Partyflock
 

Wasteland terug in de Powerzone

gepubliceerd door , op
Wasteland terug in de Powerzone
7 april 2005
Op Zaterdag 21 Mei zal hét ‘fetish- fantasy & extravaganza’ evenement, Wasteland, plaatsvinden in The Powerzone in Amsterdam.

Gezien de problemen met de doorstroming bij de voorgaande editie van Wasteland heeft de organisatie dit keer in overleg met de locatie al het mogelijke gedaan om lange wachttijden te voorkomen. De garderobe is uitgebreid en door Wasteland afgekocht. De garderobe is dus gratis, hetgeen een snelle afhandeling mogelijk maakt. Verder kunnen de bezoekers 21 Mei rekenen op voldoende parkeerplekken en gratis toiletten.

Wasteland zal 21 Mei van 22.00 tot 08.00 uur een breed scala aan topentertainment bieden, in de vorm van vele internationale shows, een uniek decor en een ruime ‘dungeon’.

Een mode show van het vermaarde Torture Garden uit London, de onnavolgbare Empress Stah, Pornoster extra ordinaire Lexington Steele uit de USA en vele anderen.

Dj’s die de bezoekers zullen meevoeren in de Wasteland fetish fantasy trip zijn: Marnix, Victor Coral, Isis, Natarcia, Guan, Maestro & Rose en vele anderen.

Voor de bezoekers geldt uiteraard weer een strikte dresscode (check de website); met de doorbitches valt niet te ‘onderhandelen’. Wasteland is meer dan een feest alleen; fetisjisme, voyeurisme, exhibitionisme, mind games – het is een lifestyle. WWW.WASTELAND.NL

26 opmerkingen

Hier zat ik ook op te wachten :yes:


Whoooopaaa -- Let's bring out the gimp
neen sander

wat moeten ze wel niet van je denken in edam
dan ga ik als de paus
heb niets in m`n kast hangen waarmee ik uberhaubt dat feest binnenkom

het enige is een leren riem... zal dat voldoende zijn?
:nee:

Ik heb nog wel een witte lake met bijpassende hoed, zodat wij weer casual naar een feest kunnen..en ik: Turbo-Henkie style :D
laatste aanpassing
ik heb trouwens ook nog leren schoenen

als ik nou die schoenen aandoe i.c.m. m`n leren riem EN een latex condoom draag dan moet het lukken om binnen te komen denk ik
 
Hehehehe natuurlijk ben ik hier weer van de partij ...heb er nu al zin in :D
 
He bah:p
 
Poep is bah dit is leuk :D :P
De garderobe is toch altijd al gratis in de Powerzone?! dan valt er toch ook niks af te kopen?
Hi Drakie, Powerzone heeft sinds kort een nieuw beleid waarbij de garderobe en het parkeren niet meer gratis zijn. Geloof dat de toiletten ook zullen volgen? Vandaar dat de garderobe is afgekocht, scheelt in het wachten.
 
De garderobe is uitgebreid en door Wasteland afgekocht. De garderobe is dus gratis
Slim! (y) Goede aktie van Pearl! ;)
Hier zijn we absoluut weer bij! :yes:
 
hell yeah
 
:@80% mannen op Wasteland :@, Jammer ze begonnen zo goed. Ik ga nu liever ergens anders heen waar wel die mooie mensen rond lopen!
jaaaaaaaaaaa ik ben er ook, tis voor mij de eerste keer dat ik hier naar toe ga, maar heb veel spannennde dingen erover gehoord
jammie !!!!!!!1:bounce: (k)
 
Ok dan! POWERZONE..... that's better :yes:

Marcanti was ----> WASTEofmoneyLAND :S
 
Shit ok....klinkt erug goed....ff maar koersen naar het noorden dan.
Ik heb een kaartje over voor as zaterdag. Heeft iemand interesse??? Prijs N.O.T.K.

greeze