Partyflock
 

De hardcore van vroeger herleeft als nooit tevoren

gepubliceerd door , op
De hardcore van vroeger herleeft als nooit tevoren
8 september 2004
FeestMindcontroller · Re-live The Past
Datumzaterdag 2 oktober 2004
LocatieBeursgebouw
Op zaterdag 2 Oktober neemt Mindcontroller je mee op een reis door de tijd. De aussies en nikes kunnen weer uit de kast gehaald worden. Iedereen is je vriend, een grote familie die met kippevel uit zijn dak zal gaan op de oude hardcore klappers. Om het gevoel van vroeger weer terug te krijgen, is er een zeer speciale line-up samengesteld. Het beste van het beste uit de hardcore scene van de jaren negentig zal dan ook het podium bestijgen.

Scott Brown uit Schotland maakte in de jaren negentig grote naam met tracks op het razend populaire label Shoop records en Evolution records. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de knallers “Geleihoofd” en “Technophobia”. Deze Schotse hooglander maakte de ene klapper na de andere onder diverse artiestennamen en zal ze allemaal ten gehore brengen op Mindcontroller.

DJ Nightraver reisde in de jaren negentig de hele wereld af, dankzij zijn succes met o.a. Dyewitness. Hij toerde o.a. veel in Australie, Schotland en Engeland. Speciaal voor Mindcontroller is hij weer terug op het podium om een vette early rave-set neer te zetten met natuurlijk zijn eigen klappers, zoals “So” en “The Masterplan”, daarin verwerkt.

Mindcontroller is ook trots om DJ Ruffneck weer aan het grote publiek te presenteren. Deze hardcore-icoon uit de jaren negentig mag natuurlijk niet ontbreken. De groep ruffneck-soldiers was altijd erg groot en de ouwerwetse Ruffneck sound doet het nog steeds ontzettend goed op de dansvloer.

DJ Promo zal speciaal voor Mindcontroller een live-set samenstellen van zijn ouwe klappers. De Promo-files en de diverse releases op BZRK zullen in speciale live versies ten gehore worden gebracht. De halve studio van Promo zal op het podium komen te staan, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit geen standaard live optreden zal worden.

Een live-optreden dat we al een hele tijd niet meer hebben gehoord, is die van Public Domain. Deze jongens maakten furore in de hoogtijd dagen van de hardcore en werden vooral bekend door hun optreden in het Sportpaleis te Antwerpen in 1997. Ze keren nog 1 keer terug op het podium bij Mindcontroller om iedereen weer met kippevel naar huis te sturen.

Natuurlijk kan je ook nog knal-sets verwachten van je favoriete deejay-helden, zoals Gizmo & The The Darkraver, Bass-D & King Matthew, Pavo, Vince en vele anderen.

Naast het beste van het beste op het gebied van early hardcore, zal Art of Dance je ook trakteren op een spetterende productie, zoals je dat van Art of Dance gewend bent. Het Beursgebouw in Eindhoven zal weer op zijn grondvesten trillen als de sound van vroeger door de speakers gaat knallen. Natuurlijk vergezeld met dikke lasershows, vette video-schermen en coole decoratie. Om je extra in de stemming van vroeger te krijgen, zijn er ook diverse standjes met merchandise en cd’s van vroeger. De ouwerwetse gabberkapper is ook aanwezig en je kunt diverse tattoos laten zetten.

Van het Mindcontroller evenement zullen ook live-opnames gemaakt worden, die begin november op cd zullen verschijnen. De digiflyer van Mindcontroller Re-live the past is nu online! Check www.mind-controller.com

Re-live the past.... Be a part of Mindcontroller.

201 opmerkingen

ik hoop wel dat ze wa aan die wachtrijen hebben gedaan.
want dat is tot nu toe nog 3 keer nix geweest..........
 
ok, beursgebouw is niet het beste maar voor ons limburgers tenminste een keer dichtbij :p

lijkt me een super feestje vooral als er echt die oude sfeer hangt

(al heb ik die toen jammer genoeg niet meegemaakt, maar ik weet zeker dat het beter zal zijn als die sfeer die er tegenwoordig hangt op hardcorefeesten)
ik had gehoord dat ze een hele nieuwe ingang hadden aan de voorkant bij die klapdeuren waar ze normaal mee luchten... maja ik weet dat niet zeker t zijn geruchten

heb er vet zin in kaartjes al tijdje binnen nou :)
dit word cker :bounce:
tis een donders end jagen maar tis de moeite dubbel en dwars waard..word vet feessie whehe
 
HEB ER ZIN AN!!!! :)!
laatste aanpassing
 
kheb der echt al super veel zin in! :yes: :P
 
zwaar vet feesie:D:D aleen een kut lokatie mij nie gezien:(
Heb dr 1 x MoH meegemaakt... en was inderdaad bagger dat ze om de paar uur de deuren opengooien en muziek uitzetten.

Maar wederom... aussie uit de kast en hakkuh maar! (en vergeetde maxies niet) :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 16411, 5497, 154073}
aanwezig!
duurt gelukkig niet lang meer en dan mogen we weer :xtc:
wrom beursgebouw?? :(
afgelopen mindcontrollers waren :K maar ik ga echt niet naar t beursgebouw...
 
Tot Over 2 Weke!!!.....
IEMAND NOG EEN AUSSIE DIE IK KAN LENEN DIE VAN MIJ HEEFT HET NIET OVERLEEFD WE HEBBEN HEM ONLNAGS MOETEN LATEN GAAN
laatste aanpassing
slechte line up darkraver?:S promo mocht op masters toch ook wel is beter daaien!!!
Jaaaaahhhh! Aftelluh en dan lekker hakkuh maar!!!
laatste aanpassing
wordt zeker vet :D me aus ligt alwir klaar :D maar dah doet iej wel vaker ;)
ennuh....oke het is warm in het beursgebouw maar hoe was de vorige masters daar??? :) denk daar maar ff aan ene dan weet ik zeker dat je zegt hoppa we gaan!! (ondanks de warmte!)
laatste masters was goed dik jammer van de hitte maja shit happens gewoon lekker knalle nu nog maar 11 nachtjes maffen en dan stampen
ga gewoon lekker STAMPUHHHHHHHHHHHHHHH

Nee nondeju! Niks stampuh, maar hakkuh!
laatste aanpassing
oke jij je zijn hakkuh tot je er bij neervalt
 
Kaartje is in dah Pocket
 
owkee als alle mense nu ffkes oprotte die het beursgebouw kut vinden DAN schele de rije al en ist al wat minder warm binne dus blijf maar lekker thuis wij gaan gewoon lekker feessie van make of nie dan!!?? Duss ga maar lekker saai aan oew piemel trekke thuis terwijl wij gewoon lekker los gaan!!!
vandaag kaartjes gaan halen met mn broer, in de auto al de oude feestnr afgaan; 'dit gaan ze draaien, dit ook :bloos: :D

En vanavond was mn vriendin er, en al besproken wat we gaan aandoen (rokje, met AUSTRALIAN en zo'n wir nike-topje, je kent ze wel..

Heb er dus kortom heel veel zin in :bounce::bounce:
in heb beursgebouw was het geluid beter dan in tHialf
maar ik hoop dat ze dezelfde geluidsopstelling als bij MOH 20 maart hadden dan word het cker los!!! :bounce:
 
Hmm.. Zijn er nog kaarten?
Ik kan ze namenlijk pas over 2 dagen halen.
En ik wil derbijzijn!
DELUSION BEATS presents:

>>After Equinox<<
up to the present!!!
>>The Afterparty, Zondag 3 oktober 2004<<
>>07.00 till 12.00<<
>>Hardcore,Earlyrave,Oldschool,Jump,Hardstyle<<

From Dusk Till Dawn
Stationsplein 12 EINDHOVEN
150 meter lopen vanaf het Beursgebouw te Eindhoven.

Voor alle mensen die na 07.00 uur volle gas verder willen hakken!!!

Voor meer info check www.delusionbeats.tk