Partyflock
 

MultiBass

gepubliceerd door , op
Vrijdag 15 november is het dan zover. Wij, Tha Master en Mister Vaagheid, vormen samen T&M events. Na in juni een zeer geslaagd feest voor studenten te hebben gegeven gaan wij de 15e onze eerste serieuze party organiseren.

Dit gaat allemaal gebeuren in 't Vat 69, de grootste en meest toonaangevende discotheek van Leeuwarden en omstreken. In deze discotheek kunnen 1250 partygangers. 't Vat is ook bekend van meerdere feesten die er vroeger en nu gegeven zijn.

Er zijn 2 areas in 't Vat 69. Boven is de main area en daar zal er knallende hardstyle gedraaid worden met af en toe wat hardtrance erdoorheen.

Wij hebben echter gezien dat er in en rond Leeuwarden weinig gedaan wordt met andere stijlen en daarom hebben we besloten om beneden een 'Multibass' zaal te maken. Hier zal worden begonnen met harde techno door een zeer talentvol DJ duo. Hierna zal er hardstyle worden gedraaid en aan het einde zal Panic afsluiten met een knallende oldschool/hardcore set waar vele bekende hardcoreplaten de revue zullen passseren.

De aankleding zal heel speciaal en origineel zijn, iets wat je nog niet vaak gezien zult hebben. Hier zijn wij dus al druk mee bezig.

De volledig line up is:

Area 1, Hardstyle:
23 - 01 : Bas & Ram (Qlimax, Hardbass)
01 - 02 : Mike B & Wesz (Hemkade)
02 - 04 : Joop! (Trance energy, Mysteryland)
04 - 06 : Isaac (Qlimax, Multigroove)

Area 2, Multibass:
23 - 02 : Stryker vs. Trinity (Hemkade, Deinum)
02 - 04 : Ralph May (Hemkade, Tatort (DUI))
04 - 06 : Panic (Back2school, Seismic records)

Kaarten kosten in de voorverkoop 14 Euro ex. Fee. De voorverkoop vindt plaats in de nieuwe platenzaak 'Spoon records' op het Groot Schavernek 1 in Leeuwarden en start op 1 november. Deze zaak is alleen van donderdag t/m zaterdag open.
Kaarten aan de deur zullen 17 Euro gaan kosten.

Bezoek ook eens de website: http://www.multibass.tk

22 opmerkingen

Tanx Droenez, :D
tnx ;)
 
wat kan er tegenwoordig nog zo speciaal zijn aan een aankleding van een discotheek? niet lullig bedoeld hoor..
Hey Banana jij bent vast ook van 2fast4trance, lijkt er wel op dat iedereen wat tegen Multibass hebt, die naar dat feet gaan.:(
Wat er speciaal kan zijn aan een aankleding gaan de mensen die komen zeker zien....
 
Idd een beetje bekrompe gedachte, wat kan er speciaal zijn aankleding? Maar je zal het zelf zien....
Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar de aankleding. Als zij zeggen dat het speciaal wordt kan je het negatief bekijken maar ook positief. Ik zie er gewoon naar uit om dat te zien, dat is dus positief bekijken.
ik vind het wel een beetje raar dat als mensen com geven die niet zo leuk is dat het meteen maar bij 2fast4trance weg moet komen IS NIET ZO!!!!!!
en wij hebben helemaal niks tegen multibass snap je het nu mike b.

groeten jolanda
Gaan we nou ruzie maken ofzo? Het is toch gewoon de bedoeling dat het allebei twee vet toffe feesten worden of niet? Ik ken de organisatoren van Multibass en die gaan ook gewoon naar 2f4t en ik heb gehoord dat de organisatoren van 2f4t ook gewoon naar Multibass gaan. Zo hoort het toch gewoon te zijn of niet dan?

:bounce:, en verder nix :)
Is goed, hoor JO! :D
Zo hoort et ook ;)
Goed bezig jongens! Hardstyle moet meer en meer in friesland komen :)
Precies, ben ik het zeker mee eens ja :bounce:
Pcies, ik zou blij zijn met zoveel feesten in Leeuwarden (Friesland), in arnhem is er namelijk NOOIT wat. En dat is toch een heel wat grotere stad dan Leeuwarden volgens mij :S
Moet je naar Friesland(Leeuwarden­) komen ;), zover is dat toch niet?;)
laatste aanpassing
Daarom kom ik toch ook :D Wordt zeker wel een vet feestje!!

:bounce: :bounce: :bounce:
oke ;) toppie, waar blijven de digitale flyers??








laatste aanpassing
whoeoehh FEESTJUHHH :bounce:
daar gaan we zeker wel heen :D:D:D