Partyflock
 

Westerunie maakt eerste deel van ADE 2023 programma bekend.

gepubliceerd door , op
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober wordt Amsterdam weer gehuld in het iconische zwart en geel van het Amsterdam Dance Event, een van de meest toonaangevende dance-festivals ter wereld. Club Westerunie, gelegen op de Westergas pal naast de iconische gashouder – o.a. bekend van Awakenings – brengt als een van de grootste clubs uit de stad - het eerste deel van het programma naar buiten.

Met maar liefst 8 shows in 5 dagen zal de club – tijdens de 17de ADE deelname - bijna het klokje rond vol staan met duizenden muziekliefhebbers vanuit de hele wereld. De Argentijnse legende Hernan Cattaneo, die afgelopen zondag nog op een uitverkocht Woodstock op Bloemendaal stond opent op woensdagavond ADE in de Westerunie met een showcase van zijn eigen Sudbeat-label.

Donderdag neemt Pleinvrees voor het 6de jaar op rij de Westerunie met de aangrenzende zalen van de Westerliefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis over met o.a. Nora en Pure, Joachim Pastor, Andhim en de Amsterdamse house legende Olivier Weiter. Op vrijdag overdag keert Hernan Cattaneo terug voor zijn traditionele b2b-set samen met de Britse legende Nick Warren. Deze show vindt net als de uitverkochte editie in 2022 plaats op vrijdag 20 oktober tussen 12:00 en 21:00 en is daarmee ideaal voor de liefhebber die zaterdag vroeg op moet of gewoon van vroeg pieken houdt.

Vrijdag nacht keert Pleinvrees terug met een 2de show met o.a. een live-set van NTO, Mees Salomé en staat Colyn B2B met Kosntantin Sibold! Het restant van het Westerunie programma wordt binnen nu en 2 weken bekend gemaakt. Bekijk hieronder het volledige Westerunie programma van woensdag t/m vrijdag:

Woensdag 19 oktober / 18:00 - 02:00
Sudbeat ADE showcase with Hernan Cattaneo


Donderdag 19 Oktober / 22:00 – 06:00
Pleinvrees ADE Thursday with Nora en Pure, Joachim Pastor (live), Andhim & many more.


Vrijdag 20 Oktober / 13:00 - 21:00
Hernan Cattaneo b2b Nick Warren - all day long ADELine-up: Hernan Cattaneo B2B Nick Warren * Meer artiesten worden nog aankondigd.

Vrijdag 20 Oktober / 22:30 - 07:00
Pleinvrees ADE Friday with NTO (live), Mees Salomé, Colyn b2b Konstantin Sibold _ Many more
Line-up Cincity, Colyn B2B Konstantin Sibold, Joplyn (Live), Leia, Mees Salomé, NTO (Live), Share, Soulroots, Thylacine (Live), Tony y not.


Meer info & tickets voor de show vindt je op westerunie.nl