Partyflock
 

Afrojack, Antoon en Kraantje Pappie en meer toegevoegd aan Freshtival line up

gepubliceerd door , op
Afrojack, Antoon, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en FeestDJRuud zullen ruim 60.000 bezoekers vermaken tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei 2024. De kaartverkoop is al in volle gang en de tickets met scherpe korting zijn nog maar tot 1 januari 2024 verkrijgbaar.



Eerder maakte Freshtival al bekend dat Eurosongvision-kandidaat Joost naar het festival komt en ook Snelle en Timmy Trumpet keren weer terug. Met deze "Fase 2 onthulling" doet de Enschedese festivalorganisator er nog een flinke schep bovenop met o.a. Roxy Dekker, bekend van de mega-hit 'Annefleur-Vakantie', Antoon, Radical Redemption, Trobi en het wereldbekende dj-duo: W&W. Voor ieder wel wat wils dus.



Tickets met aantrekkelijke korting verkrijgbaar tot 1 januari
De eerste twee ticketfases waren in razendtempo uitverkocht en ook in de volgende fase vliegen de tickets de deur uit. Alleen in deze fase zijn tickets nog met een korting tot wel €10,- per ticket verkrijgbaar. Deze fase loopt tot 1 januari 2024 via freshtival.nl.



Voor de ultieme beleving adviseert de organisator om het hele weekend (incl. Camping) te komen. Zoals op hun website staat omschreven is dat "dé ultieme mini-vakantie voor jou en je vrienden". Voor festivalliefhebbers die nog twijfelen tussen de zondag of zaterdag, hebben nog de mogelijkheid om tot 17 maart 2024 van ticketsoort (dag) te wisselen of een ticket te upgraden.