Partyflock
 

Club Latido update

gepubliceerd door , op
Club Latido update
3 juli 2005
FeestBack 2 the Future · The Past, Present & Future in Music
Datumzondag 3 juli 2005
LocatieLatido
FeestMorning Moves
Datumzondag 10 juli 2005
FeestFantasy
Datumzondag 17 juli 2005
FeestMorning Sun
Datumzondag 24 juli 2005
De maand juni was een groot succes voor Club Latido. Het is duidelijk: na de verbouwing van afgelopen lente krijgen de ochtenden van Club Latido steeds meer vorm en valt alles op zijn plek. De Back 2 the Future-afters van DJ José en G-Spott iedere eerste zondag van de maand zijn zo langzamerhand een traditie geworden voor partygangers uit Amsterdam en ver daarbuiten; deze heren zijn zo op elkaar ingespeeld en hebben zichtbaar zoveel plezier tijdens hun back to back-sessies, de energie spat ervan af! De subtitel van Back 2 the Future is "The Past, Present and Future in Music", verwacht dus een perfecte mix van echte house classics, hedendaagse klappers en de muziek van morgen.

Tijdens Morning Moves, iedere tweede zondag van de maand, staat DJ [dj=15016]{Artiest met ID 15016 bestaat niet!} op de rol. DJ [dj=15016]{Artiest met ID 15016 bestaat niet!} staat bekend om zijn uplifting draaistijl van groovy club en trance en houdt ervan zijn publiek mee te nemen op een muzikale reis. Hij wordt deze ochtend bijgestaan door Mr Latido himself; DJ S.i.m. S.I.M behoeft voor de vaste Latido-gangers natuurlijk geen introductie, maar voor de mensen die hem nog niet kennen en heel kort: zijn naam is een afkorting voor "As I Am" en deze altijd vrolijke, energieke DJ staat garant voor een stampende, funky set.

Fantasy, de derde zondag van de maand, is een ochtend met een wisselende line up, maar op 17 juli is het de eer aan G-Spott en The House Negro. Zoals altijd doet Club Latido er alles aan om voor jou de perfecte sfeer te creëren, maar tijdens de Fantasy-afters wordt echt alles uit de kast getrokken om je te laten genieten.

Eigenlijk zou op dit punt de laatste zondag van de maand aangestipt moeten worden, maar in juli hebben we maar liefst VIJF afters! 24 juli zal naast resident S.i.m. een wel heel bekende DJ aantreden, namelijk Erwin van der Bliek. Erwin kan je iedere werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur beluisteren op SLAM!FM. Daarnaast presenteert hij op zaterdagavond op dezelfde zender het programma "Clubbin'", waarin je de nieuwste releases op het gebied van groove, house, trance en techno kunt horen.

Iedere laatste zondag van de maand vinden de befaamde Party Marathons plaats. Tijdens deze feesten is Club Latido geopend vanaf 03.00 uur en is de entree tot 04.30 uur gratis! De eerstvolgende Party Marathon vindt plaats op 31 juli. Tijdens deze after wordt flink uitgepakt: naast toppers Marco Verhoeven, Mooney en S.i.m. staat niemand minder dan Mark van Dale geprogrammeerd. Mark van Dale begon in 1992 als hardcore-dj en werkte in die tijd samen met DJ's als Paul Elstak en zijn sinds die tijd muzikale partner Erik de Koning. Na een bezoek aan de Amsterdamse iT in 1993 maakte hij resoluut een switch naar een meer groovy, clubby stijl. Omstreeks 1995 richtte hij samen met Erik de Koning een tweetal platenlabels op, waaronder Massive Drive. Op dit label werd onder andere Three Drives (On A Vinyl), "Greece 2000" uitgebracht, een plaat die menig DJ koestert in zijn of haar collectie. Mark van Dale treedt op over de hele wereld en heeft zijn eigen - zeer succesvolle - clubavond in de Escape Venue; Sundae @ Escape.

Vind jij je zaterdagse stapavond ook altijd te kort duren? Kom als alle clubs hun deuren sluiten naar Club Latido! Club Latido is bij uitstek dé plek om nog even lekker door te gaan. Ook voor mensen uit de horeca, die na hun werk nog niet naar huis willen, is de Latido uitermate geschikt om lekker voor, in plaats van achter de bar te staan. De deur gaat tijdens reguliere afters open om 6 uur en het programma start om 7 uur; zo heb je een uurtje de tijd om je te goed te doen in de foodcorner of de voorgaande nacht te bespreken met vrienden die ergens anders uit zijn geweest. Let wel op: aan de deur worden groepen mannen niet toegelaten - zo wordt een goede man/vrouw verhouding gewaarborgd.

10 opmerkingen

ik had tog echt een betere line-up verwacht....
kga hier denk ik niej heen:no:
Werkzaam bij Ravers Army
beetje makkelijk om de naam Marco V neer te zetten terwijl je een andere marco bedoelt. Beetje goedkoop ..
laatste aanpassing door een beheerder
TEGENWOORDIG NOEMEN ZE ALLE FEESTJE FANTASY, beetje fantasie loos
Let wel op: aan de deur worden groepen mannen niet toegelaten - zo wordt een goede man/vrouw verhouding gewaarborgd.


Discriminatie dit! :yes:

:[
denk ook niet dat Marco V dit pikt....en die Marco Vish moet gewoon lekker bij Michel en Nel thuis gaan draaien....
Stelletje oplichters! Dj namen gebruiken, en die naam Fantasy hebben ze ook al niet zelf bedacht!

Goed bezig daar!:S
laatste aanpassing
Artiest Dummy
→ als beheerder
Namens Partyflock onze excuses voor de Marco V fout. Dit is nu aangepast naar Marco Verhoeven.

Club Latido heeft de naam goed aangeleverd, door een interne fout is de naam per ongeluk veranderd in Marco V.
 
Daar wordt het ook niet beter van!!
Artiest {SHOWLIST artist 4319, 123131}
Kijken of nu ook iedereen zo gretig is met excuus als met veroordelen.....