Partyflock
 

Grand Opening - Sensual in Lexion Venue

gepubliceerd door , op
Grand Opening - Sensual in Lexion Venue
27 oktober 2005
Op 25 november zal de organisatie ‘Club Sensual’ van start gaan met het eerste feest genaamd ‘Sensual’. Bij Sensual staan waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten tijdens het stappen hoog in het vaandel. Dit in een erotische sfeer en waar net iets meer kan en mag dan elders. Sensual zal worden gehouden in de Lexion Venue te Westzaan en zal om de maand op de vierde vrijdag terugkeren.

Sensual is een event met regels en voorwaarden. Zo is de minimum leeftijd 21 jaar en zullen er geen mannen alleen worden toegelaten maar alleen stellen en single vrouwen. Op deze manier zal de vrouwvriendelijkheid extra benadrukt worden. Tevens wordt verwacht van de bezoekers dat zij zich houden aan de dresscode ‘Hot & Sexy’. ‘Dress to impress' zal hierin de leidraad zijn. Bezoekers met Spijkerbroeken en/of sneakers worden NIET toegelaten. Aan de deur zullen 2 gastheren hierop toezien. Voor de mensen die het moeilijk vinden wat te bedenken heeft de organisatie op de website enkele voorbeelden geplaatst van geschikte outfits.

Wat betreft muzikale invulling van dit concept is er gekozen voor de muziekstroom ‘disco, house & groove’. Deze muziekstromingen zullen bijdragen aan de intimiteit die de organisatie voor ogen heeft.

Voor de aankleding en decoratie van het geheel is ‘Avontuur Themavormgevers’ ingeschakeld. Dit bedrijf, gespecialiseerd in decoratie en vormgeving, heeft al diverse ervaringen met het aankleden van dance events. Zo hebben ze dit o.a. gedaan voor ID&T en Bacardi. Tevens zullen zij dit jaar op Dance Valley o.a. de Eurogroove, Renaissance, Armada & Main stage voorzien van passende en sfeervolle decoraties. (www.avontuur.net)

De voorverkoop van Sensual is inmiddels van start gegaan via de Ticketbox en de kaarten zijn online te bestellen. Let wel op, toegang wordt enkel verleend aan vrouwen alléén en stellen. Homoseksuele stellen zijn uiteraard ook welkom.

13 opmerkingen

Ik zal er zeker zijn.... Ben benieuwd!!!
oke ....... zijn we in ieder geval met ze 2e............. k.draak...... knuffffff
mmm als jullie er zijn... dan ik ook maar he :D
 
Artiest DIXI-D
Hier gaan we zeker bij zijn !!!!!
 
jeetje... ga ik daar heen as single wijffiej zijn al die manne daar bezet ... ;p
*ahum* Kimmy, ook single mannuh gaan, maar ja :yes:
daarmee alleen ben je er nog niet O:)
Dus hengel mee naar Pleasure Island.. 8)
laatste aanpassing
 
ja hoor, weer 1 van de zovele erotische getinte feesten, erg origineel. ik ben de tel inmiddels kwijt.
 
@Kimmy

We hebben nog wel enkele single mannen in de aanbieding hoor. Kijk maar eens op http://www.truelove-nl.net/ bij KinkyDate. En als single vrouw kun je je ook aanmelden. Want idd.... Dit toegangsbeleid is een trend aan het worden.
Gelukkig dat ik een vriendje heb;)
 
Heb ff naar de muziek geluisterd op de site, maar moet zeggen dat ik daar geen hele avond mee door kom :no: Da's dan weer jammer...
Artiest {SHOWLIST artist 34609, 66348, 62587, 17084}
lijkt mij ckr leuk een x wat anders
ik neem lekker m'n mannetje mee!!!