Partyflock
 

Dark Symposium - Embrace your inner void

gepubliceerd door , op
Dark Symposium - Embrace your inner void
2 maart 2005
FeestDark Symposium · Embrace your Inner Void
Datumvrijdag 11 maart 2005
LocatieJennifeu & Malibu Site
Het is inmiddels alweer bijna een half jaar geleden dat de laatse editie van Dark Symposium plaatsvond, dus vonden ze het bij Defenz tijd voor een nieuwe editie van hun hardste concept! Want Dark Symposium staat voor een rauwe line up en is vooral gericht op darkcore en industial. Omdat Defenz Dance Events graag wil innovreren in het noorden zijn ze altijd op zoek verassende namen. Zo waren zei 1 van de eerste organisatie,s waar meagashira te bewonderen was. En aankomende Wicked City in Leeuwarden zien we namen staan als Tieum & Peaky Pounder ook geen alledaagse namen, zeker in het noorden niet. En ook voor deze keer heeft Defenz een zeer exclusieve naam weten te boeken! Want op vrijdag 11 maart zal Rude Awakening een optreden verzorgen in de Jennifeu & Malibu te Drachten! En liefhebbers van vette techno en industrial weten wel wat dit betekend!

Op deze editie van Dark Symposium kunnen natuurlijk geen leden van Enzyme missen, en deze keer zullen dan ook 2 leden van dit label hun acte de precance leveren. Nosferatu behoeft natuurlijk geen introductie deze dj heeft op alle bekende evenementen wel een keer gestaan. Ander Enzyme lid Ophidian verzorgt deze keer een live act, wat misschien niet iedereen weet is dat Ophidian een speciale band heeft met Defenz, hij maakte zijn dj Debuut namelijk op een Hardcore Revival en is al een hele tijd bevriend met onze residents Zamruel & Necrid. Deze 2 resident timmeren hard aan de weg en zijn op steeds meer feesten te aanschouwen, zij ontbreken natuurlijk ook niet op dit feest.

Nadat de organisatie een mix van The Rapist op een Hellbound cd had beluisterd, stond een ding vast : deze dj willen we zeker een keer op een van onze evenementen laten optreden! En nu staat ie dus voor de eerste keer op een Defenz evenement, iets waar de organisatie zeer tevreden mee is. Last but Not least komt deze avond Negative A een optreden verzorgen, bekend van het DNA label en producer van vele moddervette tracks! Resident MC Double T is als vanouds de host voor deze avond. Ook is er op deze editie weer een 2e zaal geopend, hier zullen de dj,s wat meer mainstream hardcore draaien. De line up voor deze zaal is als volgt : Account, Discord, The Guardian, Reiner, J-Lines.

De bezoekers van de afgelopen feesten van in de Jennifeu & Mallibu in Drachten hebben mogen ervaren dat het geluid dik in orde is! Hierover heeft de organisatie al vele complimenten voor in ontvangst mogen nemen.Aan de entreeprijs heeft Defenz ook wat proberen te doen voorgaande editie,s van Dark Symposium & Hardcore Revival in de Jennifeu & Mallibu bedroegen nog 15 euro, maar aangezien het leven steeds duurder word ook voor de jongere , heeft de organisatie besloten om de entreeprijs met 2 euro te verlagen van 15 euro naar 13 euro!

34 opmerkingen

:respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 22202, 44097}
Lekker feessie!
word weer zwaar feesten daar :D:D:D:D

ben zeker van de party
(Y)
Zou t ook nie erg vinden als er bijv weer n Queensday-editie komt van Hardcore Revival,in Drachten;)
Heb dr nu al zin aan :bounce: :bier:
Hmmm dit zal wel weer een gezellig feestje worden!!!!!!
 
Wordt elke keer beter :bounce:
 
is altijd vet in drachten :yes:
Dark Symposium gaat weer rocken :yes:
Strakke line!

Misschien kom ik wel effe langsfeesten!
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
heb er vorige keer live-opgetreden en wij vonden
het daar erg gezellig (y)

leuke locatie en puliek :)
 
vergeet t geluid niet Ender :P dat rockte namelijk ook :D :D
 
Zeer waarschijnlijk ook aanwazig :yes:
ziet er goed uit!
jammer dat het zo ver weg is :S
 
Jammer dat er nooit wat animo voor oldstyle in Drachten is.:(
 
Gaat top feessie worden (Y)
Zie dit bedoel ik nou..
Dit word echt wel 1 grooot gekkehuis :yes:
goeie line..^
altijd gezellig
't is dat het 13,- pleuro kost, als het 15 was geweest zou ik zeker niet gegaan :p
Ach ja, kan je weer een extra biertje kopen ;)
 
En dat extra biertje mag iedereen bij de ingang wel aan mij geven o:)

Anders krijgen we weer allemaal van die lamzakken binnen ;)
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
dropshot zal er ook wel ingaan whewhewhe
Rock the Party, drink Bacardi ;)
 
Het word weer net een Bouwplaats.... :P
 
Succes jongens.
En dat intree geld goeie zaak