaal bij JUST! Uiteraard gaan we jullie ook weer trakteren op extra entertainment en verrassende live acts. En geloof me we hebben weer een aantal speciale acts voor jullie geboekt!!!

Quanta Costa:
Al dit moois kunnen wij jullie gaan bieden voor een prijs van € 3,00 per persoon!!!

JUST till 17 September?

13 opmerkingen

 
Artiest Zyris
3 eurie das nie veel :P
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
inderdaad, wordt zowieso wel volle bak op de zaterdag.. zin in :D
Ik denk dat ik eindelijk weer een reden heb om naar de 4 te gaan. De afgelopen tijd is het echt hopeloos, voor het eerst heb ik het gevoel dat het entree wat ik moet betalen het ook wel waard zal zijn.:D
Was graag komen kijken maar dan zit ik lekker Turkije.
Volgende keer maar.
 
Toch leuk!!

En 3 euro hmmm waar vind je dat nog??

Als ik vrij ben, ga ik zeker even daar kijken :yes:

(Y) Leuk! :D
En er zijn ook nog vrijkaarten te winnen voor dit feest!! Check www.the-syllie.nl en klik op het onderwerp winnen


Overigens is het volgende JUST feest op zaterdag 15 oktober 2005. http://partyflock.nl/party/48203
Kom zeker even kijken of iedereen wel komt die we een flyer in de handen hebben gedrukt:D
Artiest {SHOWLIST artist 25268, 130915}
kom wel ff langs..
laatste aanpassing door een beheerder
 
moet ik eens een avond in Hengelo gaan stappen komen ze meteen met een goed concept!!

dank U dank U
GO Sylvia.... :cheer:

En idd.. dit zou meer moeten gebeuren!
klinkt relaxed denk dat ik wel een keer kom kijken (Y)
hmmm... klinkt interessant :jaja:
lekker weer stappen in Hengelo :)