Partyflock
 

Serenity Grand Edition

gepubliceerd door , op
FeestSerenity · Grand Edition
Datumzaterdag 8 februari 2003
WinactieSerenity actiegesloten
LocatieFlowerdome Site
“Een priesteres, een mummie. Even waande ik me in Egypte” hoorde ik een meisje vertellen op een Serenity feest in mei eerder dit jaar. Niet zo raar als je je bedenkt dat Egypte het thema was. Marco V en Rank 1 draaiden de sterren van de hemel.

Serenity is terug op 8 februari 2003. Ook dit belooft een spectaculaire avond te worden. Deze nacht staat helemaal in het teken van The Grand Edition, een locatie waarbij Huize Maas een druppel op de gloeiende plaat is. Verwacht van deze avond een mix van trance en/of hardhouse en techno sets verdeelt over 2 Grand area's. Het hele spectrum komt aan bod. Spider Willem, een oude rot in het vak, gaat een lekkere trance/hardhouse set neerzetten.
Van Rank 1 (Sensation), kan je een up-lifting trance setje verwachten. Reality, host van de avond en dus ook een bekende van Serenity draait meer de hard trance kant van het spectrum en zal de grondvesten van The Flowerdome doen schudden.
Ven En Luca, staan bekend als pure techno liefhebbers en als organisatoren van het bekende TRINITY IN TECHNOLAND.
En last, but not least hebben we Sinclair met zijn voorkeur voor trance en progressive.

Samen leidt dit alles tot een musicale qlimax. Dit is slechts een greep uit de dj's die deze avond een musicale invulling gaan geven. Mocht je even geen zin hebben om te dansen in de mainstage area dan ga je gewoon naar area 3, de fruit en cocktailbar waar je even lekker kan relaxenen en even kan genieten van een drankje, een stukje fruit of een relaxte grootbeeld film.
Wil je helemaal chillen dan beweeg je je naar area 4, een kleine chill out waar je lekker kan genieten van de Serenity wat voor rust staat.

Vervoer is gratis dus thuis lekker indrinken en dan met de gratis partybussen vanaf de grote markt naar Eelde. Ook vanuit Assen kan je vanaf het station gratis de bus pakken naar dit evenement. De bussen rijden elk half uur vanaf 22.00 uur.

Als vanouds worden ook enige specials aan het feest toegevoegd zoals danseressen en een verrassende act door ‘the dice’.
De vj crew zal de visuals verzorgen van a tot z. Houd dat scherm dus in de gaten!

Vvk prijs is 20 euro excl fee en kaartjes aan de deur zijn 28 euro
meer info op www.thepartyorganizer.nl

4 opmerkingen

 
Wordt een gezellig feest lekker dicht bij huis.
 
de pre flyer staat online op www.thepartyorganize­r.nl so check it out
 
Mag ik ook komen kijken? :-p
WORD LACHUHHHHHHHH!!