Partyflock
 

Finally Simulated - Feest in club Y-land

gepubliceerd door , op
Finally Simulated - Feest in club Y-land
11 september 2005
FeestFinally · Simulated
Datumvrijdag 7 oktober 2005
WinactieFinally actiegesloten
LocatieY-Land
Dat er weinig te beleven valt is een veelgehoorde opmerking over het uitgaansleven in en rond Spijkenisse. Als het aan de organisatie van Eindelijk ligt, is die kritiek verleden tijd. Want met de verwezenlijking van hun ideeën wordt uitgaan op het eiland Voorne Putten weer een feest! Eindelijk!

Hoe Eindelijk die ideeën in realiteit omzet maken ze in oktober voor de derde keer duidelijk. Na twee eerdere -succesvolle- avonden in club Y-Land te Spijkenisse (voorheen bekend als Cargo, en daarvoor DemiSec) is het op vrijdag 7 oktober de beurt aan Finally Simulated.

Deze derde editie van Eindelijk zal in het teken staan van de hardere kanten van Trance, Tech-house, Techno en Club/House. Zo belicht Eindelijk in afzonderlijke concepten verschillende stromingen binnen de dance en biedt daarmee diversiteit. Plus een speciale decoratie, extra geluidsinstallatie, en kamerbrede videowall voor de visuals.

Simulated wordt een top avond en daarvoor staan diverse nationale en met internationale super DJ’s garant. Om de eerste editie van Simulated maar met de deur in huis te knallen pakt de organisatie uit met een top line up. De avond word ge-opend door Odyssee ( progression ).Hierachter zitten de twee zeer getalenteerde dj’s/producers Daniel Wanrooy en Robin vd Wiel. Zij brengen hun tracks o.a. uit bij Black-Hole en Gesture Music en op gerenomeerde labels als Joof en SubTraxx.Enkele projecten van hun zijn Inbox, Progression en Odyssee.

Hierna zal Miika Kuisma het overnemen. De uit Finland afkomstige Dj/Producer presenteert in November zijn debut album INWARDGAZE en was onlangs nog met Tiësto op tour door Turkije om hem daar bij te staan tijdens de promotie van zijn ISOS 4 dubbelaar.

Misja Helsloot zal het van Miika overnemen. De zeer vriendelijke dj uit Rotterdam heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De dj/producer en labeleigenaar stond bijvoorbeeld op Trance Energy, Dance Valley,Impulz en reist de hele wereld over om zijn sound te laten horen.

Als dat nog niet genoeg is komt Montana ook maar even langs. “Tony” staat garant voor een knalset. De uitermate populaire en erg vriendelijke dj vond gelukkig de tijd om Spijkenisse aan te doen. Als klap op de vuurpijl staat Cor Fijneman er ineens. Deze fijne vent heeft net de promotie tour van zijn album MonoLogue “Stereo out, Mono In” erop zitten en staat op 7 oktober te knallen in Spijkenisse..

De avond zal worden gehost door Mc Gunner, die deze zomer nog op elk groot festival te bewonderen was.

Vrijdag 7 oktober 2005 dus. Vrijdagavond een moeilijke uitgaansavond? Niet voor Y-land met een dergelijke programmering. Overtuig jezelf!

17 opmerkingen

 
Tony M?
say hello to my little friend
Relaxed
zo'n rondje Blackhole,
ff de agenda checke
laatste aanpassing
Misja Helsoot :respect:
Zette gisteren een heerlijke set weg op Partie Rules in de Lexion...stond er zelf ook lekker bij te springen :bounce:

Denk dat ik wel even kom kijken ;-)
laatste aanpassing
Gaan we zeker weer ff kijken!!!
Vorige feessies waren ook erg goed!!!
 
maar weer ff kijkuh denk k
 
dat word er weer 1 dacht ik zo
Daar gaan we weer :) doe is gek Spijkenisse !!
Gezellie! Kom wel FF een cola vieux halen!
 
nou vooruit met de geit !!
 
WAAAAAHAHAHAHAH EINDELIJK !!!!!!!

WEER EENS EEN FEEST IN SPIJKCITY WERD TIJD SIED
HEBBE WE WEER WAT TE DOEN IN DIT GEHUCHT...
WANT HET STERFD HIER ZO LANGZAAAAAME HAND UIT...
GEEN REET TE BELEVEN...NU HEBBE WE WEER WAT OM NAAR TOE TE LEVEN WAAAAAAHAHAHAHAHAHA

IK BEN IN IEDER GEVAL VAN DE PARTY ...ZET MY MAAR WEER EENS OP DIE LIST
 
zwarte lijst ? witte lijst ?
Steun je locale club/organisator, betaal gewoon entree! Die line up kost al genoeg centjes...
 
giro 0611
 
heeeeeeeeeee giro 0611 waaaaaaaaaaaahahahahaha wat voor n kleur hebbie die blaadjes dan hahahahaha......

ik steun mn club/organisator al genoeg ja.....ze staan elke dag hier voor de deur hebbie n trap hebbie een verlengsnoer...mag ik je auto ff lenen waaaaaaaaaaahahahaha en dan straks komen ze bijna elke dag koffie drinken hahahaha
P.s. (grapje he sied en moow)

maare we gaan partyén hahahahahahaha
enne welkom in de buurt hahahahahahahaha
 
Nog 1 dag!! \o/ alleej
Nog een paar uurties
:woep:

\O/ \O/ \O/ \O/ \O/ \O/ \O/ \O/