Partyflock
 

Meerdaagse festivalvakantie Lago Lago maakt volledige line-up voor deze zomer bekend

gepubliceerd door , op
Lago Lago
30 juni 2023
In het eerste weekend van juli 2023 organiseert Chasing the Hihat het nieuwe meerdaagse festival Lago Lago voor de tweede keer. Op een buitengewoon festivalterrein bij Het Stroombroek in de Achterhoek, met een prachtig meer, een bungalowpark, groene camping, uitgebreide spa met sauna's en baden en nog veel meer verrassingen. Bereid je voor op drie zomerse dagen en zwoele nachten dansen op house en techno, strandhangen, cocktails drinken, ronddwalen en vakantie vieren!

Met de aankondiging van de laatste namen is het programma nu compleet en aangekondigde artiesten als Carista, Maribou State & Giegling zullen ervoor zorgen dat het weer een editie wordt voor in de boeken. Het programma biedt een mix van grote headliners en opkomende talenten.

Carista, het veelzijdige talent uit Utrecht, is met recht een headliner van eigen bodem. Ze is van alle markten thuis. Jazzy soul, hiphop, UK house of volgas bij underground clubs, niks is haar te gek. Uit het Britse duo Maribou State vloeit een eclectische mix van soulvolle elektronica. Na veel succes met hun optredens als live band zijn ze nu weer terug als DJ's met hun eigenzinnig platenkeuze. Tot slot Giegling, een Duits collectief van kunstenaars en artiesten welke op zondag een meeslepende take-over komen doen met o.a. Konstantin, Dj Dustin en Molly.

Liefhebbers van house, techno en disco kunnen hun geluk niet op en in hun handjes knijpen, want andere grote namen zoals Philou Louzolo, Antal, Palms Trax, Bambounou en Jimi Jules betreden ook de stages van het zonnige Lago Lago. Ook maakt Lago Lago dit jaar ruimte voor nationaal talent. In samenwerking met Bud en 't Amsterdamse platenwinkel en -label Bordello a Parigi is er een talentenpodium met house, disco en Italo talent samengesteld, met o.a. Tjade, Luca dell'Orso en Daniel Monaco.

Waan jij je inmiddels ook al in de zomerse sferen en kan je niet wachten om het festivalterrein te betreden? De kaartverkoop voor tickets, bungalows, camperplekken en meer is gestart via lagolago.nl. Vrij kamperen met je eigen tentje op de camping is inbegrepen bij je festivalticket.