Partyflock
 

Abstract

gepubliceerd door , op
Stichting Abstract organiseert zaterdag 21 september 2002 een feest in de lichtfabriek te Haarlem. September vorig jaar organiseerde Abstract ook een feest in dit schitterende monumentale gebouw.

Stichting Abstract bestaat nu ruim drie jaar en heeft als doel het een omgeving te creëren waarin creativiteit kan worden gepresenteerd en beleefd. Het organiseren van feesten is voor Abstract een middel om dit doel te behalen.

Voor het komende feest haalt Abstract Echoplex, een opkomend technotalent uit Polen, voor het eerst naar Nederland. In een twee uur durende liveset brengt [dj]2804[/dj] zijn stevige en melodieuze techno ten gehore. De vaste Abstract DJ's [dj]1194[/dj], [dj]1904[/dj] en [dj]1849[/dj] zorgen ervoor dat ook voor en na [dj]2804[/dj] de zaal is gevuld met uitstekende techno. DJ [dj]1904[/dj] zal in zijn set de muziek die [dj]2802[/dj] live maakt afwisselend met platen mixen.

Uit de door abstract georganiseerde 'creatieve' dagen is er een origineel decor ontstaan dat tijdens het feest zal worden getoond. Dit decor in combinatie met de lichtfabriek creëert een fantastische omgeving om in te feesten.

De avond begint om 18:00 met een diner en eindigt om 04:00 uur. Het diner zal ongeveer tot 20:00 uur duren en direct overgaan in het feest. Mocht je mee willen eten stuur dan een mail naar info@abstract.nl

www.abstract.nl

2 opmerkingen

Dit gaat zeker een top feessie worden :P:P